Mote

ny shorts, igjen!

Hei!


gikk for stjerner denne gangen, super fornøyd! tok den litt lenger også denne gangen, fordi sist gang ble den så kort at halve rumpa mi viser når jeg bøyer meg ned..

hva syns dere?

<3Nathalie Madelen

hjelp meg!

Hei!

Trenger litt hjelp fra dere. Dere vet de to stygge buksene jeg kjøpte for å lage shorts av? ja, som dere sikkert også vet er jeg ferdig med den første. Den andre er hvit, og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre med den.


Slik ser den ut foreløbig. Helt hvit, med rufsette kanter.Jeg har masse forskjellige nagler og slikt å feste på:


en pakke små "rundinger". Er ikke sikker på om de funker på klær da, siden det egentlig er ment til papir, men tenkte jeg skulle prøve. (Selvfølgelig på en stoffbit som ikke skal brukes til noe)


to pakker stjerner. 


to pakker store mørke nagler. 


to pakker store sølvfargede nagler.


fire pakker med små sølvfargede pyramider.


en og nesten en halv pakke store sølvfargede rundinger.

alle forslag mottas med stor takk! skal prøve å finne på noe spennende selv også. Vil helst ha den ferdig fortest mulig, har bare to passelige shortes igjen, siden jeg tromlet alle de andre dagen før vi reiste, så nå er de forsmå.. livet! 

<3Nathalie Madelen

ny shorts!

Hei!

I går kjøpte jeg som sagt to ganske stygge dongribukser, som jeg skulle lage om til shortser. Ble nettopp ferdig med den første, og er sykt fornøyd!


slik så den altså ut før jeg hadde gjort noe som helst. 
lå i flere timer å reiv ut tråder langs kantene for å få det rufsete... FOR en jobb!

så det endelige resultatet:
forslag til hva jeg kan gjøre med disse forferdelige baklommene? trodde det hjalp å rive bort den hvite tråen, dom som jeg er forsto jeg ikke at der faktisk var annen farge på dongrien under... Kom veldig gjerne med forslag!!Hva syns du?

<3Nathalie Madelen

Stem på kjolen min

Hei!

Nå har jeg laget en søt kjole på nelly. Ble faktisk veldig fornøyd, og kunne tenkt meg en slik kjole selv. 

stem daa! husk at det går ann å stemme 1 gang hver dag!

 

antrekk-inspirasjon; Kjolen som passer til enhver anledning

Hei!

wow, idag syns jeg virkelig at jeg har vert flink på bloggfronten altså! 5 favoritter OG antrekk-ispirasjon! (værsåsnill å hjelp meg å finne noe annet å kalle det, antrekk-inspirasjon hørtes så teit ut..)


Satt å drømte meg vekk litt i kjoler og andre fine klær tidligere i kveld, da jeg kom over denne rosa søtsaken her!
Da slo det meg at jeg kunne sette sammen litt antrekk med den, bare for å ha noe å gjøre på. Etter hvert hadde jeg sett sammen to antrekk, med en og samme kjole! kult eller? Dette antrekket passer fint til et selskap eller lignende. Etter mine utregninger, koster dette antrekket 1735 kr. 


kjolen kan også brukes på en fin sommerdag du skal på shoppingtur med en venninne, bare med annet tilbehør! Dette antrekket ble 2304kr.


hvilken variant likte du best?

sorry for alle skrivefeil eller andre feil, er dødstrøtt. Så derfor orker jeg ikke lese over.
<3Nathalie Madelen

hits