juni 2012

tidenes treigeste internett.

Hei!

Dere har sikkert merket at det har vært ganske stilt fra min kant siste to døgnene. Kom til sverige i forgårs, og på denne campingen er nettet helt elendig. Brukte nettopp et kvarter på å logge inn! det sier vell litt.. Men hva gjør jeg ikke for dere kjære lesere <3<3<3 klisjè. Skal få lagt ut svarene fra spørsmålsrunden så fort jeg kan, reiser til en annen plass i morgen, og der er sikkert bedre nett. Her klarer jeg ikke å legge ut bilder engang.. Bare fortsett å still spørsmål her

Kommer sikkert et innkjøps innlegg også så fort jeg får bedre nett! kjøpte litt på grensen også, som jeg har lyst å vise dere. Så fikk dere ikke sett innkjøpene fra Lillehammer heller, siden nettet sviktet meg.

<3Nathalie Madelen

kjøring

Hei!

har tilbringt hele dagen min i bilen. Dro hjemme fra i ti tiden i dag tidlig. Har kommet oss til et sted som heter Skarnes eller noe slikt. Aldri vært her før. Tror jeg. Til min store glede stoppet vi i litt over en time på Lillehammer så jeg fikk svidd kortet litt på senteret der! ble både ny bikini, sandaler, en topp og litt forskjellig annet. Skal prøve å få lagt ut et innlegg senere i kveld eller i løpet av morgen dagen av innkjøpene. I morgen er planen å komme seg over grensen. 

 
vi er så lekre ;*

<3Nathalie Madelen

ny shorts!

Hei!

I går kjøpte jeg som sagt to ganske stygge dongribukser, som jeg skulle lage om til shortser. Ble nettopp ferdig med den første, og er sykt fornøyd!


slik så den altså ut før jeg hadde gjort noe som helst. 
lå i flere timer å reiv ut tråder langs kantene for å få det rufsete... FOR en jobb!

så det endelige resultatet:
forslag til hva jeg kan gjøre med disse forferdelige baklommene? trodde det hjalp å rive bort den hvite tråen, dom som jeg er forsto jeg ikke at der faktisk var annen farge på dongrien under... Kom veldig gjerne med forslag!!Hva syns du?

<3Nathalie Madelen

Rise and shine

Hei!

Da var det på tide å stå opp for min del. Reiser til sverige imorgen, og har ikke begynt å pakke enda. Må en tur til Ulsteinvik å handle inn litt ting jeg mangler nå etter frokost, så går resten av dagen på pakking og gjøre klart alt som skal være klart! Tror vi reiser ganske tidlig i morgen, så da er det litt greit at jeg slipper å stresse før vi reiser.

Ha en fin dag alle sammen!

Husk på spørsmålsrunden!

<3Nathalie Madelen

Nytt design!

Hei!

Satt nettopp å irriterte meg over hvor forferdelig designet mitt så ut, da jeg kom over en "gratis-design-blogg" Jeg er jo helt elendig til å lage design, så dette passet meg i grunnen midt i blinken!

Designet mitt er laget av denne jenta! 

<3Nathalie Madelen

Fotograf bildene fra Tyrkia

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har lagt ut noen av disse bildene før, er fordi jeg ble kjempe misfornøyd. Ikke med fotografen, men med kjole valget og det at jeg tydeligvis hadde store problemer med å smile på mange av bildene. Dette er de bildene jeg ble mest fornøyd med. Legge bare ut bildene av meg, siden jeg ikke er sikker på hva de andre vil at skal bli lagt ut her.Man lærer av sine feil. Den kjolen blir ikke brukt igjen før jeg har gått ned minst 20 kilo. 

fortsett å still meg spørsmål HER!

<3Nathalie Madelen

Spørsmålsrunden, siste kjangs!

Hei!

Enten imorgen eller onsdag avslutter jeg spørsmålsrunden, så nå har dere siste kjangs til å spørre meg om det dere måtte lure på! 
Dere kan godt stille spørsmålene i dette innlegget, vist dere ikke gidder å klikke på denne linken. 

<3Nathalie Madelen

innkjøp; 250612

 Hei!

beklager dårlig blogging igår og lørdag, var litt opptatt med å nyte det fantastiske været! kommer en aldri så liten oppsummering senere idag kanskje.
Slo på stortromma idag og sto opp greit tidlig, ordna meg og spiste frokost for så å dra til fosnavågen med mamma for å handle inn litt småting. Reiser til sverige med pappa og søsknene ut i uka engang, så jeg trengte litt nye sommerklær og diverse. Skulle egentlig bare kjøpe noen billige dongri bukser til å lage shorts, men det ble litt mer. Skal skrive mer om shortsproduksjonen min senere, så stay tuned!


paraply - 99kr fra Cubus


skjal - 149kr fra Cubus


"wild child" topp - 79kr fra Cubus


justin bieber parfyme - 299kr (-20%) fra Cubus 


"peace" øredobber - 39 kr fra Cubus


to billige bukser - 100kr per stk fra Marias Mote 
Disse skal jeg lage shortser av.

Hva syns dere?

<3Nathalie Madelen

livets gleder!

Hei!

har akkurat smurt på meg sololje som lukter karamell, og lagt meg i solstolen på verandaen med en skål jordbær og vaniljekesam! Klar for å nyte en hærlig dag.

ååh, kan føle på meg at dette blir en hærlig dag!! Vurderer å løpe entur på fjellet senere også. 

Dere kan forresten fortsette å stille meg spørsmål HER ! Er ikke sikker på når jeg avslutter den ennå. Må se det ann litt på mengde spørsmål og slikt. Men blir sikkert før jeg reiser til sverige, åltså før neste helg engang.

Ha en fin dag kjære lesere!

<3Nathalie Madelen

foto; the taste of summer

Jordbær med Vaniljekesam, det beste som finnes!

<3Nathalie Madelen

nydelig dag

Hei!

ååh, så hærlig! nå kom endelig sommeren hitt også. Var nettopp å trillet søskenbarnet mitt på 2 og et halvt år, gikk i bare shorts og topp uten at det var kaldt. Fantastisk! Må innrømme at sommerfølelsen begynner å komme jaa!Er meldt rundt 20 grader hele denne helgen, første gang på flere år det faktisk er meldt fint vær på jonsokaften. Så da blir det sikkert grillkos med venner eller familie, blir digg!
Tenkte jeg skulle prøve å få til noen bilder til en ny header idag også. Er så sykt lei av det grusomme designet jeg har nå! Var egentlig ikke tenkt å ha det så lenge som jeg hadde, var bare en liten stund så jeg fikk ta nye bilder og redigere sammen, men det tok vist litt lengre tid en jeg hadde regnet med.

Dere kan forresten fortsette å stille meg spørsmål HER ! Er ikke sikker på når jeg avslutter den ennå. Må se det ann litt på mengde spørsmål og slikt. Men blir sikkert før jeg reiser til sverige, åltså før neste helg engang. 

Men nå skal jeg fortsette å nyte denne nydelige dagen, så blogges vi senere i kveld eller i morgen!

<3Nathalie Madelen

 

Spørsmålsrunde!

Hei!

siden det har gått så lang tid uten at jeg har blogga, tenkte jeg at det var på tide med en aldri så liten spørsmålsrunde. 
Så bare fyr løs! spør om hva du enn måtte lure på. Er det noen spørsmåls jeg ikke vil svarer på, lar jeg være. Simple as that!<3Nathalie Madelen

 

Sykt hærlig!

Hei!

Har ikke ord for hvor fantastisk det var å trene corebar igjen! Ganske lenge siden sist, har gått mest på fjellet og jogget siste tiden. Etter en ganske svett time, var det rett til solariumet å brune seg litt. 
Etter at jeg hadde betalt for 20 min merket jeg at solkremmen var tom.. heh woopsii! Er litt rosa nå, for å si det mildt. Fikk litt brunfarge også da, heldigivs! 


hvorfor er jeg så pen? hahahahaha

Lurer på hva jeg skal finne på resten av kvelden. Første kvelden i sommerferien, noe som kan ligne på minusgrader ute, og en nyoperert bestevenn. Er så lei av å bare sitte inne å kjede meg. 
Håper vi får fint vêr snart! er så kjipt med sommer uten fint vêr..

<3Nathalie Madelen

straks trening!

Hei!

Da var det straks tid for dagens treningsøkt. Stikker på corebar en times tid, så enten zumba en time til etter på eller så stikker jeg og tar sol. Får se hva jeg gidder!
Har sagt siden jul at jeg skal bli så tynn i år. Tynn å fin til sommerferien. Yeah right.<3Nathalie Madelen

Twitter og Insta!

Hei!

tenkte bare jeg skulle si fra at dere kan followe meg på instagram eller twitter, vist dere er interessert i å høre/se mer av mitt ekstremt interessante liv. haha. Oppdaterer der mye oftere enn jeg gjør her på bloggen. Skal skjerpe meg her på bloggen også da! Men vertfall, nå vet dere det. Jeg heter Nathaliemadelen på begge. 


Har forresten sommerferie nå! wiii! Blir hærlig med to måneder fri kjenner jeg. Kommer til å savne klassen, men får jo se igjen de fleste til høsten, så skal nok gå fint!

<3Nathalie Madelen

innkjøp; 190612

Hei!

Tok meg en liten tur innom storsenteret etter skolen idag, da jeg ventet på båten. Og siden det faktisk var penger på kortet mitt, kjøpte jeg litt nytt!Bikbok 129krBikbok 129kr


Bikbok 2 for 59kr


Cubus 35kr


Vita 19,50kr per stk

<3Nathalie Madelen

Skuffende!

Hei!

I det siste, har jeg blitt verdens dårligeste blogger. Etter jeg begynte på videregående. Jeg beklager det veldig! Legger nesten aldri ut bilder lenger, og når jeg først legger ut er det iphone bilder. Grunen til dette er egentlig bare fordi det er så sinnsykt mye lettere å legge ut iphone bilder enn å begynne å dra med meg speilrefleksen over alt jeg går. Og nå som jeg skifter mellom tre linser stadig vekk også, er det enda mer styr å dra det med seg fordi jeg må ta ej stor kamerabag. Skal prøve å skjerpe meg da, lover!

Her er noen av bildene jeg har tatt siste tiden. Har brukt Canon EOS 450D EF 50mm 1.8/f på alle bildene. 

<3Nathalie Madelen

syke jenta!

Hei

så fantastisk, dag tre med spysyken. HATEHATEHATE. Og ikke nok med at jeg må ligge hjemme å ha det jævlig, gikk glipp av BÅDE Akademiet awards OG Atle Pettersen konsert idag. Hadde uansett ikke rukket begge deler, men jeg kunne gjort en av delene! greit, nå hater jeg offisielt livet mitt. Og til alle dere friske fisker der ute, jeg er grønn av missunelse.
Har ikke klart å spise siden tirsdagsmorgen(uten å spy), har dødsvondt i magen, feber, spyr,  og så videre. Jaddaaa

Beklager til alle dere småbarn som måtte lese alle drøye ordene jeg brukte over her. Er bare litt frustrert akkurat nå. 

<3Nathalie Madelen

Helgen

Hei

beklager veldig masse at dette innlegget ikke kom etter skolen i går. Måtte fra hjem på en tidligere båt fordi jeg plutselig ble kjempe dårlig. Hadde så vondt i magen at jeg sleit med å gå.. Så skulle jeg sitte på båt i en halv time, og deretter på bussen i en time.. Jess, livet! Bare sann tilfelle dere lurte på hvordan det gikk, så satt jeg på kne forann doen hele båtturen og spydde, var kritthvit i ansiktet, blå på leppene og kaldsvettet helt vilt. Sikker på jeg ga de stakkars barna som var på bussen og båten varige mentale skader... I såfall, beklager jeg det veldig. Da jeg endelig kom meg hjem la jeg med rett ned på senga og sloknet med engang. Har aldri vært så sliten i hele mitt liv! Og da sov jeg hele bussturen også da. Klarte nesten ikke å spise på hele gårsdagen, det hele endte med at pappa måtte kjøre på butikken å kjøpe potetgull å brus til meg, fordi det var det eneste jeg ikke spydde opp igjen med en gang. 
I tillegg til denne grusomme kvelden glemte jeg ladderen til macen på skolen så jeg har ikke hatt pc på over et døgn. Har sovet i halve dag også da. For et liv.

Jaja, tilbake til helgen. På fredagen etter var vi først en tur med Emilie før vi stakk til Ulsteinvik. Tok desverre ikke outfit bilde den dagen, fordi jeg ikke kom på det før jeg kom hjem og tok av meg klærne. Har bilde av kjolen jeg hadde på meg da, siden jeg kjøpte den samme dag, måtte jeg så klart pose litt forann speilet.

dårlig bilde. 249kr fra cubus! nydelig kjole! 

tok nesten ingen bilder den kvelden heller. Lørdagen var det opp og på jobb i noen timer før det var til vik igjen! Hadde det faktisk mye gøyere på lørdagen, fordi da var der flere av vennene mine. Fredagen ble det egentlig bare rot.
to vakre <3


kveldens outfit forresten!
den hvite toppen som er under skulle forresten ikke vise så mye. Var bare et litt uheldig øyeblikk!

Ble egentlig ikke tatt så mange bilder den kvelden heller. Men var sykt fint vær hele helgen! kanskje litt kald vind på lørdagskvelden, men bortsett fra det skal jeg ikke klage! Hærlighet for en fantastisk helg!

<3Nathalie Madelen

Ingen eksamen!

Hei!

Da var det så og si ferie for min del. Er helt i ekstase nå, fordi jeg slapp muntlig, herreguud, ord kan ikke beskrive gleden min! Kunne komme opp i matte eller naturfag.
Selv om vi ikke komme opp, får vi så klart ikke fri. Så sykt irriterende! VIL HA FERIE.

blogges mer senere, er på skolen nå og skal egentlig filme til et prosjekt. Kommer kanskje bilder fra helgen senere i dag.

<3Nathalie Madelen

Dagen er reddet.

Hei!

da jeg våknet idag, var jeg så trøtt at jeg aller helst ville holde meg i senga resten av dagen. Helt til jeg åpnet gardinene og så at hele bygda var dekt av morgensolen, hærlig!! Fikk for første gang i mitt liv lyst til å stå opp klokken 05.20 for å gjøre meg klar å reise til skolen. Aldri skjedd før!


buss med beste ;*


chill

Sitter for øyeblikket på skolen og venter på at vi skal være ferdige, bare en halvtime igjen..

Er forresten meldt fint vêr heeele helgen! og det passer meg egentlig helt perfekt, siden det er Ulsteindagene fra idag til søndag. Til dere som ikke vet va ulsteindagene er, så er det en slags sommerfestival i Ulsteinvik (ca 20 min med bil fra der jeg bor). Der er tivoli, boder med alt mulig rart, konserter og så videre. Gleder meg helt sykt! skal vær der nesten hele helgen, så får vi se hvor mye oppdateringer det blir her på bloggen. Kommer hvertfall outfit imorgen kveld og et tidspunkt på lørdagen. Blir bra!

<3Nathalie Madelen

Skolechill

Heej

For en lang skoledag.. Hadde tenkt å ta outfit bilde til dere idag tidlig, men da mamma braste inn på rommet mitt 10 min før jeg må reise å lurte på om jeg ikke var tenkt å stå opp snart, kastet jeg fort fra meg den tanken! Rakk ikke engang å lage meg skolemat, så jeg måtte på butikken å bruke opp nesten alle pengene mine på mat.. kjipeern!

Nå har vi egentlig norsk, men ja, blir ikke gjort så veldig mye. Skolelei så det holder! gleder meg helt vilt til skoleferien. Bare denne uken, neste uke og to dager igjen så er det feriee. Blir DIGG! 

<3Nathalie Madelen

Nytt objektiv!

Hei!

Bestilte nytt objektiv på japanphoto på onsdag eller torsdag, er ikke sikker, og allerede lørdag lå pakke klar til henting på postkontoret! Jeg rakk såklart ikke å hente pakke før de stengte, så jeg måtte vente helt til idag før jeg fikk det. Heldigvis var ventingen verdt det! Elsker den allerede.
EF 50mm f/1.8


<3Nathalie Madelen

Bilder; siden sist!

Hei!

EDIT; hahaha, kafaen, hadde av en eller annen merkelig grunn klart å skrive brun bak overkskriften.. Så vist noen av dere lurte på hvorfor jeg skrev det der, har ikke peeiling :) 

orker ikke skrive et milelangt innlegg om hva jeg har gjort på siden sist jeg blogget, så jeg legger heller med masse iphone bilder som jeg har tatt siden. Så mye lettere nå som jeg har mobil med bra kamera å slipper dra med speilrefleksen uansett hvor jeg går. mobilen har jeg jo med uansett hvor jeg går.


bestis <3


grilling!


Emilie <3


båttur!


tur i pøsregnet med bestis


klipt og stripet håret lysere! kjempe fornøyd! slapp heldigvis å klippe så mye, siden håret mitt ikke var særlig slitt. 


baket kake til brodern sin konf. Herregud, rart at noen turte å smake på den..


vært i konf til brodern, og eendelig fått ferdig min egen bunad! herlighet som jeg elsker den! har lånt Tante sin siste to årene. Så det var hærlig å endelig få sin egen!
17.Mai!


kommet hjem til norge å prøvd å bade i den iskalde sjøen, angret rett etterpå!
holmetur med bestis


dansefremvisningen! 


Tapaskveld med verdens beste jenter <3
chillet søndag!


telt dager til min og bestis sin 18års dag! 423 idag :)

<3Nathalie Madelen

Innkjøpt; tyrkia

Hei!
piercinger! sykt billige, og dødsfine!!


smykke med "good luck øye" kostet nesten ingenting.. tror jeg betalte 3 lire for det(ca 10 nok)


en liten del av reisegaven til Amanda.to grå converse hettegensre, en til meg og en til Amanda.

bh'er


fine kjolen <3 dere får se hele på bilde en annen dag.knallrøde pumps! kommer bedre bilde på outfit en annen dag :)<3Nathalie Madelen

 

Tyrkia 2012

Hei!

blogglyst blogglyst, hvor er du?
Har ikke hatt noe å blogge om i det siste så. Eller hallo, det har jeg vell, men jeg har ikke hatt motivasjon eller lysten til å blogge, så det har bare ikke blitt noe av!
Angrer litt på det nå da.  

Men over til litt spennende ting som har skjedd siden sist! det eneste som egentlig er spennende er vell tyrkia turen! 
Var en uke i Alanya og stoorkoste meg! En hel uke med bare sol, bading og livet! Eneste minuset var vell at jeg ble så solbrent første dagen at jeg måtte gå rundt med en jakke over skuldrene eller langermet genser.. 


flyet me lillebror! 


up in the aair
sliten og jævlig etter en evighet i fly og buss!
flyturen skulle egentlig ta 4 timer (direkte fly fra Vigra) meen, siden flyet ikke var fullt, måtte vi stoppe i stavanger å plukke opp en haug med folk, og derfor tok flyturen 1-2 timer lenger tid enn den egentlig skulle. 
Men etter en 6 timer flytur med en liten turbo 4-åring og en skrikende baby i sete forann og en over pratsom gammel kjærring som elsket å sparke i sete ryggen bak meg, var vi endelig fremme på Antalya flyplass! Vi fikk bagasjen vår før vi gikk for å finne bussen som skulle frakte oss videre til hotellet vår i Alanya. Da dukket såklart enda et problem opp! Det var noe tull med spesialbagasjen(barnevogner o.l) Så vi måtte sitte en time inne i bussen å vente. Jeg kan banne på at det var nesten førti grader inni der! Trodde jeg skulle stryke med.. Da bussen endelig var klar for take off, og fikk vite at bussturen som egentlig tar to timer kom til å ta litt i overkant av tre timer, forsvant alt mitt håp om å faktisk komme frem til hotellet. Grunnen til den evig lange bussturen, var fordi de holder på å bygge om halve Side, så vi måtte derfor kjøre mange små omveier.


Sykeste gleden på lenge å endelig komme innpå hotell rommet å kaste av seg varme norge klær! utsikten fra hotellet forresten!


klar for stranden med mams å lillebror! (og siss som tar bilde)


Kleopatra beach! hahah, la nettopp merke til klokkeslettet.. Nei, vi var ikke på stranden klokka ti på ni! det er Norsk tid, vi lå en hel time forann dere, så klokken var ti på ti. 


solings <3 Lå rett ut og ante fred og ingen fare, så ser jeg opp og der står flere kjekke gutter en jeg kan telle på to hender rett vedsiden av meg og holdt på å lage til solsengene sine!


lever livet!!


lite solbrent!
kjøpte meg tilslutt en stråhatt, så hodebunnen ikke skulle bli mer solbrent enn den allerede var. 


stakk på båttur på tirsdagen.
Herreguud, for en fantastisk uke!! Har så lyst tilbake! Har ikke alle bildene da, legger ut et innlegg med flere bilder når jeg får dem mamma har. 

<3Nathalie Madelen

hits