Sminke, hårprodukter og kremmer

nytt til håret!

Hei

i forgårs hjelpte mamma meg endelig å bestille krøllstaven som jeg har gått å sikla etter i en evighet, får det ikke til selv siden jeg ikke har nettbank.. Så nå kommer den i posten i løpet av neste uke, gledings!!!Babyliss easy curl. har hørt masse positivt om den, så gleder meg skikkelig til å få prøvd den selv!

i tillegg kom jeg over en bølgetang som jeg også har sikla etter ganske lenge som var på halvpris, og siden lommeboka var full av julegavepenger, så bare kjøpte jeg den. såå førnøyd!!


DIGG! Artist bølgetang
testa en ny app på mobilen igår, sann jeg kunne redigere øyefargen på.

<3Nathalie Madelen

Formula 10.0.6 Seriously Shine free

Hei!

EDIT; sorry, hadde glemt å linka.. fiksa det nå :)

for litt siden fikk jeg en pakke i posten, fra topp. mer kan du lese HER.

Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg syns! siden det var 6 ting, så kommer det en i hvert innlegg. først på lista står ansiktskremen som skulle gjør at huden ikke skinner.


Jeg elsker den allerede! Tar den på rett etter jeg har dusja.
+ Den trekker fort inn i huda
+ huda blir silkemyk etter kjempe kort tid etterpå.
+ Etter at kremen har trekt inn i huda, ser den glatt og fin ut uten å skinne.
+ den lukter godt!

- litt renende..

Denne anbefaler jeg dere å prøve! jeg skal uten tvil bestille meg en ny når den er tom!

<3Nathalie Madelen 

Frisøren

Hei!

igår, var jeg hos frisøren og fikk fjerna slitte tupper! Klipte veldig lite da, siden håret mitt nesten ikke var slitt. Sykt! over et halvt år siden sist jeg klipte meg, å jeg tok bare 5 cm eller noe sånt! så fiksa jeg litt på luggen også da :)


ser lengre ut på siste bildet siden det er retta ut der, og det er det ikke på det første.


så kjøpte jeg denne saken her så tuppene ikke skal knekke eller dele seg. gleder meg til å få prøvd den!
 

akkurat nå ligger jeg i solen steker meg litt å skriver musikk oppgaven som skal leveres i morgen. Gleder meg til å være ferdig! Det er forresten helt hærlig vêr her fortiden! ligger ute på verandaen i bare topp og joggebukse akkurat nå! lovelyyy :D
Nei, assaa, nå må jeg tilbake til musikkoppgava mi! snakkæææs!

 husk å stem frem din favoritt i Fotokonkurransen !

<3Nathalie Madelen

pakke i posten

hei!

jaddaaa, idag fikk jeg pakke i posten! elsker det! Men denne gangen var det fra TOPP, siden jeg nettopp har starta å abonnere. Dette var da pakken jeg ble lovd da jeg starta. Formula 6.0.10.!


gleder meg til å prøve dem!

 husk å stem frem din favoritt i Fotokonkurransen !

<3Nathalie MadelenHåret mitt

Hei!

Nå har det begynt å bli en stund siden sist jeg satte meg under frisørsaksa, og jeg har bestemt meg for at det ikke blir lenge til nestegang heller ! 

begge første bildene er tatt 4.oktober (dagen jeg klipte meg og farga håret)

jadda, panneluggen er ikke akkurat brukelig til pannelugg lenger.. men, snart er den på plass igjen !slitte tupper, er ikke pent.. Men håret har vokst en god del på et halvt år. eller kanskje ikke?

for å bevare mitt elskede hår, som jeg aldri kunne levd uten, har jeg for det meste kun brukt produkter fra sunsilk. Håret mitt liker ingen andre, for det blir så tørt å frizzy(?)..


Sunsilk Minerals Moisturizn' repair(bilde stjelt herfra)
lite bilde ja, men orka ikke gå ned i dusjen for  ta bilde av dem.


Sunsilk Mineral hårkur (bilde stjelt herfra)
ELSK!

en periode brukte jeg også skummet fra sunsilk, siden håret ble helt sinnsykt mykt av det, men så ble den tom, og jeg glemte liksom alltid å kjøpe ny.. Har kjøpt ny nå da, men nå bare glemmer jeg å bruke den, bortsett fra når jeg krøller håret.


denne tar jeg i håret rett etter jeg kommer ut av dusjen. Den lukter utrolig godt, så blir håret silke mykt! vertfall mitt hår. Jeg bruker to "pump" isteden for et, siden jeg har ganske tykt hår. 


denne bruker jeg før jeg retter håret. lukter ikke spesielt godt, syns jeg, og håret(mitt) floker seg lettere.
Men den beskytter håret veldig godt da! og er bra hold i.

Så er det da rettetanga mi. den ser slik ut.

Jeg er helt utrolig fornøyd med den! slipper å vente i 100år før den blir varm, siden den blir varm med engang jeg skrur den på. Seriøst, med engang! Den retter håret fort så jeg slipper å bruke evigheter å slite enda mer på håret. jeg bruker maks 5 min på å rette gjennom hele håret fra jeg skrur den på. no kidin'!
alle frisør salongene rundt om her hvor jeg bor bruker denne rettetanga. Jeg kjøpt den for 3 år siden, men den funker like bra fortsatt. Til og med etter å ha vert i vasken(med vann. Jeg sto å pussa tennene, så klarte jeg å rive den ned så den falt nedi vasken.. men det gikk heldigvis bra! etter litt over et døgn på varmekabelene i badegulvet funka den like bra igjen.)  

Bruker du noen av disse produktene? viss ja, hvilke? viss nei, hvilke produkter bruker du?

husk spørsmålsrunden btw!

<3Nathalie Madelen

hits