ingen dekning

Hei!

Må vell som vanlig starte innlegget med å beklage i lange baner om hvor dårlig jeg har vært med blogginga siste dagene og blablabla. Men som dere sikkert vet, så er jeg på ferie og internett boksen vår(ice nett) har til nå stått på et sted hvor den ikke fikk dekning, så derfor har jeg vert uten all form for internett helt til idag. Siden vi er i sverige kan jeg ikke verken sjekke face eller mobilblogge heller siden det koster en formue, å pengene går heller på meldinger til mine kjære som er hjemme. Når alt kommer til alt så gjør det meg faktisk ingen verdens ting at jeg ikke har internett da! Har ligget på stranda og slikket sol i 5 dager nå og er meeget fornøyd med livet. Fått endel farge også, så jeg skal så absolutt ikke klage! 30grader er aldri feil!

Men nå står det pizza på menyen her, så vi snakkes. Bilder får dere når jeg kommer hjem, for jeg tror ikke internettet er raskt nok til å legge ut bilder. 

<3Nathalie Madelen

2 kommentarer

Renate

07.07.2011 kl.22:21

HELDI du som faktisk he sol... hær e de berre regn å litt sann ;s Va sol en dag da! :D shortsvææær <33 EJ SAVNA DEEEEJ!!! :'( <3 Love you <3

Nathalie Madelèn

08.07.2011 kl.14:18

Renate: Savna dej mee :( å resten ta jengen! må hilse :D loveuto <3

Skriv en ny kommentar

hits