september 2012

Gurskøya rundt med rød L

hei! 

Da var jeg hjemme etter litt over en time bak rattet. Seriøst, du har ikke sett smale, trange, grusomme eller skumle veier før du har kjørt rundt guskøya i mørket. Halve runda er ikke hus, der er helt syke brå svinger. Plutselig skal bilen svinges nesten 180 grader rundt. Greit nervepirrende. Det gikk heldigvis bra da! Da jeg endelig var ferdig med ødemarka (tarberg, gjerdsvika, haugsbygda og gursken, hører bare på navnene at det er åndsforlatt der. hah!) og jeg skulle over leikongeidet (masse lange strekninger og 80 sone!) Havner jeg så klart bak to digre trailere som så vidt klarte å holde 50. Var så klar for å kjøre fort(80 er ganske fort etter å ha kjørt 50-60 i en halvtime..) men neida. 

Var på dans tidligere idag, så jeg skal overnatte her hjemme i natt. Ukas lille høydepunkt å få skikkelig middag hjemme! Lever på taco, ris og pasta hele uka, så kommer jeg hjemme og får skikkelig kjøttmiddag med poteter og brun saus! åååh ♥ Serr, dere aner ikke hvor fantastisk det er!!


audii ♥

ååj, klokka var vist litt mer enn jeg trodde.. Opp klokken 5 i morgen tidlig, jess ♥ gruer meg.

♥Nathalie Madelen 

spreka

hei!

Nå er det snart sovetid her. Tenkte bare jeg skulle skryte litt først! Var så flink tidligere idag å gikk opp til fjellstua og ned igjen. Sprek! hehehehe.....


trapper! 418 trinn. Høres ikke så sykt ut, men det er ganske mye sykere enn de høres ut, lover!!!!

<3Nathalie Madelen

Outfit 250912

hei!


Genser - Bikbok
Blondetopp- Vero moda
Bukse- Cubus

ha en fin dag!

<3Nathalie Madelen 

Travel jente

hei!

Vist noen irriterer seg over at jeg ikke blogget i helgen, så kan jeg fortelle dere at dere ikke har gått glipp av noe. Jeg har vært syk hele helgen bortsett fra søndag. Da var jeg i familieselskap. Så har jeg spilt sims hele helgen, og det er vell ikke spesielt interessant å høre om hva simmene mine jobber som og slikt. haha.


heheh, helgens høydepunkt er å komme hjem til gamlepcen med sims! Kan ikke ta den med hitt til hybelen av to enkel grunner, for det første hadde jeg nok strøket i alle fag ettersom det ikke har blitt gjort lekser, og for det andre så er ladderen ødelagt, så jeg må låne bror sin, siden han har lik.

Idag var det helt sykt hærlig å komme tilbake til skolen og rutinene igjen etter en uke med uutholdelig hodepine, kvalme, feber og forkjølelse. Og så klart null energi. Da jeg kom hjemme etter skolen idag så det ikke ut i hybelen! har jo ikke vært her på nesten en uke, å sist jeg var her var jeg dritdårlig, og orka derfor ikke rydde. Så kan mildt si at det så ut som et bomba hell her. Klokka kvart på seks var jeg endelig ferdig med rydding, vasking, støvesuging og middag. I tillegg til at  jeg hadde besøk av ei venninne fra klassen en liten stund. Så da var det påtide å friske opp mattekunnskapene(som desverre ikke fins....) å skrive og regne ut budsjett. Har faktsik vært kjempe flink denne måneden! har brukt bare ca halvparten av det jeg hadde planlagt å bruke på mat, klær og slikt har jeg ikke fått regnet ut enda, men har kjøpt veldig lite av det denne måneden, så jeg har en god følelse der også! En hærlig følelse å se at økonomien min ikke går rett vest når jeg har all kontroll selv!


hahah, tok dette bildet fredagskvelden, var på badet en tur, og dette var det jeg fikk se da jeg kom inn igjen! puus <3
skjermspareren var tydeligvis utrolig spennende. haha.

<3Nathalie Madelen

Gameren

Hei!

Ble ikke skole på meg i dag heller, som dere sikkert har lest i det forrige innlegget. Sto opp klokken fem idag tidlig, dusja å ordnet meg til skolen. Så gikk det sakte men sikkert opp for meg at formen min ikke egnet seg til å først sitte 2 timer på buss/båt, for så å sitte 6 timer i et klasserom med dårlig luft, bråk og tenking. Derfor ble jeg hjemme. Satt til 9-10 tiden å gjorde ferdig lekser, innleveringer og så videre. Etter det  har jeg spilt sims, og drukket te. HELE dagen.


Mamma har kjøpt verdens søteste kopper på nille! åååh, elsker dem! hun hadde først kjøpt en av hver farge til seg og lillesøstra mi, men så overtalte jeg henne til å dra ut på nille å kjøpe de 14 koppene med fat som var igjen.. heeh :)))) får to av hver farge til hybelen nå! gjett om de skal bli brukt :D:D
Det har forresten klikka heelt for katten min. Hun satt i over en time å stirret på akvariet idag! Det gjør hun egentlig hver dag, oftest jakter hun på det også.. Søt!

Nå er det sovetid! opp klokken 5 imorgen også. 

<3Nathalie Madelen

Tidlig

hei!

I går var jeg ikke på skolen fordi jeg fortsatt var dårlig, og fordi jeg hadde blitt værre. Orket ikke å ligge alene på hybelen å råtne, så jeg tok båten og bussen hjem til min kjære mor. Brukte hele gårsdagen på å spillesims, hallsove å se på tv. Innholdsrikt! Jo forresten, har gjort en del lekser også. Flinka. 

Jeg er fortsatt her hjemme, skulle egentlig ta bussen for 40 min siden for å dra på skolen i dag, men jeg er så klart FORTSATT dårlig....... Både mamma og søsteren min har hatt det samme, forrige uke, men mamma er enda ikke frisk. 

Planen nå er å prøve å få gjort unda mest mulig lekser så jeg kan slappe av å bruke resten av dagen på å prøve å bli frisk. 


Heer er året skolebilde. Ble faktisk litt fornøyd med det! Tror aldri jeg har sagt det om et skole bilde før.

<3Nathalie Madelen

limt til sofaen

hei!

Det ser virkelig ikke ut her nå. Har ikke ryddet siden søndag kveld. Ble plutselig dårlig i går, og endte med å ligge i senga/sofaen hele dagen å se på tv. Hadde egentlig ikke tenkt å dra på skolen i dag, men var ikke såå dårlig i dag tidlig, så jeg dro likevell. Har vært ganske bortevekk i dag da, for å si det slik! 

Har lagt på sofaen idag også. Etter skolen vertfall. Har hatt så sykt vondt i magen å hodet. Håpe jeg blir frisk til i morgen!


snapchat bilde fra skoleveien igår. Bombesikker på at det er drittværet som har skyld i min elendige form!


fikk årets elevbevis idag! Fikk litt sjokk over at jeg har forandret meg såå mye på et år! Og forresten, dette er portrettbildene fotografen tok av hver enkelt i klassen.


pleier syken! finst ikke bedre enn brus og salt potetgull når enn er kvalm.

<3Nathalie Madelen

skolejenta

hei!

Beklager fraværet mitt i helgen. Feiret bursdagen min på lørdag(bedre seint enn aldri!) så jeg brukte ca hele lørdagen på å handle, leie film, bake, lage mat og ordne meg. I tillegg til å vaske å rydde så klart! Var derfor ikke på dataen i det hele tatt. Hadde en kjempe fin kveld, med gode venninner. Siden vi var bare 4 stk tilsammen, overnattet de. La oss ikke før klokken var 3-4. Sov helt elendig den natta! pøsregnet og blåste hele natta, og jeg våknet flere ganger enten fordi jeg var tørst eller fordi jeg måtte på do. Så sto vi opp i 10 tiden å spiste frokost. 


dro forresten på butikken slik........ fin eller? Kan ikke forstå hvorfor jeg fikk så mange sjokkerte blikk...
Jeg og pusen klar for å feire! gullis <3I går var vi på besøk hos verdens beste Oldefar. koseliig! 

Er så trøtt no! har nesten ikke sovet i natt heller.. Har hatt litt hodepine, er ikke helt bra enda, men dro på skolen entur likevell, siden vi har en ganske chill dag i dag. 

<3Nathalie Madelen

norske talenter

Hei!

ååh, så godt med helg!! Har øsepøseregnet her i heeele dag. Heldigvis ti minutter opplett i sta så jeg fikk kjøre scooteren fra mamma til pappa uten å bli søkkvåt. Har like vondt i foten idag, begynner å bli litt småbekyrma. Har aldri vært vondt så lenge etter å trakke over før! Satser stort på at det går over i morgen. Kvelden min har gått med til å se på tv med pappa og småsøskene mine, og stappe i seg potetgull i farlige mengder. "jeg skal bli sunn nå". Lurer på hvor mange ganger i løpet av siste halvåret den setningen har kommet fra meg! Ikke få vertfall.

Nå ligger jeg rett ut i senga og slapper av. Har tidenes minst sosiale liv. Enten bruker jeg helga på å jobbe, eller så ligger jeg på rommet å ser film. 


fikk lærekjøre til butikken i sta! Lappen neste, wiihu!


Audi <3 Så sykt god å kjøre. Skal sååå ha audi engang. Ingen tvil!

<3Nathalie Madelen

årets kløne

hei!

I siste timen idag, hadde vi gym. Eller det er vell egentlig siste to timene da! Vi skulle spille fotball og kulestøt. Sist nevnte fikk jeg desverre aldri prøve. På vei fra fotball banen og bort til kulestøt banen var jeg kjempe gira å småjogget med band/vest greia i handa og viftet med(ja jeg er litt gal.) Så klart var det er hull akkurat der jeg bestemte meg for å trakke, så jeg sklei med den ene foten å trakket over. FY så vondt. Herregud! Ble derfor sittende resten av timen med en ispose på ankelen å syns synn i meg selv.

min gode venn isposen.


påvei hjem istaa.

ligger rett ut i senga nå. Tror jeg begynner å bli syk.. Hadde vært ganske kjipt nå rett før helgen!

<3Nathalie Madelen

 

skolejenta

hei!

Var på dans der som foreldrene mine bor, så da overnattet jeg der ute i natt. Noe som vil si at jeg må opp til en umenneskelig tid! Alarmen skulle ringe 05.10. Rart jeg flytta? ehm nei. Selvfølgelig klarte jeg ikke å stå opp klokka ti over fem, så da vekte pappa meg 10 min før bussen skulle gå så jeg stresset som en gal. Rakk ikke å sminke meg, å ser derfor ut som et vandrende dass idag. 


en uke gammelt bilde, bare for å ha et bilde her. 

<3Nathalie Madelen

hårfarging, før og etter

hei!

Som jeg skrev i innlegget i går, så farget jeg håret på mandag. Ble utrolig fornøyd!

Før:jaadaa, oppned. men dere ser fargen, og det var poenget.


hvorfor så pen

Etter:

Siden jeg er så sykt smart, la jeg en plastikkpose oppå vaskemaskinen der jeg hadde alt fargeutstyret. Det viste seg å være veldig lurt! Hadde sikkert ødelagt hele den hvite toppen på vaskemaskina om jeg ikke hadde lagt posen der.

Hva syns dere? ble det fint? 

<3Nathalie Madelen
 

 

outfit 110912

hei!

Tror dette er årets treigeste outfit. Nei forresten, forrige lørdag kom ikke ut før mandag, så jeg tar tilbake det første jeg skrev.


ja så har jeg farget håret da. Kommer et utdypende innlegg om det i morgen eller senere ikveld. Alt etter når jeg har tid.


har kjøpt meg ny jakke også! ååh, som jeg digger den!!

<3Nathalie Madelen

foto; owl<3Nathalie Madelen

helgen

hei!

Ble desverre dårlig med blogging i helgen ettersom jeg jobbet sent både fredag og lørdag. I tillegg hadde vi overnattingsbesøk av mitt snart 3 år gamle søskenbarm. Hele søndagen ble derfor benyttet utendørs med henne. Kjempekoselig!Vil helst ikke legge ut flere bilder av henne enn dette(hvor ansiktet hennes ikke viser), ettersom jeg ikke vet om Tante og Onkel syns det er greit.

Var vertfall en kjempe koselig dag! klokken 6 dro jeg på kino og så Tina og Bettina the movie. Herreguud som jeg flira. Var ikke den beste filmen jeg har sett, men den var bra!

<3Nathalie Madelen

outfit 070912

hei!

rakk ikke å legge ut i dag tidlig.


trøtta
skjorte fra bik bok
bukse fra cubus (skifta bukse rett før jeg dro, siden denne var så ekkel på. Har ikek brukt den på kjempe lenge.)<3Nathalie Madelen

innkjøp 050912

Hei!


topp fra bikbok outlet.


gullpaljett topp fra bikbok outlet
(denne ser jeg for meg at kan bli sykt fin under et høytlivsskjørt eller shorts! var kanskje litt kort og stram til å ha utenpå bukse slik.)


grønn topp fra bikbok outlet


grå topp (åpen rygg) fra bik bok outlet
kjøpte to like i rosa og hvit rett før sommerferien.eggehvit topp fra bikbok outlet
denne er så digg! har en lik i grå også. Seriøst, beste toppen!! fin er den også.


blonde topp fra vero moda


topp fra bikbok


genser fra vero moda


kjole fra bikbok outlet 
(kjøpt også den samme i svart)


strikk og klemmer fra bikbok

betalte fakitsk ikke mer enn rundt 5-600 kr for alt! ganske digg egentlig.

<3Nathalie Madelen

foto; dark red

hei!

var på senteret i stad å brukte opp alle matpengene mine. Innkjøp kommer straks, må bare fikse bildene litt først.


har fått en sånn ting for mørkerøde klær, spesielt gensere/topper. 

<3Nathalie Madelen

regn regn regn

hei!

Har vært det sykeste været her i dag. Holdt på å blåse bort på vei hjem fra skolen, og da jeg endelig klarte å komme meg inn døra her, drypte det av meg så hele hybelen ble våt.. Ikke bra. Og outfit planene var det bare å glemme med en gang! Fikk uansett ikke kontrollen min idag så det går bra. Han som skulle ta den med fra den andre expert butikken glemte den så klart, så den får jeg i morgen.


jaja.. 

 Nå skal jeg benytte resten av kvelden til det samme som jeg har brukt resten av dagen. Se på tv. 

<3Nathalie Madelen

klikk og storm

hei!

I går kveld bestemte ladderen til macen seg for å rett og slett slutte å fungere. Derfor valgte jeg å sove et kvarter lenger fremfor å ta outfit bilder. Skal gjøre det når jeg kommer hjem idag. Da har jeg fått fjernkontroll til utløseren også! 

I dag tidlig da jeg våknet var det helt syyyk vind ute. Trodde vinduene skulle blåse inn. Skummelt! Hadde kjempe god tid idag også, så det var veldig hærlig. Da jeg endelig kom frem til skolen etter en lang, kald og regnfull gåtur, fant ladderen ut at den skulle fungere likevell!! jess <3


heiheei

Har egentlig time nå. Burde kanskje vurdere å følge med!

<3Nathalie Madelen

Outfit 010912

Hei!

Dette skulle egentlig komme på lørdag engang. Men ettersom jeg ikke la inn bildene før nå, og var ganske opptatt på lørdag og hadde tomt for strøm på kameraet igår, så kommer det nå.

kjøpte ny topp ganske tidlig på dagen, siden jeg fant ut at den jeg hadde på meg ikke var spesielt fin på meg egentlig. Så den hvite toppen under her er ny. Synst det ble ganske mye finere med den.
<3Nathalie Madelen

kake

hei!

trygt hjemme på hybelen etter en feit helg hjemme. Var som sagt familieselskap idag. For alle tre søskena. Litt seint for meg og lillesøster, men bror hadde bursdag i går, så, ja. Dere må desverre klare dere med mobilbilder denne gang, ettersom mitt kjære kamera bestemte seg for å ladde ut 5 minutter etter gjestene kom!


hærlige søskenbarnet !


namminaam


babe #1

Neeei, nå er det natt. Har sittet i flere timer å flyttet bilder over på minipcen til mamma, siden jeg må levere inn macen imorgen å få oppdatering, og da blir aalt sletta. Nesten ferdig nå! Kommer kanskje outfit fra lørdag også i morgen tidlig, vist jeg gidder og har tid til det før jeg fyker ut døren. Har bare ikke fått lagt inn bildene enda, siden kameraet ikke har strøm og slikt. 

<3Nathalie Madelen

burtdeipartii

hei!

Fredagskvelden fikk jeg overnattingsbesøk av Karina og Renate på hybelen. Lørdagen gikk vi først rundt på senteret til klokken 4 da vi tok båten hjem. Da jeg kom hjem brukte jeg resten av kvelden på å hjelpe mamma å bake diverse siden lillebror skulle he bursdagsselskap igår, og senere i dag kommer nesten hele slekta for å ferie familieselskap til meg og søsknene. Wohoo, kake :D:D:D

Har ikke tid til å skrive noe mer eller laste opp bilde. Må rydde å gjøre klart og gjøre ferdig diverse kaker og slikt. Kommer bilder i kveld eller i morgen med bilder fra selskapet.

<3Nathalie Madelen

hits