november 2011

kul vind

hei!

neida, er ikke død. Har bare ikke giddet å blogge, fordi jeg har ingen verdens ting å blogge om, så.

Idag er jeg hjemme fra skolen, fordi det er så sterk vind at jeg ikke fikk lov til å dra på båten. jii
Kan ikke si jeg angrer, for jeg fikk nettopp melding om at båten var innstilt, hadde med andre ord ikke komt meg hjem vist jeg hadde dratt på skolen.


er jeg så fin jeg da. photobooth effekter <3<3

<3Nathalie Madelen

Julebord

Hei!

Kjempe kos på julebord med jobben i går kveld! Livsfarlig god mat også, julemiddag, nam..

<3Nathalie Madelen

Kakao og Kjeks

Hei!

I dag tidlig trosset jeg hodepine og forkjølelse å trakk på meg største joggedressen jeg fant å trakka meg ut døra. Angret ganske fort kan du si. Båten var et rent helvette, men tenkte hele dagen at det ikke var så lenge igjen og endte med å være ut skole dagen. Rakk så klart ikke 5 på 2 båten i dag når jeg helst ville det, og måtte gå rundt i byen i en og en halv time ekstra, bare fordi ene læreren er så fuckings streng, så Amanda fikk ikke gå. Tror ikke ord kan beskrive hvor hærlig det var å komme hjem!


det meste dere kommer til å få se av meg idag vertfall. Koser meg med kjeks og varm kakao i håp om at halsen skal bli litt bedre..

nok syting. Tok forresten tidenes fail tidligere idag... Gikk rundt på senteret sammen med Amanda, uten sminke eller fiksa hår, og med sekkeklær, akkurat da jeg gikk ut fra bikbok holdt jeg på å gå på en av de fineste guttene på skolen.. flaut sa du? Kom meg ganske fort vekk der i fra da kan du si!

<3Nathalie Madelen

rydding på g

Hei!

skulle trodd noen hadde sluppet en bombe på rommet mitt, det ser seriøst ikke ut her.. Har fått ganske masse av klærna i skapet nå da, heldigvis. bare alt bosset, skitne klærna og støvsugingen igjen.. jey..

Når jeg er ferdig med det, skla jeg sove!! gleder meg.hater rot..

<3Nathalie Madelen

docken

Hei!

nesten helt siden jeg sto opp idag har jeg makket med å endre hele docken, til rosa. Ble ganske fornøyd, bortsett fra at det irriterer meg litt at noen av ikonene er bitte små i forhold til de andre.. noen som vet hvordan jeg endrer det?<3Nathalie Madelen

fin lørdag

Hei!

joda, jobb ble det likevell.. så klart ingen som kunne jobbe for meg.. Overlevde denne gangen også, men må si det var uvanlig deilig å komme hjem å slippe å høre pipingen fra kassa, eller summingen fra fryserne.

Er sliten av å smile å løfte kasser.. Gleder meg sykt til å sove, men siden jeg drakk en burn for 2 timer siden har jeg null kjangs å sove nå, så derfor skal jeg se 90210.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld alle sammen.
haha, fail av meg at klokka nettopp ble 12 da..

<3Nathalie Madelen

nice helg

hei!

skulle egentlig jobbe idag også, men det måtte jeg droppe.. formen er helt forferdelig, hodet mitt verker, stemma er helt teit og jeg er stapptett i nesa.. fin lørdag da..<3Nathalie Madelen

Mobilblogg; Bussen

Hei!
Sitter på bussen hjem nå, heelg <3 skal 6 timer på jobb først da.. Så er det hjem å ta livet me ro til imorgen når jeg skal på jobb igjen.

God helg!

<3Nathalie Madelen

Tidenes buss fail

Hei!

Bloggen har blitt glemt litt siste dagene, beklager for det, men jeg har bare ikke orket.. Igår var jeg på besøk hos en venninne til kl 7 før vi stakk entur på moa før jeg måtte starte på turen hjem som tar ca 2 timer.. Da jeg kom hjem var det rett i dusjen før jeg la meg, og sovna med engang..

Var bare så vidt jeg kom meg hjem, flaut..
Når jeg må bytte buss, bruker det å stå (f.eks) Hareid - Ulsteinvik  Ulsteinvik - Fosnavåg  på kvitteringen, men igår sto der bare Hareid - Fosnavåg så da gikk jeg utifra at jeg ikke skulle bytte buss. Med andre ord, jeg hørte ikke etter når bussjoføren snakket i micen.. Plutselig ser jeg den andre bussen kjører, og gjett hva som sto på den, joda, fosnavåg! Jeg løp frem til bussjoføren og spurte om det ikke var denne som skulle til fosnavåg likevell? Heldigvis var han snill og kasta seg over calling greia og fikk tak i den andre bussen som ikke hadde kommet seg så langt, og fikk den til å vente til han fikk kjørt meg ditt.. flaut.. Skal aldri mer ta buss alene.

Nå skal jeg fortsette på logoen vi skal levere inn i medieproduksjon imorgen! Har slitt skikkelig med den.. Sikker på den er så fin at læreren ikke tror jeg har gjort det selv engang..

<3Nathalie Madelen

meko

Hei!

Har meko prøve imorgen (medie kommunikasjon) Så jeg har vell ikke annet valg enn å øve? Håper ikke den blir like vanskelig som sist gang..jess, ha en fortsatt fin tirsdag da.

<3Nathalie Madelen

tannlegen

hei!

har bare en ting å si. Au, jeg liker ikke tannleger.. kjenner ut som noen har mishandla munnen min med slegge, hammer og det som værre er, men egentlig har bare tannlegen strammet strenger og gitt meg strekk som skal gjøre kjeven min bein. Går rundt å knasker 400mg ibux for å slippe alle smertene fra haken og opp til håret..


Er ikke spesielt fin idag, våkna med tidenes hodepine + feber idag tidlig, men dom som jeg er dro jeg på skolen likevell. Plukka frem største joggedressen jeg fant i skapet og pakka meg inn i å satte håret opp i en fæl tut, før jeg tok kameraet, sekken og frokosten og trakka meg ut til bilen.

Gjett hvem som glemte kameraet på båten idag tidlig.. joda, vimsehodet! akkurat da båten går tilbake, og vi var nesten borte ved skolen merka jeg at jeg ikke hadde kameraveska i handa.. Etter ca 5 telefoner til tide, fikk jeg endelig svar! de hadde funnet kameraet mitt, og gledestårene presset seg nesten på. Hadde vært litt kjipt å miste kamera utstyr til 10 000 kr! Fikk henta det på båten hjem, så nå ligger det trygt på rommet mitt.

<3Nathalie Madelen

foto; brygga

Hei!

Tidligere idag tok jeg og Amanda på oss hver sin kjole og høyhelte sko å stakk ned på brygge for å ha en aldri så liten fotoshoot. Det var grisekaldt.

Ble veldig fornøyd med bildene!

<3Nathalie Madelen

oransje og blå <3

Hei!

aah, lykke følelse daa!! Aafk, vinnere av cupfinale nr 2 på 3 år !! what a feeling <3

stolt sunnmøring at the moment!!


Alexander Mathisen scorer på staffe mot brann, for et år siden.

Aafk <3

<3Nathalie Madelen

trøtt

Hei!

klokka er 8, å jeg holder på å sovne.. flaut da.. Kanskje ikke så rart siden jeg sto opp 07.30 i dag tidlig å har sprunget rundt på jobben i 8 timer.

Straks stikker jeg og Amanda bort til Håkon, for å finne på noe annet enn å bare sove liksom. I morgen skla vi ut å ha en aldri så liten fotoshoot med kjoler og greier, det blir kult. gleder meg! håper det blir noen vellykka bilder ihvertfall!


fin å hvit

<3Nathalie Madelen

soon

hei!

Stikker straks på jobb i noen timer før jeg drar til Amanda for å overnatte. Kommer sikkert et innlegg senere også, med bilder fra bursdagen igår. Får igjen kameraet mitt i dag, føler meg passe hjelpesløs uten det..

<3Nathalie Madelen

flinkaa

Hei!

kom hjem fra selskapet til Camilla for ca 20-30 minutter siden, og gjett hvem som glemte igjen kameraet? joda, det var meg.. Noen som er sjokka? Ikke jeg hvertfall.

Nå skal sove, grisetidlig opp å pakke litt å dra på jobb før jeg stikker til Amanda og overnatter. Forhåpentligvis får jeg med meg mamma og maaybe Amanda på flø for å ta bilder, seriøst, tror det må være en av norges fineste plasser.. Elsker å ta bilder der!


for dere som ikke så forrige innlegg så var dette kveldens outfit. + etpar kjempe slitte adidas sko..

<3Nathalie Madelen

Outfit; bursdag Camilla

Hei!

Stikker straks i bursdag til søte Camilla! Ha en fin fredagskveld :)

<3Nathalie Madelen

kort!

Hei!

kom akkurat hjem fra et aldri så lite frisørbesøk, var på tide å stusse tupper igjen, og det ble kjempe kort! herregud, skal aldri gå et halvt år uten å klippe meg igjen..


sminkefri og fin

Har endel lekser til imorgen, så det er vell bare å begynne.. jeey

<3Nathalie Madelen

hits