januar 2013

fin dag

Hei!

Nå har jeg for en stund siden kommet hjem fra dans og fått pizza av mamma. Vi lagde deig av denne. Ble utrolig god! smakte helt vanlig pizzadeig, bare litt grovere. DIGG!
Nå er planen å slappe av resten av kvelden, se litt på tv før jeg tar tidlig kveld. Er hjemme hos mamma, så jeg må stå opp klokken 5 imorgen tidlig.


fine pusen min ♥ Noe av det beste med å være her hjemme er at jeg får kose litt med pelsdotten!

<3Nathalie Madelen

29.01.2013

Hei!

Jeg kan vell trygt si at den 365days greia ikke gikk helt etter planen. Ble litt mye å drasse med seg kameraet frem og tilbake hver eneste dag eller frem og tilbake mellom hybelen og hjemme. Jeg skal heller gå tilbake til å skrive om hverdagen min, og nå som jeg har startet på lavkarbo, kommer jeg til å skrive en del om det også. På mandag startet jeg på min fjerde uke på lavkarbo. Første to ukene kuttet jeg ned en del i forhold til hva jeg var vandt med, men gikk ikke ned et eneste gram. Det viste seg at jeg hadde gjort litt feil. Nå har jeg begynt på en kur der jeg skal ta en tablett til hvert måltid, og holde meg under 15 karbo hver dag. Tablettene inneholder forskjellige vitaminer eller mineraler. Er ikke helt sikker på hva de ligger under.(krom, kalium osv.)

Den siste uken har jeg vert flink å klart og holde meg til kuren. Jeg ser fortsatt ingen forskjell, men da jeg vegde meg igår, hadde jeg gått ned 2.7 kilo. På en uke! Det er ganske motiverende. Alt suget for sjokolade og potetgull forsvant ganske raskt kan man si. 


Mesteparten av dette var ting jeg spiste før jeg startet på ketolyse kuren(tablettene) Så her er altså litt feil. Det er kjempe bra for de som skal leve på lavkarbo, men ikke for meg som skulle ned i vekt.
sjokolademousseen og brownies øverst til høyre er fra en lavkarbo kakebok. Boka heter "fristende lavkarbo" og der er sinnsykt mye gode oppskrifter i den! Hun som har skrevet boka har også en blogg, fristendelavkarbo.no.

<3Nathalie Madelen 

12/365

Hei!

<3Nathalie Madelen

11/365

Hei!

<3Nathalie Madelen

10/365

Hei!

<3Nathalie Madelen

9/365

Hei!


sann, eendelig på rett dag! dette bildet var egentlig ikke noe bra. Men da jeg kom inn igjen å la inn bildene var det enten to helt like bilder eller et som var dritdårlig. Dere får bare leve med det!

<3Nathalie Madelen

8/365

Hei!


brosundet

<3Nathalie Madelen

7/365

Hei!


Jukser litt idag igjen. Savner så sykt sommeren, så idag får dere se et bilde jeg tok i sommerferien da vi var i Stockholm, utenfor slottet. 

<3Nathalie Madelen

6/365

Hei!

ååh, sorry for at jeg er så sykt treig med å få ut disse innleggene. Skal sjærpe meg snart, lover!

<3Nathalie Madelen

5/365

Hei!

Det har blitt en vane å komme en dag forseint med disse innleggene.. skjærpings!!

<3Nathalie Madelen

4/365

hei!

<3Nathalie Madelen

3/365

Hei!

glemte å ta med kameraet til hybelen på torsdagen så fikk ikke tatt bilde den dagen. I går jobbet jeg seint og da jeg kom hjem orket jeg ikke sitte med pcen.

<3Nathalie Madelen

2/365

Hei!


Her er da dagens bilde! håper dere liker det :)

<3Nathalie Madelen

1/365

Hei!

kjempe lenge siden sist jeg har blogget nå. Har tenkt å prøve å starte for fullt igjen nå! Så tenkte jeg siden vi starter på et nytt år nå, så kan jeg starte på en sann 365 dager fotogreie! da må jeg legge ut et bilde hver dag, så da kommer der minst et innlegg per dag. Da har jeg vertfall noe å blogge om. Så tenkte jeg å legge ut outfit de dagene jeg gidder å stå opp tidlig nok til å dra på meg annet enn joggebuksa!


here you go!

Dette skulle egentlig vært postet for to timer siden. Men ble litt forsinka siden jeg har sovet og sett serier hele dagen. 

<3Nathalie Madelen

hits