desember 2011

Nyttårsaften

Liiite gira!

<3Nathalie Madelen

strøm å internett kødd

Hei!

som dere sikkert har fått med dere var det et helvettes dritt vær her for noen dager siden, var uten strøm i to dager, og når strømmen endelig kom tilbake var internettet så treigt at jeg nesten kasta macen ut vinduet av å være på face fordi det tok så lang tid. derfor har jeg ikke blogget. Alt er heldigvis bra igjen nå da.

litt sykt at det er nyttårsaften i morgen! helt utrolig mye som har skjedd på et år! Skal se om jeg får til en sann oppsummering av året senere idag eller en annen dag.


julaften. super kvalitet åsann


<3

Ble forresten kjempe fornøyd med julegavene iår, for det meste panner, glass og slike ting til jeg skal flytte på hybel, og ansiktsmasker da. Fikk faktisk ingen klær i år.. bare et sann ull undertøysett fra Devold av mamma.

Nå er det greys tid, så vi blogges!

<3Nathalie Madelen

Dritt vær

Hei!
Ligger på sofaen og venter på at strømmen skal komme tilbake, den har vert borte i en halv time nå.. Fml! Hadde nok ikke overlevd uten 3G nett på mobilen.

Trøstespiser riskrem fordi jeg ikke har noe bedre å finne på. Godt da!

<3Nathalie Madelen

julemorgen

Hei!

litt bedre humør idag, men mangler fortsatt julestemning da.. Har litt mer julestemning nå enn igår da, heldigvis.
Sitter i stua å koser meg med kalender godteri, godmorgennorge(atle pettersen<3) og venter på at askepott skal starte.
Det børr begynne å snø snart da, vist ikke blir jeg sykt lei meg.. Har troen på en fin dag!


fin idag.

ha en finfin dag alle sammen! Godjul !<3

<3Nathalie Madelen

jul?

greit, ville bare informere dere om at jeg ikke eier julestemning i det hele tatt i år. Alle legger ut bilder av juletrær og skriver go jul på face, og jeg blir bare DEPPA, fordi jeg ikke har julestemning og det er et kvart til 24.desember. FML

<3Nathalie Madelen

tetris

Hei!

har vært flinkjente idag å rydda rommet, ble aldri ferdig da, men var en begynnelse vertfall! Har seriøst sett sann tetris-blokker i hele dag.. begynner kanskje å bli litt avhengig.. Ikke bra! I går såg jeg en hel sesong av greys anatomy, heller ikke bra.. Kommer til å bli en usosial ferie. Vist du ser bort i fra morgen dagen vertfall, da er det jobb. Er veldig lite fristende siden formen ikke akkurat er noe å skryte av, halsen er sår og nesen helt påtte tett.. æsj


babe

<3Nathalie Madelen

familieselskap

heei!hade, stikker i familieselskap, dårlig tid <3

<3Nathalie Madelen

foto; snø

hei!har ligget rett ut i sengen i hele dag, og igår etter skolen. Er helt tett i nesen, har feber og en dundrende hodepine.. Har sett nesten en hel sesong med greys siden sist og blitt ferdig med alle julegavene! Nå kan jeg endelig begynne å glede meg skikkelig til julaften!

<3Nathalie Madelen

klikk nett

hei!

Det er noe galt med internett routeren fortiden, deler ut ip adresse i hytt og pine, så jeg sliter, må bruke sann kabel for å få nett, sykt irriterende!! Onkel sleit i hele går med macen min for å få internett på den uten lykke... derfor blogget jeg ikke igår, orket ikke. den lille tiden jeg hadde tid orket jeg ikke.


babee

<3Nathalie Madelen

barnevakt

Hei!

Juleballet igår var sinnsykt bra! Noe av det artigste jeg har vert med på på evigheter. Hvertfall artigste festen/ballet.
Og idag, har jeg tilbringt ca halve dagen min i en buss eller på hurtigbåten. Tok ekstra lang tid å reise hjem siden bussjoføren bestemte jeg for å stå på en busstoppen i nesten en halvtime.. Har ikke ord for hvor hærlig det var å komme hjem å dusje av seg all sminken, hårsprayen og lukten av sånn røyk dem har på fester og slikt.. Sann som kommer ut av slike maskiner liksom.


Nå har jeg klarte å dra med meg trøttetrynet mitt fra sofaen vår, og ned til tante og onkel sin sofa hvor jeg skal tilbringe de neste timene.

<3Nathalie Madelen

Juleball-11

Hei!
Orker ikke skrive så mye, blogger fra mobilen..

<3Nathalie Madelen

Kul internett

Hei!
Kult at internetten til Amanda sin bestemor ikke funker da.. Mobillblogg <3
Vi sitter egentlig bare å venter på at klokken skal bli så mye at vi kan starte å sminke oss å div.
Gleder meg sykt til kvelden, blir awesome!

Kommer sikkert et mobilinnlegg til før vi stikker da.

<3Nathalie Madelen

Juleball på fredag

Hei!

matteprøven gikk, som dere sikkert kan tenke dere, rett vest. Mildt sagt! Er ganske godt forberedt på stryk..
sinte-nathalie

På fredag er det endelig juleball, og jeg gleder meg så sinnsykt! Men siden ballet finner sted nesten 2 timer med bil fra der jeg bor, skal jeg og Amanda sove over der. Holder på å legge klart alt jeg trenger i en bag eller veske så det er klart til fredag morgen klokka 06.10 når jeg skal dra. Får ikke gjort det i morgen siden jeg skal jobbe til 10.

Årets kjole er mørke rosa, og kjempefin! jeg elsker den virkelig, og gleder meg så sykt til å ha den på meg.
Dere får ikke se mer av den før jeg poster outfit på fredag. Så stay tuned!

ooi, tiden går plutselig litt fortere enn planlagt.. Hadde bestemt meg for å komme meg i seng tidlig idag, men den gang ei. Må avslutte her, så jeg får gjort ferdig alt som må gjøres før jeg tar natt.

<3Nathalie Madelen

Hei sminkefri

Hei ala samna
Er så flink å blogger igjen jeg, fra bussen.
Påvei til skole for å ha 3 timers prøve i matte, og gym etterpå. LIVET

Såå pen idag.

<3Nathalie Madelen

et nytt forsøk

Hei!

jeg gjør et nytt forsøk på å starte blogginga igjen. Denne gangen var planen å lykkes. Sliter fortsatt med headeren, fordi jeg har ikke fått tatt nye bilder, og alle gamle bildene er så fæle. Jeg og Amanda har leigd studioet på skolen etter

skoletid på torsdag, så da skal vi ta litt bilder var planen. Regner med headeren kommer iløpet av søndag eller neste uke, siden jeg sikkert skal jobbe etter studio på torsdagen, og fredagen er det juleball, og lørdagen kanskje jobb igjen..

Har forresten farget håret siden sist dere hørte fra meg! endte opp med nesten helt svart hår, mye mørkere enn planlagt.. men har heldigvis blitt litt lysere.

fin!


Yvonne <3

Har tretimers prøve i matte imorgen, så det er vell ikke et dumt valg å opne boka?
halla stryyk

<3Nathalie Madelen

Blåfjell <3

Hei :D

Da var endelig første desember her, og det betyr jul i blåfjell, åhh, LIVET! Opnet første pakke i kalenderen idag tidlig også, desember er så fantastisk!

Har tidenes gangsperre etter gårsdagens gymtime. HELE kroppen min verker som bare det.


babe! elsker web effektene på macen!

nå skal jeg spise, se blåfjell å kose meg med tanken på at det er første desember!

kommer forresten ny header snart også, må bare få laget den først.

<3Nathalie Madelen

hits