august 2011

Idol time!

Hei!

nå sitter jeg støpt forann tven og ser på det høyt savnede og etterlengta Idol ♥

snakkes!

<3Nathalie Madelen

overnatting

Hei!

Nå er det ikke så lenge siden Karina og Vilde stakk, så nå sitter jeg og Renate(som skal overnatte) igjen her med hver vår pc. Er egentlig dautrøtt begge to, eller, jeg vertfall.. såe..


telte pengene i sparegrisen ista! 770kr :D hahah, hobby.. bare myntene er 520kr..

Nå er det snart sove tid så, vi snakkes!

kvelden outfit forresten :

så ikke såå fæl ut i tryne da, håper jeg.. var bare webben som kødda til litt.

<3Nathalie Madelen

chiller lizzm..

Hei

Ute pøser regnet ned, menst jeg sitter inne med full musikk på dataen, og rydder rommet.. Seriøst, det så ikke ut her.. Hele kleskapet lå utover gulvet sammen med noen topp-blader, litt sminke og diverse andre ting.

Etterpå tenkte jeg at jeg skulle dra med meg macen ut på garasjeloftet for å se Greeys, som mamma har tatt opp på tven der ute.<3Nathalie Madelen

død i føttene..

Hei!

Nå har jeg nettopp greid å vimsa meg hjem fra jobb, og trykt i meg etpar pizzastykker som sto på ovnen. Sitter godt planta i senga og chiller totalt i håp om å få følelsen tilbake i beina.. var på jobb i 5-6 timer igår, i tillegg til 8 timer idag, å da går jeg hele tiden, frem og tilbake, og når jeg ikke har gode nok sko, så får jeg viiirkelig kjenne det.. Vist noen tilfeldigvis fikk sykt lyst å massere føtter nå så tell me! neida.. hah..

Idag gikk skole dagen helt sykt treigt, og da jeg endelig var ferdig, måtte jeg sitte å vente i en halvtime på Amanda slik at vi ikke rakk båten egentlig, MEN, så fant plutslig læreren deres ut at hun skulle være litt grei og sleppe dem litt før, slik at vi akkurat rakk båten! lykkeee! slapp å vente i sann, en og en halv time liksom.

Nå er planen egentlig bare å legge seg godt under dyna og sove. Sååå trøtt! Sliter med å holde oppe øynene, men sikkert ikke så rart da, etter å ha stått opp halv6 hver eneste morgen i en hel uke nå..

Skal prøve å vær litt mer aktiv på bloggen i helga. For det som er greia da, er at vist lærerne ser at vi sitter på blogg eller face, blir dem litt sur.. heh..


Papirhelikopter i naturfag med søte Malen :)<3

<3Nathalie Madelen

kino

Hei!

igår etter skolen dro jeg en liten tur på besøk til søskenbarnet mitt som ligger på sykehus. Var der ca en times tid før jeg dro på bussen for å møte Karina, Renate og Vilde på kinoen. Vi skulle se "Få meg på, for faen". Den var helt sykt bra, flira meg skakk i hel etpar tusen ganger. Anbefaler den til dere som ikke har sett den! Da mamma kom å henta meg i Myrvåg så fikk jeg kjøre hjem, tror kanskje jeg skal holde meg til lærekjøring med pappa her etter, for mamma blir så sinnsykt nervøs..

Nå sitter jeg på skolen. Vi har nettopp hatt Mediedesign. Hah, vi tegna bokstaver..


håper virkelig dere liker web bilder altså. For det kommer dere til å få se endel i fremtiden.

<3Nathalie Madelen

skole

Hei!

Nå sitter jeg på skolen. Har friminutt, og egentlig ingen verdens ting å gjør. jo, forresten.. jeg har mattelekser.. jeeey!
shittas, nå skal jeg kose meg med matteboka!


webcam bilder får holde.

<3Nathalie Madelen

nytt design :D

Hei!
har endelig fått fiksa litt på designet! er faktisk veldig fornøyd.

hva syns du?

<3Nathalie Madelen

goodnight

Hei!

Nå er det snart sovetid for småjenter som må stå opp klokka halv6. Meg ihvertfall. Har lært meg en del med macen idag, digger den så sinnsykt! herregud, har ikke ord for hvor hærlig det er å slippe en data som veier 100 kilo, høres ut som et fly, og blir så varm at den nesten lager svi merke overalt. Og faktisk tåler at ladderen blir tatt ut i mer enn et halvt minutt. Den er ganske søt da. Men en ting som suger litt, er at det ikke er minnekortinput på denne greia, så jeg må bruke kabel for å legge inn bilde.. hah, krise assa!


love <3

<3Nathalie Madelen

maac :D<3

hei!

nå sitter jeg utfor klasserommet med min kjære, høyt elskede mac! Så gla, så glaa! Har nettopp trykt i meg etpar skiver. Straks har vi PFO, fotogreier.


babe

<3Nathalie Madelen

innkjøp; stryn

Hei!


bukse - cubus


genser - lagerutsalg cubus


genser - lagerutsalg cubus


øredobbsmykkestativ - fiolen


øredobber - lagerutsalg cubus


armband - nille


ring - nille


uglesmykke - nille


skisseblokk - nille


mappe med flere bur - nille


delt spiralhefte - nille


binderser - nille


blyanter - nille


nøkkelring - brio


genserjakke - lagerutsalg cubus

<3Nathalie Madelen

innkjøp Oslo/Danmark del 3 - klær

Hei!


Highwaist shorts - Veromoda


tskjorte - bikbok


topp - monki


topp - cubus


egentlig ikke et innkjøp da.


topp - Cubus


tskjorte - bikbok


shorts - cubus


bukse - cubus


topp - bikbok


dongribukse - bikbok

<3Nathalie Madelen

haha..

hei

nå kan dere ikke kommentere mer på mågjørevideoen.

Har vert i stryn i helg med hele slekta, så derfor null blogging. Hadde ikke internett skjønner dere. Kom hjem nå nettopp. Kommer sikkert et innlegg snart en liten oppsumering, må pakke ut først og litt slikt. å få tatt bilder til innkjøpsinnlegget. Siste del fra oslo også kommer straks forresten!

Idag kommer det meste av dagen til å gå med på å rydde rom, pakke ut og flytte alt på dataen og over til harddisken, for så å rydde litt på den. Dette er faktisk siste dagen jeg bruker denne dataen til noe annet enn, sims.. Får mac imorgen med skolen, så da kommer jeg til å bruke den istede for denne, men siden jeg ikke vil fylle den med sims spillene mine, blir denne datan "simsdata" haha, bra liv..

<3Nathalie Madelen

Må-gjøre video

Hei!

hadde aaldri trodd jeg kom til å gjøre dette, men, jeg og Amanda skal ha må gjøre video fant vi ut. Så, dere kan skrive i kommentar feltet ting vi skal gjøre frem til Søndag klokka 10.00. Det er ikke sikkert vi gjør alt dere skriver. Vist det blir veldig mange må vi plukke ut noen. Og en ting, vi kommer ikke til å spise ting, sann syke sammensetninger av ting. Grunnen til det, er at jeg ikke greier det.. jeg kjenner jeg får spy langt oppi halsen bare ved å tenke på å måtte spise ei skei med smør foreksempel.. 

Med andre ord, frem til søndag klokka 10, kan dere kommentere ting vi skal gjøre, bortsett fra å spise ting. 
Videoen kommer etterhvert når vi har fått tid til å filme å greier. somsagt, det er en mulighet for at ikke alt blir gjort.ok, dette kommer jeg sikkert til å angre på..

<3Nathalie Madelen

Første dag på vidregående

hei!

klokka halv 6 ble jeg og Amanda brutalt tvinga til halveis våken tilstand.. Var helt forferdelig å stå opp tidlig.. en time senere satt vi på bussen, nervøse som få. Tror aldri det har tatt såå lang til å komme seg til Ålesund.. herregud, var så nervøs at jeg ble kvalm av hele greia..

Etter en og en halv time med buss, hurtigbåt og vandring satt vi oss ned inne på skolen, for så å vente i eeeeen time før vi skulle få info å greier å komme i klassene. På en eller annen merkelig måte, har dem greid å splitte meg og Amanda, så vi kom ikke i samme klasse.. Jeg og Aleks kom i 1MKb, og Amanda kom i 1MKa.

På mandag får vi macen, så da slipper jeg endelig denne drittdataen her! Er såå lei av den! vifta hørest ut som eehm, et fly kanskje? og den er sinnsykt treig, i tillegg er den diger, og blir varm sykt fort. Så veier den tusen tonn.. blir ganske kult med en sann liten søt sak som ikke veier noe nesten! Gleder meg!


vant forresten fotokonkurransen som jeg ble med i! Vurdering av bloggen min kan du lese her.

Nå stikker jeg ut å skaffer meg et liv. Bloggæææs

<3Nathalie Madelen
ny linse!:D:D:D:D:D

Hei!

idag kom endelig nye linsa! 

<3Nathalie Madelen

innkjøp Oslo/Danmark del 2 - Accessories+sko

Hei!


denne hører egentlig til på del 1
Øyebrynpen - TaxFree


sko - Danmark


flipflops - gsport teltet på sletta


Solbriller - Gsport teltet på sletta
dom som jeg er, glemte jeg igjen mine høyt elskede på dombås, så da måtte jeg ha nye..


veske - H&M (brunfargen er finere i virkeligheten.. ble ikke så fin på bildet..)


"converse" sko - eurosko på dombås (egentlig ICU merke..)

skal se om jeg får ut resten også før jeg drar på jobb. 

<3Nathalie Madelen

et år siden

Hei!

for akkurat et år siden idag, var jeg i Ulsteinvik å kjøpte mitt kjære, høyt elskede kamra! 16.August 2010.


1 år siden

<3Nathalie MadelenStem i vei folkens!

Hei!

Nå er den fotokonkuransen jeg ble med i, liksom kommet til sann stemmegreier. Mitt bilde er det øverste. Håper dere vil stemme!trykk her for å stemme.

<3Nathalie Madelen

innkjøp Oslo/Danmark del 1 - TaxFree + div.

Hei!

Fikk en god ide. Istede for å vente på at klærne skal vaske seg/bli vasket, så kan jeg faktisk legge ut det andre jeg kjøpte! 


Meller og Maltesers - Tax Free


Film - Tax Free


Escada Taj Sunset - Tax Free


L'Oreal Perfect Clean foaming gel - H&M


Nike drikkeflaske - Gsport teltet på sletta


mini høgtaler - music angel i gsport teltet på sletta

de andre delen kommer etterhvert. Så stay tuned!

<3Nathalie Madelen


4 dager

Hei.

Herregud, nå begynner det virkelig å nerme seg! Om fire dager begynner jeg på videregående liksom, hvor sykt er ikke det?! husker dagen jeg skulle begynne i 1.klasse som det skulle vært igår, og nå skal jeg plutsli begynne på videregående.. dææven!

Gleder meg da! Selvom jeg egentlig gruer meg litt også, veldig, veeldig spent og nervøs på å se klassen, og lærerne.


//link

Hvilken klasse skal du begynne i om 4 dager?
Noen andre enn meg som skal begynne på videregående og er litt små nervøs?

<3Nathalie Madelen

blogg.no

Hei!

Noen andre som har hatt problemer med blogg.no siste 12 timene? herregud, først går det ikke ann å logge inn, når jeg først klarer det så går det ikke ann å besøke noen blogger, eller skrive innlegg. Heldigvis gikk det etterhvert!

<3Nathalie Madelen


Love quotes

Hei!

Fant en side med masse sanne love quotes, det endte med at jeg er klistra til skjermen for å lese dem.
Tenkte jeg skulle dele noen med dere.

"Threaten me with a kiss
Kill me with a smile
Everytime you look at me
My heart beats like wild"

"Out of all the lies you told me, 'i love you' was my favorite"

"The first step of letting go is admitting you have to.."

"The best love you can ever have is the one with your bestfriend"

"Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you've never met."

Et aldri så lite utvalg. flere finner du Her.

<3Nathalie Madelen

Fotokonkuranse

Hei!

jeg elsker å være med i fotokonkuranser, så jeg nyter hver mulighet. Denne ganger på denne bloggen.


Temaet er å fange øyeblikket. 

hva syns du?
<3Nathalie Madelen

Nytt objektiv påvei!

Hei!

Nå har jeg nettopp bestilt meg et nytt objektiv, og gleder meg så syyyyyykt til å få det!Når det kommer, skal jeg love dere at det blir mer fotoblogging!

<3Nathalie Madelen

velykket selskap, check!

Hei!

Nå har nettopp mine kjære venninner forlatt åstedet, og jeg har fått rydda litt sånn at det faktisk ser ut som noen kan klare å bo her. Jeg har hatt en kjempefin bursdagsfeiring! Håper dem som var her også hadde det gøy.
Nå er jeg faktisk stuptrøtt, så jeg tror nok jeg kommer til å rydde ferdig for så å gå å finne senga..

kommer bilder imorgen, eller noe sånt. Gidder ikke legge dem innpå dataen nå.
eeh, hva skjer? 

<3Nathalie Madelen


 

Grillings + lærekjøring

Hei!

Igår var jeg hos Karina og Renate sammen med Ragnhild, Magda og Camilla. Vi grilla i fjøra en stund, så stakk Camilla, siden hun skulle på fotballtrening.. Etterhvert gikk vi opp til Karina og Renate. klokka halv 11 ble jeg henta og da fikk jeg kjøre hjem. kjørte til også da. Første gang jeg kjørte på trafikert vei.

Idag kommer dagen til å gå med til å støvsuge, vaske, lage kake og ordne huset klart til bursdagsselskap. 


var ned i fjøra med Hanne endag og tok bilder :)


<3Nathalie Madelen

Norway Cup 2011

Hei!
utenfor Oslo Domkirke


planking på g


åh, savner det allerede..

1.August(dag2) ble jeg 16 år, og jeg tror faktisk det har vert en av de beste bursdagene mine så langt. Alle er jo på ferie når jeg har bursdag da, så jeg ender vanligvis opp med å sitte hjemme å kjede meg, eller så får vi besøk av det lille av slekt jeg har som faktsik er hjemme så spiser vi kake. Men i år fikk jeg være sammen med noen av de bestevennene mine hele dagen. klokka 00.00 ble det bursdagssang fra laget og lederne, tidlig på morgenen i bussen på vei til kamp ble det enda mer bursdagssang fra guttelaget + laget + trenere og ledere. Så dro laget på peppes å spiste på kvelden. Eneste som ikke var så kult, var at vi faktisk tapte to kamper den dagen da.. Fikk masse bursdagsgaver fra mamma og søsknene også, kommer bilder av dem sammen med innkjøpene etterhvert, må bare få vasket ferdig siden alt ligger i vaskekjelleren atm.
nok om bursdagen min.

gidder ikke fortelle om hele uka, regner med de fleste forstår hva jeg gjorde på uansett.

<3Nathalie Madelen 

rastløs..

Hei.

herregud, vokna klokka 6 idag tidlig.. Fikk sove litt til da. Akkurat nå sitter jeg i senga og ser oth og venter på Hanne som skal komme klokka 1. Er sykt rastløs, og veldig lite fristet til å bare sitte her.


hobbyproblemer i bilen i går..

<3Nathalie Madelenhjem kjære hjem <3

Gokveeld.

I 5-6 tida idag, kom vi endelig hjem etter en ca 2 ukers fantastisk ferie, og en gørr kjedelig, og uendelig lang biltur hjem. Hater å sitte i bil lenge! blir så rastløs.. 
Da vi kom hjem starta jeg å pakke ut før min kjære mor kommer inn og spør om vi skal dra ut for å lære kjøre, og jeg bare JA :D:D Så da satte jeg meg bak rattet for første gang i mitt liv. Først var jeg livredd, men når jeg begynte å få det til ble det faktisk veldig gøy!

Etter kjøringa har jeg egentlig bare rydda rom. Det så helt grusomt ut her!

 


bedre :)

Nå skal jeg se film. 

<3Nathalie Madelennice......

Hei!

jeg holder på å kjede meg halvt i hel. tips til hva jeg kan gjøre uten å gå ut? er liksom ikke sann super fint vær her da..

men, til overskriven, på norway cup, greide jeg å drepe min kjære høyt elskede ipod med SÅPE.... lærte altså at det ikke var så veldig smart å legge en ipod i samme sekken som en dusj såpe som tydeligvis ikke var helt hundre prosent tett.. Så nå har jeg ikke ipod, eller noen annen musikk sak til den evig lange  bilturen opp igjen til sunnmøre.. fml.


hvil i fred min kjære ipoden.. 
 

<3Nathalie Madelen

danmark

hei :)

ista kom jeg "hjem" fra en tur til københavn med danskebåten. Vi tok båten ned natt til igår, så var vi i københavn i går, så dro vi opp igjen i natt. Nå sitter jeg i stua til tanten til mamma, i Bærum eller noe slikt, er egentlig ikke helt sikker på hva det heter her.

kommer sikkert bilder når jeg kommer helt hjem, for jeg er ikke så veldig gira på å blogge for tiden. Reiser hjem imorgen. Skal stoppe en natt først, så spørs om jeg får internett da.. 

<3Nathalie Madelen

norway cup over for denne gang

Hei!

Da var norway cup over for meg for denne gang. Det gikk ikke så veldig bra med laget mitt, vi kom ikke videre til verken a eller b sluttsspill. Så derfor gikk tiden med på å heie på guttelaget som kom til kvartfinalen. Idag har hele Tjørvåg IL vært på shopping etter fulgt av en tur på peppe's på akersbrygge. Så kom mamma og søsknene og henta meg der så dro vi til Tanten til mamma. 

har ikke fått lagt inn bildene ennå, og gidder ikke begynne å stresse med det nå. Er så sinnsykt trøtt!

<3Nathalie Madelen

hits