Eksamenstid

nerver

Hei!

jada, jeg blogger igjen jeg. Siden jeg egentlig lovet meg selv å øve på presentasjonen, men nå har jeg øvd så mange ganger at jeg er drittlei. Orker ikke høre min stemme fremføre den greia engang til, da spyr jeg!

Burde kanskje finne meg litt frokost og stikke å ordne meg, for nå er det bare en time og tre kvarter til jeg skal opp! og vi må være der et kvarter før, altså, jeg må stikke om en time og et kvarter, hjeeelp.. helt sykt nervøs! 


fant et bilde fra ifjor så dere skulle slippe flere usa bilder. 
På søndag skal bunaden på igjen, for da skal jeg i barnedåp til mitt kjære lille søskenbarn og være gudmor! Det gleder jeg meg kjempe masse til! Bortsett fra at jeg ikke har peiling på hvor bunadskoene er for øyeblikket.. Skal vell klare å finne dem.

<3Nathalie Madelen


Eksamensmorgen

Hei!

For en time siden klarte jeg å forflytte meg frå senga til dusjen, eksmanes nervene er kraftigere enn aldri før, og jeg føler jeg må kaste opp hvert øyeblikk. Hadde vært helt greit om jeg hadde fått snakka norsk, da hadde jeg faktisk gledd meg, viss jeg fortsatt hadde samme temaet som jeg har. Men jeg må snakke engelsk, virkelig ikke min sterkeste side! Men jeg holder på å overbevise meg selv om at det går bra. må bare få øvd gjennom presentasjonen etpar ganger så jeg kan den! Heldige meg har jo blitt forkjølet også, rett før muntli.. amazing!


jada, vet dere sikkert er lei av bilder fra temaene jeg har om i muntlig, men dere får bare tåle det til jeg er ferdig. Kameraet er ikke førte prioritet idag.

<3Nathalie Madelen


produktiv dag

Hei!

som dere sikkert har merka på min elendige oppdatering idag, har jeg faktisk fått gjort endel. Nesten litt stolt av meg selv ass! det ene lille halve arket jeg hadde da jeg vokna idag tidlig, har i løpet av dagen utvikla seg til en nesten 2 og en halv siders lang tekst og blitt fordelt utover 4 forskjellige emner og deretter fordelt inn i en presentasjon som dere skal få se i morgen. Etter mine konklusjoner er presentasjonen på ca 9-10 minutt i skrivende øyebllikk, men ettersom jeg har brukt hele dagen på å lage den til, har det blitt ganske lite tid på å lese over å faktisk lære meg det som står der. Heldigvis skal jeg ikke opp til eksamen før 12.45 i morgen, så jeg har litt tid på meg etter jeg har vokna også! 


Engang før jeg dør, skal jeg på rundtur i usa bare fordi jeg ikke kan engelsk, og fordi der er ganske rått.

<3Nathalie Madelen

presentasjon, check!

Hei!

da var presentasjonen ferdig, å jeg stikke til Amanda og Ninette for å øve sammen med dem!

dette var bare en rask update forresten. 


likte det :D fant det på google, men husker ikke linken.

<3Nathalie Madelen

samtaleshitt

hei!

Nå sitter jeg på skolen sammen med Marie og Ragnhild som egentlig er inne å snakker med læreren nå.
Jeg venter på pappa da, siden jeg er ferdig å snakke med læreren å få litt kommentarer på det lille jeg faktisk har greid og gjort.

Når jeg endelig kommer meg hjem, er planen å få fikset ferdig presentasjonen, og øve litt på den og slik før jeg starter å forberede meg på B-oppgava som er samtale mellom meg og læreren. Det er om en film, so jeg synst var kjempe teit og umulig å forstå, viss noen skulle lure på hva den heter, så er det "the deer hunter"


litt random bilde fra arkivet siden jeg blogger fra Ragnhild sin data akkurat nå. hehehe, heei Ragnhild <3

<3Nathalie Madelen


burn

Hei!

Æsj, nå er jeg drittlei av engelsk! motivasjonen har vært helt på bunn siden klokka 15 idag.. Med  andre ord, jeg har ikke fått gjort særlig mye. Gikk tur i nesten en time i sta for å få luft i håp om at det skulle hjelpe, men neida. Hodet var like tomt da jeg kom hjem. Nå var planen å gi seg for dagen å sette meg til med sims i en times tid før jeg finner senga. haha, neida, ikke avhengig av sims i det hele tatt... har lidd i dag siden jeg ikke har fått spilt.. omgaad, dette lover ikke bra!


liite ark..

<3Nathalie Madelen


golden gate? route 66? frihetsgudinnen?

Hei!

Nå sitter jeg på kjøkkenbordet med masse engelsk papirer og en bok forann meg. I tillegg til min aller største hjelper av dem alle, internett ♥ Har til nå skrevet nesten en side (A4) med fakta om the golden gate. Skal ikke bruke alt jeg har skrivd ned da, skal lage en fin presentasjon av det viktigste tenkte jeg, vistikke kommer jeg til å stå der i all evighet å aldri bli ferdig. 


har egentlig bestemt meg for å slutte å sure fordi jeg kom oppi engelsk, å prøve å glede meg over at jeg faktisk ikke kom opp i matte eller spansk. Så har jeg bestemt meg for å jobbe ræva av meg å gjøre det beste ut av det, å satse på bra karakter. Er vell egentlig ikke verdens undergang viss jeg failer bigtime, siden jeg allerede har kommet innpå vidergående. Mennee, nå må jeg fortsette med engelsken her.

<3Nathalie MadelenMuntlig

Hei!

da var jeg hjemme etter en to timers lang skoledag. Da rektor kom innpå klasserommet med papirene om hvem som kom opp i hva, var jeg så nervøs at jeg trodde jeg skulle spy der jeg satt! Så leste han opp fagene Norsk, Engelsk og Samfunnsfag. Min første tanke var "jess! samf!". han begynte å lese opp navnene i norsk, ingen Nathalie, GLEDE! så begynte han å lese opp navnene i engelsk, jeg kryssa fingrene til blodet stoppa omtrent ford jeg ville ikke ikke ikke opp i engelsk, men så leser han mitt navn, og verden raser totalt sammen. Engelsk igjen liksom?! wtf?! Hater å snakke engelsk.. Så kommer jeg opp i engelsk både skriftelig OG muntlig. HATER ALT...
Rektoren har sikkert forstått at jeg hater engelsk, for han kom bort til meg etterpå å sa det var trist at jeg kom opp i det igjen.. haha.

Da vi skulle trekke oppgaver, var jeg og min "samme-oppgave-person" nesten helt sist. De værste oppgavene ble trekt en etter en, så var det min tur. "this land is our land" Usa, route 66, og så videre. Ble faktisk litt mer positivt da, siden jeg fikk en bra oppgave, bortsett fra snakke delen.

Nå skal jeg sette meg ned å prøve å logge av face og msn å se om jeg får til noe smart.

 
link på bildet.

<3Nathalie Madelen 

San francisco

Hei!

Må innrømme at jeg har lagt bloggen litt på hylla i det siste, men det må dere desverre tåle. Onsdag er jeg ferdig med siste eksamen, og ferdig med ungdomsskolen. blir rart! Gruer meg skikkelig til å bli splitta fra min fantastiske klasse!

Igår kveld hadde jeg besøk av Amanda og Aleks, vi campa! så film og greier i campingvogna etter en tur på lekeplassen. Arti! 
Idag dro jeg, pappa og bror på besøk til bestemor og bestefar på campingvogna deres siden dem nettopp har fått opp "spikerteltet" og vi ville se. Så da gikk turen ditt sammen med Tante, Onkel og tre søskenbarn. Etter det så har jeg spilt sims, og leita frem bokmeldinga som jeg må ha klar i morgen viss jeg er så uheldig å komme opp i norsk. I skriftlig ville jeg bare opp i norsk, nå går jeg å dør viss jeg kommer opp i norsk, engelsk, spansk eller matte. Greit, overdreiv litt med å gå å dø, men jeg blir ganske deppa og det kommer til å gå til helvette, mildt sagt! Matte greier jeg ikke, forstår ikke en dritt, engelsk er helt sykt flaut å snakke forran folk, og jeg er dødsdårlig til å snakke det, spansk bare suger, fordi jeg har gått spansk i 3 år, å jeg klarer såvidt å formulere en setning. FML! Norsk vil jeg ikke opp i siden det er så sinnsykt mye å gjøre, og da får vi mest sannsynlig språkdebatter fra tipp-tipp-oldeforeldrene mine sin levetid.. 

Viss noen skulle lure på hva jeg aller helst vil komme opp i, så er det seksualitet, helse, 2.verdenskrig eller en enkel geografi oppgave som står høyst på ønskelista. Rle eller andre samf. oppgaver kan jeg lett klare å overleve, men helst ikke sann naturfagsoppgave med masse formeler, for det blir nesten matte, og da klikker det for meg! 


oreo-muffins til jentene siste vanlige skoledagen.

Til overskrifta!
Noen som har hørt Cascada sin nye sang? Elsker den!
første gang jeg hørte den syntes jeg egentlig ikke den var så altfor bra, men en time senere da jeg tok meg selv i å gå rundt å synge på den, måtte jeg høre den engang til, å nå digger jeg den!


blir i skikkelig godt humør av den!

<3Nathalie Madelen

Engelsk eksamen, done!

Hei!

da var jeg endelig hjemme og ferdig med skriftelig eksamen. Egentlig en stund siden nå da, men fy så deilig det er å være ferdig! Følte det gikk ganske bra egentlig. Satser på sensor også syns det.gidder ikke skrive no mer i dette innlegget, er ikke i bloggehumør, så må jeg få  rydda rommet og fiksa ikea komodene.

<3Nathalie Madelen

Engelsk eksamen kan brenne.

Så vet du hva jeg mener om det.<3Nathalie Madelen

Engelsk date med Ragnhild og Vilde

Hei!

Nå er jeg og Vilde hos Ragnhild på engelsk date. Blogges senere ikveld, må nesten prøve å lære meg noe istede for å blogge.. hahah..

bilder kommer senere ikveld, har faktisk med meg kamraa.. super blogger sadu?

<3Nathalie Madelen

fredag 13.

Heei

hittil, har fredag den 13ende vært stygg, og teit og fæl. Har sittet med engelsken forann meg siden jeg kom hjem, uten å ha greid å gjort noe. Føler meg helt fortapt..


i tillegg til den dunken med ark å lese på, løse gramatikkoppgaver på, så har jeg engelskboka med mye som skal leses gjennom og masse på foreberedingssida på internett.. herregud, kommer aldri til å greie å lese gjennom alt.. 

<3Nathalie Madelen


Eksamenstid; jeg kom opp i..

Hei.

Her sitter en piss forbannet Nathalie, som nesten knuser tastaturet hver gang hun trykker på en knapp. 
Etter en eviglang skoledag, fikk vi vite klokka 13.00 hva vi kom opp i til eksamen. Det hele startet med at rektor sa at vi vertfall ikke kom opp i matte, har aldri hørt klassen så lykkelig før, og jeg begynte å gråte av glede. Noe som fort snudde da han leste opp mitt navn, aller først av dem som kom opp i ENGELSK. Jeg hater engelsk, jeg kan det virkelig ikke, greier ikke å huske eller forstå noe av det jeg leser, og når jeg skal skrive tekster, blir det en dårlig blanding av oppramsing og skrivefeil. Tårene rant fra jeg hørte mitt navn til nå for ca et kvarter siden. Og jeg gruer meg helt sykt til neste torsdag, siden det er da eksamenen skal finne sted. HATER LIVET MITT.

gidder ikke bilde.

<3Nathalie Madelen

...

Hei

Nå har jeg kommet hjem fra dans, bruker vanligvis å være i super humør da, men nå, er jeg ikke det. 
Jeg er kvalm, har vondt i hodet, jeg er trøtt, samtidig som jeg sitter å hører på "grinemusikk" å syns synn i meg selv, uten å egentlig vite hvorfor. Samtidig er jeg piss sur på meg selv, men vet egentlig ikke hvorfor det heller. Vil ut å gå, men det regner, og jeg hater virkelig regn. I morgen kommer jeg garantert til å være helt der nede, pågrunn av søvnmangel natten som kommer, siden jeg er nervøs for alt som skal skje imorgen, som plutselig skjer så alt for fort. Kan huske dagen jeg starta på skolen, som om det skulle vært igår, i morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i til eksamen, om en måned er jeg ferdig med all obligatorisk skolegang. Jeg blir faktisk redd av å tenke på det, alt går så fort rekker ikke tenke meg om engang før neste store steg skjer.<3Nathalie Madelen

Eksamenstid; Trekkfag

Hei!

Tenkte jeg skulle lage til en kategori der jeg legger litt eksamensstuff. Der kommer jeg til å skrive mine tanker rundt eksamen, og litt om hva jeg kommer opp å slike ting. Og såklart måter å pugge, eller studere og slikt.

Jeg har et håp om å komme opp i Norsk, noe annet vil jeg egentlig ikke opp i. Skriftelig altså! Imorgen er det trekkfag, med andre ord imorgen klokka 13.00 kommer rektor inn i klasserommet med en konvelutt og forteller oss hva hvem som har kommet opp i hva. Klassa/trinnet blir delt i to, så vi kommer opp i to fag. men bare et per person.
Kommer til å bli veldig lite søvn inatt! er så nervøs at jeg ikke klarer å tenke på annet! 


søndag, da sola fortsatt sto på himmelen. Savner temperaturen!

<3Nathalie Madelen


hits