juli 2012

pakke, pakke og pakke

hei!

Hadde egentlig ikke tenkt å fortelle dere dette helt enda. Men jeg klarer faktisk ikke la vær! Grunnen til at jeg reiste til Ålesund på søndag, var at jeg skulle møte Mamma så skulle vi på dra for å se på en hybel der. Hybelen var kjempe fin! Helt ny oppusset, og ikke helt ferdig enda engang. Vi sto ganske lenge og snakket med de to som eiger hybelen, to kjempe greie folk! 
Da jeg kom hjem fra byen, var det bare å begynne å pakke, stue bort og fylle det jeg kunne i bagger, og legge resten i dunger rundt på gulvet og kommoder. Får ta over hybelen allerede på fredag, så neste helg blir det flytting for fullt! Var på jobben i dag og hentet en hau me banan-kasser, måtte likevell hente lommeboka som jeg glemte på lørdag. Typisk meg! glemte mobilen min også, men han jeg stengte med var så snill og hentet den til meg. Da jeg skulle legge penger til buss og båt i lommeboka søndagsmorgen, var den plutselig ikke i veska. Og først daa, kom jeg på at den lå jen i skapet mitt på jobb. Dumdumdum!!


ja, dette bilde er da oppned, til dere som ikke ser det.


rot!

Det er så rart! Har aldri flyttet hjemmenfra alene før! både gruer og gleder meg på samme tid. Blir godt å komme litt nærmere skolen, så jeg slipper og pendle fire timer tilsammen hver dag, men kommer nok til å savne mamma og resten av de her hjemme når jeg er borte. Det ble liksom så ekte når jeg begynte å pakke ned alle tingene på rommet mitt. Første gang i hele mitt liv jeg er fornøyd med rommet mitt, er nå etter jeg pusset opp i vår, så får jeg bare bo her i 3-4 måneder før jeg flytter fra det.. Skal bytte rom med lillesøstra mi, siden jeg har det største og "beste" soverommet i hele huset, så skal vi bytte siden jeg bare kommer til å være hjemme i helgene. Trist. Men heldigvis er hybelen minst like fin som rommet, om ikke finere! Så jeg får det nok kjempe fint der. 

Burde kanskje fortsette litt med pakkingen. Skal jobbe i morgen og torsdag, så da blir det liten tid til pakking. Onsdag har jeg bursdag, så da fikk jeg fri! Tviler på jeg kommer til å bruke hele bursdagen på å pakke heller, så. Da skal jeg nemmelig bake og spise brownies!! hehe

<3Nathalie Madelen

Innkjøp; Sverige 2012 del 2 - Accesories, vesker og div.

Hei!

Vet det har blitt lang tid mellom delene, Har glemt litt av det, og ikke hatt tid til å tatt bilder og slikt de gangene jeg faktisk har husket på det. Menmen, her kommer vertfall del 2! Er ferdig å ta bildene til del 3 også, så den kommer forhåpentligvis ganske fort. Har litt andre innkjøp å vise dere også, men tenke å få unna sverige først.
(Sko kommer i en egen del, siden jeg ikke har fått tatt de bildene enda. Blir sikkert del 4)


kjempe fin piercing - 50 SEK fra Ur og penn


Enda en piercing - 50 SEK fra Ur og penn
Steinen er egentlig sølv/hvit-ish, men skinner så fint av forsjellige farger! varier mellom blå, grønn, rosa, lilla osv. Noen ganger kommer til og med alle fargene samtidig, som på bildet.

så kjøpte jeg den ugle piercingen, so ble ødelagt dagen etter.Nydelig rød clutch - 159 SEK fra Glitter
Elsker denne!! Passer perfekt til de røde pumsene jeg kjøpte i tyrkia. Nydelig!!Kjempe tøff mobilveske - fra Onlykjempe tøff klokke - 69 SEK fra IKEA


4 poser med skittles - 2 for 30 SEK på Gottebiten(grensa)


Maltesers rør - usikker på pris fra en godtebutikk på grensa. 


Rosa wayfarer briller - 49 SEK fra bikbok


"sweet dreams" sengetrekk - usikker på pris fra IKEA
Var vell egentlig pappa som kjøpte dette, men vil vise dere det. Trodde det var helt rosa da jeg kjøpte det, siden det mønsteret midt på ikke viste. Men syns nesten det ble enda finere da jeg opnet det og så hvordan det egentlig så ut. 


pynte pute i samme serie som over - usikker på pris fra IKEA


2 stk knagger til å henge på dør - 39 SEK per stk fra IKEA 
Har en på badet og en på soverommet.

<3Nathalie Madelen

Ålesund

hei!

Har egentlig hatt en litt små travel dag. Sto opp klokke 10(seriøst) for å dusje, spise frokost å gjøre meg klar for rekke bussen til hareid, og deretter båten videre til ålesund. Forsov meg såklart, og endte med å ligge rett ut i senga til jeg hadde 3 kvarter på meg å bli klar. Trenger vell ikke si annet enn at jeg måtte sminke meg på bussen. Var så fint vær idag også, helt sykt! gikk i kort dongribukse, singlet og dongerijakke, og måtte flere ganger ta av meg jakken, fordi jeg holdt på å svette i hel!! sommer <3


åååååh! hvorfor kommer alle bildene mine feil vei? someone tell meeeDette beskriver egentlig ganske bra resten av dagen min. Vertfall om du ser borti fra de siste 4-5 timene hvor jeg har ligget i sengen og sett glee eller switched at birth. Addicted.

Nå er det straks sovetid. 

<3Nathalie Madelen

nachooo

hei!

Kom nettopp hjem fra jobb(okda, en halvtime siden..) og må faktisk lage meg middag selv.. Andre dag på rad. Og siden det eneste jeg faktisk får til å lage vellykket, er nachos, blir det det. Lei allerede! flaks mamma kommer hjem i morgen! 

 

<3Nathalie Madelen

jobb snart

Hei!

Kom akkorat ut av dusjen, og sitter å venter på at håret skal tørke. Skal på jobb i dag også, flink jente! Om tre timer. 


hehehe, halåå falske smil! bilde fra søndag. 

Har egentlig masse jeg skal gjøre før jeg fyker av gårde på jobb. Lovde mamma å rydde huset... Flaks det ser ut som et bombe nedslag her da!!

<3Nathalie Madelen
 

jobbjobbjobb

Hei!

Har vært veldig dårlig blogging siste uken siden jeg har jobbet nesten hver dag, bortsett fra tre dager. Og har derfor ikke hatt så mye tid til bloggen. De dagene jeg hadde fri hadde jeg stortsett besøk hele dagen og kvelden, eller var ute på butikker og gå tur med mamma og lillesøstra mi. Skal jobbe neste tre dagene også, så det blir sikkert ganske dårlig oppdatering da også, men skal prøve å få til et innlegg hver dag!

Lørdagskvelden etter jobb dro jeg på besøk til noen venner. Kjempe fin kveld! Søndagen var det familie selskap til mitt kjære søskenbarn! 
Svart kjole med paljetter - Cubus
Dongrijakke - Only
Smykke - julegave fra Yvonne 
strømpis - kiwi
Ballerinas - dinsko (tror jeg?) 

<3Nathalie Madelen

foto; water - del 1

<3Nathaile Madelen

foto; Something colorful - part 3<3Nathalie Madelen

jobbe jenta

hei!

Var godt å komme hjem til senga etter en dag på jobb. Merker fort at det er over tre uker siden sist jeg var der! Dagen gikk kjempefort, noe som egentlig er helt greit. 
Er egentlig en god stund siden jeg kom hjem, men har sittet en stund nede i stua å sett greys(opptak) og slikt.


hehheh, photobooth <3

Skal jobbe i morgen også. Så er vell påtide å ta kveld snart så jeg får litt søvn! 
Fikk forresten litt sjokk når jeg kom hjem og logget på blogg.no ista. leser-statistikken hadde plutsli fløyet skyhøyt over sitt normale nivå. Hadde ikke forventet det, men positiv overraskelse!

<3Nathalie Madelen 

foto; open window<3Nathalie Madelen

Innkjøp; Sverige 2012 del 1 - Kosmetikk

Hei!


reisebokser fra Ica - husker ikke pris. men tror det var rundt 19-29 krTørr shampoo fra Ica - husker ikke pris, men var ikke så dyr.Shower cream fra Bubbleroom outlet i Töckfors - fikk den gratis siden jeg likte facebook siden deres.


Malibu sololje maximat på grensen - 69 kroner tror jeg. Var egentlig pappa som kjøpte den.. Lukter helt sinnsykt godt! litt kokos, og samtidig litt karamell. 


Hårkammer fra Rusta - 9.90 sek (ca 8 norske kroner)


2x Aussie Miracle moist shampoo fra Rusta - 59.90 (?) sek (litt usikker..)


2x Aussie Miracle moist conditioner(balsam) fra Rusta - samme pris som shampooene.


Aussie 3 minute miracle Frizz remedy fra Rusta - 69.90 sek
Aussie 3 minute miracle Luscious long fra Rusta - 69.90 sek
Aussie 3 minute miracle Reconstructor
fra Rusta - 69.90 sek
hårkurer.


2x Aussie dual personality anti-frizz fra Rusta - 79.90 sek


Aussie take the heat leave-in cream fra Rusta - 59.90 sek


Sally Hansen "grow nails now" fra Rusta - 49.00 sek 
Dette er en slags "olje" neglelakk som du skal massere inn i neglene rett etter påføring, og den funker faktisk!
Sally Hansen "nail protex" fra Rusta - 49.00 sek
Denne tilfører vitaminer til neglene og styrker de. Kjempe god! blank og fin også, så du får litt ekstra glans på neglene når du har den på også.
Sally Hansen "natural nail growth activator" fra Rusta - 49.00 sek
har ikke prøvd denne enda, så vet ikke helt hvordan den er.


2x Hårnåler fra Rusta - husker ikke pris. pappa som betalte.2x Ansiktsmasker fra Rusta - 12.90 sek pr stk(-5.80 rabatt tilsammen)

<3Nathalie Madelen

 

Hjemme

hei!

Det var utrolig godt å få komme hjem til sitt eget hus! Har kjørt helt fra Drammen og hjem idag, ca 8-9 timer, sykt langt! Kom hjem rundt om i halv 9 tiden eller noe slikt. 
Og da jeg begynte å pakke ut tingene mine, var så klart sololjen min skrudd halveis av korken på, så aaaaalle toalettsakene mine va fulle av sololje.. Luck. 


bestesøstern <3

Har så vidt begynt å ta innkjøps bildene, men kameraet laddet ut etter 3 bilder, så jeg skal fortsette i morgen når det har laddet seg opp. Tenker å legge ut i deler, etter hvilken "kategori" det er. for eksempel del 1 - klær,  del 2 - Kosmetikk og så videre. Har kjøpt en god del, så det blir vertfall alt for mye til bare et innlegg!

Er veldig trøtt etter en lang dag i bil, så jeg vurderer å legge meg straks. Tidlig opp i morgen å pakke ferdig, hjelpe til å rydde siste rest og vaske litt klær før vi fyker av gårde til mamma. 

<3Nathalie Madelen

På vei hjem

Hei!
Da er jeg på vei hjem. Er hjemme om rundt fire-fem timer eller noe slikt. Drittlei av å sitte i bil!

Svenskegodt!

Nå skal jeg bare fortsette å sitte her i noen timer til. Klarer forhåpentligvis å sove litt, så tiden går litt fortere!

<3Nathalie Madelen

Foto; Something green<3Nathalie Madelen

badedag

hei!

Da va jeg "hjemme" etter en fantastisk dag på badelandet, etterfylgt av sykt god mat på en sann kebabshappe borti her. Herreguud, noe av det beste jeg har smakt nooengang!
Nå er det straks tid for kort spill med søsken og naboer. Feriekos!!


kjøpte denne fantastisk fine piercingen i forgårs, og idag, på badingen hadde jeg den på meg og greide så klart å rive av ugla og miste den... hater livet mitt....
Dritdårlig bilde da, mobilkvalitet i et mørkt rom. Forresten så er ikke "hullet" såå rødt som det ser ut som her. Ble litt rare farger på grunn av kameraet. Det er så stygt som det er fordi det er arr av den forrige jeg hadde som jeg fikk infeksjon i. Det er også grunnen til at den er så sinnsykt skeiv. Orker ikke skrive mer om det, er sikkert ikke så interessant.

Nei, nå skal jeg spille kort. Så vi blogges.

<3Nathalie Madelen
 

Foto; Under my umbrella<3Nathalie Madelen

Stockholm

heiheei!

beklager ingen blogging igår. Måtte stå opp kjempe tidlig for å rekke toget vi skulle på til Stockholm, og var borte hele dagen. Helt fantastisk dag! til tross for kjempe vonde bein. Ble litt nye innkjøp, og masse masse fine bilder! kommer som sagt innlegg med bilder når jeg kommer hjem. Tar litt for lang til å laste opp så mange bilder her. Skal også legge ut et innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem.


siss ;*


biljeetten

Jeg var egentlig tenkt å stå opp klokken 8 å sitte klar til å bestille biletter til Justin Bieber konserten, men siden toget gikk klokken 8.56 så måtte jeg bare slå fra meg det. Var passe frustrert en periode, og livredd for å ikke få biletter, men heldigvis, har jeg verdens beste mamma som sto opp en halvtime tidligere enn hun trengte og satt i 3 kvarter å "slost" mot internettet og nesten ble forsein på jobb, bare for at jeg skulle få biletter. Bestee <3 Og biletter fikk jeg!! JESSJESSJESS!!!! Har aldri mitt liv vært så lykkelig som jeg var da hun ringte å spurte hvilke biletter jeg skulle ha. Fikk nesten golden circle, men de var desverre utsolgt. Men bare det at jeg faktisk fikk bilett er mer enn bra nok for meg, herreguuud så lykkelig jeg er! Vet om mange som ikke fikk biletter. 

skal dere på JB konserten?

<3Nathalie Madelen

foto; Something colorful - part 2

<3Nathalie Madelen

Mine meninger; grensen mellom barn og voksen

hei!

Fant et innlegg på bloggen til Rebecca, og tenkte jeg skulle dele litt av min mening om den saken. HER er link til innlegget. 

Dette er et tema som virkelig irriterer meg! Hvorfor er vi voksne når det gjelder å betale når vi er 16, men har ikke noe vi skulle sagt om hvordan samfunnet er, før to år senere? 
Det er jo helt skrudd.. Altså, de negative sidene av voksenlivet skal vi få i en alder av 16, mens de positive må vi vente to hele år til, fordi vi ikke er voksne? eeeh, noen andre enn meg som syns den setningen var helt på trynet? 

nesten det samme som at mamma eller pappa sier at jeg kan vaske ned hele huset fordi "du er trossalt voksen snart." men vist jeg vil være hjemme alene, dra på en fest, reise bort uten foreldre da er det "nei du får ikke lov. Du er bare et barn enda." woow.. 
Staten kunne like godt komt til meg å sagt. "nei nå er du 16 år, voksen om to år, så da er det vell på tide å begynne å betale litt skatt og dyrer buss/båt/fly/tog osv. bilett, slik at vi får litt mer penger. Men vist du kjører bil, drikker, røyker eller lignende før du er 18 så få du straff altså, og du kan bare glemme å stemme eller noe slikt, for barn får ikke stemme rett." åja, er jeg barn eller voksen? bestem dere. Er jeg voksen som 16åring eller 18åring?
Disse reglene er helt på trynet, spør du meg! Og det at i tillegg ungdom under 25(?) må betale mye dyrere bilforsikring enn de som er eldre? HALO! Er jo ikke rart ungdommer sliter med økonomien.

Tror jeg bare skal gi meg her, før dette innlegget blir helt på tryne. Kjenner jeg blir irritert, og da funker ikke skriveferdighetene mine i det hele tatt.

hva mener du om dette?

<3Nathalie Madelen

god morgen!

Hei!

har regnet i heele natt, såå irriterende! Trodde jeg reiste på sommerferie for å slippe unna regnet jeg, ikke bo i det. 
Været ser ikke spesielt lovende ut nå heller, så det blir vell innebassenget idag også! passer meg egentlig ganske bra da! Er så gøy der!hva skal dere gjøre idag?

<3Nathalie Madelen 

foto; Something colorful - part 1

<3Nathalie Madelen

tjukka

hei!

Sitter for øyeblikket å stapper i meg potetgull og dip som om jeg ikke skulle spist på flere uker. Var det når jeg skulle skrive sommerkroppen 2012? haha. Blir sikkert gøy å gå i bikini imorgen! 

Har dere forresten sett bildene jeg la ut nå for ikke så lenge siden? Regnet så sykt i sted! Har faktisk aldri i mitt liv sett så sykt regn!! Ene minuttet satt pappa og naboen uten for her å så på at det pøsregnet på andre siden av veien(her var det sol), og plutselig høres det ut som noen står å tramper på taket her! SYKT store regn dråper!!! Bare sekunder senere hører vi deeeet tordenet! Slo av pcen og slikt tilfelle det skulle slå ned eller noe slikt, så tok jeg med meg brodern, hver vår paraply og kameraet ut på springetur, i sandaler vell å merke, siden jeg ikke er smart nok til å hente støvlene i skapet. Halla klisj våte bein. Var vann overalt!
hehehe, ka klisjvåt? digg med hvit shorts som blir gjennomsiktig da.
heldigvis ble ikke kameraet vått, var ganske flink å holde det under paraplyen. 

<3Nathalie Madelen

Foto; rainy weather

<3Nathalie Madelen

Foto; lonely bird<3Nathalie Madelen

ny shorts, igjen!

Hei!


gikk for stjerner denne gangen, super fornøyd! tok den litt lenger også denne gangen, fordi sist gang ble den så kort at halve rumpa mi viser når jeg bøyer meg ned..

hva syns dere?

<3Nathalie Madelen

hjelp meg!

Hei!

Trenger litt hjelp fra dere. Dere vet de to stygge buksene jeg kjøpte for å lage shorts av? ja, som dere sikkert også vet er jeg ferdig med den første. Den andre er hvit, og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre med den.


Slik ser den ut foreløbig. Helt hvit, med rufsette kanter.Jeg har masse forskjellige nagler og slikt å feste på:


en pakke små "rundinger". Er ikke sikker på om de funker på klær da, siden det egentlig er ment til papir, men tenkte jeg skulle prøve. (Selvfølgelig på en stoffbit som ikke skal brukes til noe)


to pakker stjerner. 


to pakker store mørke nagler. 


to pakker store sølvfargede nagler.


fire pakker med små sølvfargede pyramider.


en og nesten en halv pakke store sølvfargede rundinger.

alle forslag mottas med stor takk! skal prøve å finne på noe spennende selv også. Vil helst ha den ferdig fortest mulig, har bare to passelige shortes igjen, siden jeg tromlet alle de andre dagen før vi reiste, så nå er de forsmå.. livet! 

<3Nathalie Madelen

klor i øynene å blått kinn!

Hei!

FOR en dag! Nesten rett etter jeg skrev det innlegget idag tidlig, skifta jeg på meg badeklærne og gikk bort til bassenget med hele gjengen. Er et ganske stort "badeland" her, Gustavsvik upplevelsebad och sommarbad (eller noe slikt.. søk på google, så får dere bilder!) kjempe mange digge sklier, liker alle best "villfossen" en ganske lang elv som er delt opp i tre deler. vist dere klikker HER kan dere se film fra hele sklia. Men til overskriften. Ene gangen jeg var på vei ned der, snudde jeg hodet andre veien, for å ikke få så mye klor vann i øyenene, no jeg aldri skulle gjort! det var inni siste tunnelen, og der er det murkanter. snudde litt på hodet for å se hvor jeg var kommet, og da traff jeg såklart akkurat murkanten med kinnet. AU! Føles ut som kinnet mitt er helt enormt, i tillegg til at det er blått og rødt og fælt.. huffhuff

Sett bort i fra det har jeg egentlig hatt en ganske fantastisk dag. 


Nå sitter jeg å koser meg med en skål vannmelon, selv om det er mye mer fristende å hente potetgullskåla, eller grensegodtet.

<3Nathalie Madelen

ferielivet

heyhey

Versåsnill å tilgi min elendige blogging siste dagene. Livet er bare for bra her. Sykt fint vær, ikke idag da, men alle andre dagene. rundt 30 grade og sol, shopping og bading. 
Bruker veldig liten tid av dagen min på macen, no jeg håper dere forstår. Vil heller nyte solen og varmen og være sammen med familien, enn å sperre meg selv inne med macen..


halla da xD

Legger ut flere bilder når jeg kommer hjem. Tar litt lang tid å laste de opp, siden nettet er litt småtreigt. 
 

<3Nathalie Madelen

tog tur

heihei!

I dag har vi vært en tur med bytoget, er et lite tog(sann som kan kjøre over alt) som kjører rundt i byen for å vise turister som meg rundt på diverse fasiliteter her. Kjempe fin tur, tok masse bilder! Men jeg orker rett og slett ikke begynne å slost med bildeopplasteren og internettet nå, så dere får vente til jeg kommer meg hjem til noen lunde oppegående internett. Tror det er det mest interessante jeg har gjort idag. Været har vært utrolig forskjellig iløpet av dagen også, så jeg har skiftet mellom short, joggebukse og paraply hele dagen..

I morgen er planen å reise en tur på skara sommerland. Det blir nok kos! var der i fjor også, likte meg veldig godt der!

<3Nathalie Madelen

Svar på spørsmålsrunden

Hei!

Hvor høy er du?
- Jeg er 165 cm høy. 

Hva gjør du på fritiden?
- Jeg danser jazzbalett, skal snart begynne på åttende året. Bortsett fra det er jeg med venner, forann pcen trener litt og så videre!

Har du god selvtillit?
- nei, langt i fra.. Mange sier at jeg virker veldig sikker på meg selv og har utrolig god selvtillit, men det har jeg langt i fra. Jeg er kjempe usikker på meg selv, og overtenker hver en minste ting jeg gjør. Det har blitt bedre siste 3 årene.

Hvor går drømmereisen?
- Et sted hvor det er varmt! ikke for varmt, men rundt om 25-30 grader er perfekt. Sandstrand med klart blått sjøvann, shoppingsentre, bilig!, fint hotell, masse masse sol. Har ikke helt funnet ut hvor dette er enda da.. hehe.

Bruker du skjorter? hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden? 
- jeg bruker veldig lite skjorter. Har tre stk, en beige/korall fra cubus som jeg aldri har brukt, og en lys blå fra cubus som jeg aldri har brukt, også har jeg den røde westhill redbird skjorta fra bikbok.
Bruker bare sist nevnte. Og da har jeg den open med en ensfarget topp under. 

slik.

Favorittantrekk?
-

bunaden, uten tvil!<3


fem favoritt venner?
- favoritt venner høres egentlig litt slemt ut.. men er jo såklart de nærmeste. Amanda er jo bestevenninna. Klarer ikke å velge fire andre "favoritter" blant alle de andre, ligger egentlig ganske likt.

loveyouu <3

Liker du noen ?(gutter)
-  jodaa

Hvordan var ditt første kyss?
- Egentlig ganske kleint.  

Hva liker du best å gjøre på fritiden?
- være med venner.

Hvem er dine venner?
- Har mange venner! ingen nevnt, ingen glemt :) 

Hva synes du om bloggen min? (Karen og Marte)
- Har aldri vært på bloggen din før faktisk, men fra første øyekast virker den bra. 

Hva synes du om min blogg? (Ingert og Amper)
- Har aldri vært på din blogg heller før, men den ser bra ut.

Har du noen gang gjort noe flaut?
- såklart! hvem har ikke.. 

<3Nathalie Madelen

vann over hodet..

Hei!

Noen av dere sitter sikkert å venter i spenning på svarene fra spørsmålsrunden. Må nok desverre skuffe dere, internetten her er vist ikke like 100% som jeg hadde regnet med, så jeg kan ikke love når svarene kommer. Skal få gjort det så fort som mulig! Klarer for øyeblikket ikke å legge ut bilder engang, så..

<3Nathalie Madelen

Endelig internett!

Hei!

Da var vi fremme, og jeg har plassert meg godt i solveggen med macen på fanget. Blir nok litt bedre blogging neste dagene, ettersom jeg endelig har fått internett. 


babe ja.

Skal få lagt til svarene på spørsmålsrunden ikveld, når solen forsvinner å det blir kaldt. Siste kjangs til å stille spørsmål!

<3Nathalie Madelen

hits