september 2011

outfit; selskap 30.september

Hei!


glemte å ta bilde av skoene, så dem får dere se på web bilde..


ræva bilde, men har litt dårlig tid..

<3Nathalie Madelen

høstferie!

Hei!

Til nå idag har jeg rukket å være på skolen, komme meg hjem, dusje og spise mat. Nå sitter jeg stappmett vedsiden av kjøkkenbordet, og vurderer å stikke opp på rommet å finne klær til ikveld, for daaa, skal jeg i selskap til mine to hærlige venninner, Karina og Renate! Gleder meg!

Kommer outfit før jeg drar, så stay tuned!


Og ellers har jeg og mine venar hatt det arti på et grupperom med webbilder osv, fordi vi fant ut at læreren overvåket macene våres!

<3Nathalie Madelen

Fotokonk finalister!

Hei!

lovde dere å komme med finalistene idag, noe jeg angret litt på når jeg fant ut hvor mye lekser jeg hadde.. men et løfte er et løfte..
(bildene ligger i tilfeldig rekkefølge, ikke etter hvem jeg likte best)

1.

Frokenana

2.

Laroux

3.

Nina Skeibrok

4.

Lillenette

5.

Mia Johanne

PREMIE:
vinneren får et av disse i posten:


Wayfarer briller fra Superkul.no !

Nå er det bare å stemme i vei folkens!

<3Nathalie Madelen

Hurtigbåten lizzm

Heey!
Direkte inne fra hurtigbåten tideekspress! På vei til skolen. Chiller fremst i båten, sammen med Amanda. Ha en fin dag kjære lesere!

<3Nathalie Madelen

fotokonkurranse

Hei!

ville bare informere om at fotokonkurransen er avsluttet. De bildene som dere kan stemme på, kommer i et innlegg iløpet av morgendagen, siden jeg har endel lekser akkurat nå.

<3Nathalie Madelen

fargeblinde kinsere?

Hei!

for etpar uker siden bestilte jeg deksel til min kjære iphone. Det var rosa da.
Noen dager senere fikk jeg ordebekreftelse om at det var sendt fra Kina(!!!) Idag kom hentemeldingen, og da jeg fikk opna pakken, lå der et gult(!!!) deksel og gliiste til meg..


men heldigvis ordna alt seg tilslutt! Nå har mamma snakket med en av dem som jobber der jeg bestilte det, og dem skal sende et nytt deksel, i rosa! snakk om kundeservice! Det gule dekselet får jeg beholde og gjøre hva jeg vil med, så nå står det i mellom en konkurranse, eller å selge det. Eller kanskje beholde det. Den gul fargen var jo ikke så stygg som de fleste gulfarger!

dekselet er fra Duperdigg.no!

<3Nathalie Madelen

5 minutter!

hei!

idag tidlig slo jeg virkelig min personlige rekord. 5 minutter før vi måtte kjøre hjemmefra for å rekke bussen, ringte pappa og vekte meg. Aldri før har jeg reist meg så raskt fra senga, fått på meg klær og løpt til bilen. 5 minutter brukte jeg, sykeste!

Prøven vi skulle ha gikk ganske bra, tror jeg. Satser på det da! Nå sitter jeg i kantina å trykker i meg en yogurt sammen med noen venninner fra klassen :)

<3Nathalie Madelen

I've got a test coming up

Hei!

Nå ligger skolelyset selv i senga med nesa i boka (har egentlig ikke starta enda da..) og øver til mediekommunikasjon prøva som vi skal ha i morgen. Har hatt gaanske mange prøve siste to ukene, så jeg må si jeg begynner å bli litt lei, men har vell ikke andre valg enn å venne meg til det?neiass, nå er det påtide og få klistra litt lærdom i min meget kloke hjerne :)))))

<3Nathalie Madelen

foto; love
bilde stjelt fra google, tekst redigert på av meg.. Quote fra en side på internett for lenge siden.

<3Nathalie Madelen

5 som irriterer meg

Hei!

jada, kaster meg på trenden. Ser det er så mange andre som gjør dette fortida.

 1. Engelske tekster
  hver eneste gang jeg setter meg til for å lese noe som er skrevet på engelsk av en nordmann/kvinne, sitter jeg i evigheter og leser omigjen setning for setning og hater måten den er satt opp på, irrterer meg over små skrivefeil eller feile setnings sammensettinger. Jeg vet godt at jeg er minst like elendig i engelsk som de fleste andre norsker, men det irriterer meg så grenseløst!!!! Det er derfor jeg helst aldri skriver på engelsk, det blir for flaut. Føler alle hater feilene mine enda mer da.. Det verste er vell at jeg egentlig ikke tenker over at jeg gjør det heller.. før jeg har lest nesten hele teksten ca 10 ganger... greit, 10 var kanskje overdriving.. men dere forstår hva jeg mener.

 2. skrytepaver
  haha, kom ikke på noe annet ord på det. Folk som alltid skal skryte så sinnsykt over hvor fantastiske dem er, eller hvor mye bedre dem er enn andre mennesker, får meg til å spy. nesten vertfall. Blir skikkelig skikkelig sur!! uansett hva det har med å gjøre, om du har en kulere bukse, nyere mobil eller hva søren så er det ikke vits å skryte så ekstremt!

 3. Brunkremfjortisser
  jenter som klæsjer meter tykke lag med brunkrem i trynet hver eneste morgen og tror dem blir så mye penere av det, er teit. Brunkrem ser falsk ut, og dessuten er det ikke særlig behagelig å ha i trynet heller..

 4. Anonyme tapere
  Så teit.. folk som ikke har bedre å bruke livet sitt på enn å skrive anonyme kommentarer både her og både der? eeeeeh? vist du føler kommentaren blir for frekk eller teit eller hva nå enn som måtte være grunnen til at du ikke tørr å bruke ditt eget navn, så ser jeg faktisk ikke vitsen i å kommentere i det hele tatt. Ja, jeg har fått endel drittkommentarer jeg også iløpet av tiden jeg har blogga, men for å være helt ærlig så bare ler jeg når jeg ser det, blir nesten flau på personens vegne som ikke vet at den som eier bloggen kan se ip-adressen, og dermed spore opp hvor du er, hvem du er og hva du spiste til frokost, omtrent. Har fått mange gode lattere av sanne fails jaa :))))))))
 5. bitcing og "venninner"
  Dette er vell spesielt hos jenter da. Har vert borti det selv, og syns det er kjempe teit. Falske venninner. Alltid skal være best i alt, og ikke engang unner sin "bestevenninne" noe positivt i livet. Jeg er en evig nummer to, eller kanskje enda lavere på lista. Mange av venninnene jeg har hatt oppigjenom årene har alltid brutt avtale på avtale med meg for å være med andre som kanskje er kulere enn meg eller slike ting. Og i tillegg lyver om det og finner på unnskyldninger. lavmål! Si heller rett ut vist du helst ikke vil være med den personen. Bedre enn å gå så jævlig rundt grøte

  weheartit

 

<3Nathalie Madelen

nytt design!

Hei!

nå har jeg endelig fått en liten oppfrisking i designet. Endret noen få koder i stilsettet og malene, og bytta farger og header.


hva syns du?

<3Nathalie Madelen

skulæææ

Hei!

igår blogga jeg ikke fordi jeg leste scooterteori og selgte lodd hele dagen.

Nå sitter jeg på skolen sammen med mitt venn Yvonne. kos dere liksom


gøy dag.

<3Nathalie Madelen

Charlie st. Cloud

Hei!

For en nydelig film! utrolig trist også da, gråt meg gjennom ca halve filmen..
Anbefaler den på det aller sterkeste, tror det må være en av de beste filmene jeg har sett på en stund! Kunne gjerne sett den en gang til, men det tror jeg får vente til en annen gang.<3Nathalie Madelen

husmor

Hei!

haha, fikk plutselig et ganske spesielt kick, så jeg bare måtte rydde og vaske rommet og badet. teit!
Kom nesten nettopp hjem fra jobb, og har fått starta på badet. nesten ferdig der nå, siden jeg kasta ut skitne klærna idag tidlig. Så nå er det bare rommet igjen. heh, bare rommet ja.. Ser ut som tredje verdens krig her!

Når jeg er ferdig skla jeg belønne meg selv med potetgull og film! gleder meg! Skal se Charlie st.cloud. kjøpte den når jeg dro fra jobb. noen som har sett den og vet om den er bra?<3Nathalie Madelen

elsker virkelig overskrifter

Hei!

sorry for litt teite overskrifter, men jeg er ikke så veldig kreativ der..

Nå har jeg vert våken i ca en halvtime, og rukket å spise frokost, fjerne alle klærna mine fra badet og slått på macen.
om ca 20 min eller noe slikt, stikker jeg på jobb fra 11-19. Senere ikveld tenkte jeg at jeg skulle stenge meg inn på rommet heeelt alene og se film å trykke hodet fult av godteri.

men nå tror jeg det er på tide og gå å fikse kråkereiret jeg har på hodet, så jeg ikke blir forsein på jobb!


Weheartit <3

Har forresten lagd meg sann weheartit profil! sjekk ut da?

husk fotokonkurransen også! kommer sikkert til å avgjøre den engang jeg har tid neste uke.

<3Nathalie Madelen

outfit; fiesta 23.September

Hei!


hahaha, ryddig rom i bakgrunnen!


håret :D gaanske fornøyd.

sko har jeg ikke bestemt meg for enda.. har ca 20-30 minutter på meg..

<3Nathalie Madelen

Bilder; Telttur VG1

Hei!

woow, to innlegg på rad, stolt av meg selv nå nesten!det tok en evighet å legge ut bilder, siden den kjære bildeopplasteren plutselig ble helt teit. Nå er det fiksings for alle krefter, så drar jeg etterhvert til vik på fiestaa! kommer kanskje et outfit bilde før jeg drar også, må bare finne ut hva jeg skal ha på meg først.. haha

<3Nathalie Madelen

iphone!

Hei!

ENDELIG !!!!!:D etter mange fails fra posten og telenor, fikk jeg endelig min kjære iphone! elsker den allerede!

:D:D:D:D:D:D:D

Nå må jeg straks stikke å begynne å klæsje sminke i trynet og finne ut hva jeg skal hapå meg, for ikveld er det fiesta! Gleder meg! Håper det blir gøøy!

<3Nathalie Madelen

Telttur

Hei!

nå sitter jeg på skolen utfor klasserommet med feber, hodepine, nesten uten stemme, og med masse masse gode minner fra en fantastisk telttur med masse, maasse latter, og lite søvn. Sov max 2 timer i hele natt.

Skal få prøve å lagt inn litt bilder snart, men først må jeg vente til Amanda er ferdig om 10 min, og deretter må jeg starte på kinareisa hjem, som tar nesten 2 timer(nesten 3 siden vi må vente på båt..) Når jeg kommer hjem er egentlig planen å dusje i en evighet før jeg pakker meg inn i dyna og sover til jeg våkner igjen.


trøttetryne lite dau

<3Nathalie Madelen

telttur

hei!

imorga kl 13.30 tar jeg og min fantastiske klasse bussen til en strand i gokk der vi skal sove i telt! Gleder meg skikkelig, men typisk min flaks så har jeg blitt syk.. jeeey! er bare forkjøla da, så jeg drar likevell.


en natt.. og dette er før soveposen og greier.. lykke til med å bære det i 10 min fra båten, og i 15 minutt fra bussen til der vi skal sove i telt.. blir sikkert passe dau i ryggen etterpå!

tar med meg kamera, så det kommer sikkert litt bilder en dag.

<3Nathalie Madelen

jævla post.

Hei

Nå har offisielt all tillit jeg en gang hadde til posten norge AS forsvunnet.
for TO UKER siden, bestilte jeg iphone gjennom telenor, først brukte telenor over en uke på å få den til nermeste postkontor fra lageret sitt, selv om den faktisk var på lager. Deretter, greier posten og få den til ålesund, før dem roter den vekk. Idag fikk jeg hentelapp, da jeg endelig kom meg utpå post kontoret for ca 1 time siden, sto jeg der i FØRTI minutt og venta før dem endelig greide å finne ut at dem hadde rota den vekk. På lageret var den ikke, og på dataen deres var det heller ingen nye oppdatering siden 11.17 igår. Dama bak disken sa at det hadde skjedd "en liten feil" iløpet av siste to døgnene, så det var mange pakker som var blitt rota bort, deriblant MIN iphone.

fyfaen, har ikke ord.

<3Nathalie Madelen

sorry for surt innlegg, men jeg er desverre i ekstremt dårlig humør akkurat nå.

foto; sjø

Hei!

stakk ned på kaia ista i pøsregnet med paraply, kamra og kamrastativ.

1.
2.
hvilken redigering var finest på hvilket bilde?

<3Nathalie Madelen

Stem på drømmeisen!

Hei!

Noen andre enn meg som elsker dream is, og har fått med seg at du kan lage en slik is selv og vinne?

trykk HER for å stemme på isen min!

<3Nathalie Madelen

Fotokonkurranse

Hei!

Her kommer overraskelsen jeg lovde at dere skulle få i helga. Fant egentlig ikke på noe tema, så jeg måtte bare ta et random, ekstremt lite oppfinnsomt tema.

Vann

regler:

1. Du kan bare ha med 1 bilde.
2. Du må ha tatt bilde selv, og det kan være redigert i minste grad.
3. for å være med i konkurransen må du skrive et innlegg på bloggen din, det må inneholde bildet du vil ha med, direkte link til dette innlegget, og navnet mitt. Der etter kopierer du linken til innlegget ditt, og legger det i kommentarfeltet. Husk å ha med epost adresse! vist ikke kan jeg ikke kontakte deg om du vinner.
4. Vist du ikke har blogg, kan du sende bilde på epost. nathalieleinebo@live.no


Konkurransen avsluttes når jeg føler for det.

<3Nathalie Madelen

scooter teori

Hei!

Kom nettopp hjem fra jobb, og nå ligger jeg i senga og lese på scooter teorien.. jeeey, sykt aritg. Kødda.

Fikk en kommentar i sta om når må-gjøre videoen kommer. Det er jeg ikke sikker, på fordi Amanda har omtrent vært syk siden vi fant ut at vi skulle lage den, og jeg er forkjøla. Dessuten har vi ikke hatt tid å filme de få dagene begge har vært friske, men jeg skla prøve å få det til så fort vi får tid. Men de blir sikkert kutta bort ganske mye, siden nesten alt var at vi skulle bade, seriøst, det var sann 10 forskjellige til vi skulle gjøre som hadde med å bade i sjøen. Seriøst, er vi så pene å sepå i bikini eller? Nå er det for kaldt til å bade da, så vist dere vil at vi skal gjøre det må dere vente til neste sommer.


scooter lærekjøring på flø.

<3Nathalie Madelen

know me

Hei, herma litt etter Marlen jeg :)

1. Siste du drakk: vann
2. Siste telefonsamtale: mamma
3. Siste mottatte sms: gidder ikke sjekke :p
4. Siste sangen du hørte på: ehm, idol :)

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Jess!
16. Sluttet å være forelsket: mjaaa, vet ikke helt.

17. Ledd til du har begynt å gråte: ehmja, senest ista.
18. Møtt noen som har forandret seg: har vell det.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: jepp
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: maange ganger!
21. Kysset noen fra din top friends liste: nei

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: to-tre
24. Har du kjæledyr: fisker!
25. Vil du forandre navnet ditt: liker navnet mitt jeg.
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: jentekveld :)

27. Når våknet du i dag: 05.30
28. Hva gjorde du midnatt i går: sov i senga mi!
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Sikkert mye rart!
30. Sist gang du så pappan din: ehm, torsdag
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Ingenting som jeg kan komme på.
32. Hva hører du på akkurat nå: Idol!!
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja, senest i går kveld.
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At jeg er stappmett etter litt for mye middag, og mamma som prøver å tvinge meg til å rydde kjøkken..
36. Hva er ditt virkelige navn: Nathalie Madelèn Leinebø

46. Er du betatt av noen: mjeeah :p usikker..
48. Piercinger: ørene og navlen :)
49. Tattovering: nei
50. Høyre- eller venstrehendt: Venstre.

Nå holder jeg på å ordne en liten overaskelse til dere som sikkert kommer i løpet av helga. Så stay tuned!

<3Nathalie Madelen

skolen

Hei!

nå sitter jeg å chiller på skolen, skal straks dra med meg ræva mi bort mot båten, men det regner så sinnsykt at det er veldig lite fristende akkurat nå.


Yvonne cutiie :D

<3Nathalie Madelen

brann i hurtigruta

Hei!

sikkert mange av dere som har fått med dere at hurtigruta brant i ålesund tiligere idag?
Jeg sto i vinduet på skolen å så rett bort på hurtigruta. Litt sykt. Ganske grusomt også, to personer er bekreftet døde, og flere er skadet. To personer er fortsatt savnet, i følge vg..

Det var helt sykt mye røyk i byen, og inne på skolen vår også kom litt røyk. Spesielt i etasjen jeg har klasserom. Eller ikke mye røyk, men det var røyk lukt vertfall.


crappy web bilde, har noen bilder på mobilen, men dem får jeg ikke inn på macen uten kabel.

Båten har tatt inn endel vann, så nå ligger den nesten helt på skrå. masse brannbiler og kystvakt å greier ligger fortsatt rundt den.

<3Nathalie Madelen

typografi prøve coming up

Hei!

Nå sitter jeg med nesa i boka, og prøver å få litt kunnskap om typografi.. Har prøve imorgen, første timen.. fml!
Tror det skal gå ganske bra da, siden jeg har fylgt ganske bra med i timene, så jeg har fått med meg endel.

tilbake til boka nå. Nerde meg litt til før jeg tar natt om et kvarter. Kan jo alltids lese på bussen og båten imorgen siden jeg skal sitte der i sann 2 timer liksom.

<3Nathalie Madelen

Adobe Illustrator

Hei!

Igår på skolen lærte vi endel programmet Adobe Illustrator, som vi har i adobe-pakken som fulgte med macen.
Etter den timen har jeg faktisk omtrent ikke gjort annet enn å tegne der. Tenkte jeg skulle vise dere noe av det siden jeg ikke har noe annet å blogge om.
dom Tyranosaurus rex. Oppgave på skolen idag


rullende røyskatt - oppgave på skolen idag.tingeling! hadde aldri trodd den kom til å bli såå bra da jeg starta!

<3Nathalie Madelen

overskrift?

Hei!

herlighet, er så ekstremt uoppfinnsom med overskrifter for tiden..

Rett etter forrige innlegg "sprang" en passe stressa Nathalie ut klasseromsdøra for å rekke 5 på 2 båten. Vi rakk den da, heldigvis! Etter en evighet på bussen og båten med et håp om å komme hjem og finne iphonen på kjøkkenbordet, som forresten ble ganske knust med engang jeg satte meg i bilen og fikk den grusomme beskjeden om at den ikke hadde komt, har jeg egentlig ikke gjort en dritt. eller jo, jeg har sett 3 episoder av greys og lærekjørt til butikken sammen med Morfar.

Nå holder jeg på å lage middag så mamma skal bli gla, snakkeesvi hadde medieproduksjon og lærte litt av hvert med illustrator, haha, nesten litt stolt av meg selv!

<3Nathalie Madelen

skolen

Hei!

nu siter jag på min skole. med mitt klasse.

Seriøst, dagen har gått kjempe fort! straks hjem nå! bare 20 min igjen! håper vi får gå soon så vi rekker båten!

hadebraa

<3Nathalie Madelen

jobb

hei!

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem etter en hærlig kveld med bestejentene. Vi spiste nachos, så film og spilte alias å snakka. Alltid like koselig ♥

Idag har jeg jobba til klokka 18, så stakk jeg til tvillingene, så kom Camilla. Igår dro jeg rett på jobb etter skolen, og ble det til klokka 11, så var det egentlig rett hjem og sove. Er helt skutt når jeg kommer hjem om dagene.. Egentlig ikke veldig rart siden jeg stor opp 05.30 da..

Nå er det soon time to sleep. Dautrøtt!


her er forresten portrettbildet mitt fra skolen. Er ikke fornøyd i det hele tatt.. Ble dritsur når jeg så bildet, for jeg trodde jo det ble fint.. så bare ser jeg et faila smil og forferdelig hår.. Helt flatt på eine sida, og stort og grusomt på den andre.. ÆSJ.

<3Nathalie Madelen

Bestilt!

Hei!

igår bestilte jeg meg eendelig iphonen! den kommer på mandag eller tirsdag, og jeg gleder meg som en liten unge!

nå er det time igjen.

<3Nathalie Madelen

konkurranse

hei!

meldte meg på en konkurranse nettopp for å vinne iphone deksel!

her er link til konkurransen. Jeg valgte dette dekselet.

<3Nathalie Madelen

så sinnsykt trøtt og sliten!

Hei!

beklager for elendig blogging siden søndag. Dagene går for det meste med til skole, scooter-timer, lekser, jobb, trening og soving. Veldig lite tid til overs til bloggen, i tillegg er blogglysten på null, og den bloggen blir litt glemt bort.

Skal love og skjerpe meg litt etterhvert! Står opp klokka halv6, klæsjer litt sminke i trynet, setter meg på bussen hvor jeg blir sittende i en time, for så å sitte en halv time på båten. Så etter skolen, er jeg ikke hjemme før tidligst fire, men det er jo bare fredager jeg rekker tidligste båten da.. fml

Skal ikke klage da, for jeg er overlykkelig for at jeg valgte media, på akademiet. Fantastisk klasse, kjempe kjekke lærere, og flere kjekke fag (ja, der leste faktisk rett..)


gårsdagens lekse.


chillaan på skolen. Fikk sinnsykt mye skryt av ene læreren for dette bildet! Da lo jeg godt.. ble busta på face, og i stede for å gi meg merknad fikk jeg kjempe masse skryt xp

<3Nathalie Madelen

Bilder; Pirfestivalen 2011

Hei!

bilder sier mer enn tusen ord.

<3Nathalie Madelen

 

fotballtrening

hei!

Idag har jeg ikke gjort en dritt. Seriøst, ingenting!
Nå stikker jeg straks på fotballtrening, må bare skifte og børste håret å sette det i hestehale først.
ikveld er det frem med kameraet å prøve å skaffe meg noen bilder til en mediedesign lekse som skal leveres i morgen.. heh, niiice at jeg ikke har gjort det ennå da..

<3Nathalie Madelen

Piir

Hei!

herregud, jeg er så syykt elendig på blogge-greia fortida..

Nå er det bare en times tid siden jeg eeendelig kom meg inn døra etter en hærlig kveld på pir-festivalen. Lite teit, bussen dem hadde bestilt til å kjøre oss hjem kom liksom aldri.. Så vi sto der en evighet (en time) før dem voksne som styrte helegreia fant ut at dem skulle kjøre hjem folk istede. Og siden vi er sikkert verdens minste kommune, så tror jeg alle kom seg hjem etterhvert.

Jeg er vertfall helt dau i føttene.. seriøst, alt av følelse er heelt borte.. Hadde på meg helt sykt høye hæler, så det er egentlig ikke så rart.. heh.
kveldens outfit. sorry at bildene er oppned og slikt, men får ikke til å snu dem.. er riktig vei innpå finder da..

resten av bildene kommer en annen dag.

<3Nathalie Madelen

02.sep.2011

Hei

lever enda, men så har det ikke skjedd noe mer interessant enn at jeg har starta på scooter lappen da, siden sist. Så derfor har jeg ikke blogga.Nå er det time så jeg må stikke.

<3Nathalie Madelen

hits