august 2012

"what about if that was you that was being bullied? How would you feel if they were doing it to you?"

Hei!

 

Jeg vet jeg har skrevet et innlegg om dette temaet før, men jeg synst det er så utrolig viktig! I dagens samfunn blir mobbing veldig lite snakket om, ofte før det faktisk er for sent. Mange ser på det som flaut å si fra eller å fortelle at h*n har blitt mobbet. Tro meg, jeg snakker av erfaring. Jeg gikk selv rundt som en menneskelig boksesekk en altfor lang periode på barne- og ungdomsskolen, og er det en ting jeg angrer mer på enn nesten alt annet i hele verden, så er det at jeg ikke ?sto på mitt? før jeg gjorde.

Jeg ble mest psykisk mobbet, om du ser bort i fra en periode i 7 klasse hvor en gutt i klassen hadde et merkelig behov for å slå meg, hver eneste dag. Jeg husker fortsatt de store blåkulene på overarmene mine. Det var til og med så drøyt en gang at læreren holdt meg igjen i gymgarderobe og spurte hvem som slo meg. Men ettersom jeg var livredd for konsekvensene, og hadde utrolig lav selvtillit, fikk hun ikke noe navn. Dette var vinteren i 7.klasse. Ikke før ca en måned før sommerferien, ble det gjort noe med. Jeg ser tilbake på det i dag, og er lyn forbanna på alle lærerne som overså det i alle de årene, i tillegg til meg selv fordi jeg aldri sa noe. Det er faktisk helt sykt. Det var umulig og ikke legge merke til det, alle i klassen og alle på skolen viste det. Bortsett fra de stakkars trangsynte lærerne. Ikke engang da jeg kom inn på lærerrommet med neseblodet som rant etter et spark i nesa, var de interesserte i å gjøre noe annet enn å be meg holde et papir under til det sluttet. 

Greide heldigvis å slite meg gjennom barneskolen, men det viste seg at ungdomsskolen heller ikke skulle bli noen dans på roser. Siste halvåret gikk med på å krangle med  kontaktlærer og rektor om å få bytte skole. Noe som ikke var tema engang midt i et semester. Så da var det et halvt år igjen av helvete. Jeg kommer aldri til å glemme ordene til rådgiveren på skolen ?vist du bytter skole, graver du deg selv ned i et hull og viser at du er en pyse så mobberne vinner.? åja, så du syns det er bedre at jeg går her i to år til med frykt for å gå på skolen? Skole skal være et trygt sted, der du kan stole på de voksne og føle deg trygg. Ikke et sted du skal være livredd for å nærme deg. Late som du er syk morgen etter morgen, bare fordi du ikke vil høre enda en dag til at du er ser ut som en flodhest, selv om du ikke veier mer enn mellom 60-70 kilo. Eller fordi du ikke vil bli slått, sparket, eller få alle blikkene når du sitter alene i et hjørne i friminuttene.


bildet er lånt. Trykk på bildet for å komme til artikkelen. 

Mobbing er livsfarlig! Til dere som mobber, vist dere leser dette, tenk deg litt om, syns du det er fryktelig behagelig å bli slått til du blir blå hver dag, dag etter dag? Nei tenkte meg det. Går ut i fra at du ikke liker å høre at du er for feit eller for tynn heller? Nei nettopp. Hvordan hadde du følt deg, hvis du kom på skolen en dag og pulten foran deg, der den stille jenta som du slo dag etter dag brukte på sitte, plutselig var tom og læreren kom inn i klasserommet å fortalte at i natt hadde hun tatt sitt eget liv? Hadde du da tenkt ?jess, endelig kvitt henne!?? Nei, nettopp.

Som dere sikkert har forstått om dere har lest hitt ned i innlegget, så har jeg null toleranse for mobbing. Jeg er kraftig i mot det. Kunne jeg fått ett ønske i hele verden som skulle gå i oppfyllelse, hadde jeg uten tvil valgt at all mobbing og krig skulle ta slutt. INGEN fortjener å bli behandlet slik. Når jeg tenker over at det finnes mobbesaker som er hundre ganger verre enn min, får jeg frysninger fra ytterste hårstrå og helt ned til ytterste tåtipp. 

Ta gjerne kontakt med meg på mail om du har spørsmål eller vil si noe som du ikke føler deg komfortabel med å skrive i kommentarfeltet. Jeg svarer! (nathalieleinebo@live.no)

Overskriften er et utdrag fra sangen What if - Darin. Anbefaler dere å høre den, nydelig og meningsfull sang.

<3Nathalie Madelen

outfit 300812

hei!

ble vist ingen morgenblogging idag. Hallo dårlig tid.


hahahahha, stygg fot. En av mine uvaner, gjør alltid sånn når jeg tar bilder av meg selv med stativ.


svart dongribukse fra Kappahl


sminkedukke fra Norge


blå "strikke"genser fra bikbok
dongrijakke fra only
mobilveske fra pieces

<3Nathalie Madelen

foto; pink flowers<3Nathalie Madelen

foto; Smoothie love

hei!sitter for øyeblikket i senga å koser meg med greys og smoothie. naam!!♥
Det å sitter her å glane på tven er vell så og si det eneste jeg har gjort idag. Hvertfall om du ser bort ifra de ca 15 minuttene jeg har sittet på gulvet å tatt bilde av regnet utenfor vinduet. haha.

<3Nathalie Madelen

outfit 280812

hei!

hadde dårlig tid i dagtidlig så rakk ikke legge ut outfit før nå. 


svart strikkegenser - H&M
dongribukse - cubus 

<3Nathalie Madelen

lavkarbo

hei!

prøver å starte med lavkarbo nå. Så idag prøvde jeg noe helt nytt til middag som jeg aldri har smakt før. Var faktisk sykt godt! Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere.Det er pasta carbonara, eneste forskjellen er at pastaen er byttet ut med Squash, og bacon med kylling(siden jeg liker kylling bedre enn bacon.)

Jeg lagde en alltfor stor oppskrift idag, klarte ikke å spise mer enn halvparten. Derfor halverer jeg her. (dette er ca nok til en porsjon.)

1/2 pk prior kyllingkjøttdeig
1/2 squash
1/2 pk matfløte
1 fedd hvitløk(eller mer vist du er veldig glad i hvitløk. ble litt lite hvitløkssmak med bare ett fedd.
1 egg
ønsket mengde revet parmesan ost.  

1. Du starter med å brune kjøttdeigen lett i en stekepanne. 
2. Deretter hakker du opp hvitløken i pittesmå biter (eller store om du vil det.) og tar dem i stekepanna med kjøttet. la dette stå på svak varme(hadde på 1 på ovnen min der det er 6 "grader")
3. Sett en panne med vann på kok menst du skjærer opp squashen i tynne strimler, nesten som spagetti. Eller så tynne som du vil ha dem.
4. Når vanner begynner å koke legge du squashen nedi. Menst den koker, blander du sammen egg, fløte og parmesan ost med en visp(eller handmikser, opp til deg.)
6. Når squashen er ferdig kokt, tømmer du ut vannet og tilsetter "fløterøra". Dette skal stå å småkoke på svak varme i ca ett minutt. Anbefaler dere ikke koke det i mer enn ett minutt, for da blir det klumper. 

så er det ferdig! Jeg synst det var godt. Både ser og hører ganske ekkelt ut. Var veeldig skeptisk menst jeg stod over pannene. Smak gjerne til med litt salt og pepper også.

<3Nathalie Madelen

outfit 270812

hei!

forsov meg helt sykt idag. Så har egentlig ikke tid til å blogge..


dongrijakke - Only
genser - bikbok
bukse - kappahlnåå må jeg gå!

<3Nathalie Madelen

mamma mia

hei!

Da var jeg vell hjemme på hybelen igjen. Har vært her siden klokka 9 egentlig da. Siste to timene har jeg sittet støpt til tv skjermen og sett Mamma mia the movie. Herligheet som jeg digger den filmen! Blir så sykt bra humør av den, og får bare lyst å danse. Hadde den på dvd før, men så ble den desverre ødelagt.. Flaks at den gikk på tv ikveld når jeg egentlig ikke hadde nooe å gjør!


superbloggeren i meg følte for å forevige kveldens godsaker.

men nå er det sovetid vist jeg skal ha kjangs til å komme meg opp i morgen tidlig. blogges!

<3Nathalie Madelen

Søndag

hei!

Orket ikke blogge i går kveld. Var så sur og trøtt da jeg kom hjem etter å ha kjørt scooter i en halvtime i øsepøs-regn og mot-orkan. Og ikke nok med det, så var det helt sykt kaldt også. Men men, nok syting! Idag har jeg sittet i stua og sett tv sann ca hele dagen. Reiser snart tilbake til hybelen min, ikke klar for skole igjen. Helga har jo bare fløyet fra meg..

vurderer forresten å farge håret igjen! har begynt å få ettervekst allerede, og vist jeg farger det i fargen på bildet under så få jeg ikke ettervekst, i tillegg syns jeg at jeg kler den fargen veldig godt også. Er forresten fullt klar over at det er tidenes fjortis bilde, men det får dere bare leve med :)
slik ser håret mitt ut nå da. Dette er vell en uke eller noe etter jeg farget sist, så her har jeg ikke ettervekst, men fargen er lik. litt mørkere under enn oppå.

Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre enda, men ender 99% sikkert på å farge det engang i løpet av høsten uansett!

<3Nathalie Madelen

heeelg

hei!

Da var det endelig helg! Er faktisk sykt sliten etter skoleuka. Håper det blir litt mer spennende når vi starter skikkelig, for nå er jeg egentlig bare skolelei. Men så er det eneste vi har brukt uka på til nå å hilse på nye lærere da, siden det var så mange av de som var der i fjor som slutta. 

I går etter skolen var det rett på jobb til 23.30 før mamma kom å hentet meg. Så nå er jeg hjemme hos mamma for helgen. Reiser tilbake til hybelen på søndag sikkert. Skal jobbe i kveld også, så det blir sikkert dårlig med oppdateringer fra min side i kveld. Skal prøve å få ut et innlegg når jeg kommer hjem ikveld, med mindre jeg er for trøtt ja. 


skole oppgave! selvportrett, haha

nå må jeg fikse meg før jeg fyker på jobb.

<3Nathalie Madelen

 

Trøtt og sliten

hei!

ååh, jeg er så trøtt idag! ligger rett ut på sofaen og bare ser på tv. Så er det ingenting spennende der heller, så ja, kjedelig. Har ikke jogget idag. Orker ikke heller. Måtte gå ekstra tur til sentrum istad siden jeg glemte å kjøpe nye linser etter skolen, så får heller si det er greit å droppe joggeturen idag. Selv om jeg ikke blir særlig tynnere av det da.. MENMEN


fra gårsdagens joggetur.


smoothiee, nam!!

Planene for resten av kvelden er å fortsette å ligge på sofaen å se tv. Sikkert lage litt smoothie.. hehehe avhengig much

<3Nathalie Madelen

outfit 230812

hei!


Svarte dongribukse fra Kappahl


rød strikkegenser fra kappahl

Nå må jeg stikke så jeg rekker skolen! blogges.

<3Nathalie Madelen

foto; Matfestivalen

Hei! 

Fikk oppgave fra læreren istad å gå bort til matfestivalen å ta bilder av mat.bare en liten smakebit. 

<3Nathalie Madelen

outfit 220812

hei!

Nå sitter jeg her, klar for årets tredje skoledag. Forsov meg ikke i dag så hadde god tid. Ganske fantastisk!


lys dongribukse fra Cubus
hvit topp fra cubus 


svart cardingan fra cubus


ugleklokke fra en butikk i Alanya

Dette innlegget skulle egentlig postet for en halvtime siden, men tok så lang tid å laste opp at jeg måtte ta resten her på skolen. Nå starter timen, så blogges!

<3Nathalie Madelen

Tirsdag........

hei!

Sitter ved kjøkken bord/benk greia nå og prøver å tvinge meg selv til å skifte til treningsklær å jogge meg en aldri så liten runde. Men det er SÅ lite fristende! Det værste er vell at jeg må gjøre det. Har lovd meg selv at jeg ikke skal dusje og legge meg før jeg har jogget. Har lagt på sofaen under et teppe og sett glee siden jeg kom fra skolen isted. Så har jeg vært flink jente å vasket opp også da! Fortjener litt creds for det.


klar for en joggis! Herregud, nå gruer jeg meg. 

<3Nathalie Madelen

budsjett

Hei!

Sitter i skrivende øyeblikk å lager meg budsjett. Åherreguud, klarer jeg ikke snart å få kontroll på pengebruken min, så kommer jeg til å gå konkurs! Skremmende høye tall som endte på papiret.. Men jeg skal være flink. Vist jeg ikke klarer dette, må jeg nemmelig flytte hjem og reise to timer hver vei til skolen igjen.

Er såå trøtt nå! sovna nesten på kjøkkenbordet mitt klokken 6 istad, men bestemte meg for at jeg ikke kunne legge meg såå tidlig! Så nå tror jeg det blir natt her snart.

<3Nathalie Madelen

Videoblogg; Mitt nye hjem!

Hei!
Da var videoen ferdig redigert og lastet opp. 
video:hybel

helt elendig redigering og slikt. Er ikke akkurat min sterkeste side! Blir forhåpentligvis bedre med tiden. Helt random sang forresten!
Sara Evans - a little bit stronger 


hva syns du?

Første skoledag!

Hei!

For en stund siden kom jeg hjem fra skolen. Første skoledag overstått! Glemte å ta outfit bilder idag tidlig, og har skifta til joggis nå, så det må dere klare dere uten. Holder på å redigere sammen videobloggen av hybelen, så den kommer i løpet av kvelden! 


litt av hybelen i går kveld. Søndagskos! (det svarte bordet som dere ser i hjørnet vedsiden av kleskapet skal ut snart.)

<3Nathalie Madelen

Nytt design!

Hei!

Da har jeg skiftet design igjen. Ble gratis design denne gangen også, mest fordi jeg er for lat til å lage et selv, men også fordi jeg rett og slett ikke kan html. Kommer ny header senere ikveld, eller i morgen. Har en på harddisken som jeg ikke har brukt enda, men den ligger på hybelen, så får ikke satt den inn før i kveld.

<3Nathalie Madelen

lyn og torden

hei!

Sitter for øyeblikket i sofaen og ser på en svart tv skjerm. Er livredd for å slå på tven igjen, lynte for litt siden så jeg har jo tatt heelt skrekken..

Sov forresten første natt alene på hybelen inatt! Det gikk jo kjempebra. Alle sier "første natten er værst" men jeg sov faktik helt fantastisk! Var litt værre og stå opp, da jeg så flyttekassene som sto utover gulvet og ventet på å bli pakket ut. Endte med at jeg sov en time lengre enn planlagt og derfor nesten mistet båten. woopsii! Filmet leiligheten da, så skal bare redigere litt småting på den, så får dere se!


bollepusen ;* 

<3Nathalie Madelen

tåkeland

hei!

For et trist vêr! Siden jeg sto opp i går har tåken lagt tjukk over hele kommunen. Blir lei meg bare av å se ut vinduet! Var på jobb fra 15-23 igår, og la meg med engang jeg kom hjem, derfor ble det ingen blogging da. Nå holder jeg på å skrive ferdig siste rest på jobbsøknad og CV som jeg tenkte å gi fra meg når jeg er i byen senere idag. Trenger ny jobb nå som jeg har flyttet. Blir litt langt å reise hele veien hjem for å jobbe flere ganger i uken. 


pusipuus ;* har jeg ikke verdens hærligste pusekatt så vet ikke jeg!

Kommer kanskje en liten konkurranse snart! Har en premie som jeg ikke har fått gitt fra meg enda. 

<3Nathalie Madelen

Nydelig dag

Hei!

lite oppdateringer idag, siden været har vært heelt fantastisk! Ble vekt klokke halv 11 idag av den fuuckings kanteklipperen som kjører rundt nedpå veien her. FOR er bråk! Bestemte meg for å bare spise frokost og dra ned på brygga til pappa og de andre med en gang, siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre. 

Litt etter jeg kom ned ditt dro vi ut for å plukke opp krabbeteinene som vi la ut i går, men gjett hva! ingen krabber.. Vi fikk en fisk da, som hadde vasa seg inn i krabbeteina, men pappa kastet den ut i igjen, siden den ikke kunne spises likevell. 

æsj

Resten av dagen har vi enten lagt på brygga og fisket småfisk og krabbe, eller så har vi skjært garn. Har blitt så sykt solbrent i nakken idag! var så lur å forlate hjemmet uten solkrem, siden jeg ikke regnet med det kom til å bli såå sterk som her på sunnmøre likevell. 


åååh, det svir!! Er enda rødere i virkeligheten. Var så dårlig lys på badet.


Hunden til en som jobber bortenfor pappa går frittrundt menst han jobber, og kommer stadigvekk bort til oss for å få tørrfisk(æsj) med pappa eller bestefar. Fine vofsen!! 


tææner


<3Nathalie Madelen

hjemme

Hei!

Er egentlig en stund siden jeg kom hjem nå, har bare ikke orket å blogge før nå. Fikk ikke filmet hybelen i dag desverre.. Utsatt og utsatt det fordi jeg bare skulle "ordne litt til" så måtte vi plutselig dra full fart for å rekke ferga, så da rakk jeg det ikke. Ble ikke helt ferdig å rydde på plass ting heller, så der ser ut som et bombe nedslag at the moment.. Drar ditt på fredag kanskje, så skal prøve å få gjort det da! vist ikke, gjør jeg det på søndag når jeg flytter ditt for å bo der liksom. Skal vertfall filme da!


åååh, nydelige utsikten fra altanen <3 Tar bilder utover der hveer kveld nesten, fordi der alltid er så fint!! Tok dette bildet rett etter jeg kom hjem i sted.

<3Nathalie Madelen

båttur

Hei!Kom nesten nettopp hjem fra en liten båttur med pappa, søsknene, onkel og to søskenbarn. Kjempe koslig! de var ute og satt krabbeteiner igår kveld, så vi måtte ut å plukke dem opp igjen. Fikk bare to krabber da, og vi hadde ute 5 teiner eller noe slikt. Så fikk vi en fisk, den på bildene over. Vi satte ut igjen teinene siden vi fikk så lite krabbe. Så får vi håpe der er flere i morgen!

Nå drar jeg snart til byen med pappa og lillesøstra mi med et lite flyttelass til som skal på hybelen. Da skal jeg filme hybelen til dere tenkte jeg. Så den kommer vell sikkert i løpet av kvelden eller morgendagen. 

<3Nathalie Madelen

finfin kveld

hei!

Ble grill og venninne besøk på meg likevell istad! wiihu♥ Fikk besøk av Karina, Renate og Birthe. Vi grillet, spiste og koste oss og snakket masse om alt og ingenting hele kvelden, kjempe koselig kveld! 

<3Nathalie Madelen

Sool!

Hei!

I dag har det vært helt sykt nydelig vær her! å jeg blir i så godt humør av det! Har kjempe lyst ut å ta massemasse bilder, men jeg har ikke peiling av hva jeg skal ta bilder av heller. Så er det igrunnen til kleint å løpe rundt helt alene med et kamera, så jeg har nøyd meg med å vær kamera stalker fra soveroms vinduet jeg, hihi! Det var tull. 
Men ja, gjett hva jeg har gjort idag dag, når det har vært så fint vær? joda, jeg har sittet inne på rommet heele dagen. Dritt kjedelig her, har ingen å være med, og ingenting å gjør. Forever fuckings alone. 
I kveld har jeg så sykt lyst å sitte i en fjøre med venner og grille pølse og ta bilder og snakke dritt. Rop ut om noen er interessert! neida, griller ikke med hvem som helst. 


heheheheh slasken

<3Nathalie Madelen

foto; Pink and beautiful


Canon Eos 600D + EF 18-55 mm


<3Nathalie Madelen

foto; the moon

Har vært i barnedåp nesten hele dagen, etterfølgt at bursdagsbesøk til verdens beste Oldefar som ble 92 år idag! 
Nå er jeg så trøtt og sliten etter en lang, men fantastisk dag, at jeg bare skal legge hodet på puta og ta natt!

<3Nathalie Madelen

Nytt kamera

Hei!

Fikk nytt kamera idag, wiii!! og denne gangen er det faktisk mitt, ikke lånekamera! Fikk melding fra Lefdal igår kveld om at kameraet var klart til henting, og da pappa var for å hente det, fikk han beskjed om at mitt gamle ikke var fiksbart, eller noe slikt. Fikk hvertfall nytt på forsikringen! Og siden jeg lenge har vurdert å kjøpe nytt og bedre kamera, betalte jeg et mellom legg på ca 2000 krone og fikk Canon Eos 600D istede + to års forsikring. Åååh som jeg elsker det allerede! 


åååh, fine kameraet mitt!! Nå skal det bli mer fotoblogging! Endelig et kamera det 18-55 linsen faktisk fungerer. Lykke!
Kan faktisk filme med det også, så da blir det sikkert litt mer videoblogging fremover! 

<3Nathalie Madelen

Invisible shield

Hei!

I går var jeg på Lefdal med pappa en tur, da jeg fant et nytt deksel(vanlig rosa bumper), nye ørepropper, og en ny skjermbeskytter til iphonen siden den jeg hadde var heeelt oppskrapet!
Sist nevnte angrer jeg på at jeg kjøpte! Aldri mer! De forrige merket jeg hadde var mye bedre, men husker ikke hva det hette.


æsj, se bort i fra meg. Stygg idag.

For det første, var prisen helt sinnsykt. 199kr for EN sann plastikk!! Den jeg kjøpte sist kostet 149 for 3 stk.
For det andre, så er den helt teit å feste på. Masse rot og utrolig vanskelig! Og sist men ikke minst, med engang jeg endelig hadde klart å feste den, begynner den å løsne i kantene og krølle seg innover. Så jeg betalte 199 kr, og hadde det på i ca 30 sek før jeg måtte ta det av :) gjett hvem som skal klage i morgen! 
Bare sann tilfelle noen hadde tenkt å kommentere at det bare var jeg som hadde gjort feil, så kan jeg si med en gang at jeg leste instruksene minst ti ganger og gjorde akkorat slik som sto der, såå ikke min feil. 

<3Nathalie Madelen
 

chiller

hei!

Har fått litt respons på forrige innlegg, hele to kommentarer, wooho! Men ja, som jeg var redd for, er det videoblogger dere vil se. Hater egentlig helt sykt å filme meg selv, og ikke minst høre stemmen min på opptak. MEN, skal se hva jeg får til. Har faktisk allerede begynt på en sminkevideo. Usikker på om jeg kommer til å legge den ut eller ikke. Blir mest sannsynlig til at jeg heller filmer en ny. Skal værtfall legge ut minst en videoblogg i nærmeste fremtid, og jeg lover å bli flinkere på det. Må bare komme over det stadiet hvor det er dritkleint først.


nytt kamera forresten!:) Nikon <3<3

HEHE kødda. Lånekamera fra Lefdal, siden de holder på å fikse mitt kjære canon. Har vært noe galt med det siden ei fra gamle klassen sprang på meg så jeg mista det i murgulvet. Flaks jeg hadde idiotforsikring.. Så nå må jeg altså leve med et nikon kamera i too uker. Jeg forstår ingenting, og kan ikke si jeg liker nikon noe særlig. Men det er bare min personlige mening! sikkert noen som er totalt uenige.

Hadde forresten blir kjempe takknemmelig vist noen kunne forklare meg hvordan jeg fjerner histogram greia bilde visningen. Helt umuli å se bildet, fordi det ligger et digert histogram over hele. pliis la disse to ukene gå FORT!!

<3Nathalie Madelen

rosa dinosaurer

Hei!

Begynner å gå tom for passende eller interessante overskrifter, så da bruker jeg bare noe totalt random. Bare for å ha en overskrift.
I går var jeg på jobb nesten hele dagen, og resten av dagen satt jeg foran pcen og så en hau med episoder av "switched at birth". For et liv.

Jeg har faktisk ingenting å blogge om fortiden! Hva vil dere lese? 

<3Nathalie Madelen

Konkurranse

Hei! 

Meldte meg nettopp på en konkurranse på Caroline Maria sin blogg! 
Du kan vinne tre måneders gratis spotify premium!

Her er forresten mine spotify lister:
Sommer 2012
2012
sovelistaa

Det er de jeg hører mest på, de andre kan dere finne på profilen min.

<3Nathalie Madelen 

flytting for fullt

Hei!

I natt har seg sovet i hybelen min! Brukte hele gårsdagen på å pakke siste rest i kasser, pakke kassene ut i bilen, for så å kjøre til hybelen og tømme kassene. Ble utrolig fint der! Skal lage en videoblogg av hybelen, men siden jeg ikke har film på speilrefleksen, så må jeg brukte digitalkameraet til det. Eneste problemet er at digitalkameraet var hjemme. Prøvde med mobilkameraet, men halloo elendig kvalitet. 
Skal ditt med litt småting til en annen dag, så da skal jeg huske å filme! lover. Dere kan jo få se litt bilder da. Mobilbilder vell og merke. 

Elendige bilder. Var mørkt ute, så fikk ikke lys der i fra, i tillegg til at det var kjempe rotete siden vi ikke var helt ferdige enda. 
Skal lage en film, så stay tuned!

<3Nathalie Madelen  

pakking

hei!

Bare to dager til jeg flytter! Dårlig tid u say? Er ikke engang halv ferdig med pakkingen.. om to timer stikker jeg på jobb, bare halv vakt idag da, så er hjemme i 8 tiden. Alt er bare et eneste rot her. Har ikke kontroll på noe, og det stresser meg! Vet ikke va jeg skal kaste, eller hvor jeg skal gjøre av alt jeg ikke skal kaste.. har fått mye mindre rom her hjemme nå, siden jeg bare kommer til å være her annen hver helg (skilte foreldre). Og derfor mindre plass til å oppbevare ting. Og hybelen er jo heller ikke så stor, så jeg kan ikke dra med meg alt rotet mitt ditt. vanskelig.


hehe, fint rot? gaaad, kommer aldri til å bli ferdig..  Skal passe unger i hele morgen, siden mamma og tantene og onkelene skal i bryllup. Kan bli spennende. Så da blir det nok lite pakking! 

Ok, nok syting nå! må vell bare hive meg rundt å fortsette. 

<3Nathalie Madelen

seventeeen

Hallåå

Føler meg ganske voksen nå som jeg endelig er 17! Hadde bursdag nå på onsdag, å startet dagen med å hente verdens søteste kattunge, som i skrivende øyeblikk prøver å angripe fingrene mine og pcen. Hun har for det meste sovet på funget til en av oss siste døgnet, men nå har hun viiirkelig gone wild! haha, søt. Vi må ha henne inne om natten nå, siden hun ikke er helt kjent her ennå.


leketid. 
søteste sovestillinga!


årets bursdagskake, hoho


sovetrollet! passe oppmerksomhetssyk ja.

Skulle egentlig på jobb idag, men pågrunn av at jeg tilbringte deler av natten over en spybøtte, så måtte jeg droppe det. Dere er helt sikkert drittlei av å lese om katten min allerede, så jeg skal prøve å begrense meg litt. Ikke enkelt å være ensom cat lady!

<3Nathalie Madelen

pusekatt

Hei!

Nå har vi nettopp kommet hjem med en nydelig liten kattunge! Var å så på den dagen etter vi kom fra sverige, men de va ikke leveringsklare før nå. 


ååh, nydelige Akira <3 

Hun var litt redd til å begynne med, å gjemte seg under sofaen. Men da jeg fikk henne frem, ble hun ganske rolig å kosete egentli. Gullis ;*
Snakk om perfekt bursdagsgave!! 


fikk forresten tidenes frokost i dag tidlig! haha, oppfinnsom familie!!

<3Nathalie Madelen

hits