juli 2011

pakkepakkepakke

heiduu

Nå har jeg vært våken i nesten to timer.. fydæven, altfor tidlig for meg! Skulle egentlig stå opp tidlig for å pakke, men den gang ei. Har sittet klistra forann dataskjermen å lagd headere. hah, fint liv du.

Er ca halvferdig med pakkinga, mangler bare alt jeg trenger av toalettsaker, accesories, og eehm, andre ting som ikke er klær. fint at jeg er litt treig da. Jeg må være ferdig å pakke før jeg legger meg ikveld, siden jeg drar allerede i morgen tidlig, eller, jeg drar ikke så langt da. Mamma og søsknene stikker, fordi dem trenger flere dager på å kjøre ned, men siden jeg skal ta bussen så stikker jeg til Amanda for å bo der etpar dager før vi drar på bussen. I tillegg til å pakke idag, så må jeg rydde rommet skikkelig og helst støvsuge og vaske også.. starta litt igår da!


fikk laga til smykkestativene! ser litt rotete ut på bilde..


kjøpte nye leggbeskyttere igår!


ny moroccanoil siden jeg mista den forrige i et murgulv så den knuste.. RIP moroccanoilen min..


smooth down leave-in kur ! 


så pakka jeg litt! Greit, jeg kan ikke å pakke.. tar alltid med meg aaaaltfor mye.. så vet jeg ikke hva jeg skal ta ut heller.. fml

Nå er det vell påtide å fortsette å fylle opp kofferten.. 

<3Nathalie Madelen

pakking til NC

Hey!

idag har jeg vært å kjøpt ny koffert og smykkestativ, nå sitter jeg å skrive pakkeliste til norway cup som ikke ble avlyst! vist noen kan fortelle meg hva jeg trenger å ha med meg hadde jeg blitt gla. Har aldri vært på nc før, så jeg har ikke peiling..nesten halve meg jo! slipper å vær redd for å ikke få plass til all sminka mi nå, pappa :)

<3Nathalie Madelen


Foto; ord..

Hei..


I situasjoner som denne blir ord så altfor små.. Og offerene så altfor mange. Mange tenner lys som dere sikkert har fått med dere. Jeg har også tent lys, for alle de stakkars menneskene som har måttet oppleve alt det utenkelige, grusome som èn mann har stelt i stand. Kan heller ikke si at jeg håper alt går bra til slutt, for hva kan egentlig gå bra når nesten 100 uskyldige mennesker har mistet livene sine. Helt ufattelig trist.. jeg har ikke ord! Håper virkelig dem som overlevde helvette blir "friske"(dem som fikk skuddskader). 

mine tanker er hos dem som har mistet noen dem var gla i♥

<3Nathalie Madelen


"ingen skal få bombe oss til taushet" - Jens Stoltenberg

Hei..

Igår var ikke akkurat blogging første prioritet. Det grusomme marerittet som pågår i oslo, er helt ufattelig, jeg har ikke ord! Hva driver et menneske(rettelse, monster) til å gjøre slike ting? Drepe så mange uskyldige ungdommer og voksne, og "slippe unna" med "bare" 21år i fengsel? Jeg syns helt ærlig han burde blitt torturert kraftig til døde. Viss han noen gang slipper ut i livet, tviler jeg sterkt på at han får gå ute i friluft så lang tid før noen tar livet av jævelen på en måte. 

«One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests» Dette skrev gjerningsmannen på twitter bare noen dager før bombingen og skytingen. 

"Jeg så han da han skjøt vennene mine, som satt rett ved siden av meg.. Da var han helt rolig, og kald."
Dette sa en jente på Tv2 nyhetskanalen. Stakkars, Stakkars jente! og alle andre som var der eller har mistet noen.. Helt ufattelig trist.. 


er ikke sikker på hvor bildet er fra, jeg fant det på facebook profilen til en jeg kjenner..

<3Nathalie Madelen


Sprek?

Hei!

Idag har jeg vert på en laang fjelltur med mamma, søsknene og naboene. Vi gikk på runde. Sikkert noen av dere som vet hvor det er, siden det er en litt populær plass her pågrunn av fuglene.. hahah.. synst bare det er sinnsykt øde der jeg da.. langt ut i ødemarka liksom. nei, jeg skal være snill.


var ikke engang fint vær damen... 

Nå stikker jeg på fotballtrening.

<3Nathalie Madelen


smoothie

Heei!

Idag har jeg vært på jobb, og tjent litt gryyn. Da jeg kom hjem var det rett på joggetur! så var det smoothie når jeg kom hjem, nam ♥ Etter det har jeg egentlig ikke gjort en dritt.. burde egentlig legge meg snart, fordi mamma vekker meg i 10 tida imorga tidlig for å dra meg med på fjellet! Har ikke vært på fjelltur på år og dag! så det kan bli interessant. 


HAHAHAA!!!! døde litt hardt da jeg så dette bildet assa! forandring fryder.. lille barn

<3Nathalie Madelen


Støtt kreftsaka!

Hei! 


Se filmen, og trykk HER for å skrive under. Det tar deg under et minutt. Tenk på alle menneskene som får kreft, som kan bli reddet pågrunn av din underskrift. Jeg har skrevet under. Gjør du det?

<3Nathalie Madelen

Sverigetur 2011

Hei!
ben&jerry's <3


Skara <3


alle småkidsa kjørte radiobil (Y)


hun store blå greia innider er liksom meg da.


Anna(søskenbarn), lillesiss og nabon :)bilder sier mer enn tusen ord. gidder ikke skrive hele livshistoria!

<3Nathalie Madelen

døgn rytme? aldri hørt om!

Hei!

Tidlig morgen idag jaa.. er DAUTRØTT.. har knapt nok sovet inatt, la meg klokka litt over 12, tidlig for å være meg, så ligger jeg å ser på taket i fiiire timer før jeg faktisk for sove.. og når jeg furst sovna våkna jeg tusen ganger iløpet av natta for så å bli vekt av min kjære lillesøster klokka halv elleve.. fantastisk ass! 

Senere idag er det jobb som står på planen. Satser på jeg våkner litt, før det da!


vannet så ikke så jævlig ut som på bildet! 

<3Nathalie Madelen


jeg er kul

Hei!

ganske oppfinsom med overskriftene fortia, men det får dere bare tåle. Igår var jeg som sagt hos Amanda, og da ble det ikke så mye blogging, idag har jeg vært på jobb og fotballtrening igjen for første gang på tre uker. Så har jeg pakka litt av sommerklærne mine siden jeg stikker hjem til Mamma imorgen kveld etter enda en dag på jobb. Nå gidder jeg helt ærlig ikke skrive noe mile langt innlegg eller legge ut 1000-vis av bilder. Nå er det chill med sims.


Godteri kos på trampolina me ei søt ei <3

<3Nathalie Madelen


walking on sunshine

Hei!

egentlig litt random overskrift da, eller kanskje ikke, fordi sola skinner faktisk :D:D:D:D:D:D Jeg er på besøk hos Amanda og vi har vært ute og sola oss i hele dag og vært på stranda ågreier! bada faktisk! Eller, jeg vassa men klarte å bli gjennom våt på shortsen uansett.. Nå straks er det tid for joggings, satser på fuglene holder seg unna meg idag da.

Så hadde vi en aldri så liten fotoshoot på stranda idag da. I Bikini.. hah, hater å bli tatt bilde av i bikini egentlig, men det gikk liksom litt bra idag. Fikk lov for Amanda til å legge ut et av bildene etter litt skygge redigering.


flinke å hoppe samtidig åsann! loveuu

<3Nathalie Madelen


Heartbreak<3Nathalie Madelen

Innkjøp; Sverige 02.07-16.07 2011

Hei!


"Sweet stuff, read my lips" ~ T-skjorte ~ Gina Tricot"I'm with cutie over here" ~ T-skjorte ~ Gina Tricot


"Darling...." ~ T-skjorte ~ H&M


Depend ~ Neglelakker ~ Ica Kvantum


Depend ~ neglelakkfjerner ~ H&M


Fairpads ~ bomullpads ~ Ica (angrer på at jeg ikke kjøpte flere pakker.. beste bomullpadsene ever! loer ikke sann, siden dem er sydd sammen på sida..)


everyday ~ naglefil/pirketing ~ Ica


l.o.g.g ~ "pufftopp" ~ H&M


"It has nothing to do with luck" ~ topp ~ Gina Tricot


Cardingan ~ H&M


verdens diggeste dongritights/bukse ~ Kappahl


"the year of dance and ocean" ~ T-skjorte ~ Gina Tricot


basic top ~ Gina Tricot


"LOL, OMG" (med sjokoladeisflekker på) ~ Topp ~ H&M


Dongrishorts (med sjokoladeisflekk på) ~ Urban Outfitters ~ Miki (en butikk helt nede ved brygga i smögen et stykke uten for strømstad, med verdens koosligste butikkdame!)


Proffs professionals ~ tørr shampoo ~ H&M


Everyday ~ Fliseklemmer ~ Ica


"I love you, today tonight tomorrow" ~ topp ~ Miki på Smögen


"Paris, beaute - mode - desir - amour" ~ T-skjorte ~ Miki på Smögen


carotene 6 low
 ~ Solkrem ~ H&M


Isadora
 ~ light touch concealer ~ H&M


L'oreal Extra volume collagene
~ Mascara ~ H&M

Tror det var alt. Senere eller imorgen kommer det bilder og en liten oppsummering fra heleturen min. Så stay tuned!

<3Nathalie Madelengå å dø, stygge måse.

Hei!

dagen idag har gått med til sims-gaming, ryddet klær fra campingvogna innpå rommet, sovet, vært på joggetur og blitt angrepet av 3 stygge, stygge måse-monster.

litt mer om sist nevnet. Jeg var ute på joggetur og ante fred og ingen fare. Så skjer det som beviser at det ikke var meininge at jeg skulle jogge akkurat idag. først, holder jeg på å bli påkjørt, ikke bare en, men TO ganger!!! livsfarlige greier ass.. og som om ikke det skulle vær nok, så finner tre stygge monstre av noen måser ut at jeg var et ganske perfekt offer for litt terror. Først så driter den ene, bare 5cm forran trynet mitt, hadde jeg ikke stoppa akkorat da jeg gjorde, så hadde jeg fått en måsebæsj midt i hodet.. ææsj! så begynner dem, en etter en å stupe ned mot meg for så å snu å fly oppigjen rett før meg. sann holdt dem på en stund.. haha, flaksen min er ganske søt ass!♥ men seriøst, det var sykt skummelt!


fuck you. bilde fra google da.

Akkurat nå holder jeg på å ta bilder av innkjøpene fra sverige. Så det kommer nok innlegg med det snart.

<3Nathalie Madelen

hjemme

Hei!

da va jeg hjemme etter årets campingtur, har faktisk vert borte i to uker! syykt, for det virker ikke som mer en noen få dager.. Ganske deilig å komme hjem igjen da, selvom det var trist å dra hjem også, men siden alle andre dro hjem og det var meldt bare regn uansett, så dro vi bare hjem idag. Skulle egentlig ikke før i morga eller mandag. Har begynt å pakke ut men ga opp etter å ha slengt alt på gulvet på soverommet mitt. heh, sjokk.

Kommer sikkert et innlegg med bilder senere idag eller imorga eller når jeg har tid. Så skal jeg lage et bilde med alle innkjøpene mine. Ble en del nye klær. 

Men nå må jeg stikke! Grillings next :D:D<3Nathalie Madelen

okå, dette innlegget skulle egentlig postes for en halvtime/time siden..

solsolsolsol

heei

Idag tidlig gikk turen til torp, et kjøpesenter her i nærheten. legge sikkert ut bilder av innkjøpene når jeg kommer hjem, tar så lang tid her.. Etter det og en tur gjennom gå-gata i sentrum var det nedpå restauranten å spise taco-buffet. Så var det rydding og chill resten av kvelden. Her ligger jeg ganske klar for å ta natt! 

Beklager men det skjedde en feil, bildet kunne ikke lastes opp.

Feilmelding: file upload error: 553 str: 553 Could not create file.

det skulle egentlig være et bilde over her, men da fikk jeg dette slengt i tryne, så der får fint klare dere uten idag..

<3Nathalie Madelen

strand dag

Hei!

Idag kom sola akkurat som jeg hadde håpet! varmt var det også, så derfor tok vi turen til stranda for å bade og slikke sol! fått enda mer farge på kroppen, og svømt rundt litt i sveriges sjø. Imorgen regner jeg med at turen går til et kjøpesenter i nærheten her for å svi av litt cash. Kan ikke akkurat dra hjem tom hendte heller da. Jeg har kjøpt en shorts og to topper til nå da, og etpar crocs, driitstygge, men ganske fantastiske å bare trakke ned i på vei ut for å sole seg eller gå på stranda eller slikt. Selvom jeg for det meste går barbeint da.. 

Nå er det snart tid for soving. Lillesiss er oppe klokka 9 hver morgen og vekker meg, og igår kveld ble jeg liggende oppe til klokka 3 å høre på naboenes støvesuging(ja, klokka 2 på natta!!!) synging og gitarspilling og ekstremt mye snakking.. Ganske dårlig gjort da! her er stille-tid klokka 11, på campingplassen. Da er det ganske dårlig gjort mot dem so sover rundt deg å sitte oppe halve natta og bråke så folk ikke får sove! Med andre ord, jeg er ganske trøtt og sur akkurat nå. Klokka 6 idag tidlig var dem forresten oppe igjen med like mye bråk som kvelden før..


lever det gode liv på stranda. fikk endelig til å legge ut bilde idag, kommer flere når jeg kommer hjem og det går litt fortere. 

<3Nathalie Madelen


Stem på kjolen min

Hei!

Nå har jeg laget en søt kjole på nelly. Ble faktisk veldig fornøyd, og kunne tenkt meg en slik kjole selv. 

stem daa! husk at det går ann å stemme 1 gang hver dag!

 

flodhester

Hei

her regner det fortsatt flodhester, og jeg har slått meg til ro med å designe kjoler på nelly.com. Min form for tidsfordriv når mulighetene for å gå ut er mindre enn minimale. Kjeder egentlig ræva av meg akkurat nå, og når tida går treigere enn en snegle på søndagstur, blir ikke akkurat ting så veldig mye bedre! skal prøve å slå til litt på bloggfronten ikveld, slik at jeg ikke mister alle leserne mine på mystisk vis. Har forresten en mega kjip nyhet å medele dere.. akkurat en uke etter at vi reiser her i fra skal det være Eric Saade konsert her!!! Jeg har ikke ord for hvor lyst jeg har på den konserten.. Digger han som fy! sinnsykt fin, og ikke minst flink å synge! men jeg må nok hjem vist jeg skal rekke Norway cup.. Gleder meg til det da! noen andre som skal?

<3Nathalie Madelen

chillchill

heeydu

Var ikke så veeldig heldige med været idag.. regn all over the place.. Satser på sol fra skyfri himmel i morgen! Idag har jeg igrunnen bare sittet i bilen siden vi har forflytta oss litt. Noe vi kunne spart oss siden det var kosligere og finere der vi kom ifra.

Nå skal jeg snart spise middag så skal jeg sikkert bare chille resten av dagen. Herregud, jeg tenker at klokka er sann 6-7 på kvelden, men egentlig er ikke klokka mer enn 3.. te-eeit! tida går treigt. Får prøve å kvele unna litt tid med å lese blogger eller spille sims eller noe sånt. 

nettet er fortsatt ikke stabilt nok til å legge ut bilder.

<3Nathalie Madelen

ingen dekning

Hei!

Må vell som vanlig starte innlegget med å beklage i lange baner om hvor dårlig jeg har vært med blogginga siste dagene og blablabla. Men som dere sikkert vet, så er jeg på ferie og internett boksen vår(ice nett) har til nå stått på et sted hvor den ikke fikk dekning, så derfor har jeg vert uten all form for internett helt til idag. Siden vi er i sverige kan jeg ikke verken sjekke face eller mobilblogge heller siden det koster en formue, å pengene går heller på meldinger til mine kjære som er hjemme. Når alt kommer til alt så gjør det meg faktisk ingen verdens ting at jeg ikke har internett da! Har ligget på stranda og slikket sol i 5 dager nå og er meeget fornøyd med livet. Fått endel farge også, så jeg skal så absolutt ikke klage! 30grader er aldri feil!

Men nå står det pizza på menyen her, så vi snakkes. Bilder får dere når jeg kommer hjem, for jeg tror ikke internettet er raskt nok til å legge ut bilder. 

<3Nathalie Madelen

bilen

Hey!

Nå sitter jeg stuck i bilen vedsiden av min altfor pratsomme lillesøster, og tar ut øreproppene flere ganger i minuttet for hun plutselig har noe "viktig" å fortelle meg.. Vi har kjørt bil siden klokka 12 idag, og skal sikkert kjøre til ganske så sent i kveld. og i morgen også blir det sannsynligvis en del kjøring! 7


vet jeg brukte bildet i et innlegg for noen dager siden, men jeg får bare til å legge inn bilder fra arkivet siden internettet er litt ustabilt. 

<3Nathalie Madelen


stress

Hei!

Sorry for at jeg har vært meget fraværende på bloggfronten idag! Har hatt utrolig mye å få gjort siden vi reiser imorgen tidlig klokka 12. Tror jeg skal legge meg snart siden jeg har sagt ja til å stå opp klokka 7 imorga for å dra ut å passe To av søskenbarna. Er bare for en times tid da, så det skal nok gå bra! Så er det hjem å fikse meg å pakke aller siste rest så åkar vi til sverige! gleder meg♥

Idag har jeg pakket, pakket, og pakket. Så var vi en liten tur på besøk hos Tante, Onkel og resten av gjengen. Har faktisk sykla en tur idag også! Med lillesiss, og to søskenbarn. Var ikke langt vi sykla, men siden det er en evighet siden sist jeg satt på den sykkelen kjenner jeg det ganske godt i bådene lårene og rompa(setet er helt fucked..).


sinnsykt fin solnedgang for etpar dager siden! Det var seriøst mer rosa enn det ser ut på bildet! helt sykt igrunnen!

Nå skal jeg legge meg ned å lese litt i håp om å sovne! Tviler på det kommer til å skje på etpar timer da, siden jeg har snudd døgnet totaalt.. ligger oppe til 3-4 hver natt og sover til klokka er nesten 14.. WISH ME LUCK!

<3Nathalie Madelen


hits