mars 2012

Sykehusbesøk

Hei!

Etter skolen i går, hadde jeg time på sykehuset, for å prøve å finne ut hva jeg er allergisk mot og slikt. Siden jeg var 9 år har jeg vert konstant tett i nesen, og hver gang jeg har dratt til legen for å finne ut hva som er galt, har de bare fortalt meg at jeg har allergi, og sendt meg hjem med en sterkere allergi medisin enn forrige gang. Utrolig travelt at de ikke prøve mer for å finne ut f.eks hva jeg reagerer på! sjekket også om jeg hadde polypper. For andre gang. Det er så fælt!! En syltynn kjempe lang stålpinne med lys på tuppen som hun stakk flere meter oppi nesa mi. Ord kan ikke beskrive smerten! begynte til og med å gråte.. Der var ikke polypper da, så jeg gikk rundt hele resten av dagen med bedøvd nesetupp og leppe til ingen nytte. kult ja.Overnatta med Amanda inatt, og vi klarte selvfølgelig å forsove oss! skal egentlig stå opp klokken 5, men siden min mobil laddet ut i natt og hennes er helt klikk, ringte aldri alarmen. Våknet først klokken halv 9 av at jeg fikk solen i øyet. flinke hallo.

<3Nathalie Madelen

The hunger games

Hei!

for en liten time siden kom jeg hjem fra midnattspremieren til filmen "The hunger games". Det var veldig spontat at jeg dro ditt, fant ut at den skulle gå i natt rett før skolen sluttet, og ble enig med Amanda om at vi skulle dra å se den. Og slik ble det! Det var en utrolig bra, men sterk film. Og på samme måte litt romantisk også. 

Jeg er ikke så veldig stor fan av slike filmer, men denne likte jeg kjempe godt!


//Google

Anbefaler alle dere som ikke har sett den enda å dra å se den på kino, eller leie den når den kommer ut!!

Har du sett the hunger games?

<3Nathalie Madelen

Været har humørsvinginger........

Hei!

Var i overraskende godt humør da jeg våknet i dag tidlig, sykt! Da jeg slo opp øyene, forventet jeg at det var vår. Derfor tok jeg på meg kort-genser(sann med armer bare til albuene) og converse sammen med den tynneste boblejakka mi. 

Gjett hva det første jeg fikk i tryne da jeg kom ut døra var........... Et stort stygt snøfnug. I og med at jeg allerede var seint ute til bussen, rakk jeg ikke å snu for å ta på meg litt mer "vintervennlige" sko eller en tykkere jakke, så jeg startet min lange ferd til skolen. Hadde ikke komt til veien engang før jeg hadde stille havet i skoene.. Digg ja!

Tiltross for denne fæle opplevelsen, var jeg fortsatt i overraskene godt humør.. Tror noen har dopet meg med lykkepiller i natt, har aldri vært så gla etter å ha blitt vekt klokka 5 for så å trakke i snø og bli klisj våt på beina..


Genser - Only
Bukse - Cubus
Blondetopp - Only
rød topp - Gina Tricot

prøva å se bort i fra mitt falske grusomme smil her..

Fikk dra en time tidligere fra skolen idag, så jeg rakk 12.55 båten, men siden jeg skulle stoppe i vik en tur først så kom jeg ikke hjem før 10 på 4. Kjøpte ikke noe i vik egentlig, bortsett fra en topp.


Only - 159.95 kr


Kommer sikkert til å bruke den mer til høytlivsbukse/shorts/skjørt enn slik. Den så veldig kort ut på dette bildet, men den er egentlig ikke det.

Den er forresten allerede ødelagt da.. Vist dere ser på venstre hånda mi, rett over den er det et hull. Så det ikke før jeg kom hjem å tok den ut av posen.. Nedtur! Og det værste er at jeg ikke kan bytte den heller, fordi det var siste igjen av den størrelsen. Får satse på at mamma klarer å fikse! Det var heldigvis akkurat der toppen skiftet gjennomsiktighet, så der var en søm(?). Jeg likte vertfall toppen veldig godt! 

Kom nettopp på at jeg har norsk lekse til imorgen.. Som jeg ikke har begynt på.. Nice one!

<3Nathalie Madelen
 

Er det søndag, så er det søndag!

Hei!


tok søndagen helt ut idag. Siden ingen skulle se meg, gadd jeg ikke ta på linser, eller fikse meg på noen måte. Likevell la jeg ut bilde her, så alle som vil kunne se meg.. Der eigde jeg nettopp meg selv..

Har har en fin søndag vertfall! litt lang, men alle søndager er lange så det går bra. Fikk sove lenge idag, siden jeg ikke skulle på jobb eller gjøre noe viktig. Har rydda og støvesug hele rommet og sortert i kleskapet idag, i tillegg til at jeg har klipt håret, stusset tupper vertfall. Deilig å ikke å ha så slitt hår lenger!

Nå er det straks sovetid! tidlig opp og på skolen i morgen. 04.50 går alarmen av, innså egentlig ikke hvor tidlig jeg faktisk står opp før akkurat nå. Kanskje jeg burde legge meg snart? har ikke noe interessant å skrive uansett, så jeg bare avslutter nå før dette blir altfor kjedelig å lese!

<3Nathalie Madelen

fin dag!

Hei

Idag kom jeg meg endelig på skolen igjen! utrolig hærlig å få se igjen min kjære klasse og andre venner! Er ikke helt i toppform enda, men det kommer seg. Har jo overlevd dagen, så. 

Nå sitter jeg på klasserommet å venter på at Amanda skal bli ferdig så vi kan gå bort på senteret en tur før vi tar båten hjem. Er 1,5 time vente tid mellom 13.55 båten og 15.30 så da ser jeg litt i butikker siden det ikke er så mye annet å gjør.


babe halo xD

<3Nathalie Madelen

Fortsatt hjemme

Hei

Er fortsatt hjemme fra skolen, bedre form idag enn jeg har vært siste uka. Skal en tur til legen i morgen å få svar på noen blodprøver jeg tok forrige tirsdag pågrunn av allergien, så det blir ikke skole da heller. Får satse på jeg kommer meg ut døra på fredagen da.

Har ikke blitt noe blogging siste dagene, fordi det hadde bare blitt syting over hvor dårlig jeg var, å jeg regner med dere var litt lei av det, så!


eehja

Har sett på tv i hele dag! tror kanskje jeg kan program oversikten til alle kanalene vi har utenatt, har sittet å bladet gjennom alle kanalene tusen ganger. Lillebror kom hjem for en stund siden og hadde kjøpt sjokolade til sin syke søster, snill bror <3

<3Nathalie Madelen

En fin dag

Hei! 

forrige helg, nermere bestemt 3 mars, våknet jeg og Amanda til solstråler som snek seg inn gjennom vinduet forbi rullgardinen. Var ute nesten hele dagen! satt en evighet på brygga rett nedenfor huset mitt og "solet oss". 
Gleder meg til vår og sommer, blir så digg! kjøpte meg nye solbriller og bikini for noen uker siden. Solbrllene har jeg på meg på nederste bildet, og bikinien er knall rosa fra cubus! gleder meg så sykt til å bruke den!

<3Nathalie Madelen

sliten jente..

hei kjære lesere!

Ligger rett ut i dag også jeg.. Har så lyst å bli frisk igjen! Kjennes fortsatt ut som 100 ville elefanter har trampet på hodet mitt, for så å legge en osteraspe i halsen min, som beveger seg hver gang jeg puster. Skal prøve å ikke syte så veldig mye, men når jeg ligger i senga under dyna 24 timer i døgnet i flere dager, så er det veldig lite annet å skrive om. har sovet 50% av dagen idag. Våknet i sted av at bestemor kom inn på rommet mitt for å si hei til meg. Var så dårlig at jeg ikke orket å gå ned trappa når vi fikk besøk, så da kom hun heller opp.Nå skal jeg straks legge meg tror jeg, blir garantert ikke skole på meg imorge, med mindre et mirakel skjer i natt! Og det er vell heller tvilsomt.. 

Skal love dere å finne noe bedre å skrive om så snart jeg blir frisk igjen! Livet er desverre ikke så spennende under tidenes feber angrep..

<3Nathalie Madelen

Nytt iphonedeksel!

hei

I går fikk jeg pakke i posten, og den inneholdt mitt nye deksel! Har gledd meg så sykt til å få det. Bestilte det fra Handelsportalen på søndag, betalte 99 kroner for det, og i går lå det i postkassa mi!!
loveit ♥

<3Nathalie Madelen

helg!

Hei

Det at det er helg, hadde vært en fantastisk hærlig følelse, med mindre det hadde vært for at jeg sitter i senga, og er nesten enda dårligere enn jeg var igår. Halsen er helt ferdig, svir som bare søren og puste, snakke og spise.. eneste tiden jeg ikke kjenner det er når jeg drikker. Så nå har jeg funnet frem et stort brus glass jeg skal kose meg med i kveld. resten av kroppen er bare ødlagt.. verker og er vondt over alt, kvalm har jeg vært siden hurtigbåten i sted, hode har for såvidt vært vondt siden i går. Prøvde meg på skolen i dag, men angrer litt på det, siden jeg bare ble dårligere..


stakkars meg..

Nei, nå skal dere slippe mer syting fra min side. Skal se om jeg finner en film jeg kan se, og kanksje jeg skal prøve å få gjort ferdig alle de 2011 tilbakeblikk innleggene? har jo faktisk bare gjort januar og februar da, shame on me..

<3Nathalie Madelen

Den siste tiden

Hei!

Siden dette er første dagen jeg har blogget på, ca en evighet, så kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort på siste tiden da. 

Amanda har blandt annet flyttet tilbake til bygda. Hun bodde her før, men så flyttet hun et kvarter unna, men i vinterferien kom hun tilbake til meg, jippii <3

Så har jeg vært på skolen, sovet, vært syk, spist osv.

Igår klarte jeg faktisk å slå tidenes rekord i å forsove seg.. Hadde glemt å sette på alarmen, så 10 over 6 ringte Amanda å sa at jeg måtte komme opp til veien, fordi taxien ventet.. den måtte kjøre om 5 mine, det vil si jeg hadde fem minutter på meg fra jeg tok telefonen til jeg skulle sitte i taxien.. Rakk ikke tenke meg om, så jeg bare så "ej kjem opp no!" før jeg la på og spratt ut av senga. Tok det første jeg fant av klær, og et hårstrikk som lå på nattbordet, linsene i handa og trakka i et par sko før jeg løp ut døra. Stressa much! Lenge siden sist jeg følte meg så stygg som jeg gjorde den dagen.. ubørstet hår, stor tut midt oppå hodet og ingen sminke.. + såklart joggedress.. babe!


Ja, så har jeg og Amanda kortsluttet en hel kjeller. Kvelden etter at Amanda flyttet hitt, skulle jeg overnatte da. Hefti skummel kjellerleilighet! Da fant Amanda ut at hun skulle flytte hundeburene, og klarte å sku borti varmeovnen, som var helt kaputt fra før. Da løsna det brettet med av/på knapp, og sann gradehjul på, og når hun skulle sette det på plass, kortslutta all strømmen, i heele kjelleren.. nice work! Hun har fortsatt ikke strøm, dette var søndagen i vinterferien.

<3Nathalie Madelen

Kony 2012

Jeg vil anbefale alle som ikke allerede har sett denne filmen, å ta seg tid til å se den. Jeg vet at den er lang, men det er verdt det. Jeg hørte først om dette i går på skolen. Helt grusomt hva et menneske kan finne på! Håper virkelig han blir stoppet snart, så barna får frihet og slipper å legge seg hver kveld i frykt for å bli kidnappet.

Jeg er med i flere grupper på facebook, og har planer om å bestille Action kit pakken. Og jeg skal så klart stille opp 20.April, håper flere av dere kjære lesere er med meg, og mange, mange andre! 

WE'VE SEEN THESE KIDS
WE'VE HEARD THEIR CRIES
THIS WAR MUST END
WE WILL NOT STOP
WE WILL NOT FEAR
WE FILL FIGHT WAR
- KONY 2012 -

<3Nathalie Madelen

sjuka

hei

ligger rett ut idag.. våknet av alarmen 10 på 5 i dag som vanlig, men dette var en av de dagene der alt er mer fristende enn å stå opp og sitte en time på bussen, deretter en halvtime på hurtibåten, også bruke 10-15 minutter på å gå fra båtkaia til skolen. Det kjentes ut som hodet mitt skulle sprenge, så jeg slo av alarmen å la meg til igjen. en halvtime senere våknet jeg av melding fra amanda som tydeligvis heller ikke skulle på skolen, men sovnet like fort.

Resten av dagen har jeg sett på tv, spist eller sovet. Har prøvd meg på å gjøre litt lekser, men det viste seg at det var ganske lite vits i. 


å hallo.. fin idag?

blir nok ikkje gjort noe fornuftig her idag nei. Hadde planer om å dra på zumba i kveld, og kanskje rydde rommet også, men det tror jeg bare er å droppe med en gang.

<3Nathalie Madelen

hits