mai 2011

TIL 10.KLASSE STOKKSUND SKULE

Hei!

kjære tiande klassinga, no utnytta ej bloggen litt, sida ingen gidde å lese på face.
vist dokke he bilde eller videoa eller andre morsome å kjekke ting frå dei tre ungdomsskule åra, so blir ej å Dina super duper mega takknemmelige! De e best vist dokke sende idag eller imorga (dokke kan også ji de til oss på minnepenn imorga på skulen), sida vi mest sannsynli skal lage de til på torsdag.

på førehand, tuuusen takk :D

<3Nathalie Madelen (å delvis Dina-Eirin, sjølom ho ikkje veit om de) 

naturfagsprøve

Hei!

Ble nok "bloggtørke" her i går, siden jeg var på jobb til klokka 22, og da jeg kom hjem var det å stikke nesa i naturfagsboka en liten stund før jeg la ansiktet nedi puta å sovne. Til tross for 2 stk store burn bare noen timer tidligere, jada, var litt veldig trøtt!

Grunnen til at jeg leste naturfag var fordi vi hadde ungdomsskolen siste prøve idag, i kapittelet om helse, sykdommer, medisiner  og u name it! Er veldig fornøyd da, tror det gikk veldig bra siden jeg husket alt, og var ikke stuss i et eneste av svarene.

Akkurat nå holder jeg på å bake muffins! Siste skoledag imorgen, så da blir det kos med jentene i matfriminuttet. Blir nok litt småtrist og grining å greier, but that's life.


siden minnekort-inputen er litt sann klikk fortida, så får dere nøye dere med et av Amanda sine blinkskudd. Dette er fra tentamen rundt juletider. syyykt søt ass!

Nå skla jeg se om mamma vil komme å hjelpe meg å bestille ny bikini, så lage frosting til cupcakesene.

<3Nathalie Madelen


godnatt!

Hei!

Da var denne dagen over. Har egentlig ikke fått gjort annet enn å være på personalmøte i en og en halv time, og ha besøk av søskenbarn, Tante og Onkel, men søndag er søndag! Jeg er jo helt skutt av dagen likevell jeg, null energi igjen! Skal virkelig bli godt å krølle seg sammen under dyna å sove.

I morgen kommer det en ny dag med musikk fremvisning på skolen, og jobb etterpå. Tar såklart med kameraet på skolen så jeg får noen bilder fra fremvisningen, og viss ikke noen er veldig i mot det, kommer dem vell på bloggen også.<3Nathalie Madelen

fotokonk

Hei!

enda en fotokonkurranse! denne gangen er det HER.

siden temaet var valgfritt, valgte jeg sommer. Fordi jeg vil ha sommer akkurat nå, pisslei av regn og dritt.

tycks?

<3Nathalie Madelen

fantastisk dag!

Hei!

Da er jeg hjemme etter en kjempe koslig dag, viss du ser borti fra litt regn da jeg var på baneopning da. På danseshowet gikk det helt fantastisk, er utrolig fornøyd med meg selv og resten av gruppa! Rett etter danseshowet stakk vi en liten tur på besøk til Tante, Onkel, søskenbarna og lille gullet som jeg skal være gudmor til om to uker ♥ ååh, som jeg gleder meg! 
Nå sitter jeg egenltig ganske klar til å løpe i dusjen, men først er det middag som står på planen!

Har dessverre ingen bra bilder fra danseshowet, men vet at Ragnhild har noen, så kanskje hun vil sende ?(a)♥ 


fin kvalitet <3

innlegget skulle egentlig postes for en halvtime siden.. Men maten var plutslig ferdig.

<3Nathalie Madelen


Ny dag på farta!

Hei!

da har jeg også greid å dra rompa ut av senga, spist frokost og fiksa meg. Og at the moment sitter jeg her klar til å dra. om 20 minutter stikker jeg på baneopning, idrettslaget har fått kunstgrasbane som ble ferdig denne uka, så den skal opnest idag. Da skal alle lagene spille kamp, og slikt. Gleder meg! Etter på så drar jeg rett på danseshow!


forrige uke.

Gleder meg til en finfin dag! ha en fin dag lesere!

<3Nathalie Madelen

fotokooonk

Hei!

fant det for godt at det var på tide å melde seg på en ny fotokonk!
delta her! 

Temaet skulle jeg velge selv. Jeg velger ikke noe spesielt tema, men deltar med noen av bildene jeg har tatt i det siste, som jeg er fornøyd med.

<3Nathalie Madelen

5 favoritter; Sommerklær jeg vil ha

Hei!

haha, siden jeg ikke gidder å stille meg forann kameraet uten sminke, med hår som ser ut som det har vert gjennom, gudene må vite hva, så tar jeg heller sann 5 ting jeg vil ha. Og det ble da sommerklær, tilfelle dere ikke forsto det på overskriften.

 1. topper fra bikbok


  
 2. Sommerkjoler 


 3. jumpsuit
 4. Ny bikini

  forelska meg helt i denne fra nelly, de har den i svart også. Er ikke sikker på hvilken jeg liker best. Men 800kr er kanskje litt i dyreste laget?
 5. Nye sandaler, badesko og sommersko

tycks ?

<3Nathalie Madelen

I'm back bitches

Hei!

beklager kjempe masse for at jeg ikke har oppdatert noe særlig i det siste.. Men jeg kan vertfall late som jeg har noen gode grunner. For det første, er dataen min helt mongo fucked up, så det å faktisk ha den på i det hele tatt er mindre fristende. Den bråker i tillegg noe ekstremt siden vifta er klikk..
Jeg har fått et liv! haha, på tide ass! neida, ehm, jeg har bare vert litt opptatt med ting som er litt viktigere enn å sitte med ræva forran pc'en 24 timer i døgnet. Så, the breaking news, jeg har ikke en dritt å blogge om. Sorry, men slik er det! jeg finner ikke på noe å skrive, så da ender det med et innlegg på 2-3 linjer og et stygt fjortiss bilde av meg. Slik vil jeg ikke at bloggen min skal være, så viss jeg ikke har noe mer å si enn "hei jeg har ikke tid til dere nå, hade" så orker jeg ikke, for da vet jeg at det blir bare slike innlegg til slutt.. Jeg personlig, hater å lese blogger som bare skriver slik som "hei nå stikker jeg" så avslutter dem innlegget..

Idag der imot har jeg dradd frem den kreative siden min, og kameraet! siden været var mindre fristende å ta turen ut i, så satt jeg heller i vinduet mitt å tok bilder av smykkene og armbåndene mine.. Og litt diverse annet! Så nå skal jeg snart vise dere litt bilder igjen. 


det lille øyeblikket jeg faktisk fikk blå himmel utenfor!

Nå skal jeg lage til ukes 5 favoritter til dere! kom gjerne med tips til hva dere vil se mine 5favoritter av!

<3Nathalie Madelen

addicted

Hei!

jada, jeg lever! Siden sist har jeg, eehm, sett private practice.. Har blitt helt avhengig! Så har jeg vert hos bestemor sammen med Tante, søskenbarna mine og lille gullet(også søskenbarn) som jeg skal være fadder til om to uker, gleder meg! 

Nå, skal jeg sove. Imorgen er det første skole dag etter nesten en uke fri. Må innrømme at jeg er ganske lei av å være hjemme å gjøre ingenting, og samtidig gruer jeg meg sinnsykt til å stå opp tidlig igjen i morgen. klokka 7 er ikke akkurat et ideelt start tidspunkt på dagen for meg.


savner sol og fint vær. Dritt lei av regn akkurat nå!

<3Nathalie Madelen

fotballtrening i sidelengs-regn

Hei!

Nå sitter jeg på senga å trykker i meg en nutrilett etter en fotball trening i masse vind og regn/hagl som gikk sidelengs. I tillegg har jeg vert kjempe flink å tatt situps å greier, creds til meg!

Har fri imorgen også jeg! Ganske hærlig. Selvom jeg fortsatt irriterer meg BIGTIME over at jeg ikke kom opp i norsk.. Satser på jeg får viljen min når vi skal ha muntlig da.


fjortiiiis

<3Nathalie Madelen 

heh, TAKRAS

Hei!

Da fekk jeg endelig satt meg ned etter mange timer på kjøkkenet! sto opp klokka 10-halv11 og starta på kaken jeg hadde lovet lillesøster og bake til bursdagsselskapet hun skal ha i kveld. Helt ærlig så syns jeg den så grusom ut! Jeg har bestemt meg for å aldri bli baker, å en liten stund i sta var jeg så sur fordi jeg ikke klarte det at jeg lovde meg selv at jeg aldri mer skulle bake.


noen som er gira på oppskrifta?

Da kaka var ferdig, og gjemt bort i kaketinen (har ikke peiling på omdet er det folk kaller den, men vaffal det mamma kaller den..) starta jeg på middagen. Nå er jeg ferdig å spise middag, og sitter på gulvet å tar livet med ro å venter på at vaskemaskina skal bli ferdig så jeg får rydde etter meg. Ser ut som et bomba hell.. 

<3Nathalie Madelen

flyge tur?

HEI!

Idag har jeg vært på jobb, derfor har jeg vært litt mindre aktiv på bloggfronten, eller ikke aktiv i det hele tatt heter det vell.

Akkurat nå, er jeg piss forbanna fordi dataen valgte å slå seg vrang (IGJEN), og det samme gjorde internetten (IGJEN!!!). Dataen treiger seg maks og bruker ca 5 min fra jeg trykker på en varsel på face til jeg kommer til bildet eller statusen eller whatever som har blitt kommentert. 
Det vil si at jeg legger meg nå. Vist ikke, kommer dataen til å få seg en aldri så liten flyge tur ut vinduet mitt, og da blir de jo null blogging fremover, så det vil vi ikke!

ok, skal slutte å klage over hvor grusomt livet mitt er når dataen er treig. hade

<3Nathalie Madelen
 

antrekk-inspirasjon; Kjolen som passer til enhver anledning

Hei!

wow, idag syns jeg virkelig at jeg har vert flink på bloggfronten altså! 5 favoritter OG antrekk-ispirasjon! (værsåsnill å hjelp meg å finne noe annet å kalle det, antrekk-inspirasjon hørtes så teit ut..)


Satt å drømte meg vekk litt i kjoler og andre fine klær tidligere i kveld, da jeg kom over denne rosa søtsaken her!
Da slo det meg at jeg kunne sette sammen litt antrekk med den, bare for å ha noe å gjøre på. Etter hvert hadde jeg sett sammen to antrekk, med en og samme kjole! kult eller? Dette antrekket passer fint til et selskap eller lignende. Etter mine utregninger, koster dette antrekket 1735 kr. 


kjolen kan også brukes på en fin sommerdag du skal på shoppingtur med en venninne, bare med annet tilbehør! Dette antrekket ble 2304kr.


hvilken variant likte du best?

sorry for alle skrivefeil eller andre feil, er dødstrøtt. Så derfor orker jeg ikke lese over.
<3Nathalie Madelen

5 Favoritter; Outfit

Hei!

tenkte jeg skulle plukke meg ut 5 favoritt outfit mellom dem jeg har lagt på bloggen til nå.
random rekkefølge som vanlig 1. link

 2.  
   

  link

 3.  

  link

 4.  

  link

 5.  

  link

<3Nathalie Madelen

sims3

Hei!

Siden sist jeg oppdaterte, har jeg vert i selskap, sove og ehm, spilt sims.. haha! Så har jeg vert på besøk hos et av mine hærlige søskenbarn da! Første gang jeg var i huset dems faktisk, og det er vell snart et år siden dem flytta inn.. shame! 


dagens autfait :)


side-fiskeflette :)

Nå er det mer sims in tha hoouse, såe bloggæææs

<3Nathalie Madelen

outfit; 210511

Hei!

nå stikker jeg i bursdag til Aleks! 


hohoh ! spøkelse? liite bleik åsann..


håreet, og sminka da.

nå stikker jeg! tar med kameraet, så jeg skal oppdatere med bilder ikveld viss jeg får noen bra :)

<3Nathalie Madelen

lørdag

Hei!

Idag da jeg voknet, føltes hodet tomt, og halsen, eehm, den va så tett at jeg fikk knapt puste. Nesa, like så.
Etter en frokost jeg egentlig burde bytta ut med noe sunnere enn gårsdagens middagsrester, ble jeg ganske så kvalm i tillegg, det har heldigvis gått litt over nå da. Med andre ord, jeg tror ikke jeg er helt i slaget idag. Senere ikveld er det bursdagsselskap som står på planen, men med mindre jeg blir bedre i løpet av dagen, må jeg nok slå fra meg den tanken..


fikk besøk av to hjorter nede på plenen igår. søtæææ

vet blogginga mi har vært ræva påtrynet siste dagene, men jeg har ingenting å blogge om, inspirasjonen min har stukket av, og humøret er veldig lite på topp for tida.

<3Nathalie Madelen 

Engelsk eksamen, done!

Hei!

da var jeg endelig hjemme og ferdig med skriftelig eksamen. Egentlig en stund siden nå da, men fy så deilig det er å være ferdig! Følte det gikk ganske bra egentlig. Satser på sensor også syns det.gidder ikke skrive no mer i dette innlegget, er ikke i bloggehumør, så må jeg få  rydda rommet og fiksa ikea komodene.

<3Nathalie Madelen

Veien mot bikinimagen; Motivasjon og fast treningsprogram?

Hei!

jadda, starter med mye nytt fortia jeg! Men det er vell bare positivt det, eller? 

For litt siden begynte jeg å trene i håp om å få flat mage til bikinisesongen. kan ikke si annet enn at det går fremover! 
Mange har sagt til meg at jeg har blitt tynnere, noe som gir meg sykt mye motivasjon! til nå har bare jogga når jeg har følt for det egentlig. I tillegg til fotballtrening og slikt. Men igår bestemte jeg meg for at nå, skal jeg begynne på et nytt treningsprogram! derfor lagde jeg meg en liten plan. den fungerer slik at jeg skal gå en tur hverdag, på ca 20-30 min og etter det, skal jeg ta situps annenhverdag og bruke rokkeringen til det blir vondt. en liten oversikt over hvordan jeg har tenkt det:

Mandag: Gåtur 20-30min + situps(starter på 20 og går opp 5 hver uke)
Tirsdag: Fotballtrening eller gåtur 20-30min + rokkering(til det blir vondt)
Onsdag: Gåtur 20-30min + situps
torsdag: fotballtrening + dans eller gåtur 20-30min + rokkering
Fredag: gåtur 20-30min + situps
Laurdag: gåtur 20-30min + rokkering
Søndag: fotballtrening eller joggetur

kommer ikke til å legge ut hva jeg veier på bloggen, eller, kan hende jeg ombestemmer meg, men det er veldig tvilsomt.
Nå har jeg nettopp vert ute og jogga/gått med Amanda og situpsene er i boks. God samvittighet idag! viss du ser bort ifra alt det usunne jeg har spist.. forresten, "veien mot bikinimagen" kommer til å bli en kategori, der legger jeg kanskje inn oppskrifter på sunn mat, viss jeg finner noen. og skrive litt om treninga mi og slikt.

hva syns du om at jeg starter med nye ting? positivt, eller negativt?
kommer du til å lese disse innleggene?

<3Nathalie Madelen

Engelsk eksamen kan brenne.

Så vet du hva jeg mener om det.<3Nathalie Madelen

engelsk førebuing

Hello!

I'm sitting here right next to my lovely friend, Amanda. We are preparing for tomorrows english exam.
And it's really boring assa! If my webcam was alive, I would have add millions of fjortizz pictuers to this "blogginnlegg".
But I have to dissapoint you there guys!


love it assa!

<3Nathalie Madelen
 

Bilder; 17.Mai

Hei!

har hatt en fantastisk dag idag! 


fantetog :D mye bedre før da..


regna pittelitt..
korpset vårt :) hadde det ikke vært for at jeg og Martine spilte i korps hadde vi mista korpset 3 år tidligere så.


Mamma og lillesiss
søsknene.


mine to nydlige nabojenter <3 vi har hvert venner siden vi ble født omtrent :)


Jeg og Martine vant delt førsteplass i spikre konkurransen! 

<3Nathalie Madelen

Engelsk date med Ragnhild og Vilde

Hei!

Nå er jeg og Vilde hos Ragnhild på engelsk date. Blogges senere ikveld, må nesten prøve å lære meg noe istede for å blogge.. hahah..

bilder kommer senere ikveld, har faktisk med meg kamraa.. super blogger sadu?

<3Nathalie Madelen

Foto; Trampoline

Hei!

de søskenbarna vi egentlig skulle besøke var ikke hjemme, så da dro vi på besøk til de andre søskenbarna på "pappa-sida". Da vi var der, brukte vi mesteparten av tida på å være ute å hoppe på trampoline og ta bilder av hverandre.. haha, Nathalie og småkidsaa! Det var dessverre mange bilder som var mindre pene, og derfor ikke så fristende å vise dere. 

 
kiinda failed splitthopp.. eller, egentlig holdt jeg på å lande da.. hahatryyn

siss <3

HAHAHAHA!!!! dør litt..normale søsken..
nå skal jeg nerde sims!

<3Nathalie Madelen

chillings

Heei

Da var håret fletta å gårsdagens sminke (som jeg ikke orket å fjerne igårkveld) fjernet og jeg har inntatt søndagsmodus. Nå straks stikker jeg sikkert på besøk til Tante, Onkel og tre av mine fantastiske søskenbarn! Egentlig burde jeg snart starte på engelsken, men helt ærlig så gidder jeg ikke.. blir bare sur når jeg gjør ting jeg ikke får til..
ayeee, sminkefri <3

<3Nathalie Madelen

Jordbær med vaniljekesam

Hei!

Tenkte jeg skulle se en film nå, og spise jordbær med vaniljekesam og daimkuler!♥ Det er så sykt godt!


nam!

<3Nathalie Madelen

antrekk-inspirasjon

Hei!

tenkte jeg skulle starte med noe nytt igjen jeg. 
Planen var å sette sammen antrekk, til dere. På en måte inspirasjon, viss noen skulle trenge det.
Men jeg er ikke sikker på hva jeg skal "kalle det". Noen tips? syns antrekk-ispirasjon hørtes så teit ut..

 
skoene og veska skulle egentlig være ca samme farge da, men ble litt failed..
alt er fra h&m, bikbok og veska husker jeg ikke..


<3Nathalie Madelen

5 Favoritter; blogger

Hei!

glemte 5 favoritter forrige uke.. glemte det for sovidt igår også da.. skal prøve å skjerpe meg!
Denne uken er det 5 favoritt bloggere som står på planen! (LEGG MERKE TIL: bloggene ligger i helt random rekkefølge.)


(link på bildet)
Denne bloggen har jeg vert fastfølger av siden første gang jeg var innpå! Hun skriver utrolig bra, og er mamma til to utrolig søte jenter!


(link på bildet)
Utrolig søt jente! Hun er veldig flink til å ta bilder, redigere bilder ogslikt, i tilegg skriver hun kjempe bra og spennende!


(link på bildet) Digger denne bloggen! 


(link på bildet) sykt flink å ta bilder!


Link, Link, Link, Link
klarte ikke bestemme meg for hvilken av disse fire jeg skulle ha med, så derfor tok jeg med alle! leser flere blogger enn dette også da, men det er disse jeg leser mest. 

<3Nathalie Madelen

fredag 13.

Heei

hittil, har fredag den 13ende vært stygg, og teit og fæl. Har sittet med engelsken forann meg siden jeg kom hjem, uten å ha greid å gjort noe. Føler meg helt fortapt..


i tillegg til den dunken med ark å lese på, løse gramatikkoppgaver på, så har jeg engelskboka med mye som skal leses gjennom og masse på foreberedingssida på internett.. herregud, kommer aldri til å greie å lese gjennom alt.. 

<3Nathalie Madelen


Eksamenstid; jeg kom opp i..

Hei.

Her sitter en piss forbannet Nathalie, som nesten knuser tastaturet hver gang hun trykker på en knapp. 
Etter en eviglang skoledag, fikk vi vite klokka 13.00 hva vi kom opp i til eksamen. Det hele startet med at rektor sa at vi vertfall ikke kom opp i matte, har aldri hørt klassen så lykkelig før, og jeg begynte å gråte av glede. Noe som fort snudde da han leste opp mitt navn, aller først av dem som kom opp i ENGELSK. Jeg hater engelsk, jeg kan det virkelig ikke, greier ikke å huske eller forstå noe av det jeg leser, og når jeg skal skrive tekster, blir det en dårlig blanding av oppramsing og skrivefeil. Tårene rant fra jeg hørte mitt navn til nå for ca et kvarter siden. Og jeg gruer meg helt sykt til neste torsdag, siden det er da eksamenen skal finne sted. HATER LIVET MITT.

gidder ikke bilde.

<3Nathalie Madelen

...

Hei

Nå har jeg kommet hjem fra dans, bruker vanligvis å være i super humør da, men nå, er jeg ikke det. 
Jeg er kvalm, har vondt i hodet, jeg er trøtt, samtidig som jeg sitter å hører på "grinemusikk" å syns synn i meg selv, uten å egentlig vite hvorfor. Samtidig er jeg piss sur på meg selv, men vet egentlig ikke hvorfor det heller. Vil ut å gå, men det regner, og jeg hater virkelig regn. I morgen kommer jeg garantert til å være helt der nede, pågrunn av søvnmangel natten som kommer, siden jeg er nervøs for alt som skal skje imorgen, som plutselig skjer så alt for fort. Kan huske dagen jeg starta på skolen, som om det skulle vært igår, i morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i til eksamen, om en måned er jeg ferdig med all obligatorisk skolegang. Jeg blir faktisk redd av å tenke på det, alt går så fort rekker ikke tenke meg om engang før neste store steg skjer.<3Nathalie Madelen

Design!

Hei!

Nå i det siste har jeg fått veldig mange spørsmål om jeg kan lage design eller header til dem. 
Jeg har gjort det gratis hittil, fordi jeg ikkje føler jeg er flink nok til å ta betalt, men nå vurderer jeg å gjøre det likevell.
Jeg har dessverre ikke tid til å lage design, jobbe, gå på skolen, gjøre lekser, fotball, dans og alt annet jeg bruker tid på. Dem jeg har sagt ja til nå før dette innlegget,  får gratis, men det tror jeg ikke kommer til å fortsette.<3Nathalie Madelen 

Eksamenstid; Trekkfag

Hei!

Tenkte jeg skulle lage til en kategori der jeg legger litt eksamensstuff. Der kommer jeg til å skrive mine tanker rundt eksamen, og litt om hva jeg kommer opp å slike ting. Og såklart måter å pugge, eller studere og slikt.

Jeg har et håp om å komme opp i Norsk, noe annet vil jeg egentlig ikke opp i. Skriftelig altså! Imorgen er det trekkfag, med andre ord imorgen klokka 13.00 kommer rektor inn i klasserommet med en konvelutt og forteller oss hva hvem som har kommet opp i hva. Klassa/trinnet blir delt i to, så vi kommer opp i to fag. men bare et per person.
Kommer til å bli veldig lite søvn inatt! er så nervøs at jeg ikke klarer å tenke på annet! 


søndag, da sola fortsatt sto på himmelen. Savner temperaturen!

<3Nathalie Madelen


bytur og innkjøp!

Hei!

da var jeg hjemme fra en tur til byen og tannlegen. Mengden med greier i kjæften ble dobla idag. fikk på to nye klosser i tillegg til ekstra strekk og div annet crap i tusentall. skikkelig deilig ass!

Er forresten kjempe stolt av meg selv! har bare med med en liten pose med 4 ting og en ben&jerrys is hjem! har aldri brukt så lite penger i byen før tror jeg.. 

Her er da dagens innkjøp!


haha.. glemte tannkosten og tannkremen hjemme, og etter en hel skole dag tror jeg ikke tannlegen hadde blitt så gla for å bli pusta mitt i trynet! Fra kiwi ♥


armband - H&M - 69.50


armband - H&M - 49.50


øredobber - H&M - 49.50


basic topp - H&M - 99


<3Nathalie Madelen

Det ordner seg alltid for snille piker

Hei!

fant ut at jeg skulle være litt i slaget idag jeg.
Nå skal jeg bare legge klar klærne til imorgen, å gjøre klar skolen sekken og slikt før jeg legger meg.
Imorgen skal jeg til byen, skulle egentlig sammen med en venninne, men hun fikk plutselig ikke låv, og en stund trodde jeg at jeg måtte dra helt alene.. Jeg som har angst for å være alene på store steder med mye folk, er livredd for å gårundt alene i byer også videre. heldigvis ordna det seg til slutt! Er evig gla jeg har en Mormor som er like gla i å gå i butikker som meg!   


// foto og redigering av meg. 


<3Nathalie Madelen

busy lady

hei!

jada, vet at bloggingen min suger hardt for tida, og at ikke lenger gjør alt jeg lover dere, men det er en uke til eksamen viss vi kommer opp i engelsk eller matte, noe som er 2/3 kjangs for. Siden klassen blir delt i to og kommer opp i et fag hver. Så jeg har dessverre viktigere ting å tenke på enn bloggen fortida. I tillegg jobber jeg to dager i uka, går på fotball, og skal ha litt tid til å slappe av også. Men jeg lover å komme mye sterkere tilbake etter at vi er ferdig med alle tentamenene. Skal prøve mitt aller beste å få ut minst et innlegg daglig nå i eksamensperioden også.


Jeg håper virkelig jeg kommer opp i Norsk! matte, er jeg helt elendig i, Engelsk er jeg egentlig ganske god i, men siden jeg er myyyye bedre i muntlig enn skriftelig, og i norsk ligger jeg ganske likt tror jeg.

<3Nathalie MadelenSunshine can't fix everything

Hei!

Idag har været vært helt fantastisk! over 20grader i skyggen! absolutt ingenting å klage på, bortsett fra at jeg har gått rundt INNE på jobb da..  I morga kommer regnet igjen. Litt surt, siden det skal regne resten av uka... Hater stygt vêr så høyt at jeg ikke har ord! Men nok om vêret! skulle trodd bloggen min hadde tatt over for yr.no..

idag har jeg, vært på jobb. interessant å greier. Bortsett fra det har det faktisk ikke skjedd noe som helst. 
I morgen skal vi spille kamp igjen, så kommer kanskje russene til skolen. Akkurat nå, er planene å finne senga soon as. Er dautrøtt!<3Nathalie Madelen 

Formula 10.0.6 Seriously Shine free

Hei!

EDIT; sorry, hadde glemt å linka.. fiksa det nå :)

for litt siden fikk jeg en pakke i posten, fra topp. mer kan du lese HER.

Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg syns! siden det var 6 ting, så kommer det en i hvert innlegg. først på lista står ansiktskremen som skulle gjør at huden ikke skinner.


Jeg elsker den allerede! Tar den på rett etter jeg har dusja.
+ Den trekker fort inn i huda
+ huda blir silkemyk etter kjempe kort tid etterpå.
+ Etter at kremen har trekt inn i huda, ser den glatt og fin ut uten å skinne.
+ den lukter godt!

- litt renende..

Denne anbefaler jeg dere å prøve! jeg skal uten tvil bestille meg en ny når den er tom!

<3Nathalie Madelen 

Ny header

Hei!

gikk lei av den forrige headeren, eller egentlig gikk jeg lei av bildene som var på den da. Så derfor lagde jeg meg like godt en ny. 

Ble utrolig fornøyd med den!

hva syns du?

<3Nathalie Madelen

Kirka

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kirka ganger to! var konfirmasjon der både klokka 10 og 12, å siden jeg har venner spredd utover begge dem to, så ble det til at jeg var i to gudtenester idag. Har tatt mange bilder, dere kan sikkert få se noen når jeg får lagt dem innpå dataen. Må bare ladde batteriet litt, siden det døde akkurat da gjeng nr 2 gikk inn i kirka.. med andre ord, jeg har bare bilder fra den første.
Da jeg kom hjem var det å skifte til kosebuksa mi, har seriøst flytta inn i den! Love it <3


må si jeg missuner litt dem som skal konfirmere seg idag, og gå i bunad! jeg fikk ikke lov til å ha den på meg siden jeg bare skulle i kirka, surt :(

<3Nathalie Madelen


Innkjøp 070511

Hei!


elskbar kosebukse - 199kr - Cubus
stripete topp, rosa og fersken - 129kr per stk - Cubus


hviit cardigan! endelig! - 199kr - cubus


Britney Spears Fantasy - 199kr - cubus 
lyyseblå kawasaki <3 - 599 - Skoringen


<3Nathalie Madelen

bloggtørke..

Hei!

beklager min ekstremt slappe blogging igår, dagen før, dagen før der igjen og idag. Har for det meste vert ganske opptatt. Kan vell gi dere en aldri så liten oppdatering helt fra onsdag.

Onsdag var jeg på jobb, etter det spiste jeg jordbær å "gjorde matte" var vertfall det som var planen da.
Torsdag dro jeg på fotballtrening rett etter skolen, så tok jeg bussen til dans, så var det matte som opptok resten av kvelden min.
Fredag Da var det jo den etterlengta mattetentamenen! uff.. Vil ikke si annet enn at jeg gruer meg så sinnsykt til å få den tilbake.. Ingen forsto oppgavene, vi fikk omtrent ingen oppgaver fra det vi skulle øve på, også videre. Blir rett og slett deppa bare av å tenke på det! Satt faktisk hele skolendagen, det har jeg aldri gjort før.. Etter skolen, dro vi å handla og henta bunaden til Tante som jeg skulle låne. Og etter ca 3 timer med rydding, vasking og støvsuging la jeg meg ut på altanen å sola meg. Hater egentlig å sole meg, eier ikke tolmodighet og blir derfor fort rastløs å gidder ikke ligge der lenger. Det er vell derfor jeg er så bleik at jeg lyser opp hele bygda når jeg først bestemmer meg for å sole meg litt.

selvdigger bilde i dataskjermen? fjortis sadu? gåsehud? heheh, litt kaldt kanskje.. 
Litt senere kom Karina & Renate, vi var ute litt, før vi gikk opp på garasjeloftet å så film og slikt.

kjørte ikke i grøfta altså, skulle bare snu..

omgaad, jeg er alltid like fin når jeg henger hallveis oppned..

så var himmelen fin!

ehm. Renate?
Lørdag/idag har jeg vært i Ulsteinvik med mamma og småsøsknene for å kjøpe 17.mai klær. Jeg skal ha bunad, så jeg skulle eegentlig ikke få noe, men det ble vist litt forandring i planene! innkjøp kommer senere.
Da vi kom hjem dro vi å hentet Ikea møblene som jeg egentlig holder på med å skru sammen.

Dere som kom på 1,2,3 plass i fotokonken må forresten kontakte meg på mail :) finner ikke mail adressene deres.
nathalieleinebo@live.no 

<3Nathalie Madelen

Bunad

Hei!

Nå er det snart 17.Mai igjen, noe som betyr at bunaden er plukka frem og henger klar. Eller, rettere sagt, jeg har fått henta Tante sin som jeg skal låne siden min ikke er ferdig. Lånte den til konfirmasjonen min også, men jeg har jo lagt på meg å gått ned igjen siden sist jeg brukte den, og ville derfor være ute i god tid så jeg var sikker på den passa.

Jeg elsker seriøst å gå med bunad, å nytter hver anledning! Gleder meg ubeskrivelig mye til min blir ferdig.

 
sunnmørsbunaden <3


// alle bildene er fra konfirmasjonen. l

- Har du bunad? viss ja, hvilken?
- skal du ha bunad på 17.mai i år? 


<3Nathalie Madelen 

g'niiite

Hei!

nå oppdaterer jeg dere egentlig bare fordi jeg ikke har gjort det tidligere idag. Nå tenkte jeg snart at jeg skulle få flytta ræva mi fra gulvet og bort til senga som står en halvmeter lenger borte, for så å sove litt. Kanskje jeg klarer å holde meg litt våken på tentamen imorga, i wish.


hehe, tatt igår :D 

Nei assa, nå sier jeg over og ut å går å legger meg. Godnatt kjære lesere!

<3Nathalie Madelen
Jordbær

Hei!

har blitt flink å sitte mindre på data siste tida! ikke at det er så postivt for dere som gidder å lese om livet mitt da, men anyway. Har vært opptatt også, jobb, skole, så har sola skint å da har det egentlig vær mer fristende å vær ute enn inne.

Nå sitter jeg å koser meg med en skål jorbær med vaniljekesam og daimkuler, hærlig!
Skal snart legge med da. imorgen er det fotballtrening og dans før jeg tenkte å stikke nesa i matteboka for å lære meg litt matte. trengst virkelig, tror jeg må være verdens mest håpløse menneske i det faget!


har ingen bilder omtrent akkurat nå, så dere må klare dere med et av meg fra dagen jeg klipte meg!


<3Nathalie Madelen 

Gledes tårer!

Hei!

nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og sett den meldinga som virkeli reddet dagen min!
dagen starta ganske grusomt egentlig, da jeg kom til skolen var jeg kvalm, og det var iskaldt uansett hvor mye klær jeg pakka meg inn i, men bestemte meg for å fullføre dagen likevell. Etter skolen, da jeg satt å venta på bussen, skulle jeg sjekke på mobilen hva klokka var, å da lå der en melding fra akademiet, om at jeg hadde kommet inn på første valget mitt på vgs! Jeg ble så gla at jeg spratt opp og bare "jaa! ej kom innpå akademiee!!!:D" å gledestårene kom frem i øynene mine. Enda bedre ble det hele da bestevenninnen min sjekka mobilen sin og hadde fått samme meldinga. Og ikke nok med det, så er til og med været helt fantastisk fortida! viss du ser vekk ifra vinden da. 


overlykkelig!

<3Nathalie Madelen

Scooteren min!

Hei!

nå har jeg hatt scooteren i ca en uke, og har allerede fått kjørt på den to ganger! Digger den! 
Tok noen bilder av den idag for å vise dere da. snill som jeg er!nå skal jeg sove! døødstrøtt.

<3Nathalie Madelen

Vinneren av fotokonkurransen!

Hei!

da har jeg telt opp stemmene i fotokonkurransen.


vinnerbildet er tatt av Tuva.

andreplassen ble delt mellom disse to bildene

Vilde Moe Strand


"Søskenkjærlighet" tatt av Adelen

disse to får såklart bloggvurdering, og header hvis dem vil ha det. 

Tredje plassen ble også delt.

Dette bildet har Ragnhild tatt. 


Vilde Moe Strand

disse to kan få velge mellom header og bloggvurdering.

<3Nathalie Madelen

no time

Hei!

beklager den ekstremt sløve blogginga mi siste to døgnene, men jeg har faktisk ikke tid til overs..
På fredag har vi tentamen, og i tillegg så elsker lærerne å planlegge slik at vi får alle mulige "store" lekser, eller innleveringer akkurat dagene før tentamenen.. Snille lærere ja!
Viss noen skulle lure, så er det da enda en mattetentamen.. nr 2 siden jul!
tror nok denne uken kommer til å bli brukt mest til å øve på matte, å lære det jeg ikke kan og slikt. Må nesten gjøre det selv eller få hjelp av mamma siden jeg ikke forstår en dritt når læreren forklarer, siden han går så sinnsykt fort igjennom alt! dem har lovd meg i hele år å dele oss så jeg får den andre læreren, men har det skjedd? neeida!


skillsa på trampolinen til Amanda :D

nå skal jeg stikke nesa i boka å se om jeg blir noe klokere :)

<3Nathalie Madelen
 

hits