pizza

Hei!

I går var det pizza som sto på middagsmenyen! Var en tur til Moa på sunkosten å kjøpte lavkarbopizzadeig. Har skrevet om den før, da fikk vi en pose med en venninne av mamma, som hun hadde bestilt på internett. I går var jeg på moa for å hamstre inn litt forskjellige lavkarbomat, og deer, sto den! å lykkerus!! kjøpte fire poser av den, og en pose holder til to middager + frokost og kvelds. Betalte 212 kr for fire pakker, på internett koster posene det samme, men man må betale 150kr i frakt. sykt. 
ååååh <3<3 anbefaler den! Alle lavkarbo pizzaer jeg har smakt har vært altfor svamp eller eggette for min smak. Denne smakte egentlig bare helt vanlig grov pizzadeig. Sinnsykt god. Lover.
Brukte dette til fyll, i tillegg til en løk. 


nammis


fin fokus. Osten ble litt brent. Men den var god likevell. Neste gang tror jeg jeg skal vente me å ta på osten til den har stått en stund i ovnen.

Skulle egentlig poste dette innlegget igår, men glemte av det.

<3Nathalie Madelen

2 kommentarer

Mette

13.03.2013 kl.03:15

Veldig velskrevet side! Skriver ikke blogg lenger selv, men har funnet om en kjempe bra konkuranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å delta på! Kanskje du har flaks? :-D

Berit

18.03.2013 kl.04:33

Så kjempe kul blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Delta du og da!!!

Skriv en ny kommentar

hits