mars 2011

Need some help

Hei!

Da var jeg tilbake fra dans, og nå lurer jeg på om noen av dere vet om en fint brukt scooter i møre&romsdal eller sogn&fjordane, som jeg kan kjøpe. Helst ikke gamlere enn 2005.

takk på forhand!

<3Nathalie Madelèn

pakke i posten !

Hei!

Idag fikk jeg endelig pakken min fra Superkul.no med piercing !
Hadde egentlig bestilt to stk, men den andre var desverre ikke på lager, Så den fikk jeg tilbake pengene for. 


:( får bestille nye om ikke så lenge !

Nå stikker jeg for å spise, så er det rett på dans igjen ! loveit ♥

<3Nathalie MadelènBeauty !

Hey!

Nå har jeg og Amanda vert på sann fotoklubb møte ting, kom egentlig hjem for en evighet siden, men vi har spist, så har jeg fiksa ferdig Gratis designet som dere finner >HER<.

Tidligere idag var jeg ute med kameraet og tok noen bilder av Hanne, og litt andre ting. orker ikke redigere noen av bildene no særlig ennå, så dere får se dem i morgen. kan vise dere et da, 


nydelig! bildet er ikke redigert ennå. Siden planene var å legge seg akkurat nå, ikke sitte på data'n å redigere bilder resten av natta. 

<3Nathalie Madelèn


6 uker !

Hei!

igår var det akkurat 6 uker siden jeg tok piercing i navlen! litt sykt hvor for tiden går.. Men det gjør ikke meg noe, jo fortere jeg får slutte å rense tre ganger daglig jo bedre er det. igrunnen drittlei av å rense 24/7..


bildet ble tatt igår. redigerte litt siden jeg er så forbanna bleik på magen.. trenger solarium FORT blir nok første prioritet når lønna kommer ja.. piercingen ser egentlig ut som et øye.. litt creepy, men men, blitzen sin feil!

<3Nathalie Madelèn


Done!

Hei!

What a feeling! Endelig ferdig med alle fire tentamen'ene! Og det gikk til og med bra! jeg er i lykkerus at the moment!

Nå tenkte jeg at jeg skulle sprenge alle mine grenser og lufte ut fra rommet å støvesuge, kan ikke huske sist det ble gjort.. kanskje jeg til og med finner på å sortere på skrivebordet og skifte på senga? får se.

til og med solskinn ute, hærli er det ! det er snø da, men det er jo igrunnen bare fint så lenge det ikke er slaps eller snøstorm.
Etter jeg er ferdig å fikse litt på rommet drar jeg sikkert med meg kameraet ut og ser om jeg treffer noen blinkskudd. Har vert så opptatt siste dagene, ellr uka at jeg har lagt kameraet på hylla.. Kjenner jeg verker etter å ta bilder nå! 

haha, kom på skolen idag å fant ut at jeg hadde glemt å ta på meg hårklemmer.. endte med å gå rundt med en binders i håret resten av dagen, ler litt når jeg tenker over det. Så glemte jeg såklart å trykke på stoppknappen da jeg satt på bussen hjem. how great isn't that ?


er så fornøyd med dette bildet !

<3Nathalie Madelèn


Teknisk feil?

Hei!

Da har jeg endelig innsett at jeg bare kan gi opp øvinga til engelsk, etter ganske mange timer forann skjermen.
Så streifet det plutslig hodet mitt å sjekke om det var noe liv inne på bloggen da, men der var igrunnen ganske dødt. Og det eneste som skjer når jeg trykker på "nytt innlegg"knappen, er at skjermen ser slik ut

og siden dette er en slik dag da jeg heller burde dratt dyna lagt over hodet enn å stå opp, ble det så klart toppen på kransekaka. 

Jeg husker egentlig ikke helt hva jeg skulle skrive i det innlegget ista da jeg bare fikk feilmelding, så dette innlegget ble ganske meningsløst! Nå tar jeg natt, og kanskje, viss jeg er heldig så kommer det på mirakuløst vis litt kunnskap inn i hodet mitt i løpet av natten.

wish me luck!

<3Nathalie Madelèn
 

"bloggfri" igår

Hei!

igår måtte jeg ta meg en liten "bloggfri" dag. Var veldig opptatt, så jeg rakk det ikke. etter tentamen var det hjem å få i seg noe lite med mat før jeg var i full fart på vei til jobb. Da jeg kom hjem i 10-halv 11 tida på kvelden orka jeg ikke tanken på min fantastisk bråkete data, og gikk derfor rett å la meg isteden for å slå på "fabrikken" høres helt seriøst ut som en fabrikk!

Forresten, har dere lagt merke til at jeg har fått en sånn "flik" oppi hjørnet på bloggen ? 

Når du trykker på den, kommer du rett innpå superkul.no sin side. 
Der bestilte jeg to piercinger for etpar dager siden. dem fikk jeg sann ordrebekreftelse på idag, så iløpet av etpar dager, ligger dem sikkert i postkassa mi!

 
denne finner du >HER<


Og denne finner du >HER<

Nå må jeg lese til engelsktentamen. Så vi blogges ! 

<3Nathalie Madelèn

hvil i fred minnepenn

Hei!

her kommer dagens syte innlegg. Jeg er ganske pissed off akkurat nå, fordi minnepennen min, er død.
innpå der lå en musikk oppgave på ca 10 sider som skal leveres inn snart, begynnelsen på en samfunnsfag presentasjon om Sudan, begynnelsen på en Rle presentasjon om frelsesarmeen.

Jeg har en annen minnepenn, det er liksom ikke noe problem akkurat det, men når ALT arbeidet mitt gjennom hele ungdomsskolen ligger innpå den, blir det fort ligg surt.

Men nå skal jeg bite i det sure eplet å begynne helt på nytt... ELSKA LIVE MITT.


jeg som trodde du skulle støtte meg gjennom hele ungdomsskolen.. tok vist feil der ja, lille sviker.

<3Nathalie Madelèn

pakke ut

Hei!

Nå er jeg hjemme hos mamma igjen etter å ha vert en uke hos pappa, og nå er det på tide å pakke ut litt.
Siden vi er mest hos mamma har jeg alle klærne mine her, men nå holder jeg på å sortere klær så jeg får fylt opp skapet der også ! Er så travelt og alltid måtte dra med seg en stor bag når jeg skal til mamma eller pappa.. Så her etter blir det bare data'n jeg må dra med meg mellom husene mine!

Har forresten fått taklampe igjen, etter et år uten! den ble ødlagt i fjor vår, vi forsto egentlig aldri hva som skjedde, men den slutta å fungere. Så jeg har i et års tid hatt tre små nattlamper stående rundt om kring på alle komodene og bordene jeg har her for å få lys. Helt til idag, ganske hærlig å få taklampe igjen da!


hahaahh, søtt kamra ?! fant det da jeg rydda kleskap hos pappa, kasta alt gammelt forlite som har ligget til pynt i etpar år, og fant dette nedgravd i øverste hylle. Husker jeg brukte det i 6.klasse en liten periode, tro det eller ei, det funker fortsatt! eneste som mangler er sann film inni. sist jeg brukte det var i Oldemor sin begravelse, husker det så altfor godt.

<3Nathalie Madelèn

Konkurranse

Hei!

Da fant jeg det for godt å melde meg på en konkurranse igjen.
Denne gangen er det på bloggen til >denne< jenta. Premien er Wayfarer Solbriller, øyeskygge og to piercinger. sponset av superkul.no

Jeg vil ha med disse bildene i konkurransen:


// Canon Eos 450D

Trykk >HER< for å komme til konkurransen.

<3Nathalie Madelèn

Emil i Lønneberget

Hei!

Nå sitter jeg og ser Emil i lønneberget, hei barndomsminner <3
I natt har to av søskenbarna mine overnattet, kjempe koslig, men det ble litt lite søvn med en forkjøla treåring på rommet da..


søta tegnet til meg! Frida <3

Tante og Onkel var her nettopp og hentet dem, og om etpar timer stikker jeg for å spille treningskamp!

<3Nathalie Madelèn

 

Outfits 2010

Hei!

tenkte jeg skulle lage et innlegg med alle outfit'ene fra 2010! Har bare fra August og utover da, siden jeg ikke begynte med outfit før det.

August


8 August ~ Les mer >HER<


bursdagsselskapet mitt 11.August ~ Dette finner du >HER<12.August ~ Se mer >HER<19.August ~ Se mer >HER<

 


21.August ~ Se mer >HER<

 


31.August ~ Se mer >HER<

 

September


24.September ~ Se mer >HER<

Oktober


2.Oktober ~ Se mer >HER<

 


9.Oktober ~ Se mer >HER<

 


22.Oktober ~ Se mer >HER<

 


29.Oktober ~ Se mer >HER<

 


30.Oktober(haloween) ~ Se mer >HER<

 


31.Oktober ~ Se mer >HER<

 

November


10.November ~ Se mer >HER<

 


12.November ~ se mer >HER<

 


19.November ~ se mer >HER<

 


27.November ~ Se mer >HER<

 

Desember

3.Desember ~ Se mer >HER<

 


20.Desember ~ se mer >HER<

 


21.Desember ~ se mer >HER<

 


Nyttårsaften ~ se mer >HER<

 

<3Nathalie Madelèn

Zebra

Hei!

Igårkveld var jeg på Zebra, var gøy det. Hadde med meg kamra, men tok bare bilder før vi dro ditt.


Go'jentene <3


<3


beauty <3

Nå skal jeg se om jeg finner noe å blogge om, er helt tom for ideer for tiden!

<3Nathalie Madelèn

25.mar.2011

Hei!

Senere ikveld stikker jeg på Zebra med go'jentene, gler meg! men først skal vi en tur til Karina & Renate for å fikse oss å spise sammen.

fikk forresten inni piercingen jeg lånte av Ninette ista, siden hevelsen har gått ned siden igår. men er fortsatt litt sårt da..

måtte nesten ta svart-hvitt på, er så sykt bleik på magen at det nesten er flaut, solarium, here i come <3
nok snakk om piercingen nå. eneste jeg har skrevet om siste to dagene..

Nå må jeg nesten pakke sminkaa og legge klar ting til ikveld før jeg spiser middag, drar å kjøper strømpebokse, så stikker jeg til jentene <3

<3Nathalie Madelèn

Nynorsk tentamen

Hei!

Da var jeg hjemme igjen, etter tentamen nummer to - just 2 to go! 
Idag var det nynorsk tentamen som sto på planen, helt ærlig så elsker jeg faktisk norsk tentamen! norsk er et av favorittfagene mine, har helt syk fantasi(skryyt, skryt), og får mye skryt for alle stilene jeg skriver.

Jeg har faktisk aldri sittet så lenge på en tentamen som jeg gjorde idag, bruker å gå klokka 12, men idag fikk jeg ikke før klokka var 5 over 1!
Skreiv 6 sider da.. bruker egentlig ikke skrive mer enn to. Så da jeg hadde 2-3 linjer igjen før jeg var ferdig, slo data'n seg av så de to sidene jeg ikke hadde lagra ble sletta FML! men viste jo hva som skulle stå der, så jeg skreiv det bare opp igjen. Da jeg endelig var klar for utskrift, fant lærern ut at han skulle være litt små kjip..  sikker på jeg skrev ut snart 10 ganger! fyrste 2-3 gangene var det feil versjon, den som ikke var retta (og/å feil ♥ ♥ ♥ ♥) så jeg måtte fikse det noen ganger til. Da jeg endelig var klar til å levere fant lærern ut at jeg måtte skrive kilder, så måtte jeg skrive dato på kildene, etter det, fikk jeg endelig levere! Men jeg tror det gikk ganske bra likevell da.
Kanskje jeg viser den til dere en dag, må tenke litt på det.

<3Nathalie Madelèn

Let it all begin..

Hei!

jah, idag hadde vi forbereding til Nynorsk tentamen som starter i morgen, og neste uke er det Bokmål/sidemål og Engelsk som står for tur! Blir nok ikke mye chill på meg i tida fremover, siden alle tentamen'ene og eksamen forberedelsen og slikt begynner nå. Er jo bare en måned ca til vi får vite hva vi kommer opp i til eksamen da. Tror jeg? Og før den tid skal tentamener i tusentall i tillegg til prøve eksamener og fremføring av prosjekt vi nettopp har begynt på fullføres. Skal prøve å ikke klage så altfor mye til dere.


hoho, uten sminke ågreier..

<3Nathalie Madelèn

piercing

Hei!

idag på skolen har jeg på en eller annen merkelig måte greide å mista kula som holder fast piercingen min..
Fant den ikke igjen heller. Heldigvis har Ninette mange, så jeg fikk låne en av henne! Da jeg skulle sette inn den, var hullet nesten grodd igjen, å det ble et voldsomt styr! Sto på badet på kulturhuset å pressa den inn for fullmakt med tårene rennende fra øynene nesten.. Etterhvert prøvde jeg igjen med min sine piercing og hennes kule, siden stanga på hennes var på kort.. Det gikk heldigvis bra. Nå har jeg nettopp dusja å rensa den veldig grundig.

Ninette må nesten få igjen sin snart da, så jeg bestilte meg to nye på Superkul.no.

Two Stone light blue ~ 69kr
Denne ligner veldig på den jeg har fra før, bare at den er rosa.


Pink letter N ~ 99kr
dette var den første piercingen jeg så på da jeg begynte og vurdere å ta hull, og var derfor den første som havna i handlekurven. Syns den er utrolig søt. gleder meg til å få den i posten så jeg kan begynne å bruke den!

I følge en venninne av meg som har bestilt piercing der før, så skal de komme iløpet av ca tre dager.
Gleder meg.

<3Nathalie Madelèn

jobb

Hei!

kom nettopp hjem fra jobb, og er helt ferdig.. Sykt sliten, og så kvalm at halvparten hadde holdt.
Nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal hapå meg på fredag. Skal på Zebra med bestejentene <3 gler meg!
Noe som har tips ? er igrunnen drittlei alle klærne mine, selvom jeg faktisk ikke har brukt alle engang !


vurder å ta dette skjørtet da, bare en anna topp.. eller kanskje dongrishortsen, viss jeg bare finner ut hvor jeg har lagt den. Fin kvalitet btw :)

Nå bør jeg kanksje finne senga snart, så jeg kommer meg opp imorgen!

<3Nathalie Madelèn

ny komode

Hei!

flink som jeg er, tok jeg frem kameraet litt i mellom all prøve lesingen, bare for at jeg savner å ta bilder, og fordi dere skulle få en aldri så liten oppdatering. Blogger jo nesten ikke fortida, å viss jeg blogger er det somregel skole arbeid jeg skriver om. bra liv ja.

Før jeg satt meg ned med nesa i boka idag, dro jeg og pappa til cash&carry(pekas) for å kjøpe en komode, eller et bord eller noe lignende til å sette på badet mitt. Det har han lovet meg i to år nå, fordi der alltid blir rotete når jeg kun har kantene på vasken til å legge all sminken min, piercing rensetingene, alle hårsprayene mine og div. annet. Da sier det seg nesten litt selv at det renner over!


det ble denne søte komoden jeg tok med hjem til slutt! er kjempe førnøyd. Nå trenger jeg vertfall ikke klage over at jeg ikke har plass til sminken min og at badet ser ut som et bomba hell..


tenkte jeg kunne vise dere hele badet når jeg først er i gang. eller, egentlig er dette bare halve, dusjen, dassen og bossbøtta tviler jeg på dere har stor glede av å se. Bare så dere skulle få se hvor liten plass jeg hadde til sminka mi og div. før.  sakli, jada jeg har gjort Rle i hele dag, så du kan igrunnen ikke forvente annet av meg.
kan desverre ikke fortelle dere hva komoden kostet da. For det aner jeg ikke!

<3Nathalie Madelèn

Foto; drop it

Hei!<3Nathalie Madelèn

Rle prøve

Hei!

Idag hadde vi som sagt spansk prøve, gotta love it! Gruer meg maks til å få den tilbake.. gikk ræva dårlig !
Idag blir jeg også sittende med nesa i boka, vertfall til jeg drar på fotballtrening. Siden vi har Rle prøve imorgen.
Når skal lærerne lære seg å samkjøre? Vi kan gå to måneder uten å så mye som høre ordet prøve, helt til vi plutslig har 3-4 prøver i uka!


spansk øving for hundre år siden. egentlig bare et halvt da men.

<3Nathalie Madelèn

spansk prøve

Hei!

har egentlig ikke tid til å blogge, har en sann passe stor spansk gramatikk prøve i morgen som jeg virkelig på øve til. 
Kan ikke få dårlig karakter på den, har allerede dårlig nok karakter i spansk. Må redde snittet mitt menst jeg enda har kjangs !

Akkurat nå kommer jeg fra jobb, eller det er vell egentlig nesten en time siden da, men jeg har dusja og spist før jeg gadd å sette med ned her.


nå skal jeg stikke nesa i boka å se om jeg klarer å lære meg litt gramatikk til imorgen!

<3Nathalie Madelèn

Sunday is not funday

Hei!

hahah jeg kjeder meg. Liker ikke søndager. Eller, joda, jeg liker at jeg får dra på fotball trening, men resten av søndagen er vanligvis piss kjedlig.

Igår kveld fikk jeg besøk av en gjeng fantastiske jenter! Vi drakk Oreo-milkshake, så film, og snakket. Utrolig koslig kveld! Filmene vi så var "I dine sko" og "Just like heaven". De ble hentet da vi hadde kommet ca halveis i filmen, og fikk desverre ikke se slutten. Men jeg så den ferdig likevell da. Elsker den! Etter at dem dro satt jeg i ca en times tid å så ferdig filmen, hørte på musikk å ventet på at mamma skulle komme hjem så jeg fikk gå å legge meg. Hun dro uten nøkkel, å jeg turte ikke forlate stua så lenge døra ikke var låst.

Idag etter at vi hadde spist frokost å sett litt på Tv skulle mamma hente bilen, og jeg skulle til pappa. Så derfor fant vi ut at vi skulle gå. Det tror jeg værgudene(hahahahah) var veldig imot. For akkurat da vi gikk ut døra, begynte det å regne, og motvinden ble til storm. Jeg kødder ikke, jeg kunne legge meg på vinden uten å falle! det er sykt det.
Egentlig skulle vi gå en mil, men da vi var halveis ringte mamma og fikk mormor til å hente oss, så vi ikke skulle blåse bort.

Nå har jeg nettopp rydda og vaska bad, og er egentlig fint ferdig. Stikker på fotballtrening om litt under en time.


nam! love it!

have a nice day kjære lesere ! setter stoor pris på dere som gidder å klikke dere innpå bloggen min hverdag :) Selvom jeg glemmer å fortelle dere det. Til slutt lurte jeg på om dere kunne svare med på noen spørsmål? er litt små nyskjerrig på hvem som leser bloggen min skjønner dere.

Hva heter du?
Hvor gammel er du?
Leser du bloggen min fast, eller er du bare innom av og til, eller er dette første gangen ?
Hva liker du best ved bloggen min? noe jeg kunne gjor anerledes ?

<3Nathalie Madelèn

jentekveld

Hei!

Nå skal jeg bare spise litt mat, så kommer gojentene for å se film og slikt!
gleder meg!

er på mamma sin data, så jeg har bare kjempe gamle bilder ! min ligger hos pappa.

Polen <3 BESTE klassa !

<3Nathalie Madelen

Foto; I left a note

Hei!

hah, fant igjen litt kreativitet ista. Noe som endte med at jeg hengte masse papirlapper på klesnora å tok bilder av det!
haha, finskrift ! skeiveste bokstavene ever..

<3Nathalie Madelèn

Anbefaling; Mascara del 2

Hei!

her kommer endelig del 2 av mascara testingen min. 
Har ikke fått testa mer enn en til, og det er dem tre jeg har testa nå som jeg bruker, tror ikke jeg har noen andre.

Maybelline The colossal volum' express

+ Den har fin farge
+ den klumper ikke
+ drysser ikke

- Den er litt "tynn" syns jeg.. liker masse volum på vippene, men det holder ikke denne.
- veldig enkel å komme utfor med

har du prøvd denne ? hva syns du om den ?

<3Nathalie Madelèn

bra liv

 

Hei!

1. Siste du drakk - vann
2. Siste telefonsamtale - mamma
3. Siste mottatte sms - fra mamma: okey
4. Siste sangen du hørte på ? Vanessa Carlton - Who's to say ♥
5. Sist du gråt ? husker ikke helt, men er ikke så lenge siden.


DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år? Ja
16. Sluttet å være forelsket? komt over noen ja.
17. Ledd til du har begynt å gråte? Ja!
18. Møtt noen som har forandret deg? tjaa
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? ja
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg? ja
21. Kysset noen fra din top friends liste? Nei

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha?  2-3
24. Har du kjæledyr? - fisker
25. Vil du forandre navnet ditt?  already done
26. Hvordan feiret du din siste bursdag? Jeg og Amanda leigde gamle skolen og feira der.
27. Når våknet du i dag? 06:35
28. Hva gjorde du midnatt i går? sov
29. Nevn noe du IKKE kan vente på? Sommer!
30. Sist gang du så pappan din? forrige uke engang.
31. Hva ville du forandra i livet ditt? nei, tror ikke det.
32. Hva hører du på akkurat nå? vaskemaskina og musikken og susinga på dataen.
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Lise ? ja
34. Hva går deg på nervene akkurat nå? ingenting tror jeg
36. Hva er ditt virkelige navn? Nathalie Madelèn L......
37. Sivilstatus? - singel
38. Stjernetegn? løve
39. Gutt eller jente? Jente
40. Barneskole? Bø og Frøystad

41. Ungdomskole? Stokksund
42. Videregående? Vet ikke ennå
43. Hår farge? - Brunt
44. Langt eller kort? midt i mellom
45. Høyde ? 163
46. Er du betatt av noen? tjaa
48. Piercinger? navlen og ørene
49. Tattovering? noope
50. Høyre eller venstre hendt?  venstre

AKKURAT NÅ:
61. Spiser ? ingenting
62. Drikker - ingenting
63. Nå skal jeg ? sikkert ta bilder ellerno
64. Hører på ? vaskemaskina, tv'en i det fjerne, musikk, dataen.
65. Venter på ? at noe skal skje

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn? - Ja.
67. Lyst til å gifte deg? - Ja

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne - Øynene
70. Kyss eller klem ? - Begge deler
71. Høyere eller lavere ? - Høyere
72. Eldre eller yngre ? - Helst eldre
73. Romantisk eller spontan - Ja takk, begge deler.
74. Fin mage eller fine armer ? - Mage
75. Tattovering eller piercing - kommer annpå
76. Voldsom eller forsiktig ? - en mellomting ?
77. Forhold eller bare lek ? - Forhold
78. Bråkmaker eller tilbakeholden ? - Bråkmaker

<3Nathalie Madelèn

 

chillings på verandaen

Hei!

Ble så fint vær plutslig, at jeg tok meg med dataen utpå verandaen, bare for å være ute liksom.
Hærlig, endelig begynner de faktisk å virke som det er vår. Har blitt vekket av fugler som synger tre morninger på rad nå! love it !


hahahahah, tror jeg ler meg ihel ! Ett år siden da jeg satt her. Forandring fryder ja.

<3Nathalie Madelèn

Endelig ferdig

Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med mattetentamen'en, og sitter planta forann dataen. Neste uke er det norsk tentamen som står på planen. Gleder meg nesten litt. Liker å skrive stiler så lenge jeg får brae oppgaver.

Siden jeg ikke har noe å finne på nå, så skal jeg rydde kleskap. Eller det er igrunnen ganske ryddig, til en forandring, Så jeg kan vell heller kalle det å rydde døra.. henger sinnsykt mye klær på den ! Som skal inn i skapet da.


var mye værre ista, har tatt ned endel allerede.

<3Nathalie Madelèn

drittlei

Hei!

Her kommer dagens eller ukens klage innlegg.
Akkurat nå kunne jeg glatt kasta matteboka i peisen ! Blir så irritert når jeg ikke forstår en dritt.
Og i tillegg, har vi altfor mye som skal repiteres på engang. Utrolig tungt og vaskelig stoff, som min hjerne har altfor lav IQ til å kunne klare å plukke opp.

har skrevet nesten 3 sider med regler jeg må huske på tentamen i morgen, men fårstår ikke en dritt av hva jeg har skrevet! Det finst ikke en ting i hele verden som gjør meg så forbanna som matte, burde ikke vert mulig!
har knekt blyanten med vilje 3-4 ganger bare siste halvtimen i ren frustrasjon.


bildet er egentlig fra sist jeg øvde til tentamen..

Nå må jeg nesten prøve litt til, før jeg gir opp. Tar forhåpentligvis til fornuft å gir opp før jeg brenner matte boka.

<3Nathalie Madelèn

 

matte, matte, matte, matte, matte

Hei!

skulle egentlig vert på fotballtrening nå, men siden nesten ingen kunne, ble det ikke noe av så vidt jeg forsto.
Nå stikker jeg straks på dans, så når jeg kommer hjem skal jeg sette meg ned med ti tonn mattelekser..
Har hatt mattedag idag, altså seks timer matte på skolen. Så er det mattetentamen i morgen.
Ja, jeg kan helt ærlig si jeg begynner å bli litt lei av tall å greier!


gotta love it!

jada, jeg vet det har blitt lite interessant blogging siste dagene, og at de fleste innleggene har handlet om at jeg sitter med mattelekser eller spansklekser, men jeg har stortsett ikke noe annet å blogge om akkurat nå siden det er de dagene mine går med til. Har plutslig sykt mye prøver og tentamener..

<3Nathalie Madelèn

matte

Hei!

Da har jeg nettopp sett en episode av One Tree hill, love it!
Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet å ser livet passere forbi, å vurderer å hente matteboka å starte på øvingen.
Har tentamen på fredag, å jeg har omtrent glemt alt annet enn det vi holder på med akkurat nå, selv om jeg egentlig aldri forsto helt hva vi holder på med nå da.


oij.. halvt år siden..

<3Nathalie Madelèn

Anbefaling; Mascara del 1

Hei!

tenkte jeg skulle "teste" alle tusen mascaraene jeg har i toalett veska å fortelle dere hva jeg syns, og hvilken jeg liker best. Går med hver av dem en hel dag før jeg skriver hva jeg syns om de da såklart.

1. Artdeco Deep black mascara


bildet er tatt rett etter jeg tok den på, og jeg har på meg eyeliner fra Artdeco også, i akkurat samme sorten.

Jeg syns denne mascaraen ligger sann ca midt på treet egentlig. Det er vell kanskje den dyreste jeg har, men det er ikke favoritten.
+ Du får veldig "synlige" vipper av den. (som på bildet, bare to-tre ganger med børsten)
+ Den er enkel å ta på, ikke sann som du får uttafor hele tiden.
+ Den holder godt, for det meste. (ikke i kontakt med vann som du ser lenger nede)

- vippene blir litt stive og ekle
-  Den begynner veldig fort å renne av regn eller vann.

2. L'oreal Volumnious x5


helt klart min favoritt ! er tredje gang jeg har kjøpt den, og kan ikke si noe annet enn jeg elsker den.

+ Den sitter utrolig godt ! er ikke vannfast, men kan av og til virke sånn.
+ Den er veldig enkelt å få fine vipper med.
+ trenger veldig lite for å få fyldige vipper med mye volum
+ Den drysser ikke.
+ den klumper seg ikke med mindre du tar på kjempe mye.
+ god konsistens på den

- finner ikke noe negativt.

 

Del 2 kommer sikkert om 2-3 dager. Må bare få testet ut resten av mascaraene mine først.

<3Nathalie Madelèn

Sponset blogg

Hei !

Nå har jeg nettopp registrert meg hos Sponsetblogg.no, og sitter å venter i spenning på svar fra sponsorer.

Mer info finner du viss du trykker på bildet.

Skal du registrere bloggen din?

skidag

Hei!

Igår var jeg på jobb, idag har jeg vert på skidag med skolen. Var hjemme rundt om i fire tida ca, og er så sykt trøtt at jeg kunne lagt meg nå og likevell forsovet meg i morgen tidlig !
Tok desverre ingen bilder idag, eller, desverre? hadde jeg tatt med kameraet hadde jeg helt sikkert greid å tryna å knust det. Camilla tok litt bilder tror jeg, kan spørre henne om å få noen senere.


bare fordi det er snø på bildet. haha, random. mini-nathalie. 1996 :)

<3Nathalie Madelèn

Oreo Dream

Hei!

oreo milkshaken igår var helt ektremt god! Fant oppskriften i topp, men jeg endret litt på den da.
siden den ble så tynn.

Oreo Dream

1 halv pakke oreokjeks
4 kuler vaniljeis
2 dl lettmelk
2 dl sjokolade melk
kremtopp

Vi brukte 4 kuler vaniljeis og 3 sjokolade og hele pakken med kjeks da.
Det holdt til tre store glass, etter at vi hadde mer is oppi, men viss du følge oppskrifta (slik vi ikke gjorde) så blir det nok til 2 store glass.


nam ! se vekk ifra den tilgrisa kjøkkenbenken vår. jeg klarer ikke lage noe uten å søle.

<3Nathalie Madelèn

a little help ?

Hei!

så dere denne svarte greia her i forrige innlegg? 


jeg lurte på en ting, burde jeg la den henge der, eller skal jeg ta den ned ?

den falt nesten ned da jeg rydda ista, men jeg greide å ta den imot, men jeg ble litt usikker på om jeg skulle la den henge, så jeg tok den ned til så lenge. 
Ligger jo mange parfymer å knusende kremmer inni den da.
hva syns dere ?

<3Nathalie Madelèn

dagen min

Hei!

dagen min har gått med til å rydde rom (i ca 8 timer!!) og rydde stua.
Tror aldri rommet mitt har vært så ryddig før, eller kanskje engang men det er vertfall forferdelig lenge siden!
I skrivende øyeblikk sitter jeg å trykker i meg en nutrilett bar, sjokk! og redigerer sammen bildene dere skal få av rommet mitt etter den syke ryddinga mi

skrivebord - nattbord (før)

mellom seng og tv - seng og nattbord (etter)

uff, er jo nesten flaut at rommet var så rotete.. Vertfall me tanke på at jeg har sluppet folk inni den grisebingen!

Skulle egentlig entur til Vilde nå i kveld, men det ble ikke noe av desverre, siden jeg ikke kommer meg verken ditt eller hjem for mamma orker ikke å kjøre meg.. Så da blir jeg sittende hjemme å se film sammen med mamma å drikke oreo-milkshake! deler sikkert oppskriften med dere viss den er god.

<3Nathalie Madelèn

Outfit 110311

Hei!


Bukse - Only  
Topp - Bik bok  
skjerf - Cubus  
genser/jakke - cubus

<3Nathalie Madelèn

et lite livstegn

Hei!

her kommer da et aldri så lite livstegn på meg. Har ikke blitt noe blogging idag som dere sikkert har lagt merke til.
Var ikke hjemme før klokka var nesten 6, fordi jeg var på fotball og dans.

Da jeg kom hjem begynte jeg å rydde rom, og tro meg, det er virkelig ikke bare bare!
Ser ut som et bombenedslag her.. klær, sko, poser, bagger, ledninger, ++++ ligger strødd utover hele gulvet.
fikk heldigvis mesteparten av klærne mine inn i skapet før farmen begynte, men her er fortsatt lagt i fra ryddig.
Da jeg skulle lukke igjen kjole-skapet innså jeg plutselig at jeg har way for mange kjoler.. Døra gikk plutselig ikke igjen.. heh, uups.


egentlig ganske random..

<3Nathalie Madelèn

Innkjøp; 090311 Shopaholic

Hei!


Bukse - Only - 300kr


Tunika/genser - Cubus - 199kr


Stripe topp - Cubus - 19kr (salg)


Strikkegenser - H&M - 99kr


skjerf - Cubus - 19kr (salg)


skjerf - Cubus - 19kr (salg)


kjole - H&M - 199kr


Skjerf - Cubus - 19kr (salg)


Genser - Cubus -  199kr


Høytlivsskjørt - H&M - 199kr


topp - Bik bok - 149 kr


genser - Only - 160kr


genser - only - 160kr


tshorte - H&M - 79.50


øredobber - Vero Moda - 60kr


gave til småsøsknene


sko - merke: VOX - 100kr (salg)

har brukt tilsammen 2503.50 kr på klær og sko idag.. vet at jeg ikke har vist dere alt her, men resten er undertøy som jeg ikke kommer til å legge bilde av her..

<3Nathalie Madelèn

 

By tur

Hei!

Nå kom jeg akkurat hjem fra en tur til Ålesund sammen med Mormor. Kjempe koselig dag!
Du kan vell trygt si at jeg har svidd kortet litt da.. heh..
kommer et innlegg med innkjøp straks.

<3Nathalie Madelèn

I don't want an ending

I don't wanna fall out
But we're all out of time
(Is this over?)
(Don't want an ending)
In one day
No way you'll be mine
(Is this over?)
(Don't want an ending)

Ooohhh...

My heart is running on empty
One more day and then we go
Yeah, the time goes on now
Don't ask me how
I don't know
We'll be home tomorrow
'Bout a thousand miles too far away
Say you won't forget and I'll be okay

At least tonight
It's just you and me and honestly
That's everything I need

I don't wanna fall out
But we're all out of time
(Is this over?)
(Don't want an ending)
In one day
No way you'll be mine
(Is this over?)
(Don't want an ending)

Tonight's the countdown
'Til the day we're not around
(Is this over?)
(Don't want an ending)
And you're gone
And we're on with our lives
(Is this over?)
(Don't want an ending)
I don't want an ending

Don't want an ending...

The days turn to hours
And it's just a movement before they go
I'm scared to say goodbye,
'cause what's after that?
I don't know.

As the years look past us
If we lose track,
Or lose the fight,
I will search forever
To find a way back..

To tonight
Where it's just you and me and honestly
That's everything I need

I don't wanna fall out
But we're all out of time
(Is this over?)
(Don't want an ending)
In one day
No way you'll be mine
(Is this over?)
(Don't want an ending)

Tonight's the countdown
'Til the day we're not around
(Is this over?)
(Don't want an ending)
And you're gone
And we're on with our lives
(Is this over?)
(Don't want an ending)
I don't want an ending 

We say "see ya later"
But I know there's no where we're
Around here again (yeah)
And every until next
Feels like one back punch line
And I don't want that again

I don't wanna fall out
But we're all out of time
(Is this over?)
(Don't want an ending)
In one day
No way you'll be mine
(Is this over?)
(Don't want an ending)

I don't wanna fall out
But we're all out of time
(Is this over?)
(Don't want an ending)
In one day
No way you'll be mine
(Is this over?)
(Don't want an ending)

Tonight's the countdown
'Til the day we're not around
(Is this over?)
(Don't want an ending)
And you're gone
And we're on with our lives
(Is this over?)
(Don't want an ending)
(Noo) I
(All out of time)
Don't want an ending

du finner sangen HER. greide ikke legge inn youtube ting i innlegget..

<3Nathalie Madelèn

fotballtrening

Hei !

Nå har jeg akkurat rukket å komme hjem fra fotballtrening, få i meg en nutrilett bar å dusje.
Ble helt plutselig i sinnsykt godt humør !


tar meg ikke godt ut i hestehale.. spesielt ikke med tannkrem på tshorta ! haha dør.

<3Nathalie Madelèn

nye hårprodukter

Hei!

Kommer nettopp hjem fra frisørsalongen, har ikke klipt meg eller noe da.
Det var ikke planen heller, skulle bare kjøpe meg en varmebeskyttende spray egentlig, men kom hjem med litt mer..Redken Iron silk 07 - 290kr fra Cameloon (fosnavåg) 
har prøvd denne før da, og jeg liker den kjempe godt ! Håret blir silkemykt og glatt, trenger såklart rettetang også da. men jeg anbefaler dere å prøve denne. Jeg ble vertfall veldig fornøyd med den forrige som er tom..Moroccanoil - 299 kr fra Cameloon
denne har jeg aldri prøvd før. Men skal love dere å gi dere en vurdering etter å ha brukt den en stund.

har dere prøvd noen av disse før ? Viss ja, va syns du ?
<3Nathalie Madelèn

Ustabilt internett

Hei !

vet jeg ikke har blogget på, ehm, flere dager. Men internettet er så ustabilt å dårlig, at jeg ikke orker.. 
Så derfor, har jeg enten vert på jobb, eller så har jeg spilt sims.
Så vet dere det.

Kom hjem fra jobb for ca en time siden nå. Så skulle jeg egentlig til Ålesund til tannlegen imorgen, så gå i butikker etterpå, men pågrunn av orkan så kommer jeg meg ingen vei.. great! Så da må jeg nesten ta det igjen, siden strengen har løsnet helt bakerst åsliikt.
fikk forresten nye gensre på jobb idag. Vandrende reklame ja. hehe..

Nå gir jeg opp internettet etter å ha sittet i over en halvtime med dette ene lille innlegget her, Så stikker jeg helder å gjenforener meg med min gode venn senga, å leser litt i boka mi før jeg går i drømmeland :)

<3Nathalie Madelèn

Freedagskveeld

Hei !

Igår var vi i skitrekket. På kvelden da jeg kom hjem, var jeg så trøtt at jeg kunne dødd ! Så derfor, satte jeg meg til med dataen på fanget å sims3 på skjerm, og ble sittende slik i x-antall timer. 
Skal heller ikke legge skjul på at det er det denne dagen også har gått med til. Du kan vell si det sånn at jeg har blitt ganske avhengig.


fin utsikt fra sims huset mitt. SAKLI jaa..

Nå skal jeg prøve å skaffe meg et liv, så skal jeg legge meg så jeg klarer å stå opp til jeg skal på jobb kl.12 i morgen. Godnatt kjære lesere :)

<3Nathalie Madelèn

Chill

Hei!

Nå stikker jeg straks ned å spiser middag. 
Greide faktisk å dra ræva mi ned på trimrommet ista *stolt*.  
Så stakk vi entur ned i sentrum å gikk i butikker da jeg og bror kom opp igjen der i fra.

Nei, nå må jeg dra med meg ræva mi ned å spise !

<3Nathalie Madelèn

outfit 020311

Hei!

Ble somsagt ikke trekket idag, men det ble jo heller ikke like stygt vêr som de skulle, strålende sol og helt syk vind, holdt på å blåse bort da vi skulle ned i sentrum i sta.. Var en tur på cubus og kjøpte et nytt antrekk til i kveld. 
Orket ikke lage et eget innlegg tidligere idag siden jeg skulle lage outfit innlegg anyway.


Bukse - Cubus ~ Skjorte - Cubus ~ Basic topp(under) - Cubus ~ Støvletter - New Yorker (samme som igår)

<3Nathalie Madelèn

Kate på tur

Hei !

" Å være reiseskribent for en New York avis er den beste jobben Kate Bogart kan tenke seg. Da kan man farte kloden rundt, treffe spennende typer og maile venninner, nye og gamle flammer... og sjefen... i blant.
Men det er klart at reiselivet også har sine ulemper. Når time planen krever at du er i lisboa ene dagen og roma den neste, er det hardt å rive seg løs fra sensuelle tyrefektere og andre eksotiske forlystelser. Fra sin bærbare pc sender Kate daglige rapporter til avisen, bestevenninnen, kattevakten og sin spillegale mor. Men det er når hun støter borti "krigsveteranen" Miles Maxwell at forviklingene starter for alvor.. "

Har allerede lest nesten to kapittel. Skal prøve å bli fortest mulig ferdig med den, så skal jeg fortelle dere hva jeg syns om boka, og kanskje anbefale den. Hittil liker jeg den vertfall !

<3Nathalie Madelèn

dritt vêr !

Hei !

Jeg kan vell trygt si at vi var uheldige med dagene vi dro hitt ja. Får ikke dra i trekket idag siden vêret er helt ræva..

noen som syns det ser veldig fristende ut å dra i trekket der eller ? regn, masse vind og alt crap..

Hvis noen vet om det er en kino eller noe her i nordfjordeid, tell me !

Nå stikker jeg straks ned på trimrommet med lillebror å svir av meg noen kilo. 
må bare drikke opp kakao'en min først, hehe..


"kan du værsåsnill å ta kamrae til mej bror ?(a)" plutslig var det nesten 20 nye bilder på kameraet.

<3Nathalie Madelèn

Outfit; 010311

Hei !

kan vell legge ut en outfit også når jeg for engangsskyld ikke har på meg joggedress.


Genser - H&M ~ Tights - Cubus ~ Sokker - Kiwi minipris ~ Støvletter - New Yorker

<3Nathalie Madelèn

hotellrom koos

Hei !

Jeg sier det bare, fy så god mat ! Sikkert lagt på meg nermere 5 kilo! Tror kanskje jeg skal ta meg en runde ned til treningsrommet imorgen ja.
Nå sitter jeg på hotellrommet å koser meg med en kopp latte, og skal sikkert straks en tur ned sammen med Mamma og gjengen.
nam <3

<3Nathalie Madelèn

Skitrekk

Hei !

Nå står jeg på hotellrommet å klæsjer trynet fullt i sminke, etter to timer i trekket, og en times tid i bassenget.
om ikke lenge stikker jeg ned for å spise meg stor å tjokk på middag :)))))))))

føret var helt elendig idag. på toppen var snøen våt, og dess lenger ned jeg kom, ble snøen hard og isette.
Satser på det er bedre i morgen da !

nå må jeg nesten løpe. mamma og gjengen maser noe fælt om at jeg må få ræva i gir, så jeg får vell heller høre på dem !

<3 Nathalie Madelèn

hits