29.01.2013

Hei!

Jeg kan vell trygt si at den 365days greia ikke gikk helt etter planen. Ble litt mye å drasse med seg kameraet frem og tilbake hver eneste dag eller frem og tilbake mellom hybelen og hjemme. Jeg skal heller gå tilbake til å skrive om hverdagen min, og nå som jeg har startet på lavkarbo, kommer jeg til å skrive en del om det også. På mandag startet jeg på min fjerde uke på lavkarbo. Første to ukene kuttet jeg ned en del i forhold til hva jeg var vandt med, men gikk ikke ned et eneste gram. Det viste seg at jeg hadde gjort litt feil. Nå har jeg begynt på en kur der jeg skal ta en tablett til hvert måltid, og holde meg under 15 karbo hver dag. Tablettene inneholder forskjellige vitaminer eller mineraler. Er ikke helt sikker på hva de ligger under.(krom, kalium osv.)

Den siste uken har jeg vert flink å klart og holde meg til kuren. Jeg ser fortsatt ingen forskjell, men da jeg vegde meg igår, hadde jeg gått ned 2.7 kilo. På en uke! Det er ganske motiverende. Alt suget for sjokolade og potetgull forsvant ganske raskt kan man si. 


Mesteparten av dette var ting jeg spiste før jeg startet på ketolyse kuren(tablettene) Så her er altså litt feil. Det er kjempe bra for de som skal leve på lavkarbo, men ikke for meg som skulle ned i vekt.
sjokolademousseen og brownies øverst til høyre er fra en lavkarbo kakebok. Boka heter "fristende lavkarbo" og der er sinnsykt mye gode oppskrifter i den! Hun som har skrevet boka har også en blogg, fristendelavkarbo.no.

<3Nathalie Madelen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits