januar 2012

Min gode venn...

Hei!

tenkte jeg skulle dele litt faaacts om min kjære venn Ninette.

jah, where to start? kan vell begynne med å fortelle hvordan vi ble kjent da. Mamman min, jobbet sammen med Mamman hennes, så de bestemte seg for at vi skulle bli venner. Derfor tok mamma meg med på besøk til dem, først turte ingen av oss å si et ord, men plutselig, etter en liten stund, satt vi under skrivebordet hennes og lekte med barbidukker..

Det gikk flere år, og vi mistet kontakten. Helt til bestevenninda mi, Amanda, flyttet moltu, hvor Ninette også bor. Vi var egentlig ikke så mye sammen med hverandre første tiden Amanda bodde der, før vi startet på ungdomsskolen. Som dere sikkert vet, gikk ikke jeg i klasse eller på skole med dem i 8.kl, fordi jeg bodde i en annen del av kommunen, men pågrunn av alt jeg ikke trivdes så veldig godt der jeg var, så byttet jeg skole og kom i klasse med dem. Siden har hun vært en av mine bestevenniner, vist du ser bort i fra alle kranglene vi har hatt ja. For eksempel en som gikk over flere måneder i 9.klasse. Den var så pass hard at det tok en stund før jeg turte å stole på henne igjen og hun på meg, men vi ble heldigvis venner igjen etter en evighet!Ninette er en snill og søøt jente, og en god venn. Har desverre mistet litt konktaten etter at vi startet på videregåande da.. missyou


oppned bilde fra nyttårsaften.. heh, fine!!

heh, håpe du e fornøgd me innlegge kjære :))

<3Nathalie Madelen

minner fra 2011; Februar

Hei!


Deltok på Ukm (5.feb) med fire bilder. les mer >HER<


Vintertreff 2011 <3 savn!! hærlig helg med masse musikk og fantastiske mennesker! les mer >HER<


fikk streng og tok navlepiercing, som jeg måtte ta ut for 2-3 uker siden pågrunn av at all huden som holdt den igjen bare forsvant.. jaja, ny om to måneder da! les mer >HER<

Søkte på videregående, les mer >HER<


Madcon konsert! Les mer >HER<

<3Nathalie Madelen

Foto; Selvvalgt oppgave

Hei!

beklager for den elendige bloggingen i det siste. Har ingen gode unnskyldninger heller.. Har enten ikke giddet, eller ikke hatt tid, men tenkte jeg skulle skjerpe meg litt. Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bildene fra den selvvalgte oppgaven når de var ferdige, så tenkte jeg skulle legge dem ut nå.

Jeg valgte å ta dansebilder, jeg elsker dans! Det gjør meg så utrolig glad og i godt humør. Som dere sikkert vet danser jeg selv, jazzballett, noe lignende hiphop moderne greier.

Er ikke sikker på om jeg er helt fornøyd da, hva syns dere?

<3Nathalie Madelen

fantastiske!

Hei!

Har fått masse fine tips i forrige innlegg, tusen takk alle søte dere! Bare å fortsette å gi meg tips, har fortsatt ikke bestemt meg.. Har sittet masse på weheartit og sett, som jeg så mange av dere hadde annbefalt, men uten lykke dessverre.. Så mange av dere hadde skrevet at jeg kunne ta vinter bilder o.l men vi har ikke akkurat så mye snø her da.. Her er det vind og regn det går i.

Jeg vil gjøre noe spesielt, ikke som alle andre i klassen.. Derfor er jeg litt kresen på hva jeg velger. Har hatt en del gode ideer hittil, men har forkastet minst 90% av det fordi det enten har vært altfor vanskelig, eller bare ikke gjennomførbart på en eller annen måte. Fristen er til Fredag skjønner dere, så jeg har litt dårlig tid..<3Nathalie Madelen

Foto oppgave, trenger inspirasjon

Hei!
Har fått en ny foto oppgave på skolen nå. Skal levere inn en bilde serie av selvvalgt emne, har ikke anelse om hvilket emne jeg skal velge.. Tar imot forsøag og inspirasjon med stoor takk!

<3Nathalie Madelen

Fotoshoot

Hei, er ute og tar bilder med Amanda!

Blogges!
<3Nathalie Madelen

egenvurdering

hei

herregud som jeg hater egenvurderinger!! blir aldri ferdig, og det er sykt vanskelig å sette karakter på seg selv. For det første så er det flaut vist jeg bommer sykt, og for det andre så er det ikke veldig enkelt å finne en sakli måte å forklare hvorfor jeg er så elendig i f.eks matte. redd meg noen.


//arkiv

var første dagen tilbake på skolen idag, har vært syk i flere dager og har fått utsettelse til idag med egenvurderingene.

<3Nathalie Madelen

syk

Hei

er hjemme fra skolen idag, sto opp idag tidlig, satt en time på bussen og en halvtime på båten, med sykeste hodepinen, før jeg bestemte meg for å bare ta båten hjem igjen. Måtte dra hjem fra skolen igår også siden jeg var dårlig, så det er vell en influensa jeg har fått.. jey, livet!


fin idag

Når har jeg ligget her i en evighet å slitt med et design jeg ikke får til, klikker snart for meg. Gidder ikke prøve mer på det nå, skal roe meg ned med noen episoder av greys så kan jeg kanskje fortsette mer senere. Mamma stakk fra meg til vik med Tante, så jeg ligger på gulvet oppå 2 dyner og kjeder meg i hel.. Hater å være syk når jeg kjeder meg. Eneste positive er at jeg kan ligge på sofaen eller i senga hele dagen uten at noen krever noe mer av meg. Og late meg liker det!

<3Nathalie Madelen

Outfit; 09.01.12

Hei

<3Nathalie Madelen

egenvurdering

Hei

Har bodd hos Amanda denne helga, hadde helt glemt at jeg hadde 100 egenvurderinger som skulle være levert til imorgen.. fml! Så nå sitter jeg og Amanda ved kjøkken bordet å prøver å gi oss selv karakterer, samtidig som vi spiller yatzi med lillesøstra hennes, blir passe eigd kan du si. fikk nettopp høre at jeg ikke er god..

om ikke så veldig lenge blir jeg sikkert hentet, så da er det hjem til familie middag med hele slekta. Blir sikkert koselig.


Var hos Håkon i går, og siden guttene er litt for sports interesserte, ble vi sittende å se idrettsgalla.. flaks jeg ikke vet hvem noen av dem som var der er da.


så spilte Olav gitar meg en ostehøvell.. sært!

<3Nathalie Madelen

minner fra 2011; januar

Hei!


Nyttårsaften les mer >HER<


døgna med Amanda natt til første skoledag. les mer >HER<


kjempe koselig jentekveld. les mer >HER<


juleball. les mer >HER<


klikka litt pga evigmasse lekser. les mer >HER<

slet med å bestemme meg for hvilken linje jeg skulle søke på til vgs. les mer >HER<

<3Nathalie Madelen

nytt til håret!

Hei

i forgårs hjelpte mamma meg endelig å bestille krøllstaven som jeg har gått å sikla etter i en evighet, får det ikke til selv siden jeg ikke har nettbank.. Så nå kommer den i posten i løpet av neste uke, gledings!!!Babyliss easy curl. har hørt masse positivt om den, så gleder meg skikkelig til å få prøvd den selv!

i tillegg kom jeg over en bølgetang som jeg også har sikla etter ganske lenge som var på halvpris, og siden lommeboka var full av julegavepenger, så bare kjøpte jeg den. såå førnøyd!!


DIGG! Artist bølgetang
testa en ny app på mobilen igår, sann jeg kunne redigere øyefargen på.

<3Nathalie Madelen

hits