matte <3

Hei !

Idag hadde vi egentlig fjelldag, med skolen altså, men kne'a mine er fucked og litt til, så jeg ble igjen ned på skolen. 
Ikke alene heldigvis ! Der var mange andre. Vi var 7 i 10'ende, så var dem 5-6 tror jeg ? i 9'ende, og 3 i 8'ende.
Jeg var først sammen med dem i klassen min, men så kom en av lærerene og spurte om noen ville hjelpe til å bake ut boller til kantinen, så da gikk jeg å jentene i 8'ende og 9'ende og hjelpte henne, etter vi var ferdige satte vi oss ut i solen, og gjorde matte, jeg er ikke noe stort mattegeni, så jeg måtte få hjelp fra en av jentene i 9'ende med matteleksa, for jeg forsto ikke en dritt, men etter jeg fikk hjelp av henne gikk det mye bedre, og tro det eller ei, nå får jeg det faktisk til, i tillegg til at jeg forstår hva jeg gjør ! sick !
bare sann tilfelle noen av dere lurer så hadde vi ikke lærer på hele dagen, så vi fikk egentlig gjøre akkurat hva vi ville, nesten, tok friminutt når det passet oss, og jobbet med det faget vi ville. 
Jeg gjorde tilsammen 4 oppgaver i norsk, og 14 i matte, på 5 timer, heh..

Da jeg kom hjem gjorde jeg ferdi matteleksa før jeg dro på dans <3
Nå har jeg akkurat skrevet ferdig på alle takkekortene og skal snart gå ut med dem, vist jeg gidder, kan hende jeg drøyer det til imorgen.. 


vindukarmen, haha, der ser du hva jeg tar bilder av når jeg kjeder meg maksimalt..

raindrops <3

<3Nathalie Madelèn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits