oktober 2012

Sykkel

Hei!

Var ikke på macen i det hele tatt på hele helga, skikkelig deilig faktisk! Bare ladde opp til ny uke. Fikk besøk av to venninner lørdagskvelden, det var jo kjempekoselig! bare synd at jeg var så trøtt og sliten..

Idag er Mamma på besøk, så vi har vært å funnet aktivsenteret og fått syklet litt! spreka! nei.
Ellers er det vinter her nå. Grisekaldt!!!!!! snø, blank is osv. Bare flaks jeg har en greit bratt bakke å gå nedover på vei til skolen da :)))))) Går heldigvis helt fint da!


halla isen

nååå er det farmen!

<3Nathalie Madelen

pause. play.

hei!

Nå har jeg vært borte en god stund. Men jeg har mine grunner. Har vært i ganske dårlig humør i det siste, i tillegg har jeg hatt en del skolearbeid, og vært en del syk. Kom frem til at det var bedre å ta en liten pause til ting ble bedre, enn å syte å klage til dere hver eneste dag. Men nå er jeg altså tilbake! I høstferien var jeg i Oslo og Sandefjord på besøk hos familie. Svidde av en god del penger der, så jeg skal prøve å få ordna et innkjøpsinnlegg fra det til dere!

I forgårs begynte jeg på et nytt prosjekt. Holder faktisk på å strikke meg en genser! ja, tro det eller ei. Den blir så fin! mørk lilla.<3Nathalie Madelen

hits