oktober 2011

refleksjonsnotat

Hei!

Sliter med å lage refleksjonsnotat til magasinforsida som jeg leverte inn rett før helgen.. Hadde aldri kunne forestille meg at det skulle være så vansklig, men der tok jeg vist feil!


Love quote wallpapers appen jeg har lastet ned på iphonen :) fant utrolig mange fine der!

<3Nathalie Madelen

småsyk

Hei!

Mandager er alltid forferdelige.. Tidlig opp, rett etter en helg med ganske fucka døgnrymte er alltid fint.. tulla!
Kom meg heldigvis opp etterhvert da, Først var jeg litt i tvil om jeg skulle dra på skolen eller bli hjemme, nesen og halsen er helt tette, hodet verket og jeg er helt skutt..  Endte opp med å dra på skolen. heldigvis kom Pfo læreren vår tlibake idag, så vi fikk gå tidligere så vi kunne rekke busser og båter som går 5 på 2.

Nå er vi hos Bestemor, dro hitt rett etter skolen da, sitter og venter på at pappa og bestefar skal komme hjem, står i kø på hareid dem stakkarsene.. to lastebiler som har havnet i grøfta! les mer Her.


søt

Nå skal jeg hjelpe bror å skrive ferdig en stil som jeg har lovet han å hjelpe med.

<3Nathalie Madelen

"Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection."

Hei!

Som dere så i forrige innlegg har jeg vert å matet fisker idag. MANGE fikser! mange tusen mini lakser, haha. Det stinka der.. æsj, blanding av fiskemat, sjøvann og fisk..

Etter vi hadde vasket hender ca 20 ganger for å få bort fiskelukta, dro vi til Håkon, Nils og Olav. Alle satt med hver sin mobil og spilte "unblock me" eller lignende spill.. Jeg eide alle da, såklart!

Planen for kvelden er å dusje, leenge! er passe iskald etter en 20-25 minutters lang scootertur.. Så må jeg spise før jeg tar kveld.

<3Nathalie Madelen

Mobilblogg; fiskemat

Hei
Nå har jeg blitt med amanda på jobb og matet fisker. Stinka!

<3Nathalie Madelen

butikken!

Hei!

Nå kommer jeg rett fra butikken med Amanda og Ninette, fylte opp bagasjerommene på scooterene(Knut og Geir, creds til ninette for awesome navn!) med alt vi kunne av kjeks, potetgull og brus.


hehehehe :))))))) Amanda, Meg og Ninette i luken til ninete :))))))) internt..

Nå skal vi planlegge kvelden. Eller, finne ut hvem som vil finne på noe sammen med oss.

<3Nathalie Madelen

Last night

Hei!

igår kjørte pappa meg til Ninette, siden jeg ikke orket å kjøre selv, angret litt senere på kvelden..
Etter en liten stund kom Amanda også, så spiste vi taco og så vaffelhjerte på barnetv <3


lagde tidenes heftigste brownies gjorde vi også! Brownies med dumlekrem <3 sykt godt! men kvalmende..

Enda senere på kvelden, kom Håkon og Nils. Etter en stund skulle vi bort til håkon i stede, det va da jeg starta å angre på at jeg ikke tok scooteren.. Jeg endte opp med å måtte sykle rundt halve moltu helt alene midt på natta siden alle kjørte fra meg :( Forever alone..

Om en liten stund stikker jeg hjem og henter den, så jeg slipper det i kveld da. Venter bare på pappa, som sikkert kommer straks.

<3Nathalie Madelen

Heeelg!

Hei!

nå har vi pfo, holder på med prosjektet. Ganske chill egentlig.
Snart er det helg, og jeg gleder meg! For ikveld er det jentekveld med beste ♥ mest sannsynlig. Blir fun !


we♥it

10 min til helg :D:D:D:D snakkes senere!

<3Nathalie Madelen

leksedate

hei!

jee, nå sitter jeg på gulvet til Amanda, fordi jeg ikke får låne stol, BUHU, neida. Vi holder på med lekser. Har masse å gjøre ferdig! Magasinforside og engelskdikt av norsk folkehistorie(reveenka o.l) til imorgen, pluss fotohefte til onsdag. Det er gruppearbeid da, men jeg har liksom min del jeg skal lage til.

Planen var egentlig at jeg skulle kjøre hjem ikveld, men nå pøsregner det, så jeg ender vell opp med å overnatte. Har jo alle skoletingene her likevell så.


Artige.no Flira meg skakk ihel på skolen idag da jeg så denne.. herregud, humor da!

Nei, nå er det vell bare å fortsette på leksene så jeg blir ferdig iløpet av natta..

<3Nathalie Madelen

Foto; Studio!

Hei!

Idag var jeg og noen venninner frå klassa i fotostudioet vi har på skolen. Det var kjempe gøy, og det ble veldig mange fine bilder, syns jeg da.


kan ikke bare være seriøst heller da..

er ikke sikker på hvor gira resten av gjengen som var der er på å komme på bloggen, så dere får klare dere meg meg. hah.

Greide endelig å bli ferdig med matte innleveringa ista, å det var herlig. Kan ikke beskrive hvor letta jeg ble da jeg endelig forsto hva jeg holdt på med!

<3Nathalie Madelen

dead girl

hei

jaja, her er jeg igjen.. Er fult klar over at eneste jeg skriver i blogginnleggene mine fortide er "beklager at jeg ikke har blogget" og finner på en fengende unnskyldning (som vanligvis stemmer ganske bra).. Derfor skal jeg gjøre et lite untak denne gangen.

Jeg holder på med matte, jeg forstår ikke en dritt, og vist jeg ikke snart faktisk forstår noe, kommer jeg til å gå å grave min egen grav. Så sånn er det. hodet mitt holder på å sprenge, jeg er dødskvalm, og sliter bigtime med å holde øynene oppe. Jada, jeg skal slutte å klage. Skal prøve vertfall!

blææææ, får vell bare fortsette med matten da.. har bare til onsdag på meg.. FML.. Vist noen har litt inteligens til over takker jeg gladelig ja!

<3Nathalie Madelen

Mobilblogg; selskap

Har det gøy i selskap med min amigo, Ninette :)

<3Nathalie Madelen

jobb og selskap

hei!

Igår dro jeg rett på jobb etter skolen, og da jeg kom hjem var jeg dautrøtt.
Nå har jeg nettopp dusja og skal straks plukke frem klær til selskapet i kveld og klæsje litt sminke i trynet før jeg setter meg på scooteren og durer på jobb! Er ferdig klokka 8, og akkurat klokka 8 starter bursdagsselskapet.. blir litt stress, men det skal vell gå. Er jo bare 10 min på scooteren fra der jeg jobber så. Blir vell værre og kjøre hjem i en halv time i kveld klokka 12.. kaldt? satser på det ikke er glatt vertfall! det er min største frykt..


jaadaa, vet dere har fått se dette bildet før, men akkurat nå er det eneste bildet på dataen som ikke er webbilde eller raw-fil. orker ikke begynne å redigere, og har egentlig ikke tid til det heller når jeg tenker meg om.. Alt resten av bildene ligger på harddisken som jeg heller ikke har tid å koble til.

<3Nathalie Madelen

Pfo prosjekt

Hei!

Sorry for null blogging igår, var faktisk ikke på macen annet enn når jeg gjorde skolearbeid, og da blir lærerne litt lei seg vist jeg blogger.. På kvelden var jeg på basar med mamma og søskena. Vant to store sjokoladeplater *GLAD*.

Idag har jeg bare vært på skolen. Sitter i gangen nå og skal egentlig holde på med pfo prosjektet som jeg er ferdig med.. heh.. lol, læreren driver å går ved siden av meg for å finne ut hva jeg gjør..


Så kul jeg er da, som sitter i gangen og tar bilder av meg selv! flaut..

<3Nathalie Madelen

kald dag!

Hei!

herregud, sikker på det er 100- grader her fortida! Helt grusomt idag da vi skulle gå fra båten da, grisekaldt, regn og syk vind.. Og det skulle vi gå gjennom i 10 min.. deilig assa <3

Siste timene idag hadde vi gym, da skulle vi ha orientering, og jeg hater orientering!! Kart er gresk for meg, og skogen er ikke en veldig god venn.. Men overraskende nok, gikk det veldig bra! jeg fant alle 6 postene og kom meg i mål etter 41min. Mange fant bare halvparten av postene og brukte masse lenger tid enn meg, så etter mine forventninger, er jeg ganske fornøyd!

Etter jeg kom hjem har jeg, ehm såvet! heh.. helt til kvart over 7 da mamma kom hjem å henta meg, siden vi skulle på zumba. Nå sitter jeg nydusjet og klar til å legge meg. Dautrøtt.. må opp kvart over 5 igjen i morgen, siden mamma ikke kan kjøre meg til bussen..


nye dekselet kom forresten idag :D:D:D Elsker det!! du finner det her!

<3Nathalie Madelen

trøttetryne

Hei!

Skulle egentlig på aktiv idag også, men pågrunn av ganske fæl gangsperre så ble det ikke noe av. Etter dans var jeg helt skutt og ville helst hjemme og sove. Dro hjem, men sitter fortsatt med blikket festet på skjermen! imorgen er det gym, orientering i skogen.. lite kult når det har regnet non stop siste to døgnene, og i tillegg blåst så ekstremt at ord ikke kan beskrive! sikker på alle trærna i skogen har kolva eller noe sånt.. Jaja, vertfall, vi får vurdering imorga også, å jeg som ikke kan å lese kart, jaja, det kan bli interessant! wish me luck liksom..


weheartit.com

Nå skal jeg snart hjemme meg godt under dyna i håp om å få sove heelt til klokka 5.15 imorga tidlig..
gonatt!

<3Nathalie Madelen

zuumba og corebar

Hey!

kom hjem fra aktiv senteret for en time siden, og har fått dusja og mishandla neglene mine litt med neglelakk siden den tid. Nå sitter jeg og venter på at neglelakken skal tørke så jeg får legge meg, så sinnsykt trøtt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg..det er helt sykt hvor mye deligere det blir å komme hjem og legge seg i senga si etter en time eller to på trening! Jeg og mamma dro på zumba først så  rett inn på corebar.

Jeg måtte kjøre ut selv da, siden mamma dro litt tidligere, og det var helt sinnsykt mye regn og vind, trodde jeg skulle flyge av veien! og ALT var klisj.. mobilen, regndressen, buffen, hanskene.. deilig assa! ting ble ikke så veldig mye bedre når jeg skulle hjem akkurat, kjørte i 40 hele veien fordi jeg så ikke en drit..

nå er det sovetid assaaa

<3Nathalie Madelen

Innkjøp; 13.oktober 2011

Hei!

Båten jeg vanligvis bruker å ta på mandager, går 5 på 2, vi bruker vanligvis å få gå så vi rekker den, men ikke idag.. herregud, det er så kjipt å vente i en og en halv time på neste båt.. Heldigvis, fikk jeg med meg Yvonne på storsenteret entur og brukte endel penger der.


genser - cubus - 199kr ELSKER DEN!


hårstrikk - cubus - 19kr


neglelim - vita - 39,50kr


ansiktsmaske - vita - 3 for 2 19,50 pr stk


ansiktsmaske - vita - 19kr pr stk


ansiktskrem - vita - 99kr (denne kommer det til å komme sann anbefalelseinnlegg for! andre gang jeg kjøper den, og kan mildt sagt si at jeg elsker den! den er så fantastisk!)

Nå stikker jeg straks på aktivsenteret på zumba!

<3Nathalie Madelen

my day

Hei!

Norsken tok faktisk utrolig kort tid å få gjort ferdig, skikkelig deilig å ha fått det utav verden! eller, har fortsatt igjen å presentere på tirsdag, å fikse ferdig presentasjonen sammen med gruppa på tirsdag da, men ellers er jeg vell ca ferdig.
litt senere på dagen dro jeg, pappa og søsknene mine på besøk til Oldefar en tur. Var der ikke så lenge da desverre, siden vi skulle hjem til mamma i kveld.

Nå sitter jeg ferdig dusja i senga mi og vurderer morgendagens autfaait. Egentlig litt trøtt, selvom jeg la meg kjempe tidlig igår og sto opp sent idag, blir sikkert ikke lenge til jeg legger meg, opp klokka 5.15 er så digg ;*


weheartit
digger dette bildet! passer egentlig litt godt til skolen.. hah, liker ikke å stå opp kvart over 5 hver morgen, men vist jeg fortsette med det, så får jeg jo en utdanning jeg vil ha og kan derfor gjøre det jeg vil en dag!
ok, det ga kanskje ikke mening..

<3Nathalie Madelen

norsk presentasjon..

hei!

guess what! på tirsdag har vi norsk presentasjon, og flinke meg, har ikke begynt engang.. Blir vell stuck hele dagen med norsk da...


weheartit

<3Nathalie Madelen

saturday night

heey

Dette blir er en sløv helg.. har fri frå jobb, så jeg har egentli naadaa å finne på.. Ingen er hjemme heller, og dem som er hjemme er opptatt med andre ting, så her sitter jeg da.. all alone! neeeidaaa. Skal vell klare å overleve det også. Kjenner det bare er godt med en helg der jeg egentlig slipper å gjøre, og bare kan bruke all tiden på meg selv. Slappe av og gjøre ingenting. La meg før klokka 12 igår, på en fredagskveld, hvor sykt er ikke det? sovna med dataen på magen klokka 10, vokna halv11 og etter det lå jeg bare å hallsov før jeg slo av macen halv12 å tok natt. Nå tenkte jeg at jeg skulle bruke resten av kvelden på å se 90210.


Var forresten ikke så forferdelig på aktiv som jeg hadde regna med. Var skikkelig gøy, og etterpå var det bare superherlig! Drar sikkert en tur på mandag også, da er det zuumba :D:D Det er så sykt gøy!

<3Nathalie Madelen

aktiiiv

Hallo :))))

Nå sitter jeg akkurat og spiser litt før jeg skal gjøre meg klar og dra på Aktivsenteret med mamma. Kjenner at jeg gruer meg og angrer litt på at jeg sa jeg ville være med, men jeg trenger trimmen, så det er bare å bite det i seg. Tror jeg skal begynne å bli med henne ditt litt fremover når jeg har tid, siden det ikke er vits å begynne å jogge nå.. Det har jo alt begynt å bli glatt på veiene.. Æsj, hater vinter!


endelig lært meg å redigere sånne bilder, sleit en evighet igårkveld for å forstå hvordan jeg skulle gjøre det..

oij, nå må jeg stikke!

<3Nathalie Madelen

Twitter & Tumblr

Hey!

jess, nå har jeg også skaffet meg twitter. Fatter fortsatt nada, men lærer meg vell etterhvert.

jah, du finner meg HER

Har skaffa meg tumblr også, men det forstår jeg enda minder av enn twitter.. Finner meg HER

<3Nathalie Madelen

kald

Hei!

Akkurat nå ligger jeg i min gode varme seng, under min gode varme dyne, foran min gode varme varmeovn, etter en iiiskald scooter-tur fra moltu. Som tok meg ca 20 min. ehm, kaldt ja! Kjørte kjempe sakte nesten hele veien fordi jeg var livredd for at det skulle være glatt på veien. Scooteren har faktisk gitt meg et liv. Endelig kommer jeg meg ditt jeg vil selv, så fantastisk!


så normal. herregud, klarer ikke å være seriøs på et eneste bilde. skal prøve å plukke frem kameraet en dag å ta noen skikkelige bilder til dere alstå! men det er litt kjedelig, og vått og ikke kult når det bare pøsregner hele tiden..

<3Nathalie Madelen

En ting!

Hei!

tenkte bare jeg skulle informere dere om en aldri så liten ting.

Når noen kommenterer "hei fin blogg kommenter tilbake" "besøk bloggen min da" eller andre måter å reklamere for seg selv, så gidder jeg faktisk ikke trykke på bloggen engang. Jeg overser kommentaren, og noen ganger sletter jeg dem.
Så neste gang du skal kommentere, så versåsnill, ikke skriv "besøk bloggen min" (eller lignende) Da ødlegger du faktisk alle kjangser for at jeg gidder å besøke bloggen din.


bilde fra konfen, savner det! så sykt fint vær..

<3Nathalie Madelen

Bestått!

Hei!

som dere sikkert har merka har jeg ikke blogga siden igår, tidlig på morgenen. Det er fordi jeg besto teoriprøven rett etter det innlegget! Så jeg har med andre ord brukt tiden min på å frese rundt på min kjære scooter den tiden jeg ikke har vært på skolen, dans eller besøk.

Livet ble plutselig ganske fantastisk når jeg kommer meg frem og tilbake selv uten å være avhengig av at mamma eller pappa kjører meg.


hehehe, markerally :D:D neida.. Men gjett om denne søt saken skla bli brukt mye fremover da!!

Nå må jeg nesten stikke, skal utpå kjøre tur for å hente gym sko og sminke.

<3Nathalie Madelen

Mobilblogg; God morgen

Hei!
Det var den høstferien.. Må si jeg savner å sove så lenge jeg vil allerede! Halv 6 er heftig tidlig..

Ha en fin dag da dere!
<3Nathalie Madelen

Vinneren ble.......

.... Ana Marie!Gratulerer så mye til deg!premien er wayfarer briller fra Superkul.no ! Du får velge et av disse parene, så sender jeg det i posten.
Ta kontakt med meg på nathalieleinebo@live.no

<3Nathalie Madelen

sunday

Hei!

haha, nå ligger jeg i senga og ler for meg selv, noe som egentlig er ganske flaut.. Grunnen er, at jeg prøvde ganske hardt å finne på en overskrift, og det meste kreative jeg fant på, var sunday. Så snur jeg meg og ser ut vinduet, hvor det er alt annet enn sol. Pøs regn/hagl/snø, trerne står sidelengs pågrunn av vinden og så videre. Så ja, mye til Sunday!

Dagen har gått utrolig fort da egentlig. Sto opp kvart over 11 og spise frokost og siden har jeg sett lest teori, tatt sann prøver på teoritentamen.no og proppa i meg sjokolade..


så gøøy

Nå lukter det middag i hele huset, så jeg regner med jeg bare kan stoppe innlegget her, og vente på å bli ropt ned.

<3Nathalie Madelen

hjelp?

Hei!

jeg bare lurer på en aldri så liten ting, kan noen av dere forklare til meg hvordan jeg printscreener på Mac og iphone?
Har slitt så sinnsykt med å finne det ut, og nå har jeg sann ca gitt opp.. så viss noen av dere kunne vært så snille og skrevet en kommentar om hvordan jeg gjør det, hadde jeg blir kjempe glad!

<3Nathalie Madelen

Lørdagskos!

Hei!

Nå ligger jeg og Lillesøstra mi på hver vår side av sofaen og ser High School Musical 2. Har nettopp trykket i meg så mye potetgull og middag i tillegg til å tømme i meg så mange liter av brus og smoothie at jeg er kvalm..
Tidligere idag jobba jeg 10-18, tredje dag på rad, så jeg er ganske skutt. Hadde det ikke vert for at klokka bare er 11, på en lørdagskveld og jeg egentlig burde lese litt teori ikveld (og egentlig har ganske lyst til å se siste 2 episodene av sesong 2 av 90210) Så tror jeg nok at jeg hadde lagt meg for lengst..


"nå også momskutt på nøkkelhull merkede varer" hehehe, jobbegenser ftw <3

<3Nathalie Madelen

Mobilblogg; Livstegn

Hei!
Sorry for dårlig blogging i det siste. Var på jobb igår og idag, Så jeg har ikke hatt tid..
Dekningen er elendig så jeg får ikke lagt inn bilde..

<3Nathalie Madelen

Big love


Eric Saade - Big love ♥

Nei altså, vet ikke hva jeg skal si jeg! digger sangen max, og Eric Saade er jo helt sinnsykt fin!

<3Nathalie Madelen

bakedag!

hei!

Nå sitter jeg i stua og slapper av og er stapp mett etter å ha trykt i meg nybakte kanelsnurrer, og andre boller. Nam!


mobilbilde ja, niice menne, nam! tynt..

Nå skal jeg laste ned litt mer musikk før jeg tenkte jeg skulle sette meg til med en kanelsnurr eller to og se 90210. Ferie er awesome!

<3Nathalie Madelen

90210

Hei!

Beklager for den lille bloggpausen dere ikke ble informert om. Kom frem til at det var lite vits å skrive 100 innlegg om at jeg har ligget i senga mi siste 2 dagene og sett 18 episoder av 90210.. Bare litt avhengig.. Igår fikk jeg besøk av to søte jenter, også kjent som Karina og Renate! Vi så to filmer, før vi satt å snakka en stund før dem ble henta, koselig var det.

Men nå skal jeg en tur til Hanne, så ha en fin dag videre!

<3Nathalie Madelen

Sommer?

Hei!

Nå har sommerværet kommet ja! Var litt seint ute iår, siden vi liksom ikke har hatt fint vær før i oktober/september.. har faktisk ikke badet i sjøen her hjemme i år! det er jo helt sykt..

Når først sola endelig kommer, er det ingen hjemme som kan være med meg ut, og jeg har ingenting å gjøre på.. teit!
Var ute med kameraet og tok litt bilder ista, men det er jo dritkjedelig helt alene da.. Så er det litt teit å gå ut, helt alene bare for å gjøre det.. lol, derfor suger det å bo i en sinnsykt liten bygd på verdens mest øde sted!


et av bildene jeg tok ista, bildeopplasteren fant ut at den skulle lage helvette for meg siden bilde var så stort, så nå har jeg brukt nesten 1 time på å få lastet opp 1 bilde!!

minner om fotokonk finalistene !

<3Nathalie Madelen

konkurranse!

Hei!

melder meg på en konkurranse på bloggen til søte Kaia! Premien er en goodiebag. Hadde vært skikkelig kult å vinne!
konkurransen kan du finne her :)

minner om fotokonk finalistene !

<3Nathalie Madelen

foto; multitalented

minner om fotokonk finalistene forresten!

<3Nathalie Madelen

kjedlig

Hei!

har ingenting å blogge om.. for et kjedelig liv!

minner om fotokonk finalistene forresten!

<3Nathalie Madelen

hits