Blogg

Studie med Gateway College

Heihei!

Nå er det forferdelig lenge siden sist jeg har skrevet noe her på bloggen. For ca en uke siden søkte jeg på et semester med sykepleie hos gateway college i Cape Town til høsten, i går fikk jeg svar om at jeg fikk plassen om jeg ville ha den og i dag tidlig takket jeg ja! Jeg har ganske blandede følelser rundt dette. Jeg gleder meg utrolig mye, samtidig som jeg er fryktelig nervøs. Jeg har jo bodd hjemmefra før, i litt over et halvt og det var jo tidenes katastrofe. Jeg verken sov eller trivdes og det hele var egentlig ganske grusomt. Jeg gråt veldig mye, og var utrolig deprimert det året. Derfor er jeg livredd for at det skal bli slik enda engang. Da bodde jo jeg bare to timer hjemme fra, og det var lett å bare rømme hjem, men nå skal jo jeg helt til andre siden av jorden, langt bort fra alt og alle jeg kjenner. Selv om jeg er litt nervøs og redd for at det ikke skal gå riktig vei for meg, så gleder jo jeg meg helt utrolig mye! Har troen på at det kommer til å bli de fire sykeste månedene i hele mitt snart 19 år lange liv. Jeg får møte mange spennende mennesker, besøke et nydelig sted, oppleve helt utrolig mye forskjellig og sist men ikke minst, smake på mye mat som er helt ny for meg. Kanskje jeg får vendt meg av med de kresne matvanene mine, hehe!

de av dere som har lest bloggen min før, vet jo at jeg har gått medier og kommunikasjon, så dette kommer sikkert litt som et sjokk på mange av dere. Går fra MK og rett på sykepleien. Til og med min bestevenninne og pappa fikk sjokk når jeg fortalte om planene mine.. Jeg har egentlig tenkt på i et par år at jeg vil bli noe inne helsevesenet. Sykepleier, lege, ambulansearbeider og så videre. Da vi skulle søke på videregående i tiende klasse, ble egentli både helse&sosial og allmen valgt bort av helt feil grunner. Jeg angrer ikke, for jeg hadde to veldig kjekke år på medier og kommunikasjon med en fantastisk klasse, og møtte noen av mine bestevenninner. Så sann sett var jo de to "bortkastede" årene egentlig verdt det! haha. Nå i år går jeg påbygging på den videregående skolen her i kommunen jeg har vokst opp i, så jeg slipper pendlingen eller å flytte.

Jeg har lenge tenkt på et utenlandsstudie, først var planen å ta det andre året på videregående men en av lærerne jeg hadde første året frarådet meg å gjøre det. i høst startet jeg å se på gateway college sine sider på internett. En av venninnene mine snakket om å reise til Bali for å bli personlig trener, Så først tenkte jeg litt på å reise ditt å studere turisme og ledelse fordi da hadde jeg i det minste noen jeg kjente der. Det tok ikke lange tid før jeg slo fra meg den ideen og tenkte fuck it, jeg reiser alene. Jeg hadde egentlig tenkt å ta et halvt år fri, reise januar 2015, et halvt år fri igjen og så ta andre semesteret. Tanken var at da hadde jeg god tid til å jobbe og tjene penger før jeg skal reise, og jeg kan bli et halvt år eldre, og kanskje litt tøffere. Når det slo meg hvor lenge det var til januar 2015, og at jeg ikke kom til å være ferdi med første året på høyskole før jeg fylte 21 år, ble det raskt endring i planene. Høsten 2014 it is! Etter de fire månedene i Cape Town, er planen å hoppe rett på andre semester på høyskolen i Sogn og Fjordane siden det er skolen som samarbeider med linjen jeg skal gå i Cape Town. Om jeg tar de to siste årene der også, får tiden vise. Når jeg er ferdi utdannet sykepleier, tror jeg kanskje jeg skal vidreutdanne meg. Er ikke helt sikker på hva jeg vil vidreutdanne meg til enda, men det har jeg god tid på å finne ut.Jeg kommer til å begynne å blogge litt nå i vår. Jeg kan ikke love at det kommer innlegg hver dag, siden jeg jobber ganske mye i tillegg til å gå fullt på skolen så jeg har et utrolig lite interessant liv. I Mai skal jeg være russ, så det kommer dere sikkert til å få lese litt om, i tillegg til at jeg kommer til å skrive en del om mine forberedelser før høsten. Og når jeg reiser til Cape town, er planen å blogge fullt når jeg er der. Merker nå at jeg savner bloggingen.

Fra nå av kommer jeg til å blogge fra en ny blogg, den finner dere >HER<.

<3Nathalie Madelen

Tigerstaden

Hei!

Torsdag morgen ringte alarmen klokka 04.30 og det var på tide å dra ræven ut av sengen og begynne å ordne seg. Jeg og Amanda hadde pakket klart alt som kunne pakkes kvelden før og etter en ganske søvnløs natt var det opp å pakke ferdig resten før vi måtte løpe etter bussen(ja, vi fikk dårlig tid å måtte faktisk løpe. Noen som er sjokkerte? Det var vertfall ikke verken mamma eller Amanda sin mamma..). Flyet skulle ikke gå før klokke 9.05 men siden vi alltid klarer å somle bort all tiden, bestemte vi oss for å ha etpar timer på oss. Tilfelle vi skulle rote oss bort på vigra da, flyplassen vår med 4 gates. haha.

2 stk meget gira frøkner på vei til flyplassen!


Det er vell ingen hemmelighet hvorfor vi skulle til oslo! møte typen så klart.
til våres store glede var fikk vi se tegnefilm helen veien! ååh <3

to passe slitne jenter etter noen dyre timer på Sandvika storsenter. Legger ut innkjøpene på mandag eller tirsdag.
Glade og fornøyde jenter på vei ut døra til JB konsert!!


Køplassen utenfor Telenor Arena. Æsj, lå matrester overalt som stinket og tiltrekte seg måker. Heldigvis sto vi der maks 5 min før vi fikk gå videre.
Villeste opplevelsen til nå i livet mitt! Hærlighet <3<3


Så var det hjemreise da. Kjipern! kunne gjerne blitt en uke til i Oslo om jeg hadde hatt penger til det! var SÅ kjipt å komme hjem å bli nedsnødd på veien fra hurtigbåten bort til bussen.

Det var en fantastisk tur! selv om den ble litt kort, så hadde jeg "the time of my life" vertfall ikke langt i fra. Neste gang han kommer til Norge skal jeg uten tvil på konsert igjen. Gleder meg allerede.

<3Nathalie Madelen

Lyse knekkebrød

Hei!

Veldig lenge siden siste oppdatering nå. Skal prøve å bli bedre! Men ja, siden sist har jeg gått ned ca 4 kilo til. Veide meg sist på tirsdag, da hadde jeg gått ned ca 5 og en halv kilo tilsammen. 

I helgen fant jeg bloggen til ei jente som holder på med akkurat samme kuren som meg, så der fant jeg veldig mange spennende oppskrifter! Blant annet en på lyse knekkebrød. Mamma har lenge laget noen mørke knekkebrød som smaker helt forferdelig, syns jeg vertfall. Mamma liker dem! Jeg syns de smaker fuglemat. Det er bare masse frø og egg som er bladet. æsj. Men tilbake til de lyse knekkebrødene.


crazy go med masse ost! mmm!

Så har mamma lært meg å drikke kaffi! haha.. har aldri likt kaffi, men så har vi funnet en oppskrift på lavkarbo kaffe latte som smakte sykt godt! naamm


kokte opp kaffevann, tok en ts gullkaffe(sann glass bokser med gulllokk) 1½ ts sukrin gold (her tar du etter hvor mye søtsmak du vil ha.) så litt fløte tilslutt.
nammiis!!

Nå skal jeg gå å finne meg klær, så skal jeg en tur ut i finevêret! sol, vindstille og fint her i dag. Ganske mild temperatur også faktisk! hærlig

<3Nathalie Madelen 

fin dag

Hei!

Nå har jeg for en stund siden kommet hjem fra dans og fått pizza av mamma. Vi lagde deig av denne. Ble utrolig god! smakte helt vanlig pizzadeig, bare litt grovere. DIGG!
Nå er planen å slappe av resten av kvelden, se litt på tv før jeg tar tidlig kveld. Er hjemme hos mamma, så jeg må stå opp klokken 5 imorgen tidlig.


fine pusen min ♥ Noe av det beste med å være her hjemme er at jeg får kose litt med pelsdotten!

<3Nathalie Madelen

29.01.2013

Hei!

Jeg kan vell trygt si at den 365days greia ikke gikk helt etter planen. Ble litt mye å drasse med seg kameraet frem og tilbake hver eneste dag eller frem og tilbake mellom hybelen og hjemme. Jeg skal heller gå tilbake til å skrive om hverdagen min, og nå som jeg har startet på lavkarbo, kommer jeg til å skrive en del om det også. På mandag startet jeg på min fjerde uke på lavkarbo. Første to ukene kuttet jeg ned en del i forhold til hva jeg var vandt med, men gikk ikke ned et eneste gram. Det viste seg at jeg hadde gjort litt feil. Nå har jeg begynt på en kur der jeg skal ta en tablett til hvert måltid, og holde meg under 15 karbo hver dag. Tablettene inneholder forskjellige vitaminer eller mineraler. Er ikke helt sikker på hva de ligger under.(krom, kalium osv.)

Den siste uken har jeg vert flink å klart og holde meg til kuren. Jeg ser fortsatt ingen forskjell, men da jeg vegde meg igår, hadde jeg gått ned 2.7 kilo. På en uke! Det er ganske motiverende. Alt suget for sjokolade og potetgull forsvant ganske raskt kan man si. 


Mesteparten av dette var ting jeg spiste før jeg startet på ketolyse kuren(tablettene) Så her er altså litt feil. Det er kjempe bra for de som skal leve på lavkarbo, men ikke for meg som skulle ned i vekt.
sjokolademousseen og brownies øverst til høyre er fra en lavkarbo kakebok. Boka heter "fristende lavkarbo" og der er sinnsykt mye gode oppskrifter i den! Hun som har skrevet boka har også en blogg, fristendelavkarbo.no.

<3Nathalie Madelen 

Jobb

Hei!

Nå sitter jeg og spiser frokost og er straks klar for å gå til jobb. 


flink

Så, har jeg kjøpt ny kjole! Den er så sykt fin!!
H&M - 299,-

Er litt usikker på hvilke sko jeg skal ha til da..


Disse 

eller 


disse. De er egentli mer knallrøde i virkeligheten enn på bilde. 

hvilke sko syns du jeg skal bruke?

<3Nathalie Madelen

Sykkel

Hei!

Var ikke på macen i det hele tatt på hele helga, skikkelig deilig faktisk! Bare ladde opp til ny uke. Fikk besøk av to venninner lørdagskvelden, det var jo kjempekoselig! bare synd at jeg var så trøtt og sliten..

Idag er Mamma på besøk, så vi har vært å funnet aktivsenteret og fått syklet litt! spreka! nei.
Ellers er det vinter her nå. Grisekaldt!!!!!! snø, blank is osv. Bare flaks jeg har en greit bratt bakke å gå nedover på vei til skolen da :)))))) Går heldigvis helt fint da!


halla isen

nååå er det farmen!

<3Nathalie Madelen

pause. play.

hei!

Nå har jeg vært borte en god stund. Men jeg har mine grunner. Har vært i ganske dårlig humør i det siste, i tillegg har jeg hatt en del skolearbeid, og vært en del syk. Kom frem til at det var bedre å ta en liten pause til ting ble bedre, enn å syte å klage til dere hver eneste dag. Men nå er jeg altså tilbake! I høstferien var jeg i Oslo og Sandefjord på besøk hos familie. Svidde av en god del penger der, så jeg skal prøve å få ordna et innkjøpsinnlegg fra det til dere!

I forgårs begynte jeg på et nytt prosjekt. Holder faktisk på å strikke meg en genser! ja, tro det eller ei. Den blir så fin! mørk lilla.<3Nathalie Madelen

Gurskøya rundt med rød L

hei! 

Da var jeg hjemme etter litt over en time bak rattet. Seriøst, du har ikke sett smale, trange, grusomme eller skumle veier før du har kjørt rundt guskøya i mørket. Halve runda er ikke hus, der er helt syke brå svinger. Plutselig skal bilen svinges nesten 180 grader rundt. Greit nervepirrende. Det gikk heldigvis bra da! Da jeg endelig var ferdig med ødemarka (tarberg, gjerdsvika, haugsbygda og gursken, hører bare på navnene at det er åndsforlatt der. hah!) og jeg skulle over leikongeidet (masse lange strekninger og 80 sone!) Havner jeg så klart bak to digre trailere som så vidt klarte å holde 50. Var så klar for å kjøre fort(80 er ganske fort etter å ha kjørt 50-60 i en halvtime..) men neida. 

Var på dans tidligere idag, så jeg skal overnatte her hjemme i natt. Ukas lille høydepunkt å få skikkelig middag hjemme! Lever på taco, ris og pasta hele uka, så kommer jeg hjemme og får skikkelig kjøttmiddag med poteter og brun saus! åååh ♥ Serr, dere aner ikke hvor fantastisk det er!!


audii ♥

ååj, klokka var vist litt mer enn jeg trodde.. Opp klokken 5 i morgen tidlig, jess ♥ gruer meg.

♥Nathalie Madelen 

spreka

hei!

Nå er det snart sovetid her. Tenkte bare jeg skulle skryte litt først! Var så flink tidligere idag å gikk opp til fjellstua og ned igjen. Sprek! hehehehe.....


trapper! 418 trinn. Høres ikke så sykt ut, men det er ganske mye sykere enn de høres ut, lover!!!!

<3Nathalie Madelen

Travel jente

hei!

Vist noen irriterer seg over at jeg ikke blogget i helgen, så kan jeg fortelle dere at dere ikke har gått glipp av noe. Jeg har vært syk hele helgen bortsett fra søndag. Da var jeg i familieselskap. Så har jeg spilt sims hele helgen, og det er vell ikke spesielt interessant å høre om hva simmene mine jobber som og slikt. haha.


heheh, helgens høydepunkt er å komme hjem til gamlepcen med sims! Kan ikke ta den med hitt til hybelen av to enkel grunner, for det første hadde jeg nok strøket i alle fag ettersom det ikke har blitt gjort lekser, og for det andre så er ladderen ødelagt, så jeg må låne bror sin, siden han har lik.

Idag var det helt sykt hærlig å komme tilbake til skolen og rutinene igjen etter en uke med uutholdelig hodepine, kvalme, feber og forkjølelse. Og så klart null energi. Da jeg kom hjemme etter skolen idag så det ikke ut i hybelen! har jo ikke vært her på nesten en uke, å sist jeg var her var jeg dritdårlig, og orka derfor ikke rydde. Så kan mildt si at det så ut som et bomba hell her. Klokka kvart på seks var jeg endelig ferdig med rydding, vasking, støvesuging og middag. I tillegg til at  jeg hadde besøk av ei venninne fra klassen en liten stund. Så da var det påtide å friske opp mattekunnskapene(som desverre ikke fins....) å skrive og regne ut budsjett. Har faktsik vært kjempe flink denne måneden! har brukt bare ca halvparten av det jeg hadde planlagt å bruke på mat, klær og slikt har jeg ikke fått regnet ut enda, men har kjøpt veldig lite av det denne måneden, så jeg har en god følelse der også! En hærlig følelse å se at økonomien min ikke går rett vest når jeg har all kontroll selv!


hahah, tok dette bildet fredagskvelden, var på badet en tur, og dette var det jeg fikk se da jeg kom inn igjen! puus <3
skjermspareren var tydeligvis utrolig spennende. haha.

<3Nathalie Madelen

Gameren

Hei!

Ble ikke skole på meg i dag heller, som dere sikkert har lest i det forrige innlegget. Sto opp klokken fem idag tidlig, dusja å ordnet meg til skolen. Så gikk det sakte men sikkert opp for meg at formen min ikke egnet seg til å først sitte 2 timer på buss/båt, for så å sitte 6 timer i et klasserom med dårlig luft, bråk og tenking. Derfor ble jeg hjemme. Satt til 9-10 tiden å gjorde ferdig lekser, innleveringer og så videre. Etter det  har jeg spilt sims, og drukket te. HELE dagen.


Mamma har kjøpt verdens søteste kopper på nille! åååh, elsker dem! hun hadde først kjøpt en av hver farge til seg og lillesøstra mi, men så overtalte jeg henne til å dra ut på nille å kjøpe de 14 koppene med fat som var igjen.. heeh :)))) får to av hver farge til hybelen nå! gjett om de skal bli brukt :D:D
Det har forresten klikka heelt for katten min. Hun satt i over en time å stirret på akvariet idag! Det gjør hun egentlig hver dag, oftest jakter hun på det også.. Søt!

Nå er det sovetid! opp klokken 5 imorgen også. 

<3Nathalie Madelen

Tidlig

hei!

I går var jeg ikke på skolen fordi jeg fortsatt var dårlig, og fordi jeg hadde blitt værre. Orket ikke å ligge alene på hybelen å råtne, så jeg tok båten og bussen hjem til min kjære mor. Brukte hele gårsdagen på å spillesims, hallsove å se på tv. Innholdsrikt! Jo forresten, har gjort en del lekser også. Flinka. 

Jeg er fortsatt her hjemme, skulle egentlig ta bussen for 40 min siden for å dra på skolen i dag, men jeg er så klart FORTSATT dårlig....... Både mamma og søsteren min har hatt det samme, forrige uke, men mamma er enda ikke frisk. 

Planen nå er å prøve å få gjort unda mest mulig lekser så jeg kan slappe av å bruke resten av dagen på å prøve å bli frisk. 


Heer er året skolebilde. Ble faktisk litt fornøyd med det! Tror aldri jeg har sagt det om et skole bilde før.

<3Nathalie Madelen

limt til sofaen

hei!

Det ser virkelig ikke ut her nå. Har ikke ryddet siden søndag kveld. Ble plutselig dårlig i går, og endte med å ligge i senga/sofaen hele dagen å se på tv. Hadde egentlig ikke tenkt å dra på skolen i dag, men var ikke såå dårlig i dag tidlig, så jeg dro likevell. Har vært ganske bortevekk i dag da, for å si det slik! 

Har lagt på sofaen idag også. Etter skolen vertfall. Har hatt så sykt vondt i magen å hodet. Håpe jeg blir frisk til i morgen!


snapchat bilde fra skoleveien igår. Bombesikker på at det er drittværet som har skyld i min elendige form!


fikk årets elevbevis idag! Fikk litt sjokk over at jeg har forandret meg såå mye på et år! Og forresten, dette er portrettbildene fotografen tok av hver enkelt i klassen.


pleier syken! finst ikke bedre enn brus og salt potetgull når enn er kvalm.

<3Nathalie Madelen

skolejenta

hei!

Beklager fraværet mitt i helgen. Feiret bursdagen min på lørdag(bedre seint enn aldri!) så jeg brukte ca hele lørdagen på å handle, leie film, bake, lage mat og ordne meg. I tillegg til å vaske å rydde så klart! Var derfor ikke på dataen i det hele tatt. Hadde en kjempe fin kveld, med gode venninner. Siden vi var bare 4 stk tilsammen, overnattet de. La oss ikke før klokken var 3-4. Sov helt elendig den natta! pøsregnet og blåste hele natta, og jeg våknet flere ganger enten fordi jeg var tørst eller fordi jeg måtte på do. Så sto vi opp i 10 tiden å spiste frokost. 


dro forresten på butikken slik........ fin eller? Kan ikke forstå hvorfor jeg fikk så mange sjokkerte blikk...
Jeg og pusen klar for å feire! gullis <3I går var vi på besøk hos verdens beste Oldefar. koseliig! 

Er så trøtt no! har nesten ikke sovet i natt heller.. Har hatt litt hodepine, er ikke helt bra enda, men dro på skolen entur likevell, siden vi har en ganske chill dag i dag. 

<3Nathalie Madelen

norske talenter

Hei!

ååh, så godt med helg!! Har øsepøseregnet her i heeele dag. Heldigvis ti minutter opplett i sta så jeg fikk kjøre scooteren fra mamma til pappa uten å bli søkkvåt. Har like vondt i foten idag, begynner å bli litt småbekyrma. Har aldri vært vondt så lenge etter å trakke over før! Satser stort på at det går over i morgen. Kvelden min har gått med til å se på tv med pappa og småsøskene mine, og stappe i seg potetgull i farlige mengder. "jeg skal bli sunn nå". Lurer på hvor mange ganger i løpet av siste halvåret den setningen har kommet fra meg! Ikke få vertfall.

Nå ligger jeg rett ut i senga og slapper av. Har tidenes minst sosiale liv. Enten bruker jeg helga på å jobbe, eller så ligger jeg på rommet å ser film. 


fikk lærekjøre til butikken i sta! Lappen neste, wiihu!


Audi <3 Så sykt god å kjøre. Skal sååå ha audi engang. Ingen tvil!

<3Nathalie Madelen

årets kløne

hei!

I siste timen idag, hadde vi gym. Eller det er vell egentlig siste to timene da! Vi skulle spille fotball og kulestøt. Sist nevnte fikk jeg desverre aldri prøve. På vei fra fotball banen og bort til kulestøt banen var jeg kjempe gira å småjogget med band/vest greia i handa og viftet med(ja jeg er litt gal.) Så klart var det er hull akkurat der jeg bestemte meg for å trakke, så jeg sklei med den ene foten å trakket over. FY så vondt. Herregud! Ble derfor sittende resten av timen med en ispose på ankelen å syns synn i meg selv.

min gode venn isposen.


påvei hjem istaa.

ligger rett ut i senga nå. Tror jeg begynner å bli syk.. Hadde vært ganske kjipt nå rett før helgen!

<3Nathalie Madelen

 

skolejenta

hei!

Var på dans der som foreldrene mine bor, så da overnattet jeg der ute i natt. Noe som vil si at jeg må opp til en umenneskelig tid! Alarmen skulle ringe 05.10. Rart jeg flytta? ehm nei. Selvfølgelig klarte jeg ikke å stå opp klokka ti over fem, så da vekte pappa meg 10 min før bussen skulle gå så jeg stresset som en gal. Rakk ikke å sminke meg, å ser derfor ut som et vandrende dass idag. 


en uke gammelt bilde, bare for å ha et bilde her. 

<3Nathalie Madelen

hårfarging, før og etter

hei!

Som jeg skrev i innlegget i går, så farget jeg håret på mandag. Ble utrolig fornøyd!

Før:jaadaa, oppned. men dere ser fargen, og det var poenget.


hvorfor så pen

Etter:

Siden jeg er så sykt smart, la jeg en plastikkpose oppå vaskemaskinen der jeg hadde alt fargeutstyret. Det viste seg å være veldig lurt! Hadde sikkert ødelagt hele den hvite toppen på vaskemaskina om jeg ikke hadde lagt posen der.

Hva syns dere? ble det fint? 

<3Nathalie Madelen
 

 

helgen

hei!

Ble desverre dårlig med blogging i helgen ettersom jeg jobbet sent både fredag og lørdag. I tillegg hadde vi overnattingsbesøk av mitt snart 3 år gamle søskenbarm. Hele søndagen ble derfor benyttet utendørs med henne. Kjempekoselig!Vil helst ikke legge ut flere bilder av henne enn dette(hvor ansiktet hennes ikke viser), ettersom jeg ikke vet om Tante og Onkel syns det er greit.

Var vertfall en kjempe koselig dag! klokken 6 dro jeg på kino og så Tina og Bettina the movie. Herreguud som jeg flira. Var ikke den beste filmen jeg har sett, men den var bra!

<3Nathalie Madelen

regn regn regn

hei!

Har vært det sykeste været her i dag. Holdt på å blåse bort på vei hjem fra skolen, og da jeg endelig klarte å komme meg inn døra her, drypte det av meg så hele hybelen ble våt.. Ikke bra. Og outfit planene var det bare å glemme med en gang! Fikk uansett ikke kontrollen min idag så det går bra. Han som skulle ta den med fra den andre expert butikken glemte den så klart, så den får jeg i morgen.


jaja.. 

 Nå skal jeg benytte resten av kvelden til det samme som jeg har brukt resten av dagen. Se på tv. 

<3Nathalie Madelen

klikk og storm

hei!

I går kveld bestemte ladderen til macen seg for å rett og slett slutte å fungere. Derfor valgte jeg å sove et kvarter lenger fremfor å ta outfit bilder. Skal gjøre det når jeg kommer hjem idag. Da har jeg fått fjernkontroll til utløseren også! 

I dag tidlig da jeg våknet var det helt syyyk vind ute. Trodde vinduene skulle blåse inn. Skummelt! Hadde kjempe god tid idag også, så det var veldig hærlig. Da jeg endelig kom frem til skolen etter en lang, kald og regnfull gåtur, fant ladderen ut at den skulle fungere likevell!! jess <3


heiheei

Har egentlig time nå. Burde kanskje vurdere å følge med!

<3Nathalie Madelen

kake

hei!

trygt hjemme på hybelen etter en feit helg hjemme. Var som sagt familieselskap idag. For alle tre søskena. Litt seint for meg og lillesøster, men bror hadde bursdag i går, så, ja. Dere må desverre klare dere med mobilbilder denne gang, ettersom mitt kjære kamera bestemte seg for å ladde ut 5 minutter etter gjestene kom!


hærlige søskenbarnet !


namminaam


babe #1

Neeei, nå er det natt. Har sittet i flere timer å flyttet bilder over på minipcen til mamma, siden jeg må levere inn macen imorgen å få oppdatering, og da blir aalt sletta. Nesten ferdig nå! Kommer kanskje outfit fra lørdag også i morgen tidlig, vist jeg gidder og har tid til det før jeg fyker ut døren. Har bare ikke fått lagt inn bildene enda, siden kameraet ikke har strøm og slikt. 

<3Nathalie Madelen

burtdeipartii

hei!

Fredagskvelden fikk jeg overnattingsbesøk av Karina og Renate på hybelen. Lørdagen gikk vi først rundt på senteret til klokken 4 da vi tok båten hjem. Da jeg kom hjem brukte jeg resten av kvelden på å hjelpe mamma å bake diverse siden lillebror skulle he bursdagsselskap igår, og senere i dag kommer nesten hele slekta for å ferie familieselskap til meg og søsknene. Wohoo, kake :D:D:D

Har ikke tid til å skrive noe mer eller laste opp bilde. Må rydde å gjøre klart og gjøre ferdig diverse kaker og slikt. Kommer bilder i kveld eller i morgen med bilder fra selskapet.

<3Nathalie Madelen

lavkarbo

hei!

prøver å starte med lavkarbo nå. Så idag prøvde jeg noe helt nytt til middag som jeg aldri har smakt før. Var faktisk sykt godt! Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere.Det er pasta carbonara, eneste forskjellen er at pastaen er byttet ut med Squash, og bacon med kylling(siden jeg liker kylling bedre enn bacon.)

Jeg lagde en alltfor stor oppskrift idag, klarte ikke å spise mer enn halvparten. Derfor halverer jeg her. (dette er ca nok til en porsjon.)

1/2 pk prior kyllingkjøttdeig
1/2 squash
1/2 pk matfløte
1 fedd hvitløk(eller mer vist du er veldig glad i hvitløk. ble litt lite hvitløkssmak med bare ett fedd.
1 egg
ønsket mengde revet parmesan ost.  

1. Du starter med å brune kjøttdeigen lett i en stekepanne. 
2. Deretter hakker du opp hvitløken i pittesmå biter (eller store om du vil det.) og tar dem i stekepanna med kjøttet. la dette stå på svak varme(hadde på 1 på ovnen min der det er 6 "grader")
3. Sett en panne med vann på kok menst du skjærer opp squashen i tynne strimler, nesten som spagetti. Eller så tynne som du vil ha dem.
4. Når vanner begynner å koke legge du squashen nedi. Menst den koker, blander du sammen egg, fløte og parmesan ost med en visp(eller handmikser, opp til deg.)
6. Når squashen er ferdig kokt, tømmer du ut vannet og tilsetter "fløterøra". Dette skal stå å småkoke på svak varme i ca ett minutt. Anbefaler dere ikke koke det i mer enn ett minutt, for da blir det klumper. 

så er det ferdig! Jeg synst det var godt. Både ser og hører ganske ekkelt ut. Var veeldig skeptisk menst jeg stod over pannene. Smak gjerne til med litt salt og pepper også.

<3Nathalie Madelen

mamma mia

hei!

Da var jeg vell hjemme på hybelen igjen. Har vært her siden klokka 9 egentlig da. Siste to timene har jeg sittet støpt til tv skjermen og sett Mamma mia the movie. Herligheet som jeg digger den filmen! Blir så sykt bra humør av den, og får bare lyst å danse. Hadde den på dvd før, men så ble den desverre ødelagt.. Flaks at den gikk på tv ikveld når jeg egentlig ikke hadde nooe å gjør!


superbloggeren i meg følte for å forevige kveldens godsaker.

men nå er det sovetid vist jeg skal ha kjangs til å komme meg opp i morgen tidlig. blogges!

<3Nathalie Madelen

Søndag

hei!

Orket ikke blogge i går kveld. Var så sur og trøtt da jeg kom hjem etter å ha kjørt scooter i en halvtime i øsepøs-regn og mot-orkan. Og ikke nok med det, så var det helt sykt kaldt også. Men men, nok syting! Idag har jeg sittet i stua og sett tv sann ca hele dagen. Reiser snart tilbake til hybelen min, ikke klar for skole igjen. Helga har jo bare fløyet fra meg..

vurderer forresten å farge håret igjen! har begynt å få ettervekst allerede, og vist jeg farger det i fargen på bildet under så få jeg ikke ettervekst, i tillegg syns jeg at jeg kler den fargen veldig godt også. Er forresten fullt klar over at det er tidenes fjortis bilde, men det får dere bare leve med :)
slik ser håret mitt ut nå da. Dette er vell en uke eller noe etter jeg farget sist, så her har jeg ikke ettervekst, men fargen er lik. litt mørkere under enn oppå.

Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre enda, men ender 99% sikkert på å farge det engang i løpet av høsten uansett!

<3Nathalie Madelen

heeelg

hei!

Da var det endelig helg! Er faktisk sykt sliten etter skoleuka. Håper det blir litt mer spennende når vi starter skikkelig, for nå er jeg egentlig bare skolelei. Men så er det eneste vi har brukt uka på til nå å hilse på nye lærere da, siden det var så mange av de som var der i fjor som slutta. 

I går etter skolen var det rett på jobb til 23.30 før mamma kom å hentet meg. Så nå er jeg hjemme hos mamma for helgen. Reiser tilbake til hybelen på søndag sikkert. Skal jobbe i kveld også, så det blir sikkert dårlig med oppdateringer fra min side i kveld. Skal prøve å få ut et innlegg når jeg kommer hjem ikveld, med mindre jeg er for trøtt ja. 


skole oppgave! selvportrett, haha

nå må jeg fikse meg før jeg fyker på jobb.

<3Nathalie Madelen

 

Trøtt og sliten

hei!

ååh, jeg er så trøtt idag! ligger rett ut på sofaen og bare ser på tv. Så er det ingenting spennende der heller, så ja, kjedelig. Har ikke jogget idag. Orker ikke heller. Måtte gå ekstra tur til sentrum istad siden jeg glemte å kjøpe nye linser etter skolen, så får heller si det er greit å droppe joggeturen idag. Selv om jeg ikke blir særlig tynnere av det da.. MENMEN


fra gårsdagens joggetur.


smoothiee, nam!!

Planene for resten av kvelden er å fortsette å ligge på sofaen å se tv. Sikkert lage litt smoothie.. hehehe avhengig much

<3Nathalie Madelen

Tirsdag........

hei!

Sitter ved kjøkken bord/benk greia nå og prøver å tvinge meg selv til å skifte til treningsklær å jogge meg en aldri så liten runde. Men det er SÅ lite fristende! Det værste er vell at jeg må gjøre det. Har lovd meg selv at jeg ikke skal dusje og legge meg før jeg har jogget. Har lagt på sofaen under et teppe og sett glee siden jeg kom fra skolen isted. Så har jeg vært flink jente å vasket opp også da! Fortjener litt creds for det.


klar for en joggis! Herregud, nå gruer jeg meg. 

<3Nathalie Madelen

budsjett

Hei!

Sitter i skrivende øyeblikk å lager meg budsjett. Åherreguud, klarer jeg ikke snart å få kontroll på pengebruken min, så kommer jeg til å gå konkurs! Skremmende høye tall som endte på papiret.. Men jeg skal være flink. Vist jeg ikke klarer dette, må jeg nemmelig flytte hjem og reise to timer hver vei til skolen igjen.

Er såå trøtt nå! sovna nesten på kjøkkenbordet mitt klokken 6 istad, men bestemte meg for at jeg ikke kunne legge meg såå tidlig! Så nå tror jeg det blir natt her snart.

<3Nathalie Madelen

Første skoledag!

Hei!

For en stund siden kom jeg hjem fra skolen. Første skoledag overstått! Glemte å ta outfit bilder idag tidlig, og har skifta til joggis nå, så det må dere klare dere uten. Holder på å redigere sammen videobloggen av hybelen, så den kommer i løpet av kvelden! 


litt av hybelen i går kveld. Søndagskos! (det svarte bordet som dere ser i hjørnet vedsiden av kleskapet skal ut snart.)

<3Nathalie Madelen

lyn og torden

hei!

Sitter for øyeblikket i sofaen og ser på en svart tv skjerm. Er livredd for å slå på tven igjen, lynte for litt siden så jeg har jo tatt heelt skrekken..

Sov forresten første natt alene på hybelen inatt! Det gikk jo kjempebra. Alle sier "første natten er værst" men jeg sov faktik helt fantastisk! Var litt værre og stå opp, da jeg så flyttekassene som sto utover gulvet og ventet på å bli pakket ut. Endte med at jeg sov en time lengre enn planlagt og derfor nesten mistet båten. woopsii! Filmet leiligheten da, så skal bare redigere litt småting på den, så får dere se!


bollepusen ;* 

<3Nathalie Madelen

tåkeland

hei!

For et trist vêr! Siden jeg sto opp i går har tåken lagt tjukk over hele kommunen. Blir lei meg bare av å se ut vinduet! Var på jobb fra 15-23 igår, og la meg med engang jeg kom hjem, derfor ble det ingen blogging da. Nå holder jeg på å skrive ferdig siste rest på jobbsøknad og CV som jeg tenkte å gi fra meg når jeg er i byen senere idag. Trenger ny jobb nå som jeg har flyttet. Blir litt langt å reise hele veien hjem for å jobbe flere ganger i uken. 


pusipuus ;* har jeg ikke verdens hærligste pusekatt så vet ikke jeg!

Kommer kanskje en liten konkurranse snart! Har en premie som jeg ikke har fått gitt fra meg enda. 

<3Nathalie Madelen

Nydelig dag

Hei!

lite oppdateringer idag, siden været har vært heelt fantastisk! Ble vekt klokke halv 11 idag av den fuuckings kanteklipperen som kjører rundt nedpå veien her. FOR er bråk! Bestemte meg for å bare spise frokost og dra ned på brygga til pappa og de andre med en gang, siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre. 

Litt etter jeg kom ned ditt dro vi ut for å plukke opp krabbeteinene som vi la ut i går, men gjett hva! ingen krabber.. Vi fikk en fisk da, som hadde vasa seg inn i krabbeteina, men pappa kastet den ut i igjen, siden den ikke kunne spises likevell. 

æsj

Resten av dagen har vi enten lagt på brygga og fisket småfisk og krabbe, eller så har vi skjært garn. Har blitt så sykt solbrent i nakken idag! var så lur å forlate hjemmet uten solkrem, siden jeg ikke regnet med det kom til å bli såå sterk som her på sunnmøre likevell. 


åååh, det svir!! Er enda rødere i virkeligheten. Var så dårlig lys på badet.


Hunden til en som jobber bortenfor pappa går frittrundt menst han jobber, og kommer stadigvekk bort til oss for å få tørrfisk(æsj) med pappa eller bestefar. Fine vofsen!! 


tææner


<3Nathalie Madelen

hjemme

Hei!

Er egentlig en stund siden jeg kom hjem nå, har bare ikke orket å blogge før nå. Fikk ikke filmet hybelen i dag desverre.. Utsatt og utsatt det fordi jeg bare skulle "ordne litt til" så måtte vi plutselig dra full fart for å rekke ferga, så da rakk jeg det ikke. Ble ikke helt ferdig å rydde på plass ting heller, så der ser ut som et bombe nedslag at the moment.. Drar ditt på fredag kanskje, så skal prøve å få gjort det da! vist ikke, gjør jeg det på søndag når jeg flytter ditt for å bo der liksom. Skal vertfall filme da!


åååh, nydelige utsikten fra altanen <3 Tar bilder utover der hveer kveld nesten, fordi der alltid er så fint!! Tok dette bildet rett etter jeg kom hjem i sted.

<3Nathalie Madelen

båttur

Hei!Kom nesten nettopp hjem fra en liten båttur med pappa, søsknene, onkel og to søskenbarn. Kjempe koslig! de var ute og satt krabbeteiner igår kveld, så vi måtte ut å plukke dem opp igjen. Fikk bare to krabber da, og vi hadde ute 5 teiner eller noe slikt. Så fikk vi en fisk, den på bildene over. Vi satte ut igjen teinene siden vi fikk så lite krabbe. Så får vi håpe der er flere i morgen!

Nå drar jeg snart til byen med pappa og lillesøstra mi med et lite flyttelass til som skal på hybelen. Da skal jeg filme hybelen til dere tenkte jeg. Så den kommer vell sikkert i løpet av kvelden eller morgendagen. 

<3Nathalie Madelen

Sool!

Hei!

I dag har det vært helt sykt nydelig vær her! å jeg blir i så godt humør av det! Har kjempe lyst ut å ta massemasse bilder, men jeg har ikke peiling av hva jeg skal ta bilder av heller. Så er det igrunnen til kleint å løpe rundt helt alene med et kamera, så jeg har nøyd meg med å vær kamera stalker fra soveroms vinduet jeg, hihi! Det var tull. 
Men ja, gjett hva jeg har gjort idag dag, når det har vært så fint vær? joda, jeg har sittet inne på rommet heele dagen. Dritt kjedelig her, har ingen å være med, og ingenting å gjør. Forever fuckings alone. 
I kveld har jeg så sykt lyst å sitte i en fjøre med venner og grille pølse og ta bilder og snakke dritt. Rop ut om noen er interessert! neida, griller ikke med hvem som helst. 


heheheheh slasken

<3Nathalie Madelen

Invisible shield

Hei!

I går var jeg på Lefdal med pappa en tur, da jeg fant et nytt deksel(vanlig rosa bumper), nye ørepropper, og en ny skjermbeskytter til iphonen siden den jeg hadde var heeelt oppskrapet!
Sist nevnte angrer jeg på at jeg kjøpte! Aldri mer! De forrige merket jeg hadde var mye bedre, men husker ikke hva det hette.


æsj, se bort i fra meg. Stygg idag.

For det første, var prisen helt sinnsykt. 199kr for EN sann plastikk!! Den jeg kjøpte sist kostet 149 for 3 stk.
For det andre, så er den helt teit å feste på. Masse rot og utrolig vanskelig! Og sist men ikke minst, med engang jeg endelig hadde klart å feste den, begynner den å løsne i kantene og krølle seg innover. Så jeg betalte 199 kr, og hadde det på i ca 30 sek før jeg måtte ta det av :) gjett hvem som skal klage i morgen! 
Bare sann tilfelle noen hadde tenkt å kommentere at det bare var jeg som hadde gjort feil, så kan jeg si med en gang at jeg leste instruksene minst ti ganger og gjorde akkorat slik som sto der, såå ikke min feil. 

<3Nathalie Madelen
 

chiller

hei!

Har fått litt respons på forrige innlegg, hele to kommentarer, wooho! Men ja, som jeg var redd for, er det videoblogger dere vil se. Hater egentlig helt sykt å filme meg selv, og ikke minst høre stemmen min på opptak. MEN, skal se hva jeg får til. Har faktisk allerede begynt på en sminkevideo. Usikker på om jeg kommer til å legge den ut eller ikke. Blir mest sannsynlig til at jeg heller filmer en ny. Skal værtfall legge ut minst en videoblogg i nærmeste fremtid, og jeg lover å bli flinkere på det. Må bare komme over det stadiet hvor det er dritkleint først.


nytt kamera forresten!:) Nikon <3<3

HEHE kødda. Lånekamera fra Lefdal, siden de holder på å fikse mitt kjære canon. Har vært noe galt med det siden ei fra gamle klassen sprang på meg så jeg mista det i murgulvet. Flaks jeg hadde idiotforsikring.. Så nå må jeg altså leve med et nikon kamera i too uker. Jeg forstår ingenting, og kan ikke si jeg liker nikon noe særlig. Men det er bare min personlige mening! sikkert noen som er totalt uenige.

Hadde forresten blir kjempe takknemmelig vist noen kunne forklare meg hvordan jeg fjerner histogram greia bilde visningen. Helt umuli å se bildet, fordi det ligger et digert histogram over hele. pliis la disse to ukene gå FORT!!

<3Nathalie Madelen

rosa dinosaurer

Hei!

Begynner å gå tom for passende eller interessante overskrifter, så da bruker jeg bare noe totalt random. Bare for å ha en overskrift.
I går var jeg på jobb nesten hele dagen, og resten av dagen satt jeg foran pcen og så en hau med episoder av "switched at birth". For et liv.

Jeg har faktisk ingenting å blogge om fortiden! Hva vil dere lese? 

<3Nathalie Madelen

flytting for fullt

Hei!

I natt har seg sovet i hybelen min! Brukte hele gårsdagen på å pakke siste rest i kasser, pakke kassene ut i bilen, for så å kjøre til hybelen og tømme kassene. Ble utrolig fint der! Skal lage en videoblogg av hybelen, men siden jeg ikke har film på speilrefleksen, så må jeg brukte digitalkameraet til det. Eneste problemet er at digitalkameraet var hjemme. Prøvde med mobilkameraet, men halloo elendig kvalitet. 
Skal ditt med litt småting til en annen dag, så da skal jeg huske å filme! lover. Dere kan jo få se litt bilder da. Mobilbilder vell og merke. 

Elendige bilder. Var mørkt ute, så fikk ikke lys der i fra, i tillegg til at det var kjempe rotete siden vi ikke var helt ferdige enda. 
Skal lage en film, så stay tuned!

<3Nathalie Madelen  

pakking

hei!

Bare to dager til jeg flytter! Dårlig tid u say? Er ikke engang halv ferdig med pakkingen.. om to timer stikker jeg på jobb, bare halv vakt idag da, så er hjemme i 8 tiden. Alt er bare et eneste rot her. Har ikke kontroll på noe, og det stresser meg! Vet ikke va jeg skal kaste, eller hvor jeg skal gjøre av alt jeg ikke skal kaste.. har fått mye mindre rom her hjemme nå, siden jeg bare kommer til å være her annen hver helg (skilte foreldre). Og derfor mindre plass til å oppbevare ting. Og hybelen er jo heller ikke så stor, så jeg kan ikke dra med meg alt rotet mitt ditt. vanskelig.


hehe, fint rot? gaaad, kommer aldri til å bli ferdig..  Skal passe unger i hele morgen, siden mamma og tantene og onkelene skal i bryllup. Kan bli spennende. Så da blir det nok lite pakking! 

Ok, nok syting nå! må vell bare hive meg rundt å fortsette. 

<3Nathalie Madelen

seventeeen

Hallåå

Føler meg ganske voksen nå som jeg endelig er 17! Hadde bursdag nå på onsdag, å startet dagen med å hente verdens søteste kattunge, som i skrivende øyeblikk prøver å angripe fingrene mine og pcen. Hun har for det meste sovet på funget til en av oss siste døgnet, men nå har hun viiirkelig gone wild! haha, søt. Vi må ha henne inne om natten nå, siden hun ikke er helt kjent her ennå.


leketid. 
søteste sovestillinga!


årets bursdagskake, hoho


sovetrollet! passe oppmerksomhetssyk ja.

Skulle egentlig på jobb idag, men pågrunn av at jeg tilbringte deler av natten over en spybøtte, så måtte jeg droppe det. Dere er helt sikkert drittlei av å lese om katten min allerede, så jeg skal prøve å begrense meg litt. Ikke enkelt å være ensom cat lady!

<3Nathalie Madelen

pusekatt

Hei!

Nå har vi nettopp kommet hjem med en nydelig liten kattunge! Var å så på den dagen etter vi kom fra sverige, men de va ikke leveringsklare før nå. 


ååh, nydelige Akira <3 

Hun var litt redd til å begynne med, å gjemte seg under sofaen. Men da jeg fikk henne frem, ble hun ganske rolig å kosete egentli. Gullis ;*
Snakk om perfekt bursdagsgave!! 


fikk forresten tidenes frokost i dag tidlig! haha, oppfinnsom familie!!

<3Nathalie Madelen

pakke, pakke og pakke

hei!

Hadde egentlig ikke tenkt å fortelle dere dette helt enda. Men jeg klarer faktisk ikke la vær! Grunnen til at jeg reiste til Ålesund på søndag, var at jeg skulle møte Mamma så skulle vi på dra for å se på en hybel der. Hybelen var kjempe fin! Helt ny oppusset, og ikke helt ferdig enda engang. Vi sto ganske lenge og snakket med de to som eiger hybelen, to kjempe greie folk! 
Da jeg kom hjem fra byen, var det bare å begynne å pakke, stue bort og fylle det jeg kunne i bagger, og legge resten i dunger rundt på gulvet og kommoder. Får ta over hybelen allerede på fredag, så neste helg blir det flytting for fullt! Var på jobben i dag og hentet en hau me banan-kasser, måtte likevell hente lommeboka som jeg glemte på lørdag. Typisk meg! glemte mobilen min også, men han jeg stengte med var så snill og hentet den til meg. Da jeg skulle legge penger til buss og båt i lommeboka søndagsmorgen, var den plutselig ikke i veska. Og først daa, kom jeg på at den lå jen i skapet mitt på jobb. Dumdumdum!!


ja, dette bilde er da oppned, til dere som ikke ser det.


rot!

Det er så rart! Har aldri flyttet hjemmenfra alene før! både gruer og gleder meg på samme tid. Blir godt å komme litt nærmere skolen, så jeg slipper og pendle fire timer tilsammen hver dag, men kommer nok til å savne mamma og resten av de her hjemme når jeg er borte. Det ble liksom så ekte når jeg begynte å pakke ned alle tingene på rommet mitt. Første gang i hele mitt liv jeg er fornøyd med rommet mitt, er nå etter jeg pusset opp i vår, så får jeg bare bo her i 3-4 måneder før jeg flytter fra det.. Skal bytte rom med lillesøstra mi, siden jeg har det største og "beste" soverommet i hele huset, så skal vi bytte siden jeg bare kommer til å være hjemme i helgene. Trist. Men heldigvis er hybelen minst like fin som rommet, om ikke finere! Så jeg får det nok kjempe fint der. 

Burde kanskje fortsette litt med pakkingen. Skal jobbe i morgen og torsdag, så da blir det liten tid til pakking. Onsdag har jeg bursdag, så da fikk jeg fri! Tviler på jeg kommer til å bruke hele bursdagen på å pakke heller, så. Da skal jeg nemmelig bake og spise brownies!! hehe

<3Nathalie Madelen

Ålesund

hei!

Har egentlig hatt en litt små travel dag. Sto opp klokke 10(seriøst) for å dusje, spise frokost å gjøre meg klar for rekke bussen til hareid, og deretter båten videre til ålesund. Forsov meg såklart, og endte med å ligge rett ut i senga til jeg hadde 3 kvarter på meg å bli klar. Trenger vell ikke si annet enn at jeg måtte sminke meg på bussen. Var så fint vær idag også, helt sykt! gikk i kort dongribukse, singlet og dongerijakke, og måtte flere ganger ta av meg jakken, fordi jeg holdt på å svette i hel!! sommer <3


åååååh! hvorfor kommer alle bildene mine feil vei? someone tell meeeDette beskriver egentlig ganske bra resten av dagen min. Vertfall om du ser borti fra de siste 4-5 timene hvor jeg har ligget i sengen og sett glee eller switched at birth. Addicted.

Nå er det straks sovetid. 

<3Nathalie Madelen

nachooo

hei!

Kom nettopp hjem fra jobb(okda, en halvtime siden..) og må faktisk lage meg middag selv.. Andre dag på rad. Og siden det eneste jeg faktisk får til å lage vellykket, er nachos, blir det det. Lei allerede! flaks mamma kommer hjem i morgen! 

 

<3Nathalie Madelen

jobb snart

Hei!

Kom akkorat ut av dusjen, og sitter å venter på at håret skal tørke. Skal på jobb i dag også, flink jente! Om tre timer. 


hehehe, halåå falske smil! bilde fra søndag. 

Har egentlig masse jeg skal gjøre før jeg fyker av gårde på jobb. Lovde mamma å rydde huset... Flaks det ser ut som et bombe nedslag her da!!

<3Nathalie Madelen
 

jobbe jenta

hei!

Var godt å komme hjem til senga etter en dag på jobb. Merker fort at det er over tre uker siden sist jeg var der! Dagen gikk kjempefort, noe som egentlig er helt greit. 
Er egentlig en god stund siden jeg kom hjem, men har sittet en stund nede i stua å sett greys(opptak) og slikt.


hehheh, photobooth <3

Skal jobbe i morgen også. Så er vell påtide å ta kveld snart så jeg får litt søvn! 
Fikk forresten litt sjokk når jeg kom hjem og logget på blogg.no ista. leser-statistikken hadde plutsli fløyet skyhøyt over sitt normale nivå. Hadde ikke forventet det, men positiv overraskelse!

<3Nathalie Madelen 

Hjemme

hei!

Det var utrolig godt å få komme hjem til sitt eget hus! Har kjørt helt fra Drammen og hjem idag, ca 8-9 timer, sykt langt! Kom hjem rundt om i halv 9 tiden eller noe slikt. 
Og da jeg begynte å pakke ut tingene mine, var så klart sololjen min skrudd halveis av korken på, så aaaaalle toalettsakene mine va fulle av sololje.. Luck. 


bestesøstern <3

Har så vidt begynt å ta innkjøps bildene, men kameraet laddet ut etter 3 bilder, så jeg skal fortsette i morgen når det har laddet seg opp. Tenker å legge ut i deler, etter hvilken "kategori" det er. for eksempel del 1 - klær,  del 2 - Kosmetikk og så videre. Har kjøpt en god del, så det blir vertfall alt for mye til bare et innlegg!

Er veldig trøtt etter en lang dag i bil, så jeg vurderer å legge meg straks. Tidlig opp i morgen å pakke ferdig, hjelpe til å rydde siste rest og vaske litt klær før vi fyker av gårde til mamma. 

<3Nathalie Madelen

På vei hjem

Hei!
Da er jeg på vei hjem. Er hjemme om rundt fire-fem timer eller noe slikt. Drittlei av å sitte i bil!

Svenskegodt!

Nå skal jeg bare fortsette å sitte her i noen timer til. Klarer forhåpentligvis å sove litt, så tiden går litt fortere!

<3Nathalie Madelen

badedag

hei!

Da va jeg "hjemme" etter en fantastisk dag på badelandet, etterfylgt av sykt god mat på en sann kebabshappe borti her. Herreguud, noe av det beste jeg har smakt nooengang!
Nå er det straks tid for kort spill med søsken og naboer. Feriekos!!


kjøpte denne fantastisk fine piercingen i forgårs, og idag, på badingen hadde jeg den på meg og greide så klart å rive av ugla og miste den... hater livet mitt....
Dritdårlig bilde da, mobilkvalitet i et mørkt rom. Forresten så er ikke "hullet" såå rødt som det ser ut som her. Ble litt rare farger på grunn av kameraet. Det er så stygt som det er fordi det er arr av den forrige jeg hadde som jeg fikk infeksjon i. Det er også grunnen til at den er så sinnsykt skeiv. Orker ikke skrive mer om det, er sikkert ikke så interessant.

Nei, nå skal jeg spille kort. Så vi blogges.

<3Nathalie Madelen
 

Stockholm

heiheei!

beklager ingen blogging igår. Måtte stå opp kjempe tidlig for å rekke toget vi skulle på til Stockholm, og var borte hele dagen. Helt fantastisk dag! til tross for kjempe vonde bein. Ble litt nye innkjøp, og masse masse fine bilder! kommer som sagt innlegg med bilder når jeg kommer hjem. Tar litt for lang til å laste opp så mange bilder her. Skal også legge ut et innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem.


siss ;*


biljeetten

Jeg var egentlig tenkt å stå opp klokken 8 å sitte klar til å bestille biletter til Justin Bieber konserten, men siden toget gikk klokken 8.56 så måtte jeg bare slå fra meg det. Var passe frustrert en periode, og livredd for å ikke få biletter, men heldigvis, har jeg verdens beste mamma som sto opp en halvtime tidligere enn hun trengte og satt i 3 kvarter å "slost" mot internettet og nesten ble forsein på jobb, bare for at jeg skulle få biletter. Bestee <3 Og biletter fikk jeg!! JESSJESSJESS!!!! Har aldri mitt liv vært så lykkelig som jeg var da hun ringte å spurte hvilke biletter jeg skulle ha. Fikk nesten golden circle, men de var desverre utsolgt. Men bare det at jeg faktisk fikk bilett er mer enn bra nok for meg, herreguuud så lykkelig jeg er! Vet om mange som ikke fikk biletter. 

skal dere på JB konserten?

<3Nathalie Madelen

god morgen!

Hei!

har regnet i heele natt, såå irriterende! Trodde jeg reiste på sommerferie for å slippe unna regnet jeg, ikke bo i det. 
Været ser ikke spesielt lovende ut nå heller, så det blir vell innebassenget idag også! passer meg egentlig ganske bra da! Er så gøy der!hva skal dere gjøre idag?

<3Nathalie Madelen 

tjukka

hei!

Sitter for øyeblikket å stapper i meg potetgull og dip som om jeg ikke skulle spist på flere uker. Var det når jeg skulle skrive sommerkroppen 2012? haha. Blir sikkert gøy å gå i bikini imorgen! 

Har dere forresten sett bildene jeg la ut nå for ikke så lenge siden? Regnet så sykt i sted! Har faktisk aldri i mitt liv sett så sykt regn!! Ene minuttet satt pappa og naboen uten for her å så på at det pøsregnet på andre siden av veien(her var det sol), og plutselig høres det ut som noen står å tramper på taket her! SYKT store regn dråper!!! Bare sekunder senere hører vi deeeet tordenet! Slo av pcen og slikt tilfelle det skulle slå ned eller noe slikt, så tok jeg med meg brodern, hver vår paraply og kameraet ut på springetur, i sandaler vell å merke, siden jeg ikke er smart nok til å hente støvlene i skapet. Halla klisj våte bein. Var vann overalt!
hehehe, ka klisjvåt? digg med hvit shorts som blir gjennomsiktig da.
heldigvis ble ikke kameraet vått, var ganske flink å holde det under paraplyen. 

<3Nathalie Madelen

klor i øynene å blått kinn!

Hei!

FOR en dag! Nesten rett etter jeg skrev det innlegget idag tidlig, skifta jeg på meg badeklærne og gikk bort til bassenget med hele gjengen. Er et ganske stort "badeland" her, Gustavsvik upplevelsebad och sommarbad (eller noe slikt.. søk på google, så får dere bilder!) kjempe mange digge sklier, liker alle best "villfossen" en ganske lang elv som er delt opp i tre deler. vist dere klikker HER kan dere se film fra hele sklia. Men til overskriften. Ene gangen jeg var på vei ned der, snudde jeg hodet andre veien, for å ikke få så mye klor vann i øyenene, no jeg aldri skulle gjort! det var inni siste tunnelen, og der er det murkanter. snudde litt på hodet for å se hvor jeg var kommet, og da traff jeg såklart akkurat murkanten med kinnet. AU! Føles ut som kinnet mitt er helt enormt, i tillegg til at det er blått og rødt og fælt.. huffhuff

Sett bort i fra det har jeg egentlig hatt en ganske fantastisk dag. 


Nå sitter jeg å koser meg med en skål vannmelon, selv om det er mye mer fristende å hente potetgullskåla, eller grensegodtet.

<3Nathalie Madelen

ferielivet

heyhey

Versåsnill å tilgi min elendige blogging siste dagene. Livet er bare for bra her. Sykt fint vær, ikke idag da, men alle andre dagene. rundt 30 grade og sol, shopping og bading. 
Bruker veldig liten tid av dagen min på macen, no jeg håper dere forstår. Vil heller nyte solen og varmen og være sammen med familien, enn å sperre meg selv inne med macen..


halla da xD

Legger ut flere bilder når jeg kommer hjem. Tar litt lang tid å laste de opp, siden nettet er litt småtreigt. 
 

<3Nathalie Madelen

tog tur

heihei!

I dag har vi vært en tur med bytoget, er et lite tog(sann som kan kjøre over alt) som kjører rundt i byen for å vise turister som meg rundt på diverse fasiliteter her. Kjempe fin tur, tok masse bilder! Men jeg orker rett og slett ikke begynne å slost med bildeopplasteren og internettet nå, så dere får vente til jeg kommer meg hjem til noen lunde oppegående internett. Tror det er det mest interessante jeg har gjort idag. Været har vært utrolig forskjellig iløpet av dagen også, så jeg har skiftet mellom short, joggebukse og paraply hele dagen..

I morgen er planen å reise en tur på skara sommerland. Det blir nok kos! var der i fjor også, likte meg veldig godt der!

<3Nathalie Madelen

Svar på spørsmålsrunden

Hei!

Hvor høy er du?
- Jeg er 165 cm høy. 

Hva gjør du på fritiden?
- Jeg danser jazzbalett, skal snart begynne på åttende året. Bortsett fra det er jeg med venner, forann pcen trener litt og så videre!

Har du god selvtillit?
- nei, langt i fra.. Mange sier at jeg virker veldig sikker på meg selv og har utrolig god selvtillit, men det har jeg langt i fra. Jeg er kjempe usikker på meg selv, og overtenker hver en minste ting jeg gjør. Det har blitt bedre siste 3 årene.

Hvor går drømmereisen?
- Et sted hvor det er varmt! ikke for varmt, men rundt om 25-30 grader er perfekt. Sandstrand med klart blått sjøvann, shoppingsentre, bilig!, fint hotell, masse masse sol. Har ikke helt funnet ut hvor dette er enda da.. hehe.

Bruker du skjorter? hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden? 
- jeg bruker veldig lite skjorter. Har tre stk, en beige/korall fra cubus som jeg aldri har brukt, og en lys blå fra cubus som jeg aldri har brukt, også har jeg den røde westhill redbird skjorta fra bikbok.
Bruker bare sist nevnte. Og da har jeg den open med en ensfarget topp under. 

slik.

Favorittantrekk?
-

bunaden, uten tvil!<3


fem favoritt venner?
- favoritt venner høres egentlig litt slemt ut.. men er jo såklart de nærmeste. Amanda er jo bestevenninna. Klarer ikke å velge fire andre "favoritter" blant alle de andre, ligger egentlig ganske likt.

loveyouu <3

Liker du noen ?(gutter)
-  jodaa

Hvordan var ditt første kyss?
- Egentlig ganske kleint.  

Hva liker du best å gjøre på fritiden?
- være med venner.

Hvem er dine venner?
- Har mange venner! ingen nevnt, ingen glemt :) 

Hva synes du om bloggen min? (Karen og Marte)
- Har aldri vært på bloggen din før faktisk, men fra første øyekast virker den bra. 

Hva synes du om min blogg? (Ingert og Amper)
- Har aldri vært på din blogg heller før, men den ser bra ut.

Har du noen gang gjort noe flaut?
- såklart! hvem har ikke.. 

<3Nathalie Madelen

vann over hodet..

Hei!

Noen av dere sitter sikkert å venter i spenning på svarene fra spørsmålsrunden. Må nok desverre skuffe dere, internetten her er vist ikke like 100% som jeg hadde regnet med, så jeg kan ikke love når svarene kommer. Skal få gjort det så fort som mulig! Klarer for øyeblikket ikke å legge ut bilder engang, så..

<3Nathalie Madelen

Endelig internett!

Hei!

Da var vi fremme, og jeg har plassert meg godt i solveggen med macen på fanget. Blir nok litt bedre blogging neste dagene, ettersom jeg endelig har fått internett. 


babe ja.

Skal få lagt til svarene på spørsmålsrunden ikveld, når solen forsvinner å det blir kaldt. Siste kjangs til å stille spørsmål!

<3Nathalie Madelen

tidenes treigeste internett.

Hei!

Dere har sikkert merket at det har vært ganske stilt fra min kant siste to døgnene. Kom til sverige i forgårs, og på denne campingen er nettet helt elendig. Brukte nettopp et kvarter på å logge inn! det sier vell litt.. Men hva gjør jeg ikke for dere kjære lesere <3<3<3 klisjè. Skal få lagt ut svarene fra spørsmålsrunden så fort jeg kan, reiser til en annen plass i morgen, og der er sikkert bedre nett. Her klarer jeg ikke å legge ut bilder engang.. Bare fortsett å still spørsmål her

Kommer sikkert et innkjøps innlegg også så fort jeg får bedre nett! kjøpte litt på grensen også, som jeg har lyst å vise dere. Så fikk dere ikke sett innkjøpene fra Lillehammer heller, siden nettet sviktet meg.

<3Nathalie Madelen

kjøring

Hei!

har tilbringt hele dagen min i bilen. Dro hjemme fra i ti tiden i dag tidlig. Har kommet oss til et sted som heter Skarnes eller noe slikt. Aldri vært her før. Tror jeg. Til min store glede stoppet vi i litt over en time på Lillehammer så jeg fikk svidd kortet litt på senteret der! ble både ny bikini, sandaler, en topp og litt forskjellig annet. Skal prøve å få lagt ut et innlegg senere i kveld eller i løpet av morgen dagen av innkjøpene. I morgen er planen å komme seg over grensen. 

 
vi er så lekre ;*

<3Nathalie Madelen

Rise and shine

Hei!

Da var det på tide å stå opp for min del. Reiser til sverige imorgen, og har ikke begynt å pakke enda. Må en tur til Ulsteinvik å handle inn litt ting jeg mangler nå etter frokost, så går resten av dagen på pakking og gjøre klart alt som skal være klart! Tror vi reiser ganske tidlig i morgen, så da er det litt greit at jeg slipper å stresse før vi reiser.

Ha en fin dag alle sammen!

Husk på spørsmålsrunden!

<3Nathalie Madelen

Fotograf bildene fra Tyrkia

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har lagt ut noen av disse bildene før, er fordi jeg ble kjempe misfornøyd. Ikke med fotografen, men med kjole valget og det at jeg tydeligvis hadde store problemer med å smile på mange av bildene. Dette er de bildene jeg ble mest fornøyd med. Legge bare ut bildene av meg, siden jeg ikke er sikker på hva de andre vil at skal bli lagt ut her.Man lærer av sine feil. Den kjolen blir ikke brukt igjen før jeg har gått ned minst 20 kilo. 

fortsett å still meg spørsmål HER!

<3Nathalie Madelen

Spørsmålsrunden, siste kjangs!

Hei!

Enten imorgen eller onsdag avslutter jeg spørsmålsrunden, så nå har dere siste kjangs til å spørre meg om det dere måtte lure på! 
Dere kan godt stille spørsmålene i dette innlegget, vist dere ikke gidder å klikke på denne linken. 

<3Nathalie Madelen

livets gleder!

Hei!

har akkurat smurt på meg sololje som lukter karamell, og lagt meg i solstolen på verandaen med en skål jordbær og vaniljekesam! Klar for å nyte en hærlig dag.

ååh, kan føle på meg at dette blir en hærlig dag!! Vurderer å løpe entur på fjellet senere også. 

Dere kan forresten fortsette å stille meg spørsmål HER ! Er ikke sikker på når jeg avslutter den ennå. Må se det ann litt på mengde spørsmål og slikt. Men blir sikkert før jeg reiser til sverige, åltså før neste helg engang.

Ha en fin dag kjære lesere!

<3Nathalie Madelen

nydelig dag

Hei!

ååh, så hærlig! nå kom endelig sommeren hitt også. Var nettopp å trillet søskenbarnet mitt på 2 og et halvt år, gikk i bare shorts og topp uten at det var kaldt. Fantastisk! Må innrømme at sommerfølelsen begynner å komme jaa!Er meldt rundt 20 grader hele denne helgen, første gang på flere år det faktisk er meldt fint vær på jonsokaften. Så da blir det sikkert grillkos med venner eller familie, blir digg!
Tenkte jeg skulle prøve å få til noen bilder til en ny header idag også. Er så sykt lei av det grusomme designet jeg har nå! Var egentlig ikke tenkt å ha det så lenge som jeg hadde, var bare en liten stund så jeg fikk ta nye bilder og redigere sammen, men det tok vist litt lengre tid en jeg hadde regnet med.

Dere kan forresten fortsette å stille meg spørsmål HER ! Er ikke sikker på når jeg avslutter den ennå. Må se det ann litt på mengde spørsmål og slikt. Men blir sikkert før jeg reiser til sverige, åltså før neste helg engang. 

Men nå skal jeg fortsette å nyte denne nydelige dagen, så blogges vi senere i kveld eller i morgen!

<3Nathalie Madelen

 

Spørsmålsrunde!

Hei!

siden det har gått så lang tid uten at jeg har blogga, tenkte jeg at det var på tide med en aldri så liten spørsmålsrunde. 
Så bare fyr løs! spør om hva du enn måtte lure på. Er det noen spørsmåls jeg ikke vil svarer på, lar jeg være. Simple as that!<3Nathalie Madelen

 

Sykt hærlig!

Hei!

Har ikke ord for hvor fantastisk det var å trene corebar igjen! Ganske lenge siden sist, har gått mest på fjellet og jogget siste tiden. Etter en ganske svett time, var det rett til solariumet å brune seg litt. 
Etter at jeg hadde betalt for 20 min merket jeg at solkremmen var tom.. heh woopsii! Er litt rosa nå, for å si det mildt. Fikk litt brunfarge også da, heldigivs! 


hvorfor er jeg så pen? hahahahaha

Lurer på hva jeg skal finne på resten av kvelden. Første kvelden i sommerferien, noe som kan ligne på minusgrader ute, og en nyoperert bestevenn. Er så lei av å bare sitte inne å kjede meg. 
Håper vi får fint vêr snart! er så kjipt med sommer uten fint vêr..

<3Nathalie Madelen

straks trening!

Hei!

Da var det straks tid for dagens treningsøkt. Stikker på corebar en times tid, så enten zumba en time til etter på eller så stikker jeg og tar sol. Får se hva jeg gidder!
Har sagt siden jul at jeg skal bli så tynn i år. Tynn å fin til sommerferien. Yeah right.<3Nathalie Madelen

Twitter og Insta!

Hei!

tenkte bare jeg skulle si fra at dere kan followe meg på instagram eller twitter, vist dere er interessert i å høre/se mer av mitt ekstremt interessante liv. haha. Oppdaterer der mye oftere enn jeg gjør her på bloggen. Skal skjerpe meg her på bloggen også da! Men vertfall, nå vet dere det. Jeg heter Nathaliemadelen på begge. 


Har forresten sommerferie nå! wiii! Blir hærlig med to måneder fri kjenner jeg. Kommer til å savne klassen, men får jo se igjen de fleste til høsten, så skal nok gå fint!

<3Nathalie Madelen

syke jenta!

Hei

så fantastisk, dag tre med spysyken. HATEHATEHATE. Og ikke nok med at jeg må ligge hjemme å ha det jævlig, gikk glipp av BÅDE Akademiet awards OG Atle Pettersen konsert idag. Hadde uansett ikke rukket begge deler, men jeg kunne gjort en av delene! greit, nå hater jeg offisielt livet mitt. Og til alle dere friske fisker der ute, jeg er grønn av missunelse.
Har ikke klart å spise siden tirsdagsmorgen(uten å spy), har dødsvondt i magen, feber, spyr,  og så videre. Jaddaaa

Beklager til alle dere småbarn som måtte lese alle drøye ordene jeg brukte over her. Er bare litt frustrert akkurat nå. 

<3Nathalie Madelen

Helgen

Hei

beklager veldig masse at dette innlegget ikke kom etter skolen i går. Måtte fra hjem på en tidligere båt fordi jeg plutselig ble kjempe dårlig. Hadde så vondt i magen at jeg sleit med å gå.. Så skulle jeg sitte på båt i en halv time, og deretter på bussen i en time.. Jess, livet! Bare sann tilfelle dere lurte på hvordan det gikk, så satt jeg på kne forann doen hele båtturen og spydde, var kritthvit i ansiktet, blå på leppene og kaldsvettet helt vilt. Sikker på jeg ga de stakkars barna som var på bussen og båten varige mentale skader... I såfall, beklager jeg det veldig. Da jeg endelig kom meg hjem la jeg med rett ned på senga og sloknet med engang. Har aldri vært så sliten i hele mitt liv! Og da sov jeg hele bussturen også da. Klarte nesten ikke å spise på hele gårsdagen, det hele endte med at pappa måtte kjøre på butikken å kjøpe potetgull å brus til meg, fordi det var det eneste jeg ikke spydde opp igjen med en gang. 
I tillegg til denne grusomme kvelden glemte jeg ladderen til macen på skolen så jeg har ikke hatt pc på over et døgn. Har sovet i halve dag også da. For et liv.

Jaja, tilbake til helgen. På fredagen etter var vi først en tur med Emilie før vi stakk til Ulsteinvik. Tok desverre ikke outfit bilde den dagen, fordi jeg ikke kom på det før jeg kom hjem og tok av meg klærne. Har bilde av kjolen jeg hadde på meg da, siden jeg kjøpte den samme dag, måtte jeg så klart pose litt forann speilet.

dårlig bilde. 249kr fra cubus! nydelig kjole! 

tok nesten ingen bilder den kvelden heller. Lørdagen var det opp og på jobb i noen timer før det var til vik igjen! Hadde det faktisk mye gøyere på lørdagen, fordi da var der flere av vennene mine. Fredagen ble det egentlig bare rot.
to vakre <3


kveldens outfit forresten!
den hvite toppen som er under skulle forresten ikke vise så mye. Var bare et litt uheldig øyeblikk!

Ble egentlig ikke tatt så mange bilder den kvelden heller. Men var sykt fint vær hele helgen! kanskje litt kald vind på lørdagskvelden, men bortsett fra det skal jeg ikke klage! Hærlighet for en fantastisk helg!

<3Nathalie Madelen

Ingen eksamen!

Hei!

Da var det så og si ferie for min del. Er helt i ekstase nå, fordi jeg slapp muntlig, herreguud, ord kan ikke beskrive gleden min! Kunne komme opp i matte eller naturfag.
Selv om vi ikke komme opp, får vi så klart ikke fri. Så sykt irriterende! VIL HA FERIE.

blogges mer senere, er på skolen nå og skal egentlig filme til et prosjekt. Kommer kanskje bilder fra helgen senere i dag.

<3Nathalie Madelen

Dagen er reddet.

Hei!

da jeg våknet idag, var jeg så trøtt at jeg aller helst ville holde meg i senga resten av dagen. Helt til jeg åpnet gardinene og så at hele bygda var dekt av morgensolen, hærlig!! Fikk for første gang i mitt liv lyst til å stå opp klokken 05.20 for å gjøre meg klar å reise til skolen. Aldri skjedd før!


buss med beste ;*


chill

Sitter for øyeblikket på skolen og venter på at vi skal være ferdige, bare en halvtime igjen..

Er forresten meldt fint vêr heeele helgen! og det passer meg egentlig helt perfekt, siden det er Ulsteindagene fra idag til søndag. Til dere som ikke vet va ulsteindagene er, så er det en slags sommerfestival i Ulsteinvik (ca 20 min med bil fra der jeg bor). Der er tivoli, boder med alt mulig rart, konserter og så videre. Gleder meg helt sykt! skal vær der nesten hele helgen, så får vi se hvor mye oppdateringer det blir her på bloggen. Kommer hvertfall outfit imorgen kveld og et tidspunkt på lørdagen. Blir bra!

<3Nathalie Madelen

Skolechill

Heej

For en lang skoledag.. Hadde tenkt å ta outfit bilde til dere idag tidlig, men da mamma braste inn på rommet mitt 10 min før jeg må reise å lurte på om jeg ikke var tenkt å stå opp snart, kastet jeg fort fra meg den tanken! Rakk ikke engang å lage meg skolemat, så jeg måtte på butikken å bruke opp nesten alle pengene mine på mat.. kjipeern!

Nå har vi egentlig norsk, men ja, blir ikke gjort så veldig mye. Skolelei så det holder! gleder meg helt vilt til skoleferien. Bare denne uken, neste uke og to dager igjen så er det feriee. Blir DIGG! 

<3Nathalie Madelen

Tyrkia 2012

Hei!

blogglyst blogglyst, hvor er du?
Har ikke hatt noe å blogge om i det siste så. Eller hallo, det har jeg vell, men jeg har ikke hatt motivasjon eller lysten til å blogge, så det har bare ikke blitt noe av!
Angrer litt på det nå da.  

Men over til litt spennende ting som har skjedd siden sist! det eneste som egentlig er spennende er vell tyrkia turen! 
Var en uke i Alanya og stoorkoste meg! En hel uke med bare sol, bading og livet! Eneste minuset var vell at jeg ble så solbrent første dagen at jeg måtte gå rundt med en jakke over skuldrene eller langermet genser.. 


flyet me lillebror! 


up in the aair
sliten og jævlig etter en evighet i fly og buss!
flyturen skulle egentlig ta 4 timer (direkte fly fra Vigra) meen, siden flyet ikke var fullt, måtte vi stoppe i stavanger å plukke opp en haug med folk, og derfor tok flyturen 1-2 timer lenger tid enn den egentlig skulle. 
Men etter en 6 timer flytur med en liten turbo 4-åring og en skrikende baby i sete forann og en over pratsom gammel kjærring som elsket å sparke i sete ryggen bak meg, var vi endelig fremme på Antalya flyplass! Vi fikk bagasjen vår før vi gikk for å finne bussen som skulle frakte oss videre til hotellet vår i Alanya. Da dukket såklart enda et problem opp! Det var noe tull med spesialbagasjen(barnevogner o.l) Så vi måtte sitte en time inne i bussen å vente. Jeg kan banne på at det var nesten førti grader inni der! Trodde jeg skulle stryke med.. Da bussen endelig var klar for take off, og fikk vite at bussturen som egentlig tar to timer kom til å ta litt i overkant av tre timer, forsvant alt mitt håp om å faktisk komme frem til hotellet. Grunnen til den evig lange bussturen, var fordi de holder på å bygge om halve Side, så vi måtte derfor kjøre mange små omveier.


Sykeste gleden på lenge å endelig komme innpå hotell rommet å kaste av seg varme norge klær! utsikten fra hotellet forresten!


klar for stranden med mams å lillebror! (og siss som tar bilde)


Kleopatra beach! hahah, la nettopp merke til klokkeslettet.. Nei, vi var ikke på stranden klokka ti på ni! det er Norsk tid, vi lå en hel time forann dere, så klokken var ti på ti. 


solings <3 Lå rett ut og ante fred og ingen fare, så ser jeg opp og der står flere kjekke gutter en jeg kan telle på to hender rett vedsiden av meg og holdt på å lage til solsengene sine!


lever livet!!


lite solbrent!
kjøpte meg tilslutt en stråhatt, så hodebunnen ikke skulle bli mer solbrent enn den allerede var. 


stakk på båttur på tirsdagen.
Herreguud, for en fantastisk uke!! Har så lyst tilbake! Har ikke alle bildene da, legger ut et innlegg med flere bilder når jeg får dem mamma har. 

<3Nathalie Madelen

travel skoleuke og pakke i posten!

hei

har ikke dødd altså. Har bare hatt en utrolig lang uke med masse skolearbeid, i tillegg til masse ekstra jobbing siden alle er sykemeldt eller på ferie. Har derfor ikke hatt så mye tid til overs til bloggen, og de tidene jeg har hatt tenkt å oppdatere, har blogg.no kødda med meg.

fikk forresten pakke i posten på onsdag! for 2-3 uker siden bestilte jeg masse nye ting til iphonen fra dealextreme.com Der er utrolig masse forskjellig som går ann å bestille i tilegg er det sykt billig der, og gratis frakt! eneste negative er at de holder til i kina og england, så det tar en evighet før du får det du bestiller. Kommer et deksel til om noen dager, men det lå på et annet lager så derfor ble det sendt i to pakker.


wiii


ørepropper! Disse blir bare sanne "reservepropper" tilfelle de jeg har blir ødelagte, for det var gankse dårlig lyd på den egentlig..
men så betalte jeg  bare sann 10-20 kr for dem, så kan ikke forvente noe annet.


bil-ladder


ladde dock ting. digger den <3


rosa ladder! 


super søt nøkkelring minnepenn!

<3Nathalie Madelen

Siden sist..

Hei

siden jeg ikke finner på noe bedre å bruke lørdagskvelden min på, så kan jeg like godt fortelle dere hva jeg har brukt tiden på siden sist dere hørte noe fra meg.


vært på cafe med en søtis mens vi ventet på båt


gått på fjellet og trent en del.


er så kul jeg.


utsikt <3


vært på biiltur med bestis :D


menja, bilen sto egentlig helt stille da.. Vi ventet på mamma, siden jeg skulle lærekjøre hjem. Er jo bare 16 og et halvt halloo, har ikke lappen :(((((


vært i en hel drøss med familieselskaper! kakeee


stått på slalom på bjorli! i fire dager uten solkrem, halla solbrent


siss <3 loveu


fått av strengen!! syykt hærlig!


besøk Aleks
mer fjelltur


ny piercing :D den andre måtte ut i januar fordi den så helt jævlig ut.. legger ikke ut bilde, med tanke på at de som leser bloggen ikke skal få traumer. En jente i klassen min hadde mareritt om natten etter hun så den..

det var vell det mest interessante jeg har gjort.

<3Nathalie Madelen

 

fin lørsdagskveld

Hei

fin var jo vell kanskje litt feil ord? kjedelig kanskje heller. Har ingenting å gjør på, lei av alle filmene jeg har og ingen å være med, weey. Neida, får heller se det fra den lyse siden, kanskje jeg faktisk legger meg tidlig i kveld å ladder opp til skolen på mandag? Alene helg er jo vell bra det også av og til! 
har jobba i hele dag, 12-20, så er egentlig ganske trøtt å utslitt også. gleder meg til lønning nå! Så blir det mest sannsynligvis sydentur med mamma å søskene rett etter jeg får lønn! for et liv <3


haha, bestis <3 Har fortsatt ikke lært meg hvordan jeg får bildene rette veien med macen, så vist noen kan fortelle meg det, blir jeg gla!

mjææ, nå skal jeg prøve å skaffe meg et liv, så vi blogges! max kleint å blogge uten å egentlig ha noe å blogge om.. 

<3Nathalie Madelen
 

tilbake?

Hei

Altså, jeg er fult klar over at jeg ikke har blogget siste, ehm, måneden. Så det er ikke vits i å mase så sykt på meg. Har fått spørsmål på facebook blant annet om jeg ikke var tenkt å blogge, eller om jeg har sluttet. Nei, jeg har ikke sluttet. Har tatt meg en pause, fordi jeg var rett og slett dritt lei. Aldri noen som gidder å kommentere med mindre jeg skrive syte innlegg om hvor forferdelig jeg har det, å det er ikke en slik blogg jeg vil ha. Jeg blogger ikke bare for kommentarer, men jeg skal heller ikke legge skjul på at det blir veldig lite fristende å bruke så mye tid av dagen min på å skrive innlegg, ta bilder, redigere bilder, fikse design også videre når jeg ikke får noe respons i det hele tatt.

Jeg har planer om å starta å blogge igjen nå. Har tatt ganske masse pauser siste tiden, og startet på en liten stund igjen for så å gi opp igjen kjempe fort fordi ingen kommenterer. Så vist dere vil at jeg skal fortsette så må dere også vise litt livstegn! 

Nå stikker jeg straks på spinning, gruer meg helt vilt! Spinning må være en av de værste formene for trening jeg kan tenke meg, til og med værre enn jogging nesten! Mamma spurte på onsdag om jeg ville være med, og hun rakk nesten ikke spørre ferdig spørsmålet før jeg svarte nei.. Men så gikk det opp for meg på kvelden at vist jeg vil bli tynn til sommeren, så kan ikke kun dra på de treningene jeg syns er gøyest, men faktisk de som gjør at jeg sliter med å gå etter på også.. Angret allerede da jeg trykte på reserver..

<3Nathalie Madelen

Sykehusbesøk

Hei!

Etter skolen i går, hadde jeg time på sykehuset, for å prøve å finne ut hva jeg er allergisk mot og slikt. Siden jeg var 9 år har jeg vert konstant tett i nesen, og hver gang jeg har dratt til legen for å finne ut hva som er galt, har de bare fortalt meg at jeg har allergi, og sendt meg hjem med en sterkere allergi medisin enn forrige gang. Utrolig travelt at de ikke prøve mer for å finne ut f.eks hva jeg reagerer på! sjekket også om jeg hadde polypper. For andre gang. Det er så fælt!! En syltynn kjempe lang stålpinne med lys på tuppen som hun stakk flere meter oppi nesa mi. Ord kan ikke beskrive smerten! begynte til og med å gråte.. Der var ikke polypper da, så jeg gikk rundt hele resten av dagen med bedøvd nesetupp og leppe til ingen nytte. kult ja.Overnatta med Amanda inatt, og vi klarte selvfølgelig å forsove oss! skal egentlig stå opp klokken 5, men siden min mobil laddet ut i natt og hennes er helt klikk, ringte aldri alarmen. Våknet først klokken halv 9 av at jeg fikk solen i øyet. flinke hallo.

<3Nathalie Madelen

The hunger games

Hei!

for en liten time siden kom jeg hjem fra midnattspremieren til filmen "The hunger games". Det var veldig spontat at jeg dro ditt, fant ut at den skulle gå i natt rett før skolen sluttet, og ble enig med Amanda om at vi skulle dra å se den. Og slik ble det! Det var en utrolig bra, men sterk film. Og på samme måte litt romantisk også. 

Jeg er ikke så veldig stor fan av slike filmer, men denne likte jeg kjempe godt!


//Google

Anbefaler alle dere som ikke har sett den enda å dra å se den på kino, eller leie den når den kommer ut!!

Har du sett the hunger games?

<3Nathalie Madelen

Været har humørsvinginger........

Hei!

Var i overraskende godt humør da jeg våknet i dag tidlig, sykt! Da jeg slo opp øyene, forventet jeg at det var vår. Derfor tok jeg på meg kort-genser(sann med armer bare til albuene) og converse sammen med den tynneste boblejakka mi. 

Gjett hva det første jeg fikk i tryne da jeg kom ut døra var........... Et stort stygt snøfnug. I og med at jeg allerede var seint ute til bussen, rakk jeg ikke å snu for å ta på meg litt mer "vintervennlige" sko eller en tykkere jakke, så jeg startet min lange ferd til skolen. Hadde ikke komt til veien engang før jeg hadde stille havet i skoene.. Digg ja!

Tiltross for denne fæle opplevelsen, var jeg fortsatt i overraskene godt humør.. Tror noen har dopet meg med lykkepiller i natt, har aldri vært så gla etter å ha blitt vekt klokka 5 for så å trakke i snø og bli klisj våt på beina..


Genser - Only
Bukse - Cubus
Blondetopp - Only
rød topp - Gina Tricot

prøva å se bort i fra mitt falske grusomme smil her..

Fikk dra en time tidligere fra skolen idag, så jeg rakk 12.55 båten, men siden jeg skulle stoppe i vik en tur først så kom jeg ikke hjem før 10 på 4. Kjøpte ikke noe i vik egentlig, bortsett fra en topp.


Only - 159.95 kr


Kommer sikkert til å bruke den mer til høytlivsbukse/shorts/skjørt enn slik. Den så veldig kort ut på dette bildet, men den er egentlig ikke det.

Den er forresten allerede ødelagt da.. Vist dere ser på venstre hånda mi, rett over den er det et hull. Så det ikke før jeg kom hjem å tok den ut av posen.. Nedtur! Og det værste er at jeg ikke kan bytte den heller, fordi det var siste igjen av den størrelsen. Får satse på at mamma klarer å fikse! Det var heldigvis akkurat der toppen skiftet gjennomsiktighet, så der var en søm(?). Jeg likte vertfall toppen veldig godt! 

Kom nettopp på at jeg har norsk lekse til imorgen.. Som jeg ikke har begynt på.. Nice one!

<3Nathalie Madelen
 

Er det søndag, så er det søndag!

Hei!


tok søndagen helt ut idag. Siden ingen skulle se meg, gadd jeg ikke ta på linser, eller fikse meg på noen måte. Likevell la jeg ut bilde her, så alle som vil kunne se meg.. Der eigde jeg nettopp meg selv..

Har har en fin søndag vertfall! litt lang, men alle søndager er lange så det går bra. Fikk sove lenge idag, siden jeg ikke skulle på jobb eller gjøre noe viktig. Har rydda og støvesug hele rommet og sortert i kleskapet idag, i tillegg til at jeg har klipt håret, stusset tupper vertfall. Deilig å ikke å ha så slitt hår lenger!

Nå er det straks sovetid! tidlig opp og på skolen i morgen. 04.50 går alarmen av, innså egentlig ikke hvor tidlig jeg faktisk står opp før akkurat nå. Kanskje jeg burde legge meg snart? har ikke noe interessant å skrive uansett, så jeg bare avslutter nå før dette blir altfor kjedelig å lese!

<3Nathalie Madelen

fin dag!

Hei

Idag kom jeg meg endelig på skolen igjen! utrolig hærlig å få se igjen min kjære klasse og andre venner! Er ikke helt i toppform enda, men det kommer seg. Har jo overlevd dagen, så. 

Nå sitter jeg på klasserommet å venter på at Amanda skal bli ferdig så vi kan gå bort på senteret en tur før vi tar båten hjem. Er 1,5 time vente tid mellom 13.55 båten og 15.30 så da ser jeg litt i butikker siden det ikke er så mye annet å gjør.


babe halo xD

<3Nathalie Madelen

Fortsatt hjemme

Hei

Er fortsatt hjemme fra skolen, bedre form idag enn jeg har vært siste uka. Skal en tur til legen i morgen å få svar på noen blodprøver jeg tok forrige tirsdag pågrunn av allergien, så det blir ikke skole da heller. Får satse på jeg kommer meg ut døra på fredagen da.

Har ikke blitt noe blogging siste dagene, fordi det hadde bare blitt syting over hvor dårlig jeg var, å jeg regner med dere var litt lei av det, så!


eehja

Har sett på tv i hele dag! tror kanskje jeg kan program oversikten til alle kanalene vi har utenatt, har sittet å bladet gjennom alle kanalene tusen ganger. Lillebror kom hjem for en stund siden og hadde kjøpt sjokolade til sin syke søster, snill bror <3

<3Nathalie Madelen

En fin dag

Hei! 

forrige helg, nermere bestemt 3 mars, våknet jeg og Amanda til solstråler som snek seg inn gjennom vinduet forbi rullgardinen. Var ute nesten hele dagen! satt en evighet på brygga rett nedenfor huset mitt og "solet oss". 
Gleder meg til vår og sommer, blir så digg! kjøpte meg nye solbriller og bikini for noen uker siden. Solbrllene har jeg på meg på nederste bildet, og bikinien er knall rosa fra cubus! gleder meg så sykt til å bruke den!

<3Nathalie Madelen

sliten jente..

hei kjære lesere!

Ligger rett ut i dag også jeg.. Har så lyst å bli frisk igjen! Kjennes fortsatt ut som 100 ville elefanter har trampet på hodet mitt, for så å legge en osteraspe i halsen min, som beveger seg hver gang jeg puster. Skal prøve å ikke syte så veldig mye, men når jeg ligger i senga under dyna 24 timer i døgnet i flere dager, så er det veldig lite annet å skrive om. har sovet 50% av dagen idag. Våknet i sted av at bestemor kom inn på rommet mitt for å si hei til meg. Var så dårlig at jeg ikke orket å gå ned trappa når vi fikk besøk, så da kom hun heller opp.Nå skal jeg straks legge meg tror jeg, blir garantert ikke skole på meg imorge, med mindre et mirakel skjer i natt! Og det er vell heller tvilsomt.. 

Skal love dere å finne noe bedre å skrive om så snart jeg blir frisk igjen! Livet er desverre ikke så spennende under tidenes feber angrep..

<3Nathalie Madelen

Nytt iphonedeksel!

hei

I går fikk jeg pakke i posten, og den inneholdt mitt nye deksel! Har gledd meg så sykt til å få det. Bestilte det fra Handelsportalen på søndag, betalte 99 kroner for det, og i går lå det i postkassa mi!!
loveit ♥

<3Nathalie Madelen

helg!

Hei

Det at det er helg, hadde vært en fantastisk hærlig følelse, med mindre det hadde vært for at jeg sitter i senga, og er nesten enda dårligere enn jeg var igår. Halsen er helt ferdig, svir som bare søren og puste, snakke og spise.. eneste tiden jeg ikke kjenner det er når jeg drikker. Så nå har jeg funnet frem et stort brus glass jeg skal kose meg med i kveld. resten av kroppen er bare ødlagt.. verker og er vondt over alt, kvalm har jeg vært siden hurtigbåten i sted, hode har for såvidt vært vondt siden i går. Prøvde meg på skolen i dag, men angrer litt på det, siden jeg bare ble dårligere..


stakkars meg..

Nei, nå skal dere slippe mer syting fra min side. Skal se om jeg finner en film jeg kan se, og kanksje jeg skal prøve å få gjort ferdig alle de 2011 tilbakeblikk innleggene? har jo faktisk bare gjort januar og februar da, shame on me..

<3Nathalie Madelen

Den siste tiden

Hei!

Siden dette er første dagen jeg har blogget på, ca en evighet, så kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort på siste tiden da. 

Amanda har blandt annet flyttet tilbake til bygda. Hun bodde her før, men så flyttet hun et kvarter unna, men i vinterferien kom hun tilbake til meg, jippii <3

Så har jeg vært på skolen, sovet, vært syk, spist osv.

Igår klarte jeg faktisk å slå tidenes rekord i å forsove seg.. Hadde glemt å sette på alarmen, så 10 over 6 ringte Amanda å sa at jeg måtte komme opp til veien, fordi taxien ventet.. den måtte kjøre om 5 mine, det vil si jeg hadde fem minutter på meg fra jeg tok telefonen til jeg skulle sitte i taxien.. Rakk ikke tenke meg om, så jeg bare så "ej kjem opp no!" før jeg la på og spratt ut av senga. Tok det første jeg fant av klær, og et hårstrikk som lå på nattbordet, linsene i handa og trakka i et par sko før jeg løp ut døra. Stressa much! Lenge siden sist jeg følte meg så stygg som jeg gjorde den dagen.. ubørstet hår, stor tut midt oppå hodet og ingen sminke.. + såklart joggedress.. babe!


Ja, så har jeg og Amanda kortsluttet en hel kjeller. Kvelden etter at Amanda flyttet hitt, skulle jeg overnatte da. Hefti skummel kjellerleilighet! Da fant Amanda ut at hun skulle flytte hundeburene, og klarte å sku borti varmeovnen, som var helt kaputt fra før. Da løsna det brettet med av/på knapp, og sann gradehjul på, og når hun skulle sette det på plass, kortslutta all strømmen, i heele kjelleren.. nice work! Hun har fortsatt ikke strøm, dette var søndagen i vinterferien.

<3Nathalie Madelen

Kony 2012

Jeg vil anbefale alle som ikke allerede har sett denne filmen, å ta seg tid til å se den. Jeg vet at den er lang, men det er verdt det. Jeg hørte først om dette i går på skolen. Helt grusomt hva et menneske kan finne på! Håper virkelig han blir stoppet snart, så barna får frihet og slipper å legge seg hver kveld i frykt for å bli kidnappet.

Jeg er med i flere grupper på facebook, og har planer om å bestille Action kit pakken. Og jeg skal så klart stille opp 20.April, håper flere av dere kjære lesere er med meg, og mange, mange andre! 

WE'VE SEEN THESE KIDS
WE'VE HEARD THEIR CRIES
THIS WAR MUST END
WE WILL NOT STOP
WE WILL NOT FEAR
WE FILL FIGHT WAR
- KONY 2012 -

<3Nathalie Madelen

sjuka

hei

ligger rett ut idag.. våknet av alarmen 10 på 5 i dag som vanlig, men dette var en av de dagene der alt er mer fristende enn å stå opp og sitte en time på bussen, deretter en halvtime på hurtibåten, også bruke 10-15 minutter på å gå fra båtkaia til skolen. Det kjentes ut som hodet mitt skulle sprenge, så jeg slo av alarmen å la meg til igjen. en halvtime senere våknet jeg av melding fra amanda som tydeligvis heller ikke skulle på skolen, men sovnet like fort.

Resten av dagen har jeg sett på tv, spist eller sovet. Har prøvd meg på å gjøre litt lekser, men det viste seg at det var ganske lite vits i. 


å hallo.. fin idag?

blir nok ikkje gjort noe fornuftig her idag nei. Hadde planer om å dra på zumba i kveld, og kanskje rydde rommet også, men det tror jeg bare er å droppe med en gang.

<3Nathalie Madelen

corebare og zumbaa

hei

For vell en time siden kom jeg hjem fra en hærlig treningsøkt med mamma. Vi var på corebare i en time først, så rett på zumba i en time etter på. DIGG!

Nå har jeg fått dusja, lagt nytt på sengen og for øyeblikket ligger jeg her å synger så høyt at jeg sikkert kan høres helt til Afrika. Ikke spesielt pent, men bry. Resten av kvelden går nok med til en film eller noe slikt.


sminkefri og fin. eehnei

<3Nathalie Madelen

rommet, før og etter

Hei!

har endelig fått tatt og satt sammen bildene. Jada, vet jeg er treig.

fornøyd!

<3Nathalie Madelen

fin morgen

hei!

vokna i 10-11 tida idag og følte meg helt jævlig.. Var dødskvalm, hodepine, i tillegg til at det kjentes ut som jeg hadde feber.. orket ikke engang gå ned å finne meg frokost. Så jeg ble liggende å se en episode av oth, også enda en, og enda en til.

Fant en smertestillende i nattbordsskuffen, gikk ned og fant noe frokost og siden har jeg ikke sittet i ro et minutt. Ble plutselig mye mye bedre, og fikk til og med nok energi til å gjøre ferdig rommet! har fått hengt opp oppslagstavla, bilder satt på plass ca halvparten av pynte tingene mine og stappa resten i en skuffe fordi her ble rett og slett for fult. Herregud, jeg har alt for mye pynte ting.. Skal straks få tatt etter bilder til dere, mangler bare å få lagt på senga.


fin uten sminke.. grøss

<3Nathalie Madelen

white walls

hei!

så utrolig hærlig å endelig få ferie igjen! har vært totalt utslitt siste tiden! reiser ca 4 timer daglig til og fra skolen, i tillegg har vi hatt avis prosjekt og prøver og litt andre teite ting som tapper all energien ut av meg. hele denne helgen har jeg brukt på oppussing av rommet mitt, endelig hvite vegger! var så sinnsykt lei av beige.. Men minn meg på at neste gang noe skal pusses opp, så skal jeg leie noen som kan gjøre alt arbeidet. Har pusset, lakket og malet nesten to døgn i strekk, eneste pausene mine var litt mat inn i mellom.. Det begynner å se bra ut her nå, mangler bare å flytte ut gamle tven og henge opp noen bilder på veggene, når det er gjort lover jeg at dere skal få se før og etter bilder! rommet virker så mye større når alt er hvitt!

inntil vidre får dere nøye dere med noen fantastisk fine male bilder av meg!


gorgeous

og bare tilfelle noen skulle lure, så ja, jeg hadde mer maling på meg enn rommet igår.. Flink som jeg er, klarte jeg selvfølgelig å tryne på den nymalt døra.. FLINK

beklager alle skrivefeilene, har ikke på meg linser atm, så jeg ser egentlig ikke hva jeg skriver.. heh..

<3Nathalie Madelen

hits