februar 2012

corebare og zumbaa

hei

For vell en time siden kom jeg hjem fra en hærlig treningsøkt med mamma. Vi var på corebare i en time først, så rett på zumba i en time etter på. DIGG!

Nå har jeg fått dusja, lagt nytt på sengen og for øyeblikket ligger jeg her å synger så høyt at jeg sikkert kan høres helt til Afrika. Ikke spesielt pent, men bry. Resten av kvelden går nok med til en film eller noe slikt.


sminkefri og fin. eehnei

<3Nathalie Madelen

rommet, før og etter

Hei!

har endelig fått tatt og satt sammen bildene. Jada, vet jeg er treig.

fornøyd!

<3Nathalie Madelen

fin morgen

hei!

vokna i 10-11 tida idag og følte meg helt jævlig.. Var dødskvalm, hodepine, i tillegg til at det kjentes ut som jeg hadde feber.. orket ikke engang gå ned å finne meg frokost. Så jeg ble liggende å se en episode av oth, også enda en, og enda en til.

Fant en smertestillende i nattbordsskuffen, gikk ned og fant noe frokost og siden har jeg ikke sittet i ro et minutt. Ble plutselig mye mye bedre, og fikk til og med nok energi til å gjøre ferdig rommet! har fått hengt opp oppslagstavla, bilder satt på plass ca halvparten av pynte tingene mine og stappa resten i en skuffe fordi her ble rett og slett for fult. Herregud, jeg har alt for mye pynte ting.. Skal straks få tatt etter bilder til dere, mangler bare å få lagt på senga.


fin uten sminke.. grøss

<3Nathalie Madelen

white walls

hei!

så utrolig hærlig å endelig få ferie igjen! har vært totalt utslitt siste tiden! reiser ca 4 timer daglig til og fra skolen, i tillegg har vi hatt avis prosjekt og prøver og litt andre teite ting som tapper all energien ut av meg. hele denne helgen har jeg brukt på oppussing av rommet mitt, endelig hvite vegger! var så sinnsykt lei av beige.. Men minn meg på at neste gang noe skal pusses opp, så skal jeg leie noen som kan gjøre alt arbeidet. Har pusset, lakket og malet nesten to døgn i strekk, eneste pausene mine var litt mat inn i mellom.. Det begynner å se bra ut her nå, mangler bare å flytte ut gamle tven og henge opp noen bilder på veggene, når det er gjort lover jeg at dere skal få se før og etter bilder! rommet virker så mye større når alt er hvitt!

inntil vidre får dere nøye dere med noen fantastisk fine male bilder av meg!


gorgeous

og bare tilfelle noen skulle lure, så ja, jeg hadde mer maling på meg enn rommet igår.. Flink som jeg er, klarte jeg selvfølgelig å tryne på den nymalt døra.. FLINK

beklager alle skrivefeilene, har ikke på meg linser atm, så jeg ser egentlig ikke hva jeg skriver.. heh..

<3Nathalie Madelen

design fiksing på g

Hei!

ok, designet er et eneste rot akkurat nå.. sliter og strever, hater html koder, fatter ingenting! Gleder meg til vi skal starte med det på skolen, kanskje jeg faktisk forstår litt mer.

Nå gir jeg opp for idag! dødstrøtt, trenger søvn.. Skal stå opp klokken 5 imorgen, slik som alle andre skoledager. digger å ha en buss som går kvart over 6 ja! Ikke nok med at jeg er trøtt, så klikke internetten hele tiden.

takk for meg. gonatt.

<3Nathalie Madelen

skolestress

Hei!

beklager dårlig oppdatering siste dagene.. Har to store prøver neste uke i tillegg til etpar innlevering å greier, prøvene er i matte på onsdag å naturfag på torsdag, to av mine svakeste fag, derfor krever det litt øving. Såå, beklager. Nå har jeg gitt meg for kvelden, ble ganske drittlei av å lese å svare på oppgaver om kosthold og helse. Tenke jeg skulle fikse litt design resten av kvelden før jeg legger meg, dritt lei det jeg har nå.


lette gjennom bildene på dataen ista da jeg fant dette, tidligere i høst på en finværsdag, måtte selvfølgelig ta bilde av skolen. Akademiet Ålesund <3 iphonebilde

Stay tuned! kommer mest sannsynlig nytt design i løpet av kvelden!

<3Nathalie Madelen

klikker

Hei

til dere som har sett forrige innlegg, det var egentlig mye mer spennende enn sånn de så ut. Der va et bilde, + masse tekst også, men av en eller annen grunn kom det ikke med. TRAVELT

skal fikse det nå, før jeg legger meg, bare for dere <3

<3Nathalie Madelen

Whats left of me

I've been dying inside,
Little by little,
No where to go,
But going out of my mind
In endless circles,
Running from my self until,
You gave me a reason for standing still


Nick Lachey - Whats left of me ♥ nydligste sangen!

denne sangen hørte jeg masse på for litt over et år siden, og syns det er en utrolig fin sang! I det siste har jeg vert litt nedfor pågrunn av gutter og diverse shitt, og har for det meste hørt på grinemusikk, som denne f.eks.

Sangen passer utrolig godt til humøret mitt nå fortiden. Det å føle at tiden og resten av verden går fra deg, du er gjemt bak en skygge av deg selv uten krefter til å skyve den bort. Det føles som uansett hva du gjør, blir du stående på akkurat samme sted, ingen forstår deg, alle kommer seg videre uten deg. Men likevell, er det en person, den ene personen som ser deg, og forstår deg. Den ene persone du kunne gitt alt som er igjen av deg.

<3Nathalie Madelen

hundre prosjekt

Hei!

Tror ukm gikk ganske bra. Fikk vertfall masse fine tilbake meldinger over bildene mine, stolt!! Nå gjenstår det bare å vente noen dager å se om de ringer å sender meg videre til fylkesmønstringen. Har egentlig mine tvil, siden det var mange som hadde mye bedre bilder og andre innslag enn meg..

Orket ikke blogge igår, humøret var hælt forferdelig, i tillegg hadde jeg besøk frem til halv fire, og fikk to timer på øyet natten før, så jeg var ganske ferdig. La meg kvart over 7 og tror jeg sov før klokka var halv 8.. trøtt? aldri.. I tillegg var det vanskelig å stå opp idag tidlig, og det gir jo egentlig ikke mening da.. herregud, nå babler jeg..

startet på enda et nytt prosjekt idag, som skal leveres på onsdag. Fikk velge mellom 6 oppgaver, jeg valgte 1 siden den virket lettest, og gøyest. Dere får såklart se bildene når jeg har levert.


nappet brynene til lillesøstra og sminket henne isted, herregud, hun ble jo nesten lik meg.. stakkars

kom nettopp på at jeg har et tonn lekser som skal være gjort til imorgen, så det er vell kanskje påtide å gjøre noe fornuftig.. blogges

<3Nathalie Madelen

outfit; ukm 2012!!!

Hei!

Nå er jeg straks klar til å dra til kulturhuset på ukm, skal bli såå bra!! men bloggeren i meg ville vise dere dagens outfit.
Så here you go!


herregud, alle bildene blir bare feil vei..

nå stikker jeg! blogges!!

<3Nathalie Madelen

Avis oppslag

Hei!

tusen takk til dere fanstastiske som stemte!! Og dere som fortsatt ikke har stemt, har fortsatt kjangsen :))
trykk >HER<

For en dag, har egentlig ikke gjort noe.. Starta dagen med å arbeide med avisoppslaget, men endte med å starte helt på nytt fordi jeg fikk en ny og bedre ide. ferdig på skolen om en time, og da er det helg!! gleder meg! i morgen er det tid for ukm, og resten av helga, skal gå med til å sove, sove og sove.


åhallooo! Ute og tok bilder til en oppgave forrige fredag, fine!

HUSK Å STEM!!! blogges ;*

<3Nathalie Madelen

Stem på klassen min!

Hei!

Jeg og min hærlige klasse har lagt oss inn på klassekassen.no og vi blir overlykkelige om dere kan bruke bare noen få sekunder til å stemme på oss, så vi vinner og får dra på klassetur!


trykk på bildet for å komme til siden der du kan stemme!

tuusen takk på forhand, det betyr massemasse!!

<3Nathalie Madelen og 1MKb

Travel dag!

Hei!
Var sykt travel dag igår, så det ble dessverre ingen blogging. Denne dagen blir ikke akkurat mindre travel, så derfor må dere være fornøyde med mobil innlegg.

Har forresten vært våken i en og en halv time nå, og allerede rukket å brenne halsen min på krølltanga og fått hårspray i øyet.. Ikke min dag kan du si..

Nå sitter jeg dautrøtt på bussen på vei til skolen, og her skal jeg sitte i trekvarter til, søvn <3

Ukm i helga, gleder meg!


<3Nathalie Madelen

hits