Lyse knekkebrød

Hei!

Veldig lenge siden siste oppdatering nå. Skal prøve å bli bedre! Men ja, siden sist har jeg gått ned ca 4 kilo til. Veide meg sist på tirsdag, da hadde jeg gått ned ca 5 og en halv kilo tilsammen. 

I helgen fant jeg bloggen til ei jente som holder på med akkurat samme kuren som meg, så der fant jeg veldig mange spennende oppskrifter! Blant annet en på lyse knekkebrød. Mamma har lenge laget noen mørke knekkebrød som smaker helt forferdelig, syns jeg vertfall. Mamma liker dem! Jeg syns de smaker fuglemat. Det er bare masse frø og egg som er bladet. æsj. Men tilbake til de lyse knekkebrødene.


crazy go med masse ost! mmm!

Så har mamma lært meg å drikke kaffi! haha.. har aldri likt kaffi, men så har vi funnet en oppskrift på lavkarbo kaffe latte som smakte sykt godt! naamm


kokte opp kaffevann, tok en ts gullkaffe(sann glass bokser med gulllokk) 1½ ts sukrin gold (her tar du etter hvor mye søtsmak du vil ha.) så litt fløte tilslutt.
nammiis!!

Nå skal jeg gå å finne meg klær, så skal jeg en tur ut i finevêret! sol, vindstille og fint her i dag. Ganske mild temperatur også faktisk! hærlig

<3Nathalie Madelen 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits