juni 2011

Innkjøp; hyttetur til Åndalsnes

Hei!

fant nettopp ut at jeg har glemt å blogge innkjøpene fra å Åndalsnes turen med Karina og Renate! det er ikke bra.


øredobber fra cubus


smykke fra cubus i think


kortstokk fra en bokhandel


kjole fra veromoda, fiiin i tryneee <3


kjole fra veromoda.. ok, her etter skal håret henge frem når jeg bruker denne kjolen! 


sann, hullette netting topp ting fra cubus

så kjøpte jeg to perlekjeder og etpar diigre perle øredobber fra cubus, men dem har jeg ikke bilde av.

<3Nathalie Madelen

bilder; pakke i posten

Hei!

Somsagt fikk jeg endelig pakken min i posten! har egentlig ikke venta lenger enn 4-5 dager da.. heh, men jeg eier ikke tolmodighet så derfor var det lang tid.

Her er da det jeg fikk, eller kjøpte heter det vell.


Rosa vindjakke fra Ellos - 349kr (idag da jeg skulle vise den til bestemor på internett, var den plutselig 60% rabatt på, snakk om å bomme TOTALT på tid da!)


blomsterbikini fra Ellos - 89kr

er kjempe fornøyd! spesielt med jakka! den elsker jeg virkelig, hadde ikker forventa at den skulle være så lang, men det gjør ingenting. kjøper alltid for korte jakker, og det er kjeempe travelt! bikinien har jeg ikke brukt noe særlig, bare prøvd den engang, men er sann passe fornøyd med den også. 

<3Nathalie Madelen

snart reiseklar :D:D

Hei!

Da var allergimedisinen i hus, skattepengene på kontoen og jeg begynner å bli ganske klar for å stikke av fra denne utrolig kjedelig øde plassen! Har vært ganske travelt opptatt idag med pakking, panting av flasker, og så videre. Så har jeg nettopp kommet inn igjen fra en ganske hærlig gåtur, og sitter å trykker gulrot inni hodet. Er helt hekta på gulrot, selvom jeg egentlig ikke burde spise det, siden strengen løsner.. menne, bryyyy :)


hengt opp bilder over senga mi i campingvogna å pynta litt, så nå kan jeg føle meh som hjeme uansett hvor jeg tar veien :D

fikk forresten pakken min i posten idag, endelig! Kommer et innlegg med bilder av hva jeg fikk etterpå.

<3Nathalie Madelen

pakking, pakking, pakking, pakking, pakking

Hei

Som dere så i forrige innlegg har jeg ikke akkurat vært helt i slaget idag. Ble heldigvis litt bedre utover dagen, men var likevell veldig lite jeg orka! siden hver gang jeg gjorde så mye som å gå opp og ned trappa så føltes det ut som jeg hadde 40 i feber og ble bare kjempe sløv(jada, mange av dere vil sikkert skylde på dårlig kondis.).. Og det ble egentlig litt problematisk idag siden jeg reiser på ferie om to dager, er ikke halvferdig med pakkinga, så ligger jeg i tillegg rett ut å gidder ingenting. Fikk pakka ferdig nesten alle klærne idag da heldigvis, når jeg tok bare litt i gangen så gikk det fint. Så da er det sko, toalett saker og resten av klærne som mangler. Greit, skal slutte med sytinga!

Imorgen står det en del ting på planen, blandt annet hente pakken min! vist den har kommet i posten. Satser på det. Siden den inneholder ny bikini og vindjakke! Nå tenkte jeg at jeg skulle telle pengene mine! Se hvor mye svenske penger jeg har igjen fra ferien ifjor. Kommer godt med på grensa i år, og ellers alle steder hvor jeg finner butikker. Tenkte jeg skulle shoppe litt på ikea, går bare utifra at vi havner på en ikea butikk siden vi gjør det hvert år.<3Nathalie Madelen

syk..

Hei!

Fikk plutselig en grusom syke over natten.. dag tidlig når jeg våkna var jeg så dårlig at jeg trodde jeg skulle knekke sammen, så da tok jeg smertestillende for at det ikke skulle være så vondt, og endte opp med lyse lilla lepper, kritt hvitt ansikt og nesten svime av.. Stakkars Amanda som var på besøk midt oppi det hele! Sovna på gulvet til slutt og vokna et kvarter senere. Er heldigvis bedre nå da! Satser på jeg blir frisk igjen ganske fort så jeg slipper å ligge å spy første halvdelen av ferien i år også! slik som ifjor da vi reiste til sverige i to uker å jeg lå rett ut med spysyken første uka.. litt jævlig! 


gammelt web bilde <3

Nå må jeg stikke! skal ut til pappa igjen <3

<3Nathalie Madelen


hærlig :)

Hei!

Akkurat ferdig med en lang varm dusj etter en times gåtur i regnet! Faktisk ganske deilig, selvom jeg ikke er noen stor fan av regn da.. Senere idag kommer kanskje Amanda for å overnatte, og da skal vi se to på rømmen! gleder meg, har så lyst å se den filmen! noen som har sett den?

Nå er det rydding av rom som står på planen, her ser virkelig ikke ut så det er vell kanskje litt påtide! Pakke må jeg vell også siden jeg reiser på ferie om to-tre dager.


Vist det er noen som har veldig lyst å trylle litt sommer og sol hitt til huset mitt akkurat nå, så hadde det vert ganske fint! for jeg er drittlei av regn og vind å kulde..

menne, bloggæs! nå er det rydding for fullt!

<3Nathalie Madelen


hei

ja, hei.

Natt til idag overnattet jeg hos Hanne. Så var jeg på besøk hos henne idag til klokka halv 6, da dro jeg hjem å ordna meg til trening, Etter jeg kom hjem fra trening har jeg rydda og vaska! Litt deilig å endelig se benken på badet under alle sminke mappene mine, hårstrikkene, fliseklemmene, støvet og gudene må vite hva mer som var på den benken.
Tror ikke badet har vært så ryddig siden, så lenge jeg kan huske! Starta på rommet også da, men ble ganske dritt lei etter jeg var ferdig med alle klærne. Nå er det bare blader, papirer, kremmer, bøker og bagger igjen.. For å være ærlig så ser det litt jævlig ut her. jaja, bryyy..

har ingenting å blogge om, som dere sikkert forsto etter å ha lest første del av innlegget. Fint lite action i livet mitt vil jeg si. I morgen er det jobb fra 13-19 eller noe sånt. Så skal jeg rydde ferdig å pakke litt, drar på ferie med pappa på torsdag eller fredag.


vet jeg allerede har hatt dette bildet på bloggen, men jeg flytta alle bildene over på harddisken for å få plass på dataen, så har jeg vært "travelt opptatt" siste dagene og ikke giddet å plukke frem kameraet for å ta noen bilder. 

Nå avslutter jeg innlegget før jeg skriver så mye at dere blir drittlei av å lese det.

<3Nathalie Madelen
 

bad day

heey

sorry for null blogging igår, var i kjempe dårlig humør nesten hele dagen så da orka jeg ikke klage over problemene mine til dere.

idag har jeg vert på jobb, stikker kanskje en tur ned på stranda for å grille ved jonsok bålet senere ikveld, siden det regna i forgårs så det ble utsatt.. Må bare se om jeg får med meg noen ned ditt, gidder ikke dra alene.


jeey, myggstikk! love it..

<3Nathalie Madelen


blomster under puta?

Hei!

Pågrunn av regn og annet crap, ble det ikke jonsok feiring på stranda sammen med resten av bygda slik vi pleier.. Men vist været er bedre en annen dag, så kan jo det være noen tenner bålet likevell! who knows.

Siden vi var ganske små har mamma fortalt oss at vist vi plukker 7 forskjellige blomstrer og legger dem under puta på midtsommernatten(natta etter jonsok), så skal man drømme om den personen du kommer til å gifte deg med, eller din store kjærlighet eller noe sånt. Har egentlig skulle prøve det flere ganger men har alltid glemt det, men ikke i år! Blomstrene ligger på en handduk på badet for å tørke litt siden dem var klissvåte av regnet. Skal bli spennende å se hvem jeg drømmer om! vist jeg drømmer om noen ja..<3Nathalie Madelen

fiksa på designet

Hei!

jeg ble så drittlei av headeren min, så jeg da fant jeg ut at jeg skulle slå til å lage en ny. Tror jeg ble fornøyd. Er ikke sikker egentlig. Den blir sikkert bare midlertidig da, til jeg får tatt noen litt mer sommerlige bilder. I think.. nææh, vetikke.


enda litt på resten av designet også, før var kantene runde overalt, men det og ble jeg fort lei av. sååee..

tycks?

<3Nathalie Madelen


Foto; chocolate <3Nathalie Madelen

Bilde; Hyttetur

Hei!

sorry for den lille bloggpausa mi som jeg ikke sa fra om. Her kommer bildene fra hytteturen!


tok oss en tur til sentrum på sykkel, sånn gikk det!


sorry at bildene ble så små.. fant ut etterpå at dem bare ble lastet opp i 400px.. innkjøpene kommer senere!
Nå skla jeg spille sims, fikk ny sann utvidelsepakke igår! Drømmejobben.

<3Nathalie Madelen

drittlei av designet mitt

Hei!

Vurderer å skaffe meg nytt design, men jeg vet ikke om jeg gidder å lage det selv, for det tar en evighet, også blir de helt likt hver gang, bare fargen og headeren som blir forandret.. syns det er litt kjedelig.

Ny header kan jeg ikke lage før jeg har nye bilder heller, og det blir værtfall ikke før imorgen, eller kanskje en annen dag, siden jeg plutselig har fått mye å gjøre igjen. Det er også grunnen til at bildene fra hytteturen ikke har komt ut ennå, en sann film til skoleavsluttninga i morgen som jeg trodde var nesten helt ferdig å bare noe lite å fikse igjen på, endte opp med at jeg måtte gjøre det heelt pånytt igjen. Så det har jeg sittet med siden klokka 21..


har vertfall fått inn noen av dem på dataen, så her er ett. kommer flere så fort jeg får tid! lover ikke noen dag, siden da bare ender jeg opp med å skuffe dere igjen. 

<3Nathalie Madelen


home, sweet home!

Hei!

Da var jeg vell hjemme etter en fantastisk hyttetur med to av mine bestevenninner. Har hatt det kjempe gøy! Siden jeg nettopp kom inn døra etter familie selskap ågreier, så har jeg verken fått pakka ut eller lagt inn bildene på dataen. Har så vidt fått opna kofferten for å få ut dataen. Tror jeg skal legge meg litt tidlig i kveld, siden jeg er ganske sliten, og skal litt tidlig opp i morgen for å rekke tannlegen.

sorry, ingen bilder akkurat nå... føler bloggen suger fortia, og det vises på statistikken! skal skjerpe meg altsåå..

<3Nathalie Madelen

hyttekoos

hei!

siste kveld på hytta nå.. Vi har hatt det kjempe koselig, og jeg gruer meg faktisk litt til å reise hjem imorgen..
akkurat nå har vi nettopp kokt vann for å få vaske kjøkkenbordet.. hahahaha.. her er ikke innlagt vann, bare noen kraner her og der rundt på campingplassen, med iskaldt vann.. random.

har ikke orket å blogge siste dagene siden jeg har hatt andre ting å gjør på. Skal vise dere bilder når jeg kommer hjem. Har glemt kabelen skjønner dere, kom på det igår.. Så derfor får jeg ikke lagt inn bildene på dataen siden minnekort inputen min er fucked. Igår da vi var i sentrum gikk vi oss vill.. flaaaut, vi måtte inn på en butikk for å spørre om veien opp igjen til campingplassen, lenge siden sist jeg var så flau.. Døde litt alle tre! Akkurat nå sitter vi å ler godt av hele greia.. Idag sykla vi til sentrum og oppigjen, ble litt problematisk etter en tur på matbutikken, hvilken vi forlot med to ganske fulle poser, og to sykler.. hahahah! kommer fortsatt bilder imorgen, så stay tuned!

Nå er det tid for mat igjen. Så er stiuasjonen slik at internetten er så sinnsykt uastabil at det å legge ut bilder er ganske umulig.

<3Nathalie Madelen 

Vi er direkte inne fra...

..hytten !:D 

Klokka fire idag annkom bussen litt nedenfor der som hytta er. Og vi skulle forflytte oss opp til campingplassen og hytta med hver sin koffert, der av VÆRDENS tyngste koffert (min) og så hadde dem hver sin.

Idag har vi gått ned til "sentrum" vi har vassa i elva, og grilla og tatt buss i en eevighet. Kommer sikkert litt bilder senere ikveld, for akkurat nå skal vi se film.

<3Nathalie Madelen

Fotokonk - Info

Hei!

husker dere den fotokonkurransen jeg hadde for to måneder siden? Eller alle de uttalige innleggene om at vinnerne (1.2.3.plass) må sende meg en mail viss de ville ha premiene sine? Ja, en av dem har sendt meg mail. 1premien var etpar wayfarer solbriller. Nå er jeg faktisk dritt lei av å vente på mail, så viss dere vil ha premiene deres, så må dere sende mail FØR 23.59 på søndag. Viss ikke, så lager jeg en ny fotokonkurranse. Å viss du plutselig vil ha solbrillene på tirsdag, så SYNN FOR DEG.

sorry for litt kjefting over her.

<3Nathalie Madelen

pakkings på g

Heei!

Kommer rett fra dusjen nå, og har plassert meg på sengekanten med pakkelista i fanget. Siden jeg reise imorgen tidlig, og skal jobbe i senere idag, Så må jeg få pakket nå så det ikke blir stress klokka 11 ikveld når jeg kommer fra jobb. skal bare være borte i 4 dager, men etter kofferten å bedømme ser det ut som jeg skal være borte i flere uker. Og det værste er vell at jeg ikke er halv ferdig engang.. bare klærne.


haha.. ønsk meg lykketil med å få lukka den igjen!


nei, nå må jeg fortsette viss jeg skla bli ferdig!

<3Nathalie Madelen


til en forandring..

.. har jeg gjort ganske mye idag!

Klokka 10 dro jeg med meg ræva ut av senga for å få i meg litt frokost og ordne meg litt (hehe, rettelse, sette håret i hestehale) for så å bli kjørt til Dina. Vi skulle fikse en sann film med bilder fra hele ungdomsskolen, selvom det ble gjort minimalt.. Stikke på butikken, spise, og se på tv var vell egenltig det tiden gikk med til. Jeg fikk laget noe, men ble så missførnøyd at jeg bare sletta hele dritten.

Etterpå tok jeg bussen til bana for å spille kamp og egentlig vente på mamma som skulle på et foreldremøte som hun tydeligvis ikke skulle på likevell.  

Da jeg kom hjem fortsatte jeg litt på pakkinga. Torsdags morgen reiser jeg nemmelig på hyttetur med to av mine kjære venninner ♥ skulle egentlig reise med fire da, men de to andre kunne desverre ikke :( Men vi skal nok få det kjempe koslig! Gleder meg som en liten unge på julaften! Skal ta med meg dataen da, så vi får se film på kvelden, og viss jeg er så heldig å få internett, kommer det sikkert noen oppdateringer også! 


<3

<3Nathalie Madelen


tekniske problemer?

hei!

grunnen til at jeg har vært piiiitelitt fraværende idag, er fordi jeg har pakket og ryddet nesten hele dagen. Og de gangene jeg har prøvd å logge inn, har blogg faila og på merkverdigvis ikke logget meg inn.. teit

har fortsatt ikke en dritt å blogge om, så derfor blir blogginga veldig kjedelig. Kom forrsten på at jeg har glemt "5 favoritter" sann 2-3 uker på rad nå.. Forslag til hva jeg kan vise dere mine fem favoritter av?! litt desperat her.. 

Tar også gledelig imot forslag til hva jeg kan blogge om, fordi jeg er tom. heelt tom. Jada, vet noen vil ha mer outfit, men jeg slenger inn outfit når jeg skal noe, for de dagene da jeg bare går rundt her hjemme og daffer, har jeg vanligvis verken på meg sminke, eller fiksa håret noe særlig, eller noen andre klær enn en diger joggedress, umbobukse, eller pysjen.. trist og si det, men jeg har faktisk ikke et liv når det er ferie. Sikkert fordi jeg er stuck i ødeland.


gullet ♥ fra barnedåpen i går :) 

Nå skal jeg fortsette å se private practice, og slutte å klage over at jeg ikke har et liv.

<3Nathalie Madelen

bloggfri

sorry, tok bloggfri. oppdaterer dere i morgen engang.

<3Nathalie Madelen

Bilder; Ulsteindagane

Hei!

endelig fikk jeg satt meg ned nok til å vise dere de etterlengtede bildene fra i gårkveld!

elendig kvalitet på alle bildene btw... 


veldig lite bilder da, siden det regnet veldig mye, å jeg turte ikke ha fremme kameraet så lenge tilfelle det ble klisjvått.. men dere kan se flere bilder på Karina sin blogg!

Nå skal jeg rydde rommet og badet mitt åsann før jeg hopper i dusjen og deretter tar kveld tidligst mulig. Barnedåp til gullet i morgen ♥

<3Nathalie Madelen

etter regnet synger fuglene

Hei!

Idag har jeg vært å spilt kamp, der min stakkars gode venninne Renate brakk handen.. Stakkaren :( Etter kampen dro jeg til vik med Karina, Renate også skulle egentlig, men hun var på sykehuset å fikk gipsa handa å greier..

I vik var det Erik&Kriss konsert og tivoli som sto på lista! Konserten var helt hærlig! Råeste på lenge! heh, fjerde Erik&Kriss konserten jeg har vært på iløpet av siste 2-3 årene (a).. Da konserten var ferdig gikk vi rett bort på tivoliet! Tomas tivoli som var der. Først var det jokeren, så rett bort på extreme, så rett tilbake til jokeren.. hehe, var farlig nær å spy i løpet av siste turen av jokeren! Regnet har det gjort hele dagen..


dusja for 5 timer siden, håret har ennå ikke tørket.. liker regn assaaa

Nå er jeg egentli sinnsykt kvalm etter noen karusellturer, fryser gjøre jeg også, men dom som jeg ligger jeg i senga å trykker i meg jallashappe godteri.. Nå skal jeg sove! jobb klokka 10-16 imorgen. Oppdaterer med flere bilder når jeg komme hjem der ifrå.

<3Nathalie Madelen


HTC Incredible S eller HTC Wildfire/ Wildfire S ?

Hei!

trenger hjelp!

siste tida har min aller kjæreste mobil begynt å svikte meg (JADA jeg vet at telenor er mongo idag.)
Så, jeg skal ha ny. Står mellom dem i overskrifta.

 
HTC Wildfire


HTC Wildfire S


HTC Incredible S

 

noen som har en av disse og kan fortelle meg hvilken som er best? HASTER

<3Nathalie Madelen

blogge om?

Hei!

haha, igår fikk jeg virkelig høre det fra en av venninnene mine "døh, du blogga drit kjedeli :)" heh, skal nok ikke nekte på det, har vært ganske kjedelig på bloggfronten i det siste. Grunnen er fordi jeg har vert opptatt med heh, livet mitt? ja, vertfall. Har ingen verdens ting å blogge om. og det å dra med seg ut kameraet er heller ikke så fristende siden himmelen opner alle sluser akkurat når jeg bestemmer meg for å dra med meg ræva ut. Så er kameraet ganske fucked og fokusen svikter meg litt etter at jeg mista det i gulvet på skolen. Tror jeg må skaffe meg ny linse eller noe slikt, kanskje få kameraet på reprasjon for å finne ut hva som feiler.

Ja, men til poenget! hva skal jeg blogge om? gi meg masse tips!


søt

<3Nathalie Madelen


Life unexpected

Hei!

åååh, så hærlig me sommerferie! har ikke gjort en dritt i hele dag. Sov lengre enn jeg vanligvis får lov til, så da jeg vokna stakk jeg til bestemor for å spise middag, og prøve keyboardet som dem nettopp har kjøpt, haha tror jeg skal gi opp det. 

Nå sitter jeg og ser life unexpected.


<3

<3Nathalie Madelen


ræv.

hei

muntlig eksamen gikk rett til helvette, vil ikke snakke mer om det.

Senere idag, kommer noen av jentene på besøk til meg, og vi skal game sims! haha, sims-lan <3
det blir kos. Sommerferie nå! liker det!


gammelt bilde :)

<3Nathalie Madelen
 

nerver

Hei!

jada, jeg blogger igjen jeg. Siden jeg egentlig lovet meg selv å øve på presentasjonen, men nå har jeg øvd så mange ganger at jeg er drittlei. Orker ikke høre min stemme fremføre den greia engang til, da spyr jeg!

Burde kanskje finne meg litt frokost og stikke å ordne meg, for nå er det bare en time og tre kvarter til jeg skal opp! og vi må være der et kvarter før, altså, jeg må stikke om en time og et kvarter, hjeeelp.. helt sykt nervøs! 


fant et bilde fra ifjor så dere skulle slippe flere usa bilder. 
På søndag skal bunaden på igjen, for da skal jeg i barnedåp til mitt kjære lille søskenbarn og være gudmor! Det gleder jeg meg kjempe masse til! Bortsett fra at jeg ikke har peiling på hvor bunadskoene er for øyeblikket.. Skal vell klare å finne dem.

<3Nathalie Madelen


Eksamensmorgen

Hei!

For en time siden klarte jeg å forflytte meg frå senga til dusjen, eksmanes nervene er kraftigere enn aldri før, og jeg føler jeg må kaste opp hvert øyeblikk. Hadde vært helt greit om jeg hadde fått snakka norsk, da hadde jeg faktisk gledd meg, viss jeg fortsatt hadde samme temaet som jeg har. Men jeg må snakke engelsk, virkelig ikke min sterkeste side! Men jeg holder på å overbevise meg selv om at det går bra. må bare få øvd gjennom presentasjonen etpar ganger så jeg kan den! Heldige meg har jo blitt forkjølet også, rett før muntli.. amazing!


jada, vet dere sikkert er lei av bilder fra temaene jeg har om i muntlig, men dere får bare tåle det til jeg er ferdig. Kameraet er ikke førte prioritet idag.

<3Nathalie Madelen


Cupcakes oppskrift

Hei!

Fikkspørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften jeg brukte på oreo cupcakesene jeg lagde for en uke siden, og det kan jeg så klart. 


Du trenger:
Regal muffins mix
2pk oreokjeks
egg
smør 
vann

Siden jeg er lat, fikk jeg mamma til å kjøpe en sann pakke med muffinsmix fra butikken. Jeg brukte denne og syns det var sykt god!
 
Nonstopene og glasuren bare gjemte jeg bort siden jeg ikke hadde bruk for det. 

  1. Først starta jeg det hele med å blande ut muffinsblandinga, 
  2. Da den var ferdig blanda og ovnen var varm, blanda jeg nedi en og en halv pakke knuste oreo-kjeks.
  3. Der etter fylte jeg muffins formene, ikke helt fulle, men ca litt over halve.
  4. Så satte jeg dem i ovnen.

kremen er jeg egentlig ikke helt sikker på.. Jeg brukte en oppskrift på Gulrotkake glasur, så den var hefti søt!

Vet jeg brukte to bokser kremost Naturell (ja, kremost. vet mange bruker philadelphia, men mamma har alltid brukt kremost og den er kjempe god!) Så brukte jeg melis, men jeg husker ikke hvor mye. lurer på om jeg brukte vaniljesukker også, men er ikke sikker.

Der etter bare pynta jeg med en halv oreokjeks.gode var dem! nesten litt for gode.. hahah..

<3Nathalie Madelenproduktiv dag

Hei!

som dere sikkert har merka på min elendige oppdatering idag, har jeg faktisk fått gjort endel. Nesten litt stolt av meg selv ass! det ene lille halve arket jeg hadde da jeg vokna idag tidlig, har i løpet av dagen utvikla seg til en nesten 2 og en halv siders lang tekst og blitt fordelt utover 4 forskjellige emner og deretter fordelt inn i en presentasjon som dere skal få se i morgen. Etter mine konklusjoner er presentasjonen på ca 9-10 minutt i skrivende øyebllikk, men ettersom jeg har brukt hele dagen på å lage den til, har det blitt ganske lite tid på å lese over å faktisk lære meg det som står der. Heldigvis skal jeg ikke opp til eksamen før 12.45 i morgen, så jeg har litt tid på meg etter jeg har vokna også! 


Engang før jeg dør, skal jeg på rundtur i usa bare fordi jeg ikke kan engelsk, og fordi der er ganske rått.

<3Nathalie Madelen

presentasjon, check!

Hei!

da var presentasjonen ferdig, å jeg stikke til Amanda og Ninette for å øve sammen med dem!

dette var bare en rask update forresten. 


likte det :D fant det på google, men husker ikke linken.

<3Nathalie Madelen

samtaleshitt

hei!

Nå sitter jeg på skolen sammen med Marie og Ragnhild som egentlig er inne å snakker med læreren nå.
Jeg venter på pappa da, siden jeg er ferdig å snakke med læreren å få litt kommentarer på det lille jeg faktisk har greid og gjort.

Når jeg endelig kommer meg hjem, er planen å få fikset ferdig presentasjonen, og øve litt på den og slik før jeg starter å forberede meg på B-oppgava som er samtale mellom meg og læreren. Det er om en film, so jeg synst var kjempe teit og umulig å forstå, viss noen skulle lure på hva den heter, så er det "the deer hunter"


litt random bilde fra arkivet siden jeg blogger fra Ragnhild sin data akkurat nå. hehehe, heei Ragnhild <3

<3Nathalie Madelen


burn

Hei!

Æsj, nå er jeg drittlei av engelsk! motivasjonen har vært helt på bunn siden klokka 15 idag.. Med  andre ord, jeg har ikke fått gjort særlig mye. Gikk tur i nesten en time i sta for å få luft i håp om at det skulle hjelpe, men neida. Hodet var like tomt da jeg kom hjem. Nå var planen å gi seg for dagen å sette meg til med sims i en times tid før jeg finner senga. haha, neida, ikke avhengig av sims i det hele tatt... har lidd i dag siden jeg ikke har fått spilt.. omgaad, dette lover ikke bra!


liite ark..

<3Nathalie Madelen


golden gate? route 66? frihetsgudinnen?

Hei!

Nå sitter jeg på kjøkkenbordet med masse engelsk papirer og en bok forann meg. I tillegg til min aller største hjelper av dem alle, internett ♥ Har til nå skrevet nesten en side (A4) med fakta om the golden gate. Skal ikke bruke alt jeg har skrivd ned da, skal lage en fin presentasjon av det viktigste tenkte jeg, vistikke kommer jeg til å stå der i all evighet å aldri bli ferdig. 


har egentlig bestemt meg for å slutte å sure fordi jeg kom oppi engelsk, å prøve å glede meg over at jeg faktisk ikke kom opp i matte eller spansk. Så har jeg bestemt meg for å jobbe ræva av meg å gjøre det beste ut av det, å satse på bra karakter. Er vell egentlig ikke verdens undergang viss jeg failer bigtime, siden jeg allerede har kommet innpå vidergående. Mennee, nå må jeg fortsette med engelsken her.

<3Nathalie MadelenMuntlig

Hei!

da var jeg hjemme etter en to timers lang skoledag. Da rektor kom innpå klasserommet med papirene om hvem som kom opp i hva, var jeg så nervøs at jeg trodde jeg skulle spy der jeg satt! Så leste han opp fagene Norsk, Engelsk og Samfunnsfag. Min første tanke var "jess! samf!". han begynte å lese opp navnene i norsk, ingen Nathalie, GLEDE! så begynte han å lese opp navnene i engelsk, jeg kryssa fingrene til blodet stoppa omtrent ford jeg ville ikke ikke ikke opp i engelsk, men så leser han mitt navn, og verden raser totalt sammen. Engelsk igjen liksom?! wtf?! Hater å snakke engelsk.. Så kommer jeg opp i engelsk både skriftelig OG muntlig. HATER ALT...
Rektoren har sikkert forstått at jeg hater engelsk, for han kom bort til meg etterpå å sa det var trist at jeg kom opp i det igjen.. haha.

Da vi skulle trekke oppgaver, var jeg og min "samme-oppgave-person" nesten helt sist. De værste oppgavene ble trekt en etter en, så var det min tur. "this land is our land" Usa, route 66, og så videre. Ble faktisk litt mer positivt da, siden jeg fikk en bra oppgave, bortsett fra snakke delen.

Nå skal jeg sette meg ned å prøve å logge av face og msn å se om jeg får til noe smart.

 
link på bildet.

<3Nathalie Madelen 

San francisco

Hei!

Må innrømme at jeg har lagt bloggen litt på hylla i det siste, men det må dere desverre tåle. Onsdag er jeg ferdig med siste eksamen, og ferdig med ungdomsskolen. blir rart! Gruer meg skikkelig til å bli splitta fra min fantastiske klasse!

Igår kveld hadde jeg besøk av Amanda og Aleks, vi campa! så film og greier i campingvogna etter en tur på lekeplassen. Arti! 
Idag dro jeg, pappa og bror på besøk til bestemor og bestefar på campingvogna deres siden dem nettopp har fått opp "spikerteltet" og vi ville se. Så da gikk turen ditt sammen med Tante, Onkel og tre søskenbarn. Etter det så har jeg spilt sims, og leita frem bokmeldinga som jeg må ha klar i morgen viss jeg er så uheldig å komme opp i norsk. I skriftlig ville jeg bare opp i norsk, nå går jeg å dør viss jeg kommer opp i norsk, engelsk, spansk eller matte. Greit, overdreiv litt med å gå å dø, men jeg blir ganske deppa og det kommer til å gå til helvette, mildt sagt! Matte greier jeg ikke, forstår ikke en dritt, engelsk er helt sykt flaut å snakke forran folk, og jeg er dødsdårlig til å snakke det, spansk bare suger, fordi jeg har gått spansk i 3 år, å jeg klarer såvidt å formulere en setning. FML! Norsk vil jeg ikke opp i siden det er så sinnsykt mye å gjøre, og da får vi mest sannsynlig språkdebatter fra tipp-tipp-oldeforeldrene mine sin levetid.. 

Viss noen skulle lure på hva jeg aller helst vil komme opp i, så er det seksualitet, helse, 2.verdenskrig eller en enkel geografi oppgave som står høyst på ønskelista. Rle eller andre samf. oppgaver kan jeg lett klare å overleve, men helst ikke sann naturfagsoppgave med masse formeler, for det blir nesten matte, og da klikker det for meg! 


oreo-muffins til jentene siste vanlige skoledagen.

Til overskrifta!
Noen som har hørt Cascada sin nye sang? Elsker den!
første gang jeg hørte den syntes jeg egentlig ikke den var så altfor bra, men en time senere da jeg tok meg selv i å gå rundt å synge på den, måtte jeg høre den engang til, å nå digger jeg den!


blir i skikkelig godt humør av den!

<3Nathalie Madelen

heh..

Hei!

oi, nå er det en stund siden sist! eller, ja, et døgn vertfall. Får en del kommentarer om at jeg blogger så llite, men jeg har mine grunner. Som helt sikker mange av dere har fått med dere, er dataen min uutholdelig treig, å  tolmodigheten min holder ikke når det kommer til treige datamaskiner. Så derfor blir jeg ganske fort irritert og gidder ikke sitte der mer. Eneste jeg kan gjøre uten at dataen treiger seg, er å spille sims. Derfor har det blir sterkt utnytta siste to døgna.

Til høsten får jeg mac, så da lover jeg å komme sterkere tilbake! satser hardt på at sommeren bringer med seg masse fint vêr så jeg slipper å sitte inne 24/7.. For da kommer jeg nok desverre til å knuse denne stakkaren..

I gårkveld var jeg forresten på besøk med en venninne sammen med jentene! vi så to filmer, case 39 og sexdrive.
Etter det så satt vi å snakka litt før vi stakk ut å snakka enda mer og tok litt bilder. funfun !

 

<3Nathalie Madelen

sommer?

Hei!

Ble vekket klokka halv 12 av at Tante og to av søskenbarna kom på besøk, men nå dro dem ut med mamma og resten av gjengen. Siden det blåser, så gidder jeg ikke sette foten utfor døra engang. Gad som jeg hater stygt vêr ! Nå som det liksom skulle bli sommer? My ass! Får krysse fingrene for at finevêret kommer om ikke så altfor lenge! har begynt å bli ganske dritt lei av vinter/høst vêr om vind og kaldt og regn og blææææ.

Nå tenkte jeg at jeg skulle spille litt sims. Siden det er det eneste dataen min ikke er treig på. 

<3Nathalie Madelen

jobb og siste vanlige skoledag på ungdomsskolen

hei!

Nå er det bare en liten stund siden jeg kom hjem, helt skutt etter en lang dag på skole og jobb. Endelig er det langhelg, så muntlig og sommerferie ♥ gleder meg!
Regner med at jeg tar tidlig kveld idag, i forhold til hva jeg bruker når jeg har fri. 

Sorry, avslutter innlegget nå. Har virkelig ingenting på hjertet!


random

<3Nathalie Madelen 

hits