strand dag

Hei!

Idag kom sola akkurat som jeg hadde håpet! varmt var det også, så derfor tok vi turen til stranda for å bade og slikke sol! fått enda mer farge på kroppen, og svømt rundt litt i sveriges sjø. Imorgen regner jeg med at turen går til et kjøpesenter i nærheten her for å svi av litt cash. Kan ikke akkurat dra hjem tom hendte heller da. Jeg har kjøpt en shorts og to topper til nå da, og etpar crocs, driitstygge, men ganske fantastiske å bare trakke ned i på vei ut for å sole seg eller gå på stranda eller slikt. Selvom jeg for det meste går barbeint da.. 

Nå er det snart tid for soving. Lillesiss er oppe klokka 9 hver morgen og vekker meg, og igår kveld ble jeg liggende oppe til klokka 3 å høre på naboenes støvesuging(ja, klokka 2 på natta!!!) synging og gitarspilling og ekstremt mye snakking.. Ganske dårlig gjort da! her er stille-tid klokka 11, på campingplassen. Da er det ganske dårlig gjort mot dem so sover rundt deg å sitte oppe halve natta og bråke så folk ikke får sove! Med andre ord, jeg er ganske trøtt og sur akkurat nå. Klokka 6 idag tidlig var dem forresten oppe igjen med like mye bråk som kvelden før..


lever det gode liv på stranda. fikk endelig til å legge ut bilde idag, kommer flere når jeg kommer hjem og det går litt fortere. 

<3Nathalie Madelen


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits