april 2012

travel skoleuke og pakke i posten!

hei

har ikke dødd altså. Har bare hatt en utrolig lang uke med masse skolearbeid, i tillegg til masse ekstra jobbing siden alle er sykemeldt eller på ferie. Har derfor ikke hatt så mye tid til overs til bloggen, og de tidene jeg har hatt tenkt å oppdatere, har blogg.no kødda med meg.

fikk forresten pakke i posten på onsdag! for 2-3 uker siden bestilte jeg masse nye ting til iphonen fra dealextreme.com Der er utrolig masse forskjellig som går ann å bestille i tilegg er det sykt billig der, og gratis frakt! eneste negative er at de holder til i kina og england, så det tar en evighet før du får det du bestiller. Kommer et deksel til om noen dager, men det lå på et annet lager så derfor ble det sendt i to pakker.


wiii


ørepropper! Disse blir bare sanne "reservepropper" tilfelle de jeg har blir ødelagte, for det var gankse dårlig lyd på den egentlig..
men så betalte jeg  bare sann 10-20 kr for dem, så kan ikke forvente noe annet.


bil-ladder


ladde dock ting. digger den <3


rosa ladder! 


super søt nøkkelring minnepenn!

<3Nathalie Madelen

minner 2011; Mars

Hei


minnepennen streika.. les mer her

fikk stoore problemer med piercingen, les mer her


fant verdens beste milkshake oppskrift! les mer her


kosa meg på hotell ! les mer her

<3Nathalie Madelen

Dette er sykt.

Hei!

Tenkte jeg skulle dele aldri så lite frustrasjon med dere, å forhåpentlig få vite hva dere mener om saken. 
Regner med de fleste av dere har lagt merke til alle de "norges vakreste" gruppene på facebook? Ja, det har vertfall jeg. Har begynt å bli heftig lei av å se det i newsfeeden nå! Spesielt den der norges vakrest kjærstepar gruppa. eller lignende grupper, hvor folk legger ut bilder av et kjærstepar der oftest jenta har kreft eller en annen dødelig sykdom, og skrive "dette er virkelig ekte kjærlighet!!!" eller noe slikt under bildet. Ehm, ok, så det dere mener er at man må ligge for døden for at det skal være ekte kjærlighet? Så vist jeg får meg kjærste, så må jeg også få kreft for å se om det virkelig er ekte kjærlighet? har jeg forstått det riktig?

Syns det er utrolig teit! Det kan være like mye kjærlighet, om ikke mer, mellom et par selv om begge er friske! Herreguud, dette er så twisted.. 

Tror jeg har fått frem meningen min nå. Noen som er enige? hva tenker du om dette?

<3Nathalie Madelen

Siden sist..

Hei

siden jeg ikke finner på noe bedre å bruke lørdagskvelden min på, så kan jeg like godt fortelle dere hva jeg har brukt tiden på siden sist dere hørte noe fra meg.


vært på cafe med en søtis mens vi ventet på båt


gått på fjellet og trent en del.


er så kul jeg.


utsikt <3


vært på biiltur med bestis :D


menja, bilen sto egentlig helt stille da.. Vi ventet på mamma, siden jeg skulle lærekjøre hjem. Er jo bare 16 og et halvt halloo, har ikke lappen :(((((


vært i en hel drøss med familieselskaper! kakeee


stått på slalom på bjorli! i fire dager uten solkrem, halla solbrent


siss <3 loveu


fått av strengen!! syykt hærlig!


besøk Aleks
mer fjelltur


ny piercing :D den andre måtte ut i januar fordi den så helt jævlig ut.. legger ikke ut bilde, med tanke på at de som leser bloggen ikke skal få traumer. En jente i klassen min hadde mareritt om natten etter hun så den..

det var vell det mest interessante jeg har gjort.

<3Nathalie Madelen

 

fin lørsdagskveld

Hei

fin var jo vell kanskje litt feil ord? kjedelig kanskje heller. Har ingenting å gjør på, lei av alle filmene jeg har og ingen å være med, weey. Neida, får heller se det fra den lyse siden, kanskje jeg faktisk legger meg tidlig i kveld å ladder opp til skolen på mandag? Alene helg er jo vell bra det også av og til! 
har jobba i hele dag, 12-20, så er egentlig ganske trøtt å utslitt også. gleder meg til lønning nå! Så blir det mest sannsynligvis sydentur med mamma å søskene rett etter jeg får lønn! for et liv <3


haha, bestis <3 Har fortsatt ikke lært meg hvordan jeg får bildene rette veien med macen, så vist noen kan fortelle meg det, blir jeg gla!

mjææ, nå skal jeg prøve å skaffe meg et liv, så vi blogges! max kleint å blogge uten å egentlig ha noe å blogge om.. 

<3Nathalie Madelen
 

tilbake?

Hei

Altså, jeg er fult klar over at jeg ikke har blogget siste, ehm, måneden. Så det er ikke vits i å mase så sykt på meg. Har fått spørsmål på facebook blant annet om jeg ikke var tenkt å blogge, eller om jeg har sluttet. Nei, jeg har ikke sluttet. Har tatt meg en pause, fordi jeg var rett og slett dritt lei. Aldri noen som gidder å kommentere med mindre jeg skrive syte innlegg om hvor forferdelig jeg har det, å det er ikke en slik blogg jeg vil ha. Jeg blogger ikke bare for kommentarer, men jeg skal heller ikke legge skjul på at det blir veldig lite fristende å bruke så mye tid av dagen min på å skrive innlegg, ta bilder, redigere bilder, fikse design også videre når jeg ikke får noe respons i det hele tatt.

Jeg har planer om å starta å blogge igjen nå. Har tatt ganske masse pauser siste tiden, og startet på en liten stund igjen for så å gi opp igjen kjempe fort fordi ingen kommenterer. Så vist dere vil at jeg skal fortsette så må dere også vise litt livstegn! 

Nå stikker jeg straks på spinning, gruer meg helt vilt! Spinning må være en av de værste formene for trening jeg kan tenke meg, til og med værre enn jogging nesten! Mamma spurte på onsdag om jeg ville være med, og hun rakk nesten ikke spørre ferdig spørsmålet før jeg svarte nei.. Men så gikk det opp for meg på kvelden at vist jeg vil bli tynn til sommeren, så kan ikke kun dra på de treningene jeg syns er gøyest, men faktisk de som gjør at jeg sliter med å gå etter på også.. Angret allerede da jeg trykte på reserver..

<3Nathalie Madelen

hits