april 2013

Tigerstaden

Hei!

Torsdag morgen ringte alarmen klokka 04.30 og det var på tide å dra ræven ut av sengen og begynne å ordne seg. Jeg og Amanda hadde pakket klart alt som kunne pakkes kvelden før og etter en ganske søvnløs natt var det opp å pakke ferdig resten før vi måtte løpe etter bussen(ja, vi fikk dårlig tid å måtte faktisk løpe. Noen som er sjokkerte? Det var vertfall ikke verken mamma eller Amanda sin mamma..). Flyet skulle ikke gå før klokke 9.05 men siden vi alltid klarer å somle bort all tiden, bestemte vi oss for å ha etpar timer på oss. Tilfelle vi skulle rote oss bort på vigra da, flyplassen vår med 4 gates. haha.

2 stk meget gira frøkner på vei til flyplassen!


Det er vell ingen hemmelighet hvorfor vi skulle til oslo! møte typen så klart.
til våres store glede var fikk vi se tegnefilm helen veien! ååh <3

to passe slitne jenter etter noen dyre timer på Sandvika storsenter. Legger ut innkjøpene på mandag eller tirsdag.
Glade og fornøyde jenter på vei ut døra til JB konsert!!


Køplassen utenfor Telenor Arena. Æsj, lå matrester overalt som stinket og tiltrekte seg måker. Heldigvis sto vi der maks 5 min før vi fikk gå videre.
Villeste opplevelsen til nå i livet mitt! Hærlighet <3<3


Så var det hjemreise da. Kjipern! kunne gjerne blitt en uke til i Oslo om jeg hadde hatt penger til det! var SÅ kjipt å komme hjem å bli nedsnødd på veien fra hurtigbåten bort til bussen.

Det var en fantastisk tur! selv om den ble litt kort, så hadde jeg "the time of my life" vertfall ikke langt i fra. Neste gang han kommer til Norge skal jeg uten tvil på konsert igjen. Gleder meg allerede.

<3Nathalie Madelen

hits